Yes:)

18 !!!!!!!! Äntligen ! Nu får man gå ut på krogen och jaa endel annat också:P, imorgon är det nyårsafton, nice det med! Sen blir det Tallinn på Onsdag och lite chill annan skolan börjar igen.. En vecka skola sedan praktik i 6v!

Ska iväg och sola en snabbis snart pussosmek

Fredag

Vill bara säga att jag älskar mitt hår idag. Och det är inte ofta jag gör det ! snart ska jag kila iväg, Sara o jag ska träffa Johanna i Sollentuna:), sen blir det bio ikväll! Lovet är underabart, inget plugg!!

SNAAART LOV <3

Hajhaj. Sitter i skolan just nu. Har lite tråkigt, längtar så tills vi slutar. Shopping? :) yees, det blir skönt det!
Vi har näringlära nu och jaa, alla gör väl lite olika saker. Marie ska snacka betyg. Jag hade någon indisk kost grejs att göra så jag satte mig här för att skriva. Men man kan väl säga att det är klart nu men orkar inte gå härifrån för man skulle typ städa sen?. Pallar inte städa, sitter här istället o tråkar.
Menmen det är inte alls långt kvar tills jul. Igår var det bara en vecka kvar. Tiden gör ju bara så fort ibland.
Helgen som gick fick jag sitta och plugga. Verkligen det ända som gjorde att jag faktiskt pluggade den här helgen var att det snart är lov. Det är verkligen det ända annars hade jag inte orkat. Jag längtar så, det ska bli så otroligt skönt. Först är det jul, sen är det min födelsedag "yää" :D, sen blir det nyårsafton och sen talinn.
Grön jul i år igen? troligen. Det vill jag inte, man får ingen julkänlsa utan snön. De tidigare två åren har det varit samma sak!

Det är inte långt tid tills det är praktik. Jag har inte hittat något ställe än. Men jag vill inte vara på ett dagis som förra året. Jag vill vara på något spa men det är ganska svårt att få en praktikplats på något sådant ställe har jag märkt. Jag vill ha något roligt i år!!

Gud jul till er alla! Ha det så fint, hejhej!


                                                  


BLÄÄÄ, finns ingrt mer jag hatar än bögkallingar!

Halva skolveckan har gått!

Igår var vi på väääärldsens tråkigaste teater med skolan! Det var i vallentuna, fyy! Visst dom var väl duktiga men det var ändå inte så roligt. Bussen hem var ju så full, alla trängde sig in till bussen. Men bussen stannade faktiskt precis framför mig mohah. Men det var inte en så stor fördel eftersom chauffören öppnade de andra dörrarna så bussen blev full väldigt snabbt!
Var hemma vid 17.00 ungefär, skit roligt :), sen iaf var det dags att åka iväg att handla några julklappar. Jag är lite ego ibland, det jag direkt började var att köpa saker till mig själv, 2 par skor, men sen tänkte jag att jag måste köpa till de andra. Så jag köpte lite till pappa och mamma, men de ska få mer..  Sen åkte vi hem, då var väl klockan 19. Gömde pressenterna, käkade middag duschade sen var det ugly betty och despret ! :)

Förra veckan var inte alls rolig, var så sjuk då! Orkade verkligen inte göra något, orkade inte ens gå till köket, eller ens resa mig upp i sängen.  Men nu är man tusen gånger bättre och det tackar man för !

Det dumma viruset började hmm förra lördagen, inte den som var nu alltså:p, det var då jag och Hannah åkte in till stan för jag skulle köpa en ny jacka, mådde väl bra då, men sen åkte vi vidare till sollentuna och käkade där. Det var då jag började få lite ont i huvudet, sedan på bussen hem blev det värre och jag typ satt och klagade över det. Och vi trodde att det var för att det var så kallt ute. Sen när jag kom hem kollade jag febern och då hade jag fått lite. Men det sket jag i tog en advedon sen kom Henna hem till mig och vi drog sedan till s-tuna och drack lite där. Det kanske inte var så smart och blanda advedon med alkohol?, whatever:P !  rökte vattenpipa för första gången`?, haha mes jag är :p ! Men ialla fall vi sov över där för helt plötslig var klockan efter 6. När jag vaknade mådde jag inte alls bra, trodde jag bara var bakis då men det visade sig sen när vi kom hem att jag hade 39graders feber. Henna gick till eddis och köpte pizzor till oss, för jag gick direkt hem eftersom jag spydde påvägen :/, så hon fick dra mohah :) men åt kanske tre tuggor av pizzan eller något, så låg väl mest i sängen resten av den söndagen, sen blev det en hel vecka hemma från skolan, jobbade dock på onsdagen men det var väldigt jobbigt att åka iväg så det blev ingen jobb på torsdagen, eller måndagen för då var jag ju som sjukast:P
Det började bli jävligt tråkigt att ligga i sin säng alltså, tvn klarade jag typ inte ens av för jag hade kollat så mkt på den.
Söndagen var väl den dagen jag riktigt orkade gå och göra saker. Jag städade i mitt rum för det hade ju blivit väldigt stökigt sen åkte jag och pappa till båten för vi har inte fått upp ställningen än, vi är lite lata med det. Sen övningskörde jag, vilket var superkul haha :P Sen i alla fall kom Henna till mig och vi kollade på gamla filmer som vi hade filmat, hahahaha. Jadu vissa filmer är nördigare än de andra, och vissa är porrigare :O !

Aja nu har det blivit ganska mycket skrivet här, imorgon ska jag inte jobba det blir på Fredag istället så imorgon har jag massa plugg att göra, engelska och så skulle det vara skönt om psykologin blev klar, sen har vi en bok som måste bli utläst snart, har inte direkt lust och sitta läsa den i helgen. :(

Jaja klockan är 22.25 så ska väl snart gå och lägga mig ska upp vid 7 imorgon, helvete! 

                              Bullet for my valentines nya låt är btw väldigt bra tycker jag :D


sen så äger fortfarande Ax7 i mina öron haha, jag vill att dom ska komma till sverige !
                                                    


                                                


Natti natti alla <3 smek lite överallt ! :O