Adios



Hejhopp! Blir ett litet hejdå inlägg idag. Reser bort i 8 dagar idag. Vi ska till tallinn med massa släkt på någon sångfestival. Ska bli trevligt att träffa och umgås med dem tycker jag. Först ska vi till något ställe, inte tallinn alltså. Där var tydligen min farmor född, så vi ska träffa släkingar där som jag aldrig har träffat. Vi ska bo på något hotell när några dagar sen åker vi till tallinn och bor på ett annat hotell resten av tiden och går på ja, utflykter och sångfestivalen. En släktning har gjort ett schema på vad som ska göras respektive dag haha, som en skolresa. jaja det blir kul!

Hörs om ungefär en vecka! Ha det så bra allihoppa, bye!




ibland är saker och ting krångligt


I could see it as you turned to stone
still clearly I can hear you say
don't leave don't give up on me
two weeks and you ran away
I remember don't lie to me
you couldn't see that it was not that way

swear I never gave up on you








Sjukt äckligt bra låt btw!

Även "stora" behöver barnvakt ibland


Bli inte allt för bakis på söndag skrev jag för några dagar sedan eftersom det skulle bli så fint väder idag, ändå vaknar jag själv upp hur bakis som helst idag. Jag har inte haft den roligaste morgonen kan jag berätta.

Igår frågade Michelle mig om jag ville följa med henne och en kille hon skulle träffa, Micke till en park och ha det lite trevligt. Vi bestämde då oss för Rålis, även Johanna och alex följde med. Vid 10 tiden kom också Oscar med en del vänner. Det var en fin sommarkväll igår så det var mycket trevligt att sitta där med allesammans. Vid 12 tiden drog jag, michelle, oscar och en av hans kompisar vidare till harrys. På dit vägen blev jag väldigt berusad, trots att jag just inte då drack något. Harrys blev därför inte långvarigt eftersom jag började må dåligt. Oscar var väldigt snäll som tog hand om mig igår kväll och natt för jag var....jäävligt full.. Hans kompis stannade på harrys, michelle gick hem och jag och oscar tog en taxi till honom, han ville inte lämna mig alldeles själv i det tillståndet jag var i.
Gick och la mig direkt när jag kom hem till honom. Vaknade upp vid 7, sen 10 och sen efter 1, mådde sjukt dåligt. Men jag ville inte ligga och sova bort hela dagen så Oscar och jag drog med Johanna och alex till en strand i närheten och solade och badade resten av dagen. Badade faktiskt två gånger till och med, för en gångs skull var det riktigt skönt!



Pics från igår:

Gräs, dricka och radio ikväll!




Johanna, Alex













Michelle and her date Micke







Oscar plus hans vänner






Jag är sugen på lite alkohol












Oscar ber till gud att jag ska vara lätt att brottas ner



 
Jag ropar på ugglorna i natt mörket haha







Kanske lite  .....





Nu måste jag packa lite, åker bort imorgon. Sista natten i min säng på 8 dagar! Adios!

Biokväll


Hejhopp!

Vilken skön & trevlig fredag det har varit. Under dagen har jag spelat badminton med Helena och Andreas, bästa brännan får man väl när man rör på sig? ;) Efter det hade vi vattenkrig med deras vattenslang och vattenpistoler.   Solat lite och kollat på film. Vi såg - vi hade i alla fall tur med vädret. Biosucce stod det. Förstår mig inte på det, för den sög verkligen.
Efter det drog jag hem lite snabbt och käkade middag sen gick Johanna och jag på 9 bion. Vi såg - Baksmällan. Så jäkla rolig! Se den om ni inte har sett den!  Människorna började applodera på slutet till och med. Skulle nog inte banga på att se den igen haha!

Det var i stort sätt min fredag. Känner mig nästan lite stolt som är hemma redan efter 12 på en fredag haha. Jag kommer inte ens ihåg när jag inte drack under en helg sist. Men men det är väl inte så farligt, hur många är det inte som går ut under vardagarna nu under sommaren? :) Imorgon kväll bilr det nog alkohol med i bilden, mummmaa ! 


                 

steek




Idag har jag varit och solat och badat lite med Kim i Bollstanäs. Tänk att han kom i före mig, men jag var rätt modig jag med! Fegade inte så mycket som jag brukar göra. Det dåliga med Bollstanäs är det är massa barnfamiljer och barn som springer runt som går mig på nerverna ibland. Hur som helst, trots det tycker jag att det var mysigt att vara där med honom.

Om ett tag kommer Henna hit. Gissa vad vi ska göra? Jo spela Sims såklart, som vi har gjort sedan vi var 11 år.



HAHAHA !! sminkat oss till killar & leker Nsync!





Soffludd/pingu 19 år!












Vi har nog en del galna minnen tillsammans du och jag :) !





Nice!


Gott folk, akta er för att bli för bakis på söndag. För kolla vilket toppen väder det verkar bli. Hoppas det nu också blir så, man kan inte alltid lita på vädret till 100%.  Nu ska man verkligen passa på att vara ute, vem vet hur länge detta toppen väder håller !





De senaste dagarna. .


Hello


Har inte haft tid eller ork att skriva här på sistonde. Sist jag skrev var det dags för midsommar. Under dagen följde jag med mamma till ängen där det var massa sång, dans och annat. Höll på att dö efter 15 minuter men ändå lyckades jag stanna där i 1.5 h med henne, för att vara snäll. Vid 20 tiden drog jag, Johanna o Alex till deras kompis Jarmo där de va lite annat folk. Vi grillade där och drack. Alla blev jävligt fulla och började däcka tidigt. Kvällen slutade inte riktigt så roligt. För det första blev jag sur på Kim och Kim på mig, för det andra började jag spy påvägen hem till Johanna.

På lördagen chillade vi mest. På kvällen var Kim och Henna hos mig. Vi spelade guitar hero och kollade på film.
På söndagen gick henna och jag och köpte sims 3. Tog riktigt långt tid innan vi kom igång med själva speladet. Vi spelade en massa, och efter det GH. Efter det låg vi och pratade massor, vilket var väldigt trevligt.

I Måndags började det fina toppen vädret. Så jag tog mitt första dopp med Helena o Anna den dagen. Tisdagen och även den här dagen har gått åt till sol och bad. Helena har en vattenslide som vi åkte på idag. Riktgit barnsligt kul! Efter det, ikväll alltså träffade jag Sara, hade inte träffat henne sen vi tog studenten. Så får det inte vara! Men hon hade varit i Skåne så det är inte så lätt. Trevligt att se och prata med henne igen.

Det var väl kortfattat om vad som har hänt! Bye!




Några bilder från midsommar



Vem dansar runt stången ikväll?


Godmorgon!

Idag är det midsommar, typiskt att det ska vara sånt här väder va?  Bara det inte börjar regna så är jag nöjd. Idag ska jag över till Johanna och alex, ska bli väldigt trevligt. Vi ska grilla och dricka lite så därför ber vi att det inte börjar regna. Annars får vi väl bara gå in, det är inte hela världen. Ska gå och handla lite sen ska jag åka till dem vid 2-3 tiden ungefär. Sen hoppas jag att jag träffar Kim något idag, det skulle göra dagen ännu trevligare :) ! 

Undra om man ska gå och plocka 7 olika blommor ikväll och se om man drömmer om den man kommer gifta sig med? ;)

Ett tips om någon gör det. Stoppa blommorna i en liten plastpåse, annars kan det komma små äckliga kryp från blommorna sen, usch!

                         
           





Dessa dumma regler


En sak har jag blivit förbannad över idag. Ringde vägverket idag för att boka en ny uppkörningstid, och det finns inga i stckholm innan mitt teoriprov går ut! Närmast var i gävle i augusti. Åh.. Kul, då måste jag göra om mitt teoriprov. Alldeles onödigt att jag gjorde de förut ..


Kick some ass !

Det var ju partymåndag

Hejhopp!

Har inte skrivit här på ett tag, orkar inte direkt skriva så mycket heller så det blir rätt kortfattad sammanfattning. I Lördags var det uppkörningen, kuggade på den. Var sur halva dagen, men får helt enkelt ta den nästa gång. På kvällen drog Soff och jag till Johanna. Fixade oss där lite och drack. Johanna kunde inte följa med men jag och soff till harrys. Som vanligt med andra ord. Vi träffade på kim där som jag inte hade sett på kanske ett halvår. Vet inte riktigt vad vi pysslade med där inne, har knappt något minne från kvällen haha.

När det var dags för stängning drog vi med några boys hem till dem. Det visade sig på morgonen att de bodde precis vid Johanna! Vi var uppe hur länge som helst, vi la oss nog vi 9-10 på morgonen? Vi satt & drack lite, lyssna på musik och chillade. Vi stannade kvar hemma hos dem väldigt länge dagen efter. Dem var väldigt trevliga & roliga och lätta att umgås med. Vi kom hem nästan klockan 9 dagen efter, då var det bara chill och sova.

På måndagen följade vi med Kim & hans polare på någon spelning på söder. Vi stannade inte där så jätte länge utan vi drog vidare till harrys. Där var det massa band som lirade. Det var faktiskt en del folk där till en början men mot slutet var det inte så många kvar. Vi var taggade iallafall och röjde lite ändå. Första saken vakten sa när vi kom var - Är ni hyfsat nyktra ikväll?  Vid 2 drog vi redan därifrån, vi drog och käkade sen drog vi alla hem till mig. Killarna somnade nästan direkt, soff & jag började lira guitar hero vid 5 på morgonen. De märkte ingenting haha. Försökte sen sova men det gick inte, var väldigt jäävligt pigg. Soff och jag låg och kollade på varandra och kunde inte sluta skratta, vi bara skrattade och skrattade. Åt vad vet jag inte riktigt.

Några bilder från i fredags:





Soffs porriga skor!








Jag blev kär i dörren?








Mer skriver jag nog inte, hejsvejs!


SDÖNDAHG NEJ TACK

hohoh klockan är typ  8 p´å morgonen och vi är fortfarande VAKNA!"! om jag ska vara öärlig vet jag inte riktigt vart jag äs, hässelby har jag någiot minne ab? jag sert inte skärmen så bra så ser inte hur jag stavar fewl haha, som jkag antagligen götr. Jajaj vlyssnar på skit musik,  jjag sitter här ocvh försöker få lite böättre msuik,. mer metal! Men de byter bara tillbaaka till dålig myiusik haha. Jajja jag ska byta tuill något bra och sen vasra lite sovial me de andra 3 ute i vbardagrsrummet. viaocfviao

.....



Fuck off my mind

Varför? säger jag bara. Jag tror jag är mer arg än ledsen . Och det är tur det...

GRATTIS HENNA PÅ STUDENTEN !!!!


Idag tar Henna studenten, många många grattis till dig min käraste vän! Jag önskar att jag hade kunnat vara med dig på din stora dag men tyvärr kunde jag inte det idag, hade massa annat idag :(

Men jag hoppas att du är ute och freakar ut och är super glad!! Var och plingade på din dörr nyss men så som jag anade var ingen hemma, lämnade en påse utanför din dörr! Hoppas ingen tar den :)


DIN TUR !!!!!!!! Du får skicka massa bilder till mig sen ! :D






11.45 vad det dags att göra mitt teoriprov. Jag var jätte nervös så att jag nästan skakade. Träffade på en klasskompis där så det var trevligt. Slapp man gå förvrirrat där själv. Det var andra gången hon gjorde provet och tyvärr klarade hon inte nu heller. Jag trodde inte att jag skulle klara det faktiskt när jag satt och gjorde provet. Vissa frågor var jätte lätta, andra medel och vissa svåra. På vissa frågor kände jag verkligen att jag svarade fel på. När jag svarade på sista frågan ville jag inte trycka på nästa för då..Skulle resultatet komma... För min del stod det godkänt. Jag blev jätte glad! Nu är det bara uppkörningen på lördag kvar. Snälla snälla snälla jag ber! Låt mig få mitt körkort på lördag, det skulle verkligen göra min dag.

tangenbord är ju the shit !



Nu har jag hittat en till liten intressant mobil. Som jag har märkt själv verkar jag vara inne på det här med "tangentborden" och samtidgt ha pekskärm. Denna modell är från HTC, kanske ett ganska okänt märke för många men de gör riktigt tuffa mobiler. Well we får se vilken jag köper! Står nog mellan HTCn och Sonyn :)






Mobillös



Som de flesta vet blev min mobil stulen i fredags. Ringde försäkringsbolgaget igår, pratade med någon tjej och fick berätta allt som hände. Men försäkrningen täckte inte i det här fallet. Känns lite halv dumt att teckna en försäkring sen täcker den inte ens? Menmen, nu är det dags för att hitta en ny mobil.


Hittade den här som jag blev kär i ! En Sony Ericsson Xperia X1, kostar dock runt 4500-5000 kr. Den har både en pekskärm och ett litet "tangentbord" hur gulligt är inte det? Ska kolla runt lite till efter andra modeller, men oftast är det så att om jag fastnar för något så har jag fastnat! 


                                 




Nu måste jag fortsätta plugga, har teoriprovet nu på torsdag. Det är så typiskt av mig att börja plugga två dagar innan. Till er som gör något kul, känn er lyxiga! Jag vill inte ligga i sängen och läsa jag vill lata mig !


FÖR JAG HAR TAGIT STUUUDEEENTEEN !!


Visst är det så typiskt att det ska vara dåligt väder på just min student? När min bror tog studenten för ett år sedan var det jätte fint väder precis som studenterna i fjol. Men, det var faktiskt en spciell dag igår så vädret fick inte förstöra allt.
Dagen började med Sara och jag gick upp klockan 04.30. Duschade, åt och sminkade oss. Åkte sen vidare hem till Emeile på champangefrukost som började klockan 6. klockan 8.15 var det dags för frukost i skolan och direkt därefter var det fotografering. Sedan var det mingel,prat i klassrummet, tal och sång i aulan + mer mingel utanför. Klockan 1 var det äntligen dags för utspinget. Vilken härlig känsla det var! Det var trummor & musik, visselpipor och glatt humör, det var alldeles underbart. Efter tåget till grusplanen hade jag svårt att hitta min familj, släkt och vänner bland alla alla människor. Tillslut fann jag dem men då var det precis dags att röra sig mot flaket. Kändes lite elakt att stå där med dem i 3 minuter när de kom dit för mig. Flaket var great, förutom att musiken förvann ibland och det blåste iskallt från och till. Det var ändå riktigt nice, man kopplade bort kylan. Jag kommer ihåg när jag var liten och såg på alla som åkte flak, det såg så roligt ut och framförallt vuxet ut. I fredags stod jag där, vilken känsla det var. Nu var det vår tur, vi skrek, hoppa och var superglada. Dock tappade Johanna sin mössa från flaket ut på vägen vilket var jävligt tråkigt!     
Efter att vi hade åkt ett bra tag gick henna och jag hem till mig där alla var. Åt, och öppnade pressenter. Fick en moppe, (haha hade egentligen velat ha en bild hallå? men jävligt skönt när man ska åka till mamma, centrum, statoil. Ställen som de tar längre tid att åka till med bil eftersom man måste köra runt). Sen fick jag svenska pengar, euro pengar (till spanien) pressentkort, en tavla, en lampa, smycken och massor med blommor och kort :)

Det värsta med dagen tycker jag är att allt gick för fort. Det är en dag som man vill ska vara längre. Jag var så uppspelt så jag hade svårt att sitta stil ibland. Jag kände mig också lite stressad eftersom jag försökte vara social med alla i de olika rummen samtidigt som jag skulle hålla koll på min mobil som låg på laddning och man skulle ha kontakt med de andra som skulle följa med ut. Tiden gick super fort. Jag hade planerat att jag skulle lägga mig en timme och sova lite iallfall för jag vaknade så tidigt, men jag hann aldrig det och hade ändå ingen lust heller. Jag hade det iallafall väldigt trevlig. Vi började spela guitar hero med min bror och hans vänner mot kvällen. Haha beginner var till och med för svårt för min bror!
Vid 22 började vi röra oss mot stan, vi hade egentligen planerat att vara ett tag ute i väsby och sjunga karaoke, men tydligen hade stället stängts ner. Vi sjung nog tillräckligt hemma hos mig.

Det är tråkigt att kvällen slutade så tråkigt som den gjorde, jag som hade haft en sån trevlig dag. Vi satt & väntade på bussen, jag höll på med min mobil och någon jävla idiot attackerar mig och tar min mobil och springer fort som fan iväg så alla mina saker ramlar ner på marken. Sofie sprang efter men det gick inge vidare med hennes höga klackar. Idiot säger jag bara! Hann inte ens ha min mobil i 1 år. Vi försökte ringa mobilen men han tryckte upptaget hela tiden. Så nu vet alla att jag inte har mitt nummer kvar och inte ens en mobil för tillfället...




Dagen började med champangefrukost hos Emeile (klicka för större bild)




Tal av rektorn i aulan




"Utspringet" tåget





Henna, jag & Johanna





En till Johanna, Henna & Sofie











Sofie, Jag, Johanna








Jag har svårt för att vara seriös ibland






Flakbilder











Guitar Hero matcher i mitt rum






Påväg ut





Petra, Michelle, Johanna




Johannes & Alex




Sofie & Sara på harrys









Johanna, Michelle, Sofie, Sara



Lite random bilder från i fredags





Vi avslutar allt med en liten film från flaket!





Jag tror att det är först om några dagar jag inser att jag inte ska till skolan mer ...


(Bara & säga till om jag ska ta bort någon bild)

STUDENTEN IMORGON


IMORGON ÄR EN STOOOR DAG, JAG TAR STUDENTEN!!! Jag hinner inte alls skriva något nu egentligen. Måste skynda mig till Sara, ska sova över där. Gissa vilken tid vi ska vakna imorgon?, jo klockan 4!! Vår champangefrukost börjar redan klockan 6. Imorgon blir en jääääävligt crazy dag kan jag lova! TAGGA TAGGA TAGGA, RÖÖÖJ IMORGON!!!


Berättar allt om dagen på Lördag, ciao!!!!!


Stackars lilla Sally


Igår hade Sallys sår börjat blöda igen så vi bestämde oss för att ta henne till veterinären. Vi fick en tid klockan 2. Sally som hatar veterinären började direkt skaka när vi kom dit. Eftersom hon är så galen ibland och försökte bitas fick de söva ner henne. Sen fick de sy och göra massa annat, allt gick på ungefär 3500 kr. Jag var tvungen att gå därifrån så hann inte vara där men som kunde mamma vara där med henne. De fick raka henne vid halsen och nu ser det jätte äckligt och svullet ut där. Idag var hon alldeles galen när jag försökte ge hennes medicin, hon försökte bitas och skällde som bara den åt mig. Jag kände verkligen inte igen henne, hon var så annorlunda. Jag hoppas hon blir normal snart igen, hon bara gömmer sig hela tiden  :(


Bilder, bilder , bilder


Hello, här kommer lite bilder från helgen som jag vågade lägga upp:


Hos snubbarna i Enskede (Fredag)








Hahaha snubbarnas byggpants som vi hittade & tog på oss!








Klätter apa!









Haha jag dör åt den där bilden (lördag) ! Det ser ut som om det där är min outfit!! Fyfan, riktigt hemsk bild! Hatten är från någon snubbe som satt framför oss som var vän med dem vi satt med, briollorna är höger pojkens!




Ferdinan är min förebild






Ute till sjös i Lördags






Däckad på ängen. Gick & la mig e gång i skuggan bland alla kottar o barr tillsammans med min kudde. Det var inte så skönt men det sket jag i då





Mötley backstage en gång i tiden


Åh ta mig tillbaka i tiden! !




Jag säger ju det, har världens mötley period just nu!