Sommarsommar!

     

                 image81

Fjortisarnas supardag!

Igår hade jag helt glömt bort att det var valborg idag, ibland är jag lite seg.. Men idag är det väl iaf alla 13-15 åringar ska supa sig fylla?

Nu är det ialla fall låånghelg! Vi slutade 13 idag, perfekt. Va & handla lite på rasten. Ett par shorts, en top, skor, leggins & en scarf, bra och göra det på rasten så har man det gjort.
Trots att det är valbog ska jag inte göra något spcielt direkt. Sofie frågade i skolan om jag & blondie ville följa med till märsta där det skulle grilla och dricka lite, men vi dissar det och tar de rätt lungt och går & kollar på ngn brasa ist hahahahaha. Men fan det kan vara rätt soft, som man gjorde alltid när man var liten. Så har dom typ musik och spel man kan spela. Undra när jag kollade på ngn brasa sist? Måånga år sen iallafall! Nej men vi ska ut på krogen imorogn plus på fredag eller lördag för blondie fyller år, plus Hannah med. Samma dag, lite lustigt! haha sofie ska med och ska försöka komma in med mitt pass, undra om det kommer att funka? vi får se!


Trevlig valborg allihopa!, trots att jag tycker att det är en aning överskattat!

Nästan lov



               Jag är så glad för att jag är ledig Torsdag,Fredag,Lördag,Söndag & Måndag!! Så skönt ska det bli.




Dessutom snackade jag betyg med Marie idag, och jag fick MVG i matlagning och MVG i näringslära, whoho :)
Fattar inte förut fick jag RIG av henne, så från RIG till MVG är great. Fick mvg på mitt specialkost arbete som jag gjorde, så jag är nöjd! Ska ha Mvg i näringslära när jag går ut, minst vg alltså. I det ämnet skulle jag bli så besviken på mig sj om jag fick G bara, men det fixar jag nog lätt. Jag är Anna Skippers efterträdare faan! Men mkt kan hända på ett år, det går ju perioder då jag är så less på plugget så...


Btw så underbart väder idag :D !!

En Lördags kväll i Jakan

Tjenare !
Idag har jag verkligen ont i min kropp...Eller det går till och från. Nacken och ryggen, ajaj.. Kan kanske ha kommit från att jag delade säng med Sara och ja det var väldigt trångt så man kunde inte direkt röra på sig så värst...

Igår på kvällen drog Sara och jag till Jakan. Var väl lite halvt planerat att Sofie skulle följa med för vi hade besämt att hon skulle träffa deras kompis därborta. Men hon var ute på landet med saana så det hade tagit ett tag att komma hit..
Jaa, vad ska man säga om gårdagen..Eller om idag med andra ord. Var ju hemma hos sara 6.30 nog, så lyckades vi sova till halv 10 eller något. Det var så jävla svårt att sova för det var så varmt, jag hade mjukisbyxor o köret på mig, sen höll hennes små djur på och drack vatten hela tiden och det lät som fan. Mina ben var så rastlösa så jag kunde typ inte heller ligga stil!

Hos Ante i jakan då började vi köra det där ölbrospelet igen. Men vi körde med vin ist och när den tog slut körde vi med vodkan:P, de va blåbärs smak så den var inte så äcklig ändå...
Till slutet av kvällen/natten blev det tjafs och strul..Vilket alltid är tråkigt..Det var så att den där killen som Sofie skulle träffa var där. Zälmer som jag kallade honom. (Haha jag och mina namn, always :P) han i alla fall var rätt rolig att prata med för han gillar och rock och sån musik som vi lyssnar på, så vi var 3 mot 2 på musikfronten! Sen gjorde han roliga minner också haha!
yeye men jag ville inte att han skulle dra sen bara för jag tyckte ju att han var rolig. Och med det var jag på honom tydligen.. Okej jag kanske var mycket med honom då men inte på något sett dom menade, jag gjorde ju ingenting med honom ju, liksom inte ens kram, inget...Senare när Dany skulle dra, sa jag åt honom att jag inte ville att han skulle dra.. Och då började han med att "jag bryr mig inte om vad du gör" blabla. Nej men jag uppfattade det han sa att han inte bryr sig om "jag klänger på hans kompis" och som att han trodde att jag tror att han bryr sig om man jag gör eller inte. Men grejen är att ville inte att någon skulle dra, så han hade kunnat vara någon annan, jag hade sagt samma sak! Men det kändes som att han ville få mig att låta dum genom att tro att han bryr sig om vad jag gör med andra el inte, men nej så var det faktiskt inte!Lite senare igen, skulle Dany & sälmer dra hem till Dany.

När Ante då började säga saker till mig som: att det är den 3e av hans kompisar jag håller på med. "Först Dani sen Dany och nu han" blabla Jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa längre, eftersom jag var lite packad men jag kommer ihåg att jag blev sur på honom..Liksom det Dani & jag gjorde var ööver ett år sedan, sen typ för typ en månad sen Dany. Ett år senare. Men allt det där är ju så gamalt plus att Dani grjejen var bara en engånsgrej.. Och sen Zälmer då, bara prat där, rörde nog inte ens honom..Sara och jag följde iaf hem till Dany, där hände väl inte så mycket.. Zälmer drog sen hem för att sova och vi drog därifrån med. Då var klockan runt 4. Efter ett tag får jag ett sms, visste väl direkt att det var från Dany.
-Hejdå hör inte av dig igen.
Haha jahapp??.. För det första så har jag nog aldrig hört av mig till honom för det andra så hade han ju nyss sagt till mig att han inte bryr sig om mig? Och egentligen kan han inte bli så jävla sur på mig för jag snackade med hans kompis för det är ingenting mellan oss två.. Visst vi har typ haft sex 2 ggr (Jo lite sanning kmr fram idag) men det har bara varit det och inget mer. Jag tror nog att båda ändå känner att vi inte riktigt är samma typer.. Jag har har aldrig trott eller kommer att tro att att det skulle bli något som han verkade tro lite när han trodde att jag trodde att han brydde sig o gilla mig typ.. Haha låter lite krångligt kanske?Jag sket i att svara på smset och vi drog mot stationen då ante ringde sara.. Han bad om ursäkt och sa att han inte menade på det settet jag tog åt mig.. Han ville att vi skulle komma igen. Hade väl ingen större lust men vi gick ändå..
Hade nog varit bäst om vi inte hade gått tillbaka.
När vi var där blev jag väldigt arg igen på honom då han började igen. "Du kan ju inte ha sex med alla mina kompisar", "Erkänn du hade velat ha sex med honom om du fick chansen", men nej!! Och när Sara började hålla på också orkade jag inte "försvara" mig längre,att hon börjar med liksom. Och drog in på hans toalett så jag kunde få va ensam en stund. För det var faktiskt inte speciellt roligt. Om jag nu hade gjort något med honom, så visst då hade jag kunnat ta det! Jag ville helst vara i fred men det fick jag inte då dom stod utanför hela tiden och bad mig öppna dörren. Och det gjorde mig iriterrad.. Ante bryter upp dörren efter ett tag, och det blir hål o allt. Han säger sedan att, kolla du har tagit sönder min dörr. Ja verkligen, om han bara hade låtit mig va hade jag ju fan kommmit ut efter en stund... Men när han håller på sådär tog jag min jacka och skor och ville dra därifår han ställer sig framför mig och försöker prata.. Jag hade verkligen ingen lust att prata med någon utav dem.... Så när sara och jag gick till tåget sa vi ingenting till varandra..Tåget mot stan skulle komma 6 så vi fick vänta i typ 30min. 05.50 typ säger sara att jag ska kolla på en tavla som står uppe. 560 upplands-väsby 05.50, shit bussen går nu!! Vi skyndar oss och vi hann precis med den. Båda var så glada, slapp ¨åka runt allt. Så vi kom hem snabbt o bra! Säger bara vilken jävla prattant som körde bussen och snacka med oss heeela resan hem. Blev fan lite jobbigt asså.. Nog om den kvällen nu..


Imrogon är det Engelska B Nationella, blää! Det jag mest är störd på är att vi egentligen börjar 10 men måste nu vara i skolan till 8.20, tack! Jag sov bara spv några timmar borde få sova ut imorogn. Det värsta är nu att jag är pigg!

Önska mig lycka till på provet, hejhej!


Vackra händer :)

Hejhej idag är det lördag och dagen började rätt soligt här men nu är det massa moln!

Mina fingrar är helt målafärgiga, måste försöka få bort det snart..


image80

Följde med pappa igår efter han hade slutat jobba ner till båten för att hjälpa till att måla det sista...Jag hade hanskar på mig med det gick igenom.. Det var så underbart väder igår så det var skönt att vara där. Om exakt en vecka är det sjösättning :D , sen är det båtsäsong igen! kom i säng rätt tidigt igår, runt 23, vilken ändå var skönt för jag hade vaknat typ 7 hela veckan...

Idag på dagen följde jag med min mamma och handlade, hon frågade och jag hade inte varit här hemma på en vecka så tänkte att jag fick ta och göra det. Köpte b.la två jääätte kuddar haha. Så orkade jag inte gå hem med dom så jag tog bussen medans mamma skulle gå. Och jaa, jag hade inte nycklar med mig så jag kom inte ens in!! Andra gången de råkar hända den här veckan. I Måndags glömde jag mina nycklar hemma så när jag skulle hem till pappa kom jag inte in för ingen var hemma. Gick då till mamma för att hämta min brosas nycklar så va han inte ens där, men mamma va ju där så kom in dit iaf..
Det var ju soligt så det gjorde ingenting att jag var utlåst det var skönt att ligga i solen. Solstolen var framme så typ halvsov där.. Jag vet inte om jag inbillade mig, men blev jag lite röd?:P


Nej jag måste gå och duscha nu, annars blir jag försenad som vanligt!

Tiden går snabbt

SOL & FREEEDAG!!!!!!!!!



UTUTUT!!

Inga hål!

Jag var hos tandläkaren idag och jag hade inga hål :D Det var kul att höra, det har nog hänt 1-2 gånger tidigare hahah, annars har jag alltid haft minst ett hål :P

Idag efter skolan hjälpte jag till pappa med slipningen nere vid båten. Det är lite jobbigt för armarna ibland, ialla fall när man ligger under båten och ska slipa där för då måste man ju hålla upp den... Det var strålande väder så det var skönt att vara där. Vi var där ett par timmar. Sen i bilen fråga pappa om jag ville att vi skulle dra o köpa hamburgare, riktigt stora sa han. Något jag anade haha.. Så ja, nu är jag jävligt mätt, uhh!

haha min pappa är lite seg ibland. han skulle äta i vardagsrummet för han skulle kolla på cops så han gick dit..

- aapappa din dipp
Han kmr och tar den, går

- hörru din dricka då?
han tar, går...

- Pappa du tog min dricka!!


Måste duscha snart, innan despret housewives. Har typ massa damm o skit i håret!


Haha de är en jätte söt unge som heter Valter, han är runt 8 år. Igår när han såg mig så kom han fram till mig och frågade mig om jag var kär i någon, då svarade jag nej, då sa han att: Det är inte han heller!, och pekade på en kille.

- Jag, jahaa okeej
- ungen, hur gammal är du?
- jag, 18
- ungen - aha han är 21!


Haha försöker han para ihop mig eller?, en 8åring haha.. Fast han tyckte typ att 18 var för lite eller något. Men så är det när man är liten. 3 års skillnad för dem har ju jävligt mkt. Men fan 21 är ju riktigt nice egentligen.. Valter är verkligen en söt unge, han kommer säkert bli fin när han blir äldre. Grattis alla småtjejer!!

Dags för duschen nu, hej!!

hej igen!

Klockan är bara 21.50 och jag är trött!! Jag började faktiskt bli trött redan vid 19.30 idag. Inte så ofta jag verkligen känner att jag är trött på kvällarna, men det är väl bra i guess. Kommer i säng i tid då! Just nu kollar jag lite på Troja som kmr på 9an, har sett den ett antal gånger men jag tycker fortfarande om att kolla på den. Lite som filmen Pretty woman, den kom igår kväll på 3an. När jag såg reklamen att den skulle komma tänkte jag typ: åhhhh, igen? Men jag kollade lite ändå och det slutade att jag kollade på hela och var inte ett dugg less på den.

Åhh jag såg outsiders idag. Jag blev rätt iriterrad på ngn grupp med killar som skulle lära andra killar och typ ragga och sånt. Sen drog dom ut på krogen och dom skulle ju hångla med så många dom kunde osv och helst skulle dom väl få någon i säng. Dom ba ungefär, aa nu har jag hånglat med 8olika tjejer sen hade en tjej sin hand innanför mina byxor. Men vad är det för jävla stil och gå och hångla med så många tjejer? Om en tjej höll på så, vad skulle hon vara då, "slampa kanske? åh blev så iriterrad när dom tyckte att dom var så bra när om höll på så, vidrig ju. Något jag verkligen inte gillar är såna typer av killar, som håller på med olika tjejer. Hatar såna killar som går och tar på en och sånt. Typ när man är ute på krogen, går förbi ngn så tar dom på en eller strycker sig mot en. Jag gillar verkligen snälla killar som visar respekt och som är lite försiktiga. På sofies fest i fredags så var det en kille som hette Markus som vi kallade för STARCRUMA där. Han va sådär lugn på ngt sett, vi bara satt och snackade med varandra. Det var verkligen inte så att bara för vi satt och snacka en del och kolla o log mkt att han började hålla på med en liksom, vilket ofta jag tycker att det händer för dom tror typ att man vill något... Jag tycker iaf att han var rätt gullig för att han var sån, det var säkert därför jag ropa starcruma och blev så glad jämt när han kom in igen efter han hade varit ute o rökt osv.. Det ända han gjorde var liksom att hålla i mitt finger i typ 10sek en gång :) åhh starcruma! haha..


Det ska bli rätt kul på matlagningen i skolan imorogn. För det är sara och jag som fixat "menyn", vegetariskt och nyttigt mat blir det. Så det blir kul när vår mat ska tillagas. Imorgon slutar vi rätt sent 16.30. Efter skolan ska jag följa med pappa till båten och hjälpa till där. Han har redan börjat slipa och så. Pappa slutar tidigare än mig men han väntar på mig :) När det är fint väder finns det inget bättre tycker jag än att vara där nere, helgen som kommer börjar sjösättningen redan men vår båt ska i den 3e. Några veckor kvar. Euuuw förresten när vi var nere vid båtklubben igår för vi skulle ta bort ställningen & sätta på kappelet så gick jag ner till vattnet ett tag. För att komma ner till vattnet är det en liten bit brant ned, där det är massa stenar och så. Så gick jag på stenarna så precis framför mig är det en orm!! åååhh den var så äääääcklig...



Omg Luis kom fram till oss i skolan idag. Till sara och mig alltså. Egentligen heter han Karl-Luis och det är en kille som går i vår skola. Det är saras o min favvo och alltid när vi ser honom så haha jaa - ojoj, kaaarl luuis haha, lite på skämt har det varit en längre tid. Idag när jag sara ,sofie & saana stod utanför skolan kom han för han skulle typ hem, så log vi väl och sa ngt så kom han fram till oss :O haha ! Fan vad larvigt det här låter. Men iaf alltså att han vågar komma alldeles själv fram till 4 tjejer som han inte ens känner.

Han ba: är det ni som följer efter mig? HAHAHAHA så stod vi och snacka med honom ett tag. Jag ba, du fyllde år förra månaden va?, sara ba, den (ngt datum) ? haha han blev typ rädd när vi visste så mkt om honom. Men han var trevlig att prata med.. Haha fan vad pinsamt om han någon gång skulle läsa det här? Egentligen har jag aldrig lagt märke till honom, men det var en dag för någon månad sen vi satt på en bänk. Han gick förbi, och vi sa på skoj oj..oj..oj.. och han började garva, därefter sa vi så till honom för han va rolig när han garva och kollade lite konstigt på oss. Sen kollade vi i skolkatalogen vad han hette och började säga hans namn ist. Sen va en kille från hans klass hos sofie i fredags så sa va bara för de karl luuuiiss el ngt, han ba kom ner från trappan ba e luis här, sen snacka vi lite med honom om kl hahaha!Sen tydligen hade han gått o sagt de till honom......och sen jaa kom han fram till oss haha vår baby :P vi låter dessperata hahaha!

HEJHEJHEJEHEJDDÅ


Tänk att man är så glad på en Måndag!




               Varför är allting så underbart direkt när det är fint väder? :)


- Skriver mer ikv!

FÅR INTE!

Nej usch nu känner jag att jag håller på att bli lite förkyld. Igår på eftermiddagen började jag få ont i halsen och hade riktigt ont igår kväll, man försöker verkligen att undvika och svälja. Idag när jag vaknade hade jag piss ont, fy! Och nu känner jag mig halvdålig. Men jag dricker mkt te, sen får jag gå till apoteket och köpa halstabletter innan jag går till skolan.
Egentligen borde jag vara i skolan nu, men jag skiter i det och går bara tills näringsläran i em. Jag satt och skrev på mitt näringslära arbete lite igår så satt rätt sent uppe så pallade inte gå till skolan tidigt idag fast jag hade tänkt att gå på svenskan.
Imorgon kommer iaf två av mina kusiner hit på besök plus min kusins kille, det ska bli trevligt det :) Sofie kommer vara ensam hemma imorogn så hon ska fixa fest där. Beror helt på om mina kusiner sover över eller inte om man kan dra dit. Känns lite drygt att dra iväg om dom fortfarande är här.  Så vi får se helt enkelt :) 
På lördag är det tjejmässa mohah :D , intressant..

Blev inte så mycket skrivet nu, måste duscha snart och fixa lite innan skolan!
Bajbaj

Btw imorgon får jag äta godis o allt annat skit igen haha :), min godishelg närmare besämt. Har inte ätit de sen V 12 ! woho!

Adios!

Men fuck dig!





Boys är skit ibland, så bye till typ alla ..

Rummet som gjordes om lite!

Måste bara säga vilket äckligt väder det är ute idag, usch usch. Idag var vi med klassen och kollade på teater, det ska vi göra imorgon med. Känns som vi jämt går på teater tycker jag. Pjäsen som vi kollade på idag var mycket bättre än sist iallafall.

Har ju i en del inlägg skrivit att jag hållt på mkt med mitt rum och målat osv, så tänkte lägga upp några pics så får ni se resultaten, men det är dock inte helt klart.  Men det gör jag någon gång i framtiden haha.

Så här så min vägg ut från början iaf, alldeles tråkig och vit. Jag hade till&med ritat lite på den och klistrat på lite skit.

                       image57



Jag ville inte börja måla direkt eftersom vägen var typ "knottrig" osv pga min pappa som har förstört.  Tror inte att det riktigt går att se på bilden menmen...

Jag började slipa vägen för att få bort det knottiga. Men det var rätt jobbigt och det tog långt tid. Jag märkte sen att jag kunde "typ ta bort de vita, målarfärgen". Så började jag med det. På vissa ställen råkade jag komma in mer i väggen, till grunden liksom.    Där ser man hur jag har kommit till grunden, de gråa.  Mellan de gråa och de bruna så var det kanske en halv centimeter. Vet inte riktigt vad de bruna var?, det var typ lite mjukt. Men det kunde jag ju inte måla över, det var ju mjukt och lite luddigt plus att det gick ju in en halv centimeter där de gråa var?
Men i alla fall jag bestämde att jag skulle ta bort allt så jag kom till grunden. Så då gav pappa mig någon maskin, ngn skrapmaskin haha inte vet jag vad dom heter? :) Så tog jag bort allt. Undra hur mkt man gick igenom med den egentligen. Först målarfärgen sen den bruna mjuka ytan efter det kom någon rutrandig yta och precis under den typ en centimer vitgrejs, typ som spakel, det kanske var det också? De satt helvetes hårt på vissa ställen men fick bort det ändå : )     - Ja, mitt rum var nog inte de finaste just då!

  - Sen var allt borta! Pappa blev lite chockad att jag hade funnit med att ta bort allting tills han kom hem från jobbet.  Det var små hål i väggen plus så gjorde jag vissa lite större hehe så då fick jag spackla. Jag visste inte om jag skulle spackla eller inte, tänkte det är så många små hål så jag måste ju ta spackel över hela väggen, men jag kom inte på något annat sätt att göra eller ta? Så då gjorde jag det.    - ett par lager där. Sen var det bara att slipa lite.  Både golvet och mina ben/armar blev alldeles vita!

  Nu kunde jag äntligen börja måla. Färgen var inte alls den jag ville ha. Såg helt annorlunda ut på pappret , men den funkar väl antar jag. Den andra färgen blev helt fel den med  (den ljus grågröna) Skulle sett hemskt ut tillsammans med den ljusrosa. Den ljusrosa färgen kunde jag ta men inte den blä, vi åkte & köpte mörkrbun färg ist!

  - Vet inte riktigt varför jag gav mig in på att måla, för jag suger verkligen på att måla & rita......

   Tyckte att det såg lite tomt ut på andra sidan av väggen så skrev lite där, att bara komma på vad jag skulle skriva tog sin tid.    Folk har typ problem att se vad det stor hah som sagt jag är inte så duktig på sånt.

typ KLART

                  image76


                      image79

Lite suddig bild. Men det som jag ska göra någon gång då jag orkar och har tid är att göra grenarna lite längre, plus att måla ihop några blomor som inte ens sitter ihop med trädet. Måla klart blomorna+grenen som är på garderoben osv osv.

Nu blev det endel bilder. Men det var rätt kul att ta rätt ofta för sen när man kollade bak tänkte man "där hade jag bara gjort så lite" :P

Idag förövrigt har jag inte gjort så mycket, har varit rätt trött. Måste säga att fan va nyttigt jag har ätit idag, duktiga mig :D! Det går faktiskt att äta gott utan att det ska vara otnyttigt!

HARE CIAO !

Jag suger på rubriker!

Tjenare!

Sitter här hemma och orkar typ inte göra någonting, är verkligen slö idag. Jag tror faktiskt att jag var piggare igår till och med än idag och ändå var man uppe hela natten då.
Hela veckan har jag känt mig helt död och sedan blivit pigg på kvällen och då inte kunnat sova, så det var lite jobbigt. Därför bestämde jag mig för att på fredagen skulle jag gå och lägga mig vid 22, men ofcourse blev det inte så inte.
I Fredags efter skolan drog jag och solade och därefter gick jag hem till pappa. Hannah och jag bestämde oss för att dra in till stan för att leta reda på en tre affär för hon ville fixa en grej. Det var fint väder så vi gick ner till stationen, eller egentligen hade bussen precis åkt haha men vi kunde ju väntat?
Vi var inne i stan ett tag när vi sen skulle dra hem för det började bli kallt, jag hade faktiskt ingen jacka på mig heller:P ingen hade direkt lust med att dra hem, vi hade verkligen lust att göra något. På tåget ringde Tarek oss och han undrade om vi ville komma och festa. Vi var givetvis på.
Hannah ringde hennes kompis som bor i Sigtuna som kunde köpa ut tills oss. Så vi satt kvar på tåget och åkte direkt dit. Det var schysst att hon kunde köpa ut till oss för klockan var väl 18 när vi ringde så dom skulle ju stänga om en timma.
Sigtuna såg ut som att vara ett mysigt ställe på sommaren :)
Därefter stannade vi vid väsby centrum för jag skulle hämta ett paket som hade kommit. Sen skynade vi oss till Hannah för att hämta kläder sen till min mamma o sen tillslut till min pappa. Vi käkade lite snabbt, började fixa oss & drack lite.  Jag fick samma panik som förra veckan och hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig, bytte om flera gånger. Endå var jag inte nöjd när vi skulle dra men pallade inte bry mig längre. Vi var fulla och glada när vi kom dit.
Vi satt där ett tag och drack & snackade sedan skulle vi dra ut. Så drog vi plus alla dom andra som var där. Jag blir så dålig på namn när jag är full så de flesta fick typ smeknamn utan att jag tänkte på det. Två killar kallade jag hela tiden för bobonr1 och sen bobonr2, haha vart fan kom bobo ifrån? helt hemskt! Tommy som jag dock kom ihåg namnet på, kallade jag för jerry hela kvällen. Tommy och en tjej som hettet Sofie var dom ända namnen jag kom ihåg, den andra tjejens namn glömde jag bort på 1 sek.
Förra veckan kallade jag Hannah för Helen hela tiden typ hahahaha, helt körd..
Vi drog in på ngt ställe & helt plötsligt skulle Amir och Tarek ngn annanstans. Vi tyckte att det var lite dålig stil av dem. De flesta gick in men jag hannah och Jonte (våran favorit, som vi kallade honom) stod där utanför ett tag och snackade med dem, men dem ba blabbla vi kmr snart. Yeah right.
Jag orkade inte bry mig längre och vi drog in till dem andra. När stället stängde var vi fortfarande taggade så jag Hannah och Jerry tog en taxi med Jonte till eh jadu vart åkte vi?, iaf vi åkte till "Jontes place", men det var inte ens han som bodde där haha...Men det fick vi reda på sen faktiskt.

Hannah skickade precis länken te 2girls 1cup, ingen vill ju säga ngt om den. brb ska kolla!

euuw säger jag bara, vilka idioter går med på att göra det där?, det är fan så jävla vidrigt!

men i alla fall. Vi  kom till något student bostadsområde och alla har ju sitt egna rum sen fanns ett gemensamt kök o vardagsrum eller nåt sånt..
Så vi satt där, drack lite öl och snackade.. Musiken han satt på sög så jävla hårt jag klarade inte av att lyssna på de så jag frågade om det inte fanns någon radio någonstans då sa han köket så jerry och jag taggade dit. Men den var så stor så jag orkade inte släpa på den. Jag gick tillbaka efter ett tag och då hade dem låst dörren, knackade inte eller något utan gick tillbaka till köket där Jerry var kvar? hm de måste han ha varit iaf.. vi gick tillbaka tillsammans och de var fortfarande låst, men vi bad om ölen så öppnade jonte dörren lite av gav snabbt. Hmm? ;)
Vi satte oss i soffan därborta. vid något tillfälle kom någon tjej dit och skulle käka eller nåt. haha hon borde undrat vilka vi var och vad vi gjorde där? Vi var där säkert över två timmar eller nått gick iaf tillbaka då och då var dörren öppen igen. Då sa hannah att hon hade pratat med Tarek i telefon och han hade sagt att hon aldrig skulle ringa honom & att hon var stupid så jag blev lite chockad. Satt där inne lite med dom sen började jag undra vart Jerry var så jag gick tillbaka då hörde jag att han snackade med någon och när jag kom dit stod han och gjorde det med någon snubbe också haha. Han hette FRENANDO och kom från typ spanien haha, han var rolig :D Vi stod en stund och snackade med honom. Han kunde typ ingen svenska så vi fick prata på engelska. Kan bara säga att vilken tur att Frenando kom då och inte tidigare...Ohyes Jerry höll med..
haha men faan diggar namnet, frenando, riktigt skön. Rolig engelska hade han med :D. Han frågade om vi ville ha något att käka och allt haha, han hade själv varit ute och festat, buse..
vi gick tillbaka till dom andra och klockan hade väl blivit efter 5 då. Dom låg i sängen så vi fick ligga på en madrass på golvet, men det dög ju. Hannah började väcka mig redan vid 8 och då var jag helt död. Men hon kunde inte sova utan hon bara satt upp så tänkte jag att jag måste också vakna. När jag väl klev upp så piggnade jag till rätt snart. ´
Killarna sov fortfarande så vi drog ut för att hitta ngn affär där vi kunde köpa något att käka. Jag hade aldrig varit där så hade ingen aning vart vi skulle. Vi frågade iaf en tjej så beskrev hon en väg. När vi kom tillbaka var både uppe och dom satt och kollade på tv.
Jag hannah o Jerry tog en taxi till solna. Jerry skulle hjälpa hans syrra och flytta och vi skulle till Tarek för att hämta Hannahs tröja som hon glömde. Men nej dom ville inte att vi skulle komma för dom sov. Vi sket i dom och drog hem. 
Tog det mest lungt, sov framför tvn i ett par timmar. Hannah och jag drog senare till kista. Det var rätt skönt att komma ut för hade varit en aning deppig på dagen. Why orkar jag inte berätta om. Vi drog sen till sumpan för att hämta tröjan. Jag ringde Amir och frågade om han kunde slänga ner hennes tröja för hannah ville inte gå upp för hon för vad Tarek hade sagt i telefonen och på msn på dagen. Men det ville han inte göra och vi var tvungna att åka upp. Amir var ju inte sur eller nåt så han ville att vi skulle komma in, men det ville inte hannah utan vill därifrån. Sen kom Tarek o allt blev kontigt o tjafsigt och vi drog därifrån. Vi gick mot Statiol för att köpa ngt käk så fick jag ett sms att Amir - Dålig stil jenni. Jag fattade ingenting och hannah ringde upp honom. Han frågade vart vi var och sen sa han att Tarek var påväg?. Vi satte oss sen iaf så kom han med bilen. Dom började snacka eller det var mer tjafs. Eftersom båda tycker olika leder det ingenstans och det sägs samma saker. Han blev sur på hannah för att hon hade ringt honom när hon var med en annan kille (jonte allstå) Men varför blir han sur då när han håller på och säger att han skiter i henne och inte bryr sig om henne. Sen kom Amir med sin bil med. Herregud var onödiga dom är, statiol är inte ens 3min från dom?!
Efter lite tjafs där drog Tarek hem. Vi snackade nu med Amir lite. Vi hoppade in i bilen sen och följde med hem till dom, för vi tyckte inte att dom skulle vara sura på varandra. Tjafs även där men tillslut blev det sagt att, gjort är gjort och det finns inget att göra än att be om ursäkt och respektera att båda tycker och uppfattar saken olika.
Amir och jag satt och spelade på hans keyboard. Han är så duktigt tycker jag. Han spelade "Nothing else matters" de lät så fint så :). Han kan liksom bara lyssna på en låt lite och sen spela, duktigt duktigt.
Dom frågade om vi ville ha ngt att dricka och jag blev lite chockad, dricka på en söndag tänkte jag? haha jag hade suttit och trott att det var söndag hur länge som helst. Eftersom det var lördag så tog vi en smirnoff var :)
Jag gillar att sitta med amir och spela på keybordet de är skojsiigt. Han spelar typ med alla fringrar och jag sitter typ med 1 hahahahah ? :D
Hannah och jag var rätt trötta så vi drog därifrån typ 23. Bussen missade vi så vi gick till solna från sumpan. Tänkt att vi hittar, haha nä det är inte svårt direkt. Neej nästa helg tror jag att jag bara ska ta det lungt. Sen lovet har det blivit en del festande. Vi får se hur det blir.

Idag var jag ute med min blondie och Sally på en lååång promenad. Det var skönt att få prata lite det var rätt mysigt också för vi gick bort åt helvete där det fanns ingen annan och inte ens lampor så det var mörkt och skogen& åkrar var precis brevid oss.

Nu har jag skrivit sådär mycket igen. Kanske bäst att jag försöker sova, skola igen imorogn. Önskar att det vore lov, haha efter en veckas skola typ? inte bra..
nattinatti!

2girls 1cup?

Halloj halloj
här har jag inte skrivit på ett tag känns det som. Beror nog pga att det har varit lov så man har inte suttit så mycket framför datorn. Nu är lovet iallafall slut och skolan har pågått i 3 dagar. Lovet var oootroligt skönt men som vanligt gick veckan alldeles för fort. Ändå om veckan gick så snabbt är det lite läskigt för jag kommer typ inte ens ihåg vad jag gjorde dem första lov dagarna...:/
De första dagarna var ju inte de roligaste iaf. Torsdagen stannade jag hemma, ville inte låta mamma vara ensam hemma. Jag tror att jag var hemma hela tors,fre och tills lör kväll. Och jag kan säga att det inte var det roligaste. Men min mamma var faktiskt ledsen så jag ville vara med henne. Hon gick ju inte ut med Sally eller något så jag fick göra det osv. Jaa så dom dagarna gjorde jag typ absolut ingenting, hade väl inte större lust för det heller, var inte så glad jag med.
Lördagen och söndagen är lite suddiga. Tror att jag körde endel sen på kvällen/natten målade jag klart det sista i mitt rum, varför det tog så långt tid med målandet skriver jag någon annan gång då en bild kanske kommer upp med :) ! Mer kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, helt sjukt!

Måndagen kommer jag iallafall ihåg. Jag sara och Sofie var och shoppade typ hela dagen. Vi drog tidigt härifrån väsby. Eftersom det var något knäppt med tågen så körde jag oss till kista. Så var vi där ett tag. Tog tunnelbanan till stan och shoppade där. Påvägen hem stannade vi i Helenelund för att sola, alltid nice med det! Efter allt drog jag hem till Sara för att bleka hennes hår, vi drack te och tog det lungt helt enkelt. En riktigt skön dag.
Tisdagen var det meningen att det skulle bli kryssning. Jag sara och Sofie igen.  Men det blev andra planer. Först var vi alla rikigt sura, men jag tycker att kvällen blev väldigt kul i alla fall, vet ni varför? :) jo somsagt vi var alla lite sura först och vi bestämde att alla tre skulle göra ngt ikväll. Men det slutade med att sofie var tvungen att dra hem. Sara och jag ville inte hem det var säkert. Vi drog då till Ante i jakan haha. Ojoj vi hade nog inte träffat honom sen hm maj nog. Sen var Dany där också, så det var kul att se dom igen. Vi träffade ju Ante rätt mycket i fjol, det såg lite annorlunda ut i hans lägenhet :)
Först satt vi och snackade och så, sen skulle dom visa ngn film- 2girls 1cup, var är det egentligen?!!?!?!?! Dom vägrade ju säga när dom inte hittade..
Efter det lirade vi ngn öl lek, man skulle ta kort o över ngn "bro" o jag vet inte riktigt vad haha. Men det var kul iallafall. Men usch vad man började må illa av antelet klunkar man fick ta. Känns som om man alltid fick esset = 5 klunkar. Hur som helst det var roligt. Senare drog jag o Dany till honom. Så sara och Ante var ensamma där, oalala undra va som hände där? haha näärå! Sara och jag drog från jakan runt 5.30. Vi drog hem till mig. La oss och började kolla på film, 13 snart 30 blev det. En helt okej film. Båda var så trötta och orkade inte ens kolla på filmen så vi pausade och fortsatte efter vi vaknat igen. Onsdagen blev alltså en rätt chill dag, vi drog hem till Sara någon gång vid 5 skulle jag tro. Vi båda var väl rätt trötta över att ha varit vakna hela natten, plus så sov vi båda dåligt natten innan!

På torsdagen fixade jag i mitt rum, tog bort alla målarburkar och städade allt. Tog lite tid faktiskt. Jag åt inte på hela dagen. Hannah kom till mig vid 5 tiden så vi drog och käkade mat vid centrum. usch båda blev så jävla mätta så vi orkade inte ens gå haha.., Jag drog sen hem och Henna väntade redan där på mig. Det blev Banditfest den kvällen. Så det var nice! Båda blev lite iriterrade först då det inte fanns några lediga bord att sitta vid. Men vi satte oss sedan ner vid ett gäng boys. Vi alla satt där och sjöng som fan ibland

                         image47


Bild på jägermeister grejsen man fick då man beställade Jägermeister  shots. Alla hade nog såna på sig. Fick också en jägermeister nyckelband av en kille, vad han nu än hette? Henna kommer nog ihåg!
Blir så iriterrad bara för man är blond och för jag hade långt hår så typ tror inte folk att man lyssnar på rock osv? Det var någon kille som sa, vilken hårdrockare du var då. Bara för jag hade en tshirt där de stod så. Sen skulle han ta en bild på mig. Eh nej tack. Sen var det någon annan. Han ba, jag tror inte att du är hårdrockare. Då sa jag nehe vadårå, för jag har blont hår eller? Då svarade han ja och - För att du har en sån där väska.
Jaja, kvällen var rolig iallafall. Det slutade med att vi tog taxi hem till en kille som hette Rikard som vi hade suttit och snackat med. Hans kompis stafan drog hem, tråkis!
Vi satt hos honom då, drack lite vin och spelade guitar hero. Efter det började vi spela sanning eller konka, vilket jag tycker senare ledde mer till någon slags stripplek. Gud var höll vi på med? Tur var att Henna och jag workade lite tillsammans, "ta på dig blabla". Rikard blev nog lite irri för vi körde lite teamwork!  hahha :D Vi hade ingen större lust att sova där och jag var tvungen att dra hem för att ge pappa nyckeln till garaget innan han skulle jobba. Vi visste inte ens riktigt vart vi hade hamnat, men vi hittade därifrån och vi var hemma vid 6.30 så pappsen hann få sin nyckel. Vi käkade lite och gick och la oss. Jag vaknade vid 13.40 och väckte henna och sa att vi måste upp nu!
Dagen blev chill, ingen var bakis som tur var. Vi kollade på film. Tjenare kungen, och precis den kvällen kom den på 5an, hah onödigt att man köpte den kanske. Efter Henna hade dragit hem tog man det mest lungt. På kvällen drog jag och Hannah till runby för att hämta vår sprit som hennes jobbar kompis hade köpt ut till oss, mer hände inte.

Lördagen blev då en hel dricka måste jag säga. Och ja, jag fick lida som fan för det i Söndags. Hannah och jag satt och drack hemma oss mig först. Vi var ju väldigt packade då vi lämnade väsby redan. Det som var meningen var att vi skulle till solna, träffa hennes kompis tarek o hans kompis amir och därefter dra ut i stan. Men så blev det inte för vi var för packade. Jag kommer ihåg det mesta vi gjorde hemma oss dom. Men efter jag drack spriten som var på 60% har jag inget minne alls. Så mycket mer om den kvällen finns inte att säga. Hannah och jag hade det roligt iaf innan det blev för mycket. Jag spydde iaf hela natten, tack Hannah för att du tog hand om mig :), Men det gjorde ju Amir också, jätte snällt. Söndagen blev så jävla seg, var hur död som helst. Vi lyckades ta oss hem runt 2 och därefter låg jag i sängen hela dagen, och Hannah med. Trots att det var så underbart väder orkade jag inte bry mig att jag slösade bort den i sängen. Jag spydde till o med på tågsationen i solna, och tåget var precis framför oss, jag kunde verkligen inte hoppa på. Så vi missade samanlagt två tåg.


Lite pics vi tog


   (Hannah dricker sin hanna dricka, o den är rosa!!, hennes dricka)

  Okej, vissa bilder är lite hemska, men vi skyller på att vi är väldigt fulla ändå om det inte syns. Den sista bilden ser jag ju hemsk ut på haha, tycker inte ens att det ser ut som jag!

 Det där är en bild vi båda säger - va?! till. Ingen kommer ihåg något men ser ut som vi pussas, ah who knows.

I måndags tog jag bort mitt löshår och jag var nästan helt förkrossad. Men det behövdes mitt egna hår har blivit så tunnt, det var inte alls så förut. Jag saknar och kommer att sakna mitt långa så mycket. Jag känner mig så otroligt ful och har inte mitt hår utsläppt ens. Har haft det uppsatt varje dag. Undra vilken dag jag kommer våga släppa ut det? Kalla mig larvig, i know.
                                                                                      

Tycker själv att det inte såg direkt fejk ut, åhh me miss:( 
Igår var det jätte fint väder och Hannah och jag drog till stan, jag hade inte ens jacka på mig bara en tjocktröja, verkligen jätte skönt:). Efter det drog vi till solna till Tarek och Amir. Haha de är verkligen roliga grabbar! Trots att jag hade skola idag var jag hemma runt halv tolv och sedan kunde jag inte ens sova! Jag var helt död i morse. Jag har inte sovit ut på hur länge som helst känns det som. Alltid kommit hem så sent, eller ska man säga tidigt?.... Längtar tills fredagen då jag kan få sova ut. På lördagen blir det utgång igen! 

Jag som klagar på att jag behöver sova kanske ska gå och göra det, skrev endel faktiskt. Hela min vecka ju. Ha det bra allihoppa..

Ajusste höll på glömma, skulle ju länka till Saras blogg. Fick ju önskemål om det. Hon hade ju inte en blogg men sa att hennes fan ville det så yes hon skaffade en. Enjoy !

www.Sugarlover.blogg.se

PUSSHEJ, sov gott! Lär va dead imorogn med like always!