Lördag- härligt !

hejhej, sitter o försöker fixa mina naglar. Går inte så jätte bra för märkte för ett tag sen att jag hade skärt mig på något. Så jag har ett rätt djupt sår på fingret som inte slutar blöda. konstigt. Undra vad jag skärde mig på, kände ingenting ialla fall. Det får ta o sluta blöda snart. För jag ska börja ta mig mot Johanna snart. Ikväll blir det utgång, så det blir riktigt kul tror jag :)

Förra lördagen skaffade jag hårförlängning. Sofie hjälpte Sara och mig med det, så det var väldigt snällt. Men flätorna känns rätt så lösa nu och det är inte kul. Men hon ska kolla på dem åt oss på Måndag i skolan.

image24


Rätt ful bild, men skit samma. Man ser att det är rätt långt iaf. observera att det står att det är år 2035 på bilden haha:P !
Måst gå och käka något o klä på mig, plus fixa håret lite, men skriver kanske lite mer imrgon. Pusshej!

no one !







I just want you close. No one Can get in the way of what I'm feeling. People keep talking, they can say what they like. No one can get in the way of what I feel for you...


image23

Skolan börjar igen

Idag börjar skolan igen. Och tack för att vi inte hade någon engelska idag. Börjar kl 13.40 idag så det är riktigt skönt tycker jag. Annars hade vi börjat 10 och det hade jag inte pallat, för då sov jag fortfarande, Var så otroligt trött hela söndagen. Var ute på krogen men Johanna och Alex på lördagen så igår mådde man inte bäst direkt. Men man började må bättre med tiden så det blev bio med hoe på kvällen, The heartbreak kid blev det :). Ganska rolig faktiskt!

Det har varit så otroligt skönt med lov men det går alldeles för fort! 



                                                                                       
                                                                                             Mr Monster

Tillbaka hemma

kom hem från Tallinn kryssningen idag..Det var trevligt där. Jobbigt bara när man inte kan snacka med dom där. När vi skulle käka fick jag snacka engelska och tjejen kunde knappt ens snacka det.  Shoppa gjorde men en del också, får se om jag kommer ihåg allt. 2 jackor köpte jag iaf sen 2 par jeans, 3 koftklänningar. En utav dom var jag lite osäker på. Tyckte att den såg för lång ut. Stod vid kassakön och så såg jag den så jag bara tog den, kollade inte riktigt på den. Men prövade den en snabbis idag o den va fan snygg :D ! Sen köpte jag ett par skor. Lite onödigt köp har så många men ville:). 2 par tofflor hah, jätte söta. 1 tröja, 2 toppar, 1tshirt,  1 halsduk, 2 tavlor till mitt rum, sen lite andra saker dit. Ett halsband, parfym, massa ansiktssaker, rengöring,ansiktsvatten,ansiktskräm,lotion, hårmasks burk, nå slags kroppsspray, omega3 tabletter, behöver nog det. Aja orkar inte tänka mer vad jag köpte, va lite till. Fick pengar över iaf så får gå och växla tillbaka dem någon dag. Jag tappade mina vantar någonstans där. Så får köpa ett par nya någon dag. Dom som var just så sköna:P....När vi kom tillbaka från båten var mina fötter och ben såå trötta. Mina fötter som brukar vara så vana efter dessa shopping dagar, men jaja.. 

Snart börjar skolan igen. Några dagar kvar. Nu ska jag njuuta! 




Penni


              image19


Ha det bra allihopa, svejs!