:(

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk, som mest idag har jag haft 39.5 graders feber, har nästan inte ätit något, bara en frukt som jag egentligen inte orkade mer än halva men tvingade i mig sen  kräm, orkade dock inte många skedar. Jag har typ inte ätit något alls under de 2 senaste dygnen, och när man väl äter orkar man inget, helt sjukt egentligen, man borde ju va skit hungrig. Sen spydde jag i natt o nu på dagen, blä blä..

24 nov

Råtta... Jag sov så dåligt inatt pga min hund. Hon skulle hela tiden ligga så nära mig, precis liksom vid axeln. Hon gjorde då så att jag inte kunde vända på mig osv.. Någon gång under natten bytte jag sida, så att jag låg på andra sidan av sängen..Men vad gör hon inte då? jo hon kommer och lägger sig där med.precis brevid.. Men så iaf försökte jag sova, men vaknade lite då o då. Sen fick jag nog och la mig rätt sida igen...Sen kom råttan igen.. haha men iaf, så sov vi så och nu är jag lite trött bara för det..
Egentligten kunde jag ju bara ta ner henne på golvet, men det ville jag inte för hon va lite söt när hon kom så nära .. Men ändå hon har en korg fast på den senaste tiden har hon börjat utnyttja min säng! :O

Igår bytte jag också piercing smyckte, det gick jätte fint. Det var en lättnad att det gick utan prohblem..

Igår var jag också o letade efter en ny vinterjacka, men jag hittade ingen jag ville ha här i väsby! Fanns en , men stolkekarna som fanns kvar var 40 & 44, lite för stort för mig kanske. Sen fanns det andra jackor, men dom hade så tråkiga färger. Jag vägrar köpa en svart!  Men jag blev lite sur över att det inte fannas ngn. Köpte iaf körkortsboken, har läst lite iaf, typ 80sidor, några hundra kvar :D !!

Men iaf idag nu på dagen blir det att åka in till stan o köpa en där. Där lär det ju absolut finnas. Vi tänkte ta bussen som går runt 11.45, så måste väl byta om snart skulle jag tro.
Det är btw snö inte, inte mkt men men.. Jämt på lördagarna! Nästan varje lördag då jag vaknar o kollar ut är det lite snö på marken, sen försvinner den sen kommer den under fredagen igen. Men förra lördagen kom de ingen om jag minns rätt!

Jaja kanske räcker nu, hare allihopa, ciaao  ! <3

Torsdag

Klockan är inte mycket men jag är såå trött, kanske för att jag vaknde vid 7 som jag inte brukar..Jag sket i skolan igår men tänkte gå till skolan idag, men påväg till skolan ångrade man sig och gick hem istället, skönt skönt. Känns bara lite onödigt att man gick upp så tidigt..
Idag upptäckte jag att min plupp från min piercing hade lossnat, så det var inte alls bra. Jag letade efter pluppen men jag hittade den inte.. Jag skulle med bussen som gick 14.50 så jag hade inte tid och köpa något nytt smyckte. Men sen efter jobb drog jag te kista en snabbis för bara köpa ngn, den som ja ville ha den hade dem inte fått in då blir jag lite ledsen:( hah näämen, jävla sega personen fick så där hur länge som helst för ngn framför skulle köpa 2 klockor på typ delbetalning el något så de fick skriva massa papper.. Jag missade då bussen som gick 19.57 & 20.07 så då gick jag istället till helenelund stationen och självklart missar jag tåget också, precis framför mig va de. Va väl hemma vid 21 då vare bara o börja käka middag haha, borde kankse sova snart men en viss personen håller mig lite uppe och jag vill inte sova (A) :)

Skiver mer ngn annan gång, imorgon måste jag dock till skolan!!

C I A O

Turdag!

Vilken tur vi hade idag va? haha fan va nice.. Men tänkte inte gå in mer på de..
Eftersom jag är så seg med allt plugg som måste göras, så har jag endel som jag måste göra nu i helgen vilket inte är så särskilt roligt, just nu sitter jag och håller på med näringslära arbetet, skriver om ngn mineral, sen måste jag skriva klart vitaminen. Jag vet att jag har massa plugg att göra och jag orkar inte ens tänka på det....

Idag lutatde kvällen mot hemmafest, men skiter nog i det och det blir nog bio ikväll istället, vilket ändå är skönt efter veckan..

Jag ska färga mammas hår snart så ska väl inte skriva så mycket mer..                     





                                                                                       
              





                                       image18




Klockan är nu 16.00, och det börjar redan bli mörkt! Det är det som är så tråkigt på vintern tycker jag..

jaaja, ska väl ge mig av! Ciaaao, ajusste -



                         Grattis till Johannas kille Alex som fyller år !! :)

Onsdag

Hejhej, här har jag inte skrivit på ett tag så jag tänkte göra det en snabbis.
Klockan är nu 10.49 och jag har slutat skolan. Eller egentligen inte.. Vi har Arbetsätt och lärande men eftersom vi inte hade någon näringslära idag orkade jag inte sitta kvar i skolan för att vänta på en lektion. 2 timmar liksom...
Imorgon är det Torsdag och veckan har snart gått förbi. Vilken känns skönt. Det ända vi har gjort i skolan dom här dagarna är film film film, jag blir snart galen!  Jag har inte varit på någon lektion än där vi har suttit och pluggat. Vilket egentligen inte gör så mycket, men det blir i längden tråkigt att sitta still o kolla på film.
Vi hade iof svenska igår, där var det nog plugg. Men jag slappade hemma lite istället..
Jag känner mig typ duktigt som har varit i skolan haha, men varför gör jag det?, har ju struntat i flera lektioner, får skärpa till mig lite sen...

Just nu är jag glad över att jag är hemma. Ska sova snart för jag är väldigt trött, känns så onödigt att man drog til skolan för en lektion & det var ändå bara film!
Gick o la mig hm runt 4?, & vaknade efter 7 så lite borde jag sova om jag ska orka dra till sollentuna sen..
På tåget hem, vid Häggvik stannade skit tåget där för ngt hade hänt, så stod tåget till där i kanske 15 min, sen sa dom att det typ brann på tåget, så kom brandmän o allt skit så alla fick dra från tåget. Men som tur va kom det dirket ett nytt. Men jag kom ändå sent till lektionen pga det !!

Vad ska man skriva mer?, lovet gick otroligt snabbt. Men det var så skönt! Jag vill ha mer lov!

Nej jag tror att jag vill sova nu, längtar till min säng , pusshej