Söndag igen!

Imorgon börjar jag 13.40 wohoo !, skönt ! Då har jag tid på morgonen/dagen att fixa klart näringslära arbetet och dra o sola en snabbis :) !
På tisdags ska jag pierca mig, läskigt. Bara för Pannish gjorde de i veckan blev jag också sugen på de, plus att de inte frågade henne om leg.
Jag är ju inte 18 än så får ju inte göra, så hoppas dom inte frågar mig heller ! :O På tisdag kommer mamma hem också, så hon kmr inte veta ngt. Får väl visa henne sen..
Det har varit skönt o varit ensam hemma... :D

Idag i alla fall åkte båten upp, fick vakna fett tidigt blää.. LITTLE CRUMA VA DÄRA HAH ;D

Vad ska man ha på sig i morgon mån tro? , jag vet inte ! Vad är snyggt till overknee egentligen, kanske blir lite kyligt med sånna nu?
uuuhhh jag älskar klääder !


Jag saknar CRICKO ! lyssnade på Middleage-Someone to reach for precis. Gud vilka minnen jag fick, låten har fått en liten betydelse.
Kommer ihåg den tiden så bra när jag hör den låten.. <333

Dagarna var ju bara helt underbara ibland, fanns inget bättre ! haha


Söndag

Det här är min nya kille        image7

haha ohh I WISH va?, nämen han är ju bara sååå heet ! liksom kolla bara         grr, men första bilden slår ju ändå allt..
Ibland kan man inte få nog av heta boys ;) !

Idag i alla fall var en väldigt fin höst dag. Var ute med båten, som inte åkte upp förut utan ska upp nästa söndag istället. Det var faktiskt ganska många som var ute o körde, många som fiskade också..
Men det blev lite kyligt sen så vi åkte hemåt, men övningskörde med bilen också. Ibland märker man ingen skillnad på hur man kör för att förbättringen sker ganska långsamt. Men om jag tänker tillbaka till min första gång jag körde så är jag hundra gånger bättre :D ! , så man får väl tänka tillbaka lite ibland...
Var väl hemma vid fem, käkade, fixa ansiktsmask, o nu sitter jag här :)), jag tänkte spela Sims snart moohaha.

Måndag imorogn. Jag HATAR måndagar.. För det första så har vi en sån lång engelska lektion och har sedan flera timmar hål, sedan har vi psykologi från 13.40-16.00, älskar ! För det andra så är det långt till helgen igen.  Men det är fult & tänka negativt ...




Mitt hår ser så kort ut på bilden      är det verkligen så kort i verkligheten? blää !

Hejohopp, jusste hallå elevrådet, vart är min personliga tränare ?


yu

Svejs !

Idag på näringsläran så kom Ulrika och ville snacka med mig. Jag hade tydligen för mycket frånvaro....Jag hade fått skolk på lektioner som jag hade varit på, som tex på engelskan igår. Jag va där!! , sen fick jag skolk från psykologin men jag hade snackat med Lisa eller vad ´hon heter o sagt att jag skulle till tandläkaren och hon sa att det var helt okej. Sen var jag ju sjuk förra veckan. Men det är väl bara att börja sköta sig mer. Visst jag har varit borta en del men inte alls så mycket som hon sa..

Helgen var lungt, vilket var rätt så skönt. I fredags var jag med Hanna o va i stan sen va vi hos henne o kollade Mr & Mrs Smith. Kmr inte ihåg vad jag gjorde i lördags haha, hmm.. Nått gjorde jag iaf sen åkte jag hem te Mongoalex o såg Simpsons filmen :), sen var det ju Sverige - Danmark, vilket jag hade glömmt bort hah..På Söndagen var det lillkalas sen övningskörde jag, och det går väl helt okej, men jag är så jävla sugig på att starta i en brant uppförsbacke utan att jag tar för mkt gas o de låter! men iaf. Sen träffade jag alex igen....=)







                                                                  ;)

    Grr han är rätt så het på bilen, men den är säkert gamma, för han ser mkt äldre ut nu iaf tycker faktiskt jaaagl :P



                            "ÄHH HÅLL KÄFTEN DU, JAG SKA HOTA SARA , JAG GLAD"

Blogg !

Haaaj !

Precis skaffat en sån här blogg? fattar typ inte så mkt än av den men aja haha...

Är iaf sjuk nu. Har varit dålig sen i Fredags eller i Lördags, kmr inte ihåg..
Jävla hoe som smittat mig :) ! , tror att jag skiter o dra till skolan imorgon, bättre att vara hemma och bli bättre liksom.

Idag ska vår båt upp tydligen. Gud så tiden går fort ibland. Får se om jag hänger med dit. "Littlecruma är kanske där hahha.....
Ähh jag orkar inte skriva här mer, de va tråkigt :P, kanske för att jag inte har något o skriva. ..




Men i alla fall... Du är så fiiin, vill bara se dig !!!!!! 


Jag gilllar dig

Jag gilllar dig

Jag gilllar dig

Jag gilllar dig

Jag gilllar dig

Jag gilllar dig

Jag gilllar dig

Jag gilllar dig



well.. bye ....


Välkommen till min nya blogg!