Sommarsol

Idag tog jag årets första dopp! Jepp, pappa hade köpt en stege till båten så nu är det enkelt att komma ner och upp. Måste dock erkänna att det tog ett tag innan jag kom ner. Men när man väl var nere var det skönt. Körde till en vik där det oftast brukar vara lite varmare. 17 grader var det där. imorgon ska det tydligen bli ännu varmare               
Nu finns det att köpa svenska jordgubbar i affärerna också, gottgott!

                                                                                                        

visst kan man festa på en torsdag

- Det är bara och skita i skolan nästa dag, hur ofta är banditfesterna. En gång i månaden ungefär. Hah bra tips! :P
Det är så skönt när man har varit ute en kväll men ändå är hyssat pigg dagen därpå. Var hemma vid 5 och sov väl till 8. Varför är det alltid, iaf för mig, så att när man har varit ute och druckit och sen kommer hem och sover inte alls sover så länge. Ändå om man är så trött. Om jag vore nykter och gick och la mig 5 hade jag knappast vaknat 8.
Men det var bra att jag vaknade då. För mamma trodde att jag skulle gå till skolan idag så hon skulle komma vid 9 för att hämta Sally och ta henne till henne ist. Jag kände mig rätt äcklig, hade fått öl spillet på mig så jag hann ta en dusch och så innan hon kom.

Vi satt på bussen påväg mot stationen igår ikv då braindead upptäcker att hon har glömt sin plånbok. Vi får alltså hoppa av och åka hem igen och hämta den. Vi hade iaf flyt med bussarna som tur var.
Kvällen var rolig,  men började må lite illa på slutet. Men det gick över sen som tur var.

Vet ni vem jag såg när vi väntade på bussen hem?, jo min vakt!! Som jag har skrivit om i ett tidigare inlägg. Kände inte riktigt igen honom. Men han kollade på mig och så kollade jag tillbaka, men det klickade inte. Kände på något sett igen honom men vart ifrån?, tänkte att jag kanske hade sett honom tidigare under kvällen. Men då sa blondiebraindead, kollla din vakt. Så pling pling i min hjärna med!
Men jag kände mig "för nykter" och vågade inte rikgit gå fram. Men vi stod och väntade på bussen på ett annat håll, vi började snacka med ngn kille, Daniel hette han så han höll oss sällskap vilket ändå var rätt kul.
usch två utlänningar kom fram till oss och sa (på engelska) att dom höll på att filma en porrfilm och undrade om vi ville vara med. Nej tack ?

Iaf efter ett tag ville jag att vi skulle gå lite framåt, mot min vakt, för jag ville gå och prata med honom, men just då kommer vår buss också.
Han log ju iaf till oss när vi kom jag ´såg säkert ut som ett frågetecken då. Menmen, han är rätt söt faktiskt, tänk att jag såg honom igen!! Men finns inget och göra åt nu.

Banditfesten var alltså på Medusa igår, första gången jag var där. Ett OK ställe, en tjej toalett = urdåligt. Ganska krångliga ingångar, småställen överallt, rätt mörkt. Baren såg inte så jätte roliga ut där nere. Men skoj hade vi ändå.
Nu har solen gått i moln, men var tidigare ute och solade, får passa på. Jordgubbar & vattenmelon hade vi med oss, mums :)
Tänkte gå ta något till lunch nu, hejsvejs
!

Bandit fest ikv

Tjoho idag är det btw banditfest, på medusa. Kingking.  Så det ska bli kul och se hur det ser ut där.  Har aldrig varit där eftersom på deras hemsida står det att det är 21, fuck det.
Ska fixa mig lite nu, det blir nog en great kväll ! Pusshej

Lite om sallys operation

operationen gick fint igår. Blev lite orolig när klockan var över 21.30 och dem hade ínte ringt. Så pappa ringde till dem och dom snackade om att det hade blivit något missförstånd? och att dom precis skulle gå och ring oss.
Sally verkade inte så glad över att se mig när vi kom, hon ´hälsade mest  på pappa. Jag var "the bad one", tog henne till veterinären två gånger på samma dag plus höll i henne när dem gav henne sprutor och allt möjligt hon hatar.
Sallys dag började vid 9 på morgonen och 22 var äntligen dagen över för henne.
Jag visade knölen som sally hade för pappa på tisdags kvällen. Ringade samma kväll för att boka en tid för undersökning. Vi fick tid klockan 9 dagen därpå.
Veterinären klämde och kollade. Det är en tumör sa hon. Då blev jag inte alls glad, frågade henne vad man kunde göra åt det, operera svarade hon.
Gick ut för att ringa min pappa och kollade vad han sa. Hatar och prata när man är ledsen, man bara stammar. Han tyckte att vi skulle operera henne. Sally var inte försäkrad, som jag trodde för det var hon förut. Ett bra drag av min mamma tycker jag. Men allt gick på 7500 kr om jag inte minns fel. På förmiddagen tog dom blodprov och rönkade henne. 13.45 skulle hon tillbaka, senast sa dem. Men nejnej vi fick vänta i typ 1.5 h där. Jag kom hem därifrån 16.30-45 och klockan 21.45 åkte vi för att hämta henne. Stackarn hon var varit så trött. Var och hämtade ut medicin till henne från apoteket idag. En halv tablett två gånger dagligen. Köpte ett nytt halsband och ett grisöra, (usch dom är så äckliga) till henne idag, för hon var ändå duktigt som gick igenom allt.
Nu är tumören iaf borta och det är jag glad för! Men man märker att hon har ont ibland. För hon börjar gnälla och då börjar hon slicka på såret, så tar jag bort henne så början hon gnälla lite för hon har ont. Hon har legat och sovit hela dagen och vill knappt vara ute.
 
















Aa det blev några bilder på bajbin, ciaociao

forts.

Hello igen´. Sitter och väntar på ett telefonen ska ringa! Sally är hos veterinären och opereras, dem skulle vara klara till runt 19 sa dem. Nu har det snart gått 1.45 h längre tid och jag bara vill att det ska ringa. Tänk om något gått snett?

Vi får se !

Min älskade vovve:(

Jag hoppades på det bästa men så vart det inte... Min hund har en juvertumör. Ingen skola för mig idag, har varit hos veterinären och ska dit till kvar i 2 igen. Skriver mer senare. Ciao !

Tänk om det är en tumör

Jag är så orolig för min vovve. Jag glömmer bort det, sen kommer det upp igen och då får jag en klump i magen..
Jag satt igår och klippe Sally lite då jag såg att en av hennes tuttar var jätte stort. Jag hade sett det tidigare att en av hennes "tuttvårtor" haha, var större, som om den var svullen. Men jag tänkte inte så mycket på det. Igår hade den blivit mycket större och det såg riktigt otäckt ut. Jag säger till min mamma att hon har någon knöl. Det hon svarar är ahaaa hm. Något sånt. Jag kommer få otoligt dåligt samvete om hon har fått något och jag inte gjorde ngt tidigare. Jag måste visa det till pappa och sen måste vi nog gå till veterinären med henne. Jag får nog visa det imorgon till honom, men efter imorogn har jag lite dåligt med tid att gå med henne till veterinären så får nog bli att man struntar i någon lektion. Jag vill helst inte vänta tills Fredag....
Kollade runt lite igår och eftersom hon är 8 år plus tik så kan det vara en juvertumör, oh i hope not! :(


image110

/ J

snart kommer solen igen (får vi hoppas iaf)

omg det ska tydligen bli 21 grader på onsdag och 22 grader på torsdag. Och massa soool! Hoppas att det blir det också. Tycker att det  har regnat så mycket nu och det för räcka!
Får nästan lust och stanna hemma från skolan och bara vara ute och sola när det är så varmt. Men det blir perfekt om det är varmt på torsdag för då är det banditfest. Då är det säkert svalt och skönt ute på kvällen så man inte behöver ha jenas eller nåt :) 


                                 image109

Morsdag snart

På söndag är det morsdag, vet inte vad jag ska ge min mamma. Tänkte ge henne något pressentkort och ett kort bara. Det blir enkelt så.  Vad brukar man ge?, typ ett kort och en blomma kanske..
Igår fyllde min pappa år, han blev glad för pressenterna från mig så det var bra, sen fick jag äta tårta med mums, så i helgen får det inte bli så mkt annat ätande..
Ska till skolan när som helst. Vi ska historia prov, har inte pluggat sådär jätte mycket men tror nog att jag klarar det ändå. Klarade naturprovet i onsdags :) Klarade padagogik provet och andra historia provet förra veckan, nationella vet jag inte än. Så pluggandet går alldeles fintfint vilket jag är så glad för eftersom jag inte har tid att plugga så mycket men ändå klarar det :)

Trevlig heelg! Ciao


lite uppdatering

Hejhej, har inte riktigt haft tid att skriva här, inte ork heller. Tänkte skriva en liten snabbis nu innan jag börjar plugga naturkunskap. Ingen ork alls till det egentligen, är trött och vill helst bara gå och lägga mig i sängen just nu, menmen..
Imorse försov jag mig, klockan skulle ringa 8.30, tiden då jag började min första lektion egentligen. En timme försent var den alltså på. Upp fort och slänga på sig lite kläder och ta med något att äta. Tog med mig ombyte till skolan så jag fixade till mig lite där haha.. Men, kom omkring 30min försent till historian, stod faktiskt och väntade på bussen i fan 20 min...
Det var fint i morse så jag hade på mig shorts, men ´vädret blev sämre med tiden. Efter jag hade slutat skolan gick jag hem för att byta om till jeans innan Sofie och jag skulle ut och vandra. Pappa fyller år på torsdag så köpte lite till det. Jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa så sofie kom med förslag men svaren från mig var oftas, nee, han har redan det. Neej, han använder inte det, neeej han gör inte det. Usch det är så svårt!
Det är helt klart tusen gånger enklare att köpa till sig själv. Köpte ett par skor, ett par shorts, veet grejskräm, inpackning och massa strumpor hehe:)
Hade en jävla väska på 100kg och släpa efter mig. Hade kläder, böcker och massa skit i väskan.  Vi hamnade till slut i rotebro. Vi missade tåget så vi satt på trapporna där inne och väntade. Vi satt nästan längst upp så vi såg inte att ett nytt tåg skulle komma. Utan vi såg sen när det väl kom genom fönstrerna att ett tåg åkte där ute, tog snabbt alla saker och sprang. Klockan var väl 20.40 något så....Det var bara korta tåg som åkte... Tåget åkte alltså jätte lång fram, och vi var längst bak. Så vi fick snabbt springa dit, jag hade min jävla tunga väska plus massa saker så jag orkade knappt hålla i allt, sen ofcourse tappar jag min sko påvägen. Men vi hann. Och jag hann hem till dh.

I Torsdags var Sofie och jag & kollade lite på Rix Fm festivalen. Massor av fjortisar där, ja. Men jag kände att jag behövde göra något för jag hade varit så upptagen med massor..Måste bara säga, en kille som stod brevid oss, runt 15 gjorde mig så less..Han hade säkert druckit en 2.25a och han var "sååå full" åhh.. Spela lite mera..

Några pics bara:


Sorry Ola men jag tycker att du hade hemska kläder på dig. Röda byxor tillsammans med en randig tröja med alla olika färger, whats up with that?

image106i




En bild på halva Sofie och en hemsk bild på mig. Men den kommer upp ändå..
                          image105




En kille som stod bakom oss. Han fick namnet: Sofies boyfriend, för hon tyckte han var hot. Oops han såg att vi tog en bild i "smyg"

                                                image107





Roligaste helt klart var att se Jason. Efter att han hade lirat drog vi därifrån, vi orkade inte stanna kvar för att se linda B och Sanna N

image108



Hoppsansa, måste plugga. // Tomato !

Bilder ger memorys


Miss you tjeejen!




------------------------------------------------------------------









Btw
rihannas, jag orkar inte läsa uppsattser så rätt onödigt och skriva skolarbeten. Det tar sån tid så bättre med små söta istället. Du får nog godkänt på dem från mig iaf. Dom orkar jag ju läsa iaf? :)

Present problem

Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min pappa som fyller år nästa vecka, verkligen ingen aning. Det är mycket lättre att köpa en present till sin mamma, tycker jag iallafall. Vad vill han ha liksom?  Jag vill ju ge något som han har användning för, inte en blomma bara som ruttnar inom en vecka. Nej jag får tänka vidare helt enkelt. Dessutom har jag massor av plugg just nu, man hinner knappt. Idag, nyss hade vi prov i Pedagogiskt ledarskap imorgon är det dags för Engelska B Nationella. En hel förmiddag går åt till det, inget man längtar till men det blir skönt när det är över. Sedan har vi prov på Fredag i historia. Nästa vecka väntas bor i naturkunskapen och ett till historia prov! Jag ska försöka orka med allt.




Hejsvejs!

Allt slutar inte alltid lika bra som det började

Vilket fylle inlägg jag skrev inatt haha, man förstår knappt något. Men anledning till att jag ens loggade in var för att kolla om en viss person var inne, men nope så då gick jag och la mig istället.
Jo som sagt var ledig från skolan idag så drog ut på krogen. Som oftast var allt jätte skoj och bra.

Igår var det en liten söt gris man fick. Jag som ville ha grodan..   image104



I början av kvällen satt vi mest och snackade med bartendern & "kökschefen?". Kökschefen sa att jag var svårtflirtad och att jag inte kommer långt med det. Svårtflirtad? eller så kanske jag inte ville "sitta och flirta med honom", nej usch det ville jag verkligen inte. Han skrev iaf sitt nummer på mitt lår (hade shorts på mig) Det syns inte mycket längre, vilket inte gör något. Hade inte tänkt och ringa, bad ju inte ens om hans nummer.
Annars var det rätt skönt folk där ute. Haha så roligt. Det var en kärring, eller tant då. Säkert 50+ som sa att hon var 37 år plus så hade hon en blond peruk på sig.

Angående kommentaren i förra inlägget så kommer svaret:
Nej alltså det var inte jag som blev utslängd utan min kompis. Det var så att det var en kille/gubbe, ingen aning hur gammal han var. Han hade iaf en dotter på 18 månader om jag inte minns helt fel. Han var trevlig tyckte vi och vi snackade från och till med honom under kvällen. Det var ungefär 20-15 min kvar innan stället skulle stängas, alltså runt 02.40-5 då vi stod och pratade, jag såg inte vad som hände. Man kan undra vad jag kollade på egentligen. Killen gick till baren. Min kompis säger typ att vi ska gå eller något och att han blev sur. Jag säger att han bara gick till baren för att köpa något att dricka. När han kommer strax är han väldigt arg, och då förstår jag att han verkligen blev upprörd över något. Jag frågar vad som har hänt. Tydligen det som hade hänt var att, min kompis drack precis och då kom han med glaset och skålade. Tror hon fick lite ont i pannan och fick dricka lite på kläderna.  Hon ville då "ge igen" och drog honom i hans lilla skägg. Och då blev han arg, för hon hade gjort det tidigare men då hade han inte blivit arg. Hon ber honom om ursäkt hur många gånger som helst och jag ber om ursäkt åt henne till &med och försöker lugna ner honom lite. Min kompis vill i alla fall därifrån. Jag säger att jag bara ska dricka upp min öl först. Jag sätter mig en stund brevid 3 killar som vi suttit lite med. Då kommer en utav vakterna och säger att han vill prata lite med min kompis. Dom går ut. Jag går också ut efter några minuter och då står kompisen utanför stället. Hon hade alltså blivit utslängd. Vakten hade bara sagt tack och hej. Jag tycker att det är så dålig stil utan vakten att göra så. Hon hade bett om ursäkt flera gånger plus att han hade också gjort något mot henne. Vakten kunde ha tagit ut båda två och snackat med dom tillsammans och frågat vad som egentligen hände. Jävla skit vakt säger jag bara.

Den andra saken i mitt förra inlägg, om vakten. Det var alltså inte den här vakten jag precis har berättat om utan en annan, som jag tyckte var rätt söt. vet inte riktigt vad man ska säga om honom. Kunde iaf inte sluta titta på honom. Men faktiskt, hans kläder (väktar kläderna alltså) gjorde så att en större del av mig tyckte att han var hot.
Men i alla fall snackade lite med honom ibland. Jag vinkade på skoj till honom, men han vinkade inte tillbaka. Då sa jag till honom att han var en otrevlig vakt. Då sa att han inte kan hålla på & vinka till ställets kvinnliga gäster, men han vinkade tillslut. Kommer inte riktigt ihåg vad vi snackade om när vi pratade. Antligen frågade han vad jag hade gjort i helgen eller så kommenterade han att jag var brund. Jag kommer ihåg att jag svarade att jag hade varit ute med båten hela dagen både lördagen och söndagen. Han frågade vart vi hade åkt och vad för slags båt vi hade. Sen började vi snacka om segelbåtar att dom är mycket skönare osvosv.
En annan gång frågade han hur mycket jag hade druckit egentligen och att jag kanske borde sluta haha..
Jag och min kompis satt vid ett bord, vakten stod ca 1 meter från oss och kollade runt lite. Vi ptatade lite om vakten och vi bestämde att min kompis skulle fråga hur gammal han var så hon började prata med honom. Sen sa hon att:
-Hon tycker att du är söt...
Jag visste inte rikgit vad jag skulle säga. Sen sa jag iaf
- Hon tycker också att du är söt !!!
Då sa vakten, ungefär:
- Men hon blev inte alls lika röd som du blev

- Jag blev inte röd!!
- joo det blev du

Haha, undra om jag blev det verkligen?
Han hade en knivsäkerväst på sig som vi stod och kände på som fan ett tag, olala ;) Vi frågade honom om vi fick testa om den verkligen va knivsäker, han sa att vi skulle hämta en kniv från köket. Hahaha..
När min kompis sen blev utslängd fick jag lämna min vakt. Han stod där ute då. Jag sa, hon blev utslängd va? han sa något som jag inte kommer ihåg. fanns inte mycket mer än att säga hejdå...
Vi gick, när jag efter en bit skulle ta av mig mina skor för dom började göra ont såg jag att han kollade bak efter oss <3
Hemvägen satt jag väl mest och tänkte på honom. Hur vi kollade på varandra och log, vi kollade verkligen in i varandras ögon ibland. Menmen, undra om man någon gång kommer se honom igen? :(

Nej har inte varit bakis idag, det var väldigt länge sen jag var det sist faktiskt. Sov först från 04 till runt 9. Det var helt konstigt det kändes som jag inte hade sovit något alls, inte ens en minut. Jag försökte sova lite mer men det gick inte. Kollade på tv, men lyckades vid 12 somna om igen tills 14.30 då min mamma ringde och väckte mig.

Att min kompis blev utslängd och att jag fick lämna vakten som jag hade velat prata lite mer med var inte så kul men annars var kvällen toppen!
Nu hade jag tänkt att sova så jag får energi tills imorgon! Hejsvejs!


utslängd

kom precis hem krom krogren blerb utsländ hhaahah eller inte jhag egentligen. sitter ick käkar klite nu, ska sova arför snartx. vene vejkagf loggade in ville og säga bara att jkag saknar vakten!! ni flör bveta mert imorogn½½!! god natt!! Puss min söta vakt (L) !!

Krogen på en Söndag igen

Halloj
----------------------------------
Sitter här i köket, har precis duschat och ska göra lite käk. Idag har det varit en skön dag igen. Dock lite kallare luft idag än igår. Idag hade jag solskydd på mig så jag vart inte lika röd som igår.  Mina ben har verkligen sugit åt sig färg haha, men det är najs! Gillar färgen på dem just nu.
Imorgon är jag ledig från skolan igen så därför går det alldeles utmärkt att dra ut på krogen ikväll. Tror att jag ska ha på mig shorts och en tshirt annars blir det leggins & en top, vi får se vad det blir...

jaja, pusspuss!

Juli? Nej 10 maj :O


Till er som har suttit inne idag hoppas jag att ni har haft en bra anledning.. Idag har det varit otroligt varmt ute att man verkligen trodde att det var sommar. På mådag kommer det va runt 10 grader ute så man borde verkligen passa på nu när det är över 20 C ute.

Igår, Fredag kom Johanna & Alex över på lite grill! Det var verkligen som sommar igår med. När jag skulle gå ner till centrum för att möta dem hade jag bara en klänning & flippflopp. Enkelt och sommrigt. kändes jävligt skönt! Johanna köpte glass, jag köpte min flapjack & vi satte oss ute en stund. Vi gick sen hem till mig och chillade lite. När det hade blivit lite svalare ute började vi grilla. Och det gick väl sådär, jag är ingen grillmärstare direkt.  Det var ju bara jag som försökte som dom kunde ju eller visste inget. Jag blev så lack för att det aldrig blev så varmt. Höll säkert på 30 min och väntade, tände på mer osvosv. Hahaha sen började det brinna under grillen. Så fick gå in och ta vatten och försiktigt spryta lite där under.
Vi var påväg att snart stoppa matten in i ungnen ist då jag kom ihåg från förra sommaren när Jasmin och jag var och tältade. När vi gjorde upp en eld blåste vi under glöden. Så jag började blåsa lite och vips vi fick upp den perfekta glöden och vi kunde äntligen börja grilla vår mat.
Efter vi hade ätit massa mat kom drickan fram. Vi började spela The Bridge, drickarspelet. Haha sen var min mamma också med och spelade. Vid 20 tiden kom kom bror dit och han satt där ute med oss.
När mörkret började komma, kom det negativa med sommaren. Myggen.  Jag hade ett gult täcke på mig så jag hade lite skydd iaf. Alex tyckte jag såg ut som en kycklig haha.

Idag satte jag mig på framsidan för att sola lite, hade Bandit på så allt var chill. Det var så varmt så mamma fick hälla vatten över mig. Såå skönt, såg säkert jätte porrigt ut också haha!
 Vid 12 tiden var det dags att åka ut med båten, mycket skönare än att sola hemma. vinden, vattnet, solen <3
Vi åkte till en hamnkisok & köpte glass som ligger i en smal kanal. Äter ju egentligen inte glass och så. Men glass och sommar hör faktiskt ihop. Och en glass gör ingenting när man äter bra i vanliga fall.
Var ute med båten till 5 tiden. Över brösten, armarna & axlarna blev röda. Var helt snurrig & trött när jag kom hem efter att ha varit ute i solen hela dagen...

Nu ska jag byta om och dra och få i mig några öl kanske haha.  Är det inte så, direkt när det är sommar dricker folk mer?
Adios då !

Misslyckade hårfärgningar är vanligt för mig, här har ni exempel

Hur många gånger har man inte varit med om misslyckade färgningar? Kanske inga. Men jag hade varit med om en hel del. Man blir alltid lika besviken och ledsen. Man sitter där och är verkligen less på att det blir dåligt men bönar att den här gången ska det bli bra. Satt och kollade igenom bilder jag hade och såg några bilder där det har blivit misslyckat.
Några exempel är följande:

image95image96

  • Här färgas min bleka hår. Resultatet blev: det blev lila/grått under färningen. Jag fick en liten chock över att det var lila helt plötsligt men kunde inte hålla mig för skratt. Men eftersom hon inte tyckte det var alls roligt, och jag förstår hur det känns när det går åt hell fick man skärpa sig. Vi lättades lite av att färgen till största del försvann då vi tvättade bort de. Men det var fortfatande lite blå/grå slingit. Det försvann dock efter några tvättar som tur var

.image97image98

  • Mitt egna hår i sommras. Jasmin och jag köpte en färg som sades göra håret väldigt ljust. Jag nappade. Resultatet blev: Fick gråa/vita/blåa  slingor uppe på huvudet. Blev så less på att det aldrig kan bli bra. Jag såg helt förfärlig ut. Som tur försvänn även dom efter ca 1 vecka.

  • Här färgas en kompis hår. Från att ha blekt det blont till att köpt en färg för att få en lite snyggare blondfärg och få bort lite av det gula. Resultatet blev: Som ni ser på bilden, inte blond iaf. Det blev någon slags mörk grå råttfärg. Måste säga att färgen ser rätt brun ut och inte alls så fult men det var  Inte särskilt snyggt och det fick fixas om strax därpå!  
  •  image99



    image100image101

  • Huvudet rakas på sidorna och lite där bak. Sedan bleks håret. Där uppe bleks det vid kanterna så det blir mörkt vid mitten. Där bak bleks halva. Resultatet blev: Heey inget blev faktiskt "misslyckat", blekningen gick bra och allt annat. Men sedan kan man ifrågasätta sig, hur snyggt blev det egentligen? Men lite coolt blev det väl ändå. Det var jag min vän som gjorde det och hallå vi är faktiskt inga frisörer? :)

Misslyckanden som jag inte har blider på är tex när jag skulle färga mitt hår från brunt till blond. Blekte & det blev orange. Blekte igen ungefär ett halv år senare. Under det halv året hade jag även använt mig av lite sprayblekning så det hade ändå blivit lite ljusare. Men orange blev det den här gången med, gick då till frissan och dom fick det gult. Efter det har mitt hår blekts några gånger och nu är det väldigt blont!

Sedan har vi också gången då en kompis hår skulle från blont gå brunt. Efter första färgningen blev det grått. Färgade dagenpå igen, då blev det brunt. Då tyckte en annan kompis att hennes hår var grönt. Efter en till färgning tyckte alla att det var perfekt och jätte fint. Hittade faktiskt en bild på de.
                                                             image102


Sedan har jag massor av fler exempel. Blont som ska bli brunt men blivit grönt osv.

Men det är bara att chansa, det går alltid att fixa om!


Söndag, Full, Karaoke, Göra bort sig

God morgon! Så skönt att inte ha någon skola alls idag. Sov till runt 10.30 så det var skönt. Eftersom vi är lediga idag så blev det krogen igår. Vi drog till Pub Anchor igen. Skulle egentligen dragit till ett annat ställe men det var stängt. Och somsagt det var 18 igår så man får passa på. Igår hade dom rock karaoke där hela natten lång. Haha det slutade med att jag och en tjej som hette katja skulle sjunga Guns N Roses - Paradise City. Katja som satt vid vårt bord som jag satt och snackade mest med kunde inte svenska. Vet inte om hon var på besök här eller något, tror det för hon hade varit i danmark sa hon. Vi fick snacka engelska med varandra men det var rätt kul det, sen var hennes jobbar kompis där, Max som han hette. Hon sa åt mig att sjunga, jag sa åt henne. Ingen ville, men till slut gjorde vi det tillsammans. Och när det var vår tur och dom ropade upp våra namn var hon ute och rökte! Så gick jag fram till killen som höll i själva thinget och sa de, men han hade satt på musiken redan så jag stod där alldeles ensam haha. Tur för mig att hon kom springanes och hann.
När vi valde vad vi skulle sjunga, tänkte jag att paradise city skulle vara enkel. Lyssnade på den låten när jag var typ 14 och sen inge mer, så jag vet egentligen inte hur låten går förutom refrängen. Och det var det ända vi sjöng princip. Háhha fett pinsamt texten gick aaaalldeles för snabbt plus att man var full så manj hängde med ännu mindre.. Så vi stod typ tysta. Sen kom massa, alla som jag satt med, plus några som jag inte ens vet vilka de var kom och hjälpte oss och sjöng så vi stod där som en hel kör. När vi var klara så skyndade jag o katja oss där ifrån och han som höll i det hela ba, pa..pa..ppaaaa..Och skulle stå och snacka med oss där på scenen, haha vi som ville därifrån snabbt.
Vi drog från stället en kvart innan det skulle stängas, så 2.45 alltså. Stannade förbi något kebabhouse ställe för att ha ngt o käka. Var hemma 04.50 och det var ljuuust ute! Men det var nog bra för att jag fick gå en bit hem alldeles själv..

När man anstränger sig för att vara tyst, blir det värre då? - Det känns så för mig. Igår när jag kom hem. Inatt, eller imorse kanske, råka jag tappa ett rätt stort glas i mitt rum. Och det lät!

Nej nu räcker det, ciao!

Söndag

Hallå hallå sitter och skriver från min nya data som jag fick idag :)
Egentligen åkte pappa och jag och köpte den igår efter båten men den fick vara kvar där tills idag för dom skulle installera program o sånt så slapp jag. Köpte en Toshiba och allt gick på drygt 11 000, köpte mus och sånt till. Jag hade verkligen ingen aning om vilken dator jag skulle köpta, jag gillar Toshibas saker så ville jag ha en sån dator men sedan fanns en phillips som jag skulle kunna tänka mig, men den var rätt ful så tills slut besämde jag mig. Så iriterrande när det står säljare precis brevid en hela tiden...


Igår var det somsagt dags för båten att åka ner. Sen var man ju tvungen att åka en liten runda med den. Pappa sa: Jenni ta det lite lungt nu, det blir nog inte så kul att simma i land det är fortfarande kallt i vattnet.
Han tyckte att jag körde lite för fort men idag när vi var ute med båten gasade han ju för fullt själv plus att jag satt på fören och kan jag ramla ner hur lätt som helst, jag satt liksom på båten medan när jag körde satt han inne ju, haha mupp! Men faktiskt det bästa är, köra ut där det är helt öppet och stort, gasa som fan, åka in i andras vågor. Eller i sina egna. Men det är inte lika roligt och man måste svänga så mkt. Haha det är så kul, man liksom flyger upp med båten. Idag var det inte jätte många båtar ute men direkt när jag såg någon gasade jag som fan så jag kom ifatt dem. Pappa ba, dom blir rädda när du gör så där. haha åker precis emot dem :P Därefter vid 4 tiden åkte vi och hämtade dator. Installerade trådlöst internet och först fattade jag noll och blev lack men det fixade sig ganska lätt ändå till slut :)

Men måste nog kila iväg och duscha nu för det blir utgång ikv. Haha konstiga dagar jag drar ut, i torsdags, inte fre o lör som de flesta o sen en söndag. Men det blir så när man är ledig mycket, har ingén skola imorogn så.
Jag som hade tänkt att jag skulle hinna städa mitt rum & sånt idag, men icke!

Hare så bra!

Ingen rubrik




Hahahah hörde reklam för Vilunda Gymnasium på bandit idag!

GRATTIS GIRLS!


Grattis Sara & Hannah på er födelsedag! så lustigt att ni råkar fylla år samma dag!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!


image91image90






Igår blev det Pub Anchor, vi tänkte att man måste passa på när det är 18 årsgräns där..Vi hade det kul , men rätt skabbiga toaletter måste jag säga..image92


Försökte ta en bild men min kamera på mobilen sög trots att det var nattläge på, så personen jag skulle ta bild på syns inte där..     Man får jämt så fina stämplar tycker jag, igår var det en groda med en krona på haha !image94


Var hemma i sängen vid halv 4, en hyfsad tid tycker jag. Vi fick sällskap på nattbussen men någon kille som också skulle till väsby, han ville att vi skulle festa tsm ikv, så skulle vi ta hans nr. Men jag ville inte ha det. såjag sa snabbt - aa hon tar det! Han var ju trevlig & snacka med, men har nog ingen vidare lust o dra hem till honom o fest liksom..
Imorgon är det sjösättning så jag måste upp väldigt tidigt, men det ska nog gå fint. Det blir kul när den kommer ner!
Hade inte tänk och skriva så mycket mer, får bara hoppas att det blir sol imorogn!

hejhej, hare så fint!

20 årsgräns överallt!


Jag lackar som fan! The Baser, Pub Anchor, Medusa alla rock ställen är det 20,21 gräns. Åhh.. Pub anchor har typ 18 på vardagarna, men hur ofta går man ut på en vardag? Men visst man får väl ta och passa på någon gång eftersom där spelar dom iaf rock, jävligt skönt att dra till något sånt ställe där dom spelar det, men som sagt man kommer inte in. Harry B James har nog 18, men dom verkar spela rätt dålig rock....

Men shoho ska ut ikv, får se vart man drar någonstans. Somsagt det är torsdag så Pub Anchor har 18, men vet inte om den andra jäveln orkar åka dit...

Igår som alla nog vet var det Valborg, jag hade en väldigt lugn en, men jag tycker ändå att den var roligare än förra! Larvigt egentligen att det står poliser och passar. Men hallå fjortisarna dricker väl inne där ingen ser och kmr ut senare på kvällen?, såg bara poliserna när det va ljust sen var dem borta. Jag drack iaf bara en alkoläsk, så ingen fest direkt as u know. 


                                  image82


                                                Brasan i runby.  -
Drog hemifrån vid 19, massa folk var där. Det var ändå rätt trevligt där för det var många bekanta där, så man latja runt lite med dem. Haha helt knäpp han som garva helt tiden för ngt litet man sa, kunde vara en helt vanlig fråga..
 Haha träffa Fredrika min lärare där med.  Den vidrigaste personen som var där var, monstret tomas -

             
                                                                          image83

Blää! Vi stod och pratade med några från skolan, sen stod han där, heej.. euuw... sen fråga han - Vem han? och kollade på han vi pratade med, då sa jag på skoj bara, min pojkvän. Han ba, de marcus? då sa jag, jaaa! Han ba, heej marcus, till honom. Hahahahaha! Oh i wish att han var där liksom ?


När man kom nära brasan började nästan ansiktet brinna upp, herregud så varmt det var. Haha det var så kul när det kom massa rök ibland åt människors sida, alla flyttade sig snabbt därifårn samtidigt, såg så roligt ut. image84image85
                                                                                            Röken


Alla som känner mig vet att jag bara äter godis o sånt en gång i månaden. Men innan vi skulle dra så ville jag bara spela något sånt spel dom hade där. Snurrljul, 16 nr. Jag valde 3 för det är mitt lyckonummer, och yes på första försöket blev det 3 också. Så jag fick välja mellan en aladdin ask eller en twistpåse. Så jag valde twistpåsen, det är godare. Men bara för jag hade tur och vann och det var valborg åt jag ändå :) orka bara gå runt och spara på det..
När det började bli lite tråkigt drog vi hem till blondien farmor för hon bor precis i närheten. När var hennes farbror med. Vi åt våfflor med glass, fast jag tyckte det var godare med sylt, jag är så himla kräsen med glass :S! Sen drack vi cola med. Haha hon ba, hur känns det att dricka cola?, vilken fråga egentligen...Men det var rätt mysigt där tyckte jag..
När vi skulle börja gå hem, märkte vi att det regna ute och det var kallt! Men fick upp värmen efter ett tag så det spelade ingen större roll att det regnade, det är trots allt bara vatten. Det hade varit en annan sak om löshåret hade varit i.
Vägen från stationen till väsby centurm gick i och plockade blommor från kommunens rabattern haha. Påskliljor, tulpaner osv.. Sara var typ rädd när bilar kom och vågade inte plocka då. Jag orkar inte vara rädd för nåt sånt, plocka blommor liksom? tror att andra gör värre saker på valbog, och om någon skulle säga åt mig skulle jag knappast bry mig eller bli rädd. Så jag tyckte det var lite larvigt faktiskt.. Men sak samma.
Vi gick där alltså i regnet och mörkret i rabatter så mina skor blev lite jordiga :P

image86     Blommorna
image87   Det fina valborgs vädret!

         


Inte ser man så jätte mycket på bilden, men längs vägen där gick vi och plockade, ser ju så varmt o fint ut :)
Blommorna tyckte jag blev väldigt fina och det doftar verkligen gott i köket. Nu ska jag iväg och duscha en snabbis, & göra varma mackor. Men det är några timmar kvar innan vi tänkte dra ut, så jag har tid:) , pusselipuss!