Var det en bra eller dålig kväll igår?

Vi hade en del kul igår men även tråkiga händelser inträffade. Bråk, avundsjuka och slagsmål är aldrig kul. Jag kör kvällen från början. Någon gång under kvällen kom Sofie och Sara hem till mif. Vi shottade hela flaskan vi hade sen åkte vi iväg. Vid Harry B James var det världens kö och fanns det inte något mer passande att det regnade? vi fick stå där över en timma och längre tid hade det tagit om vi hade stått kvar på den plats där vi egentligen borde ha stått. Vi träffade faktiskt på Mclovins kompisar som stod i kön. Dom hade stått där och köat i flera timmar, dom var snälla så vi fick ställa oss vid dom. Vi var alldeles blöta när vi kom in!
Sofie träffade en kille som hon tyckte var jätte söt, så det var väl roligt för henne. Vi snodde hela tiden hans och hans kompis keps och gick runt med dem. Man kände sig cool i dom ju! Då vi höll på att leka med kepsarna så började Jarmo som jag hade träffat där inne med: Du är så svår, jag vet inte vart jag har dig. Osvosv.
Under kvällen hade han också gått och sagt till sara "jag är kär i henne"  Jag tycker att det går alldeles för snabbt, vi har träffats under två helger bara. Vi kan inte bete oss som om vi är tillsammans, för det är vi inte. Jag säger det till honom och han verkar förstå. Men det visar sig snart att han inte alls gjorde det.
Vi hade det kul, sjöng som fasen,skojade omkring & såg Takida. En kille som hade stått bakom oss i kön som vi hade pratat lite med, som hade gått eftersom kön var för lång men hade kommit tillbaka träffade jag där inne. Vi satte oss vid ett bord men det fanns ingen stol brevid honom så jag satte mig i hans knä. Jarmo gick förbi en gång och han gav mig en speciell blick. Vi kysstes en gång. Han kommer inom några sekunder och säger till mig att jag är en hora, ett par gånger åtminstonde.  Jag bryr mig inte om att han säger det, blir lite chokad bara att han verkligen säger det till mig, han.
Han kommer efter ett tag igen.. Nu är det inte längre ord, utan han kommer och slår ned killen (Stefan) som jag satt på. Eftersom jag satt i knät på honom faller jag också ner, glas spricks och det blir alldeles blött på golvet. En tjej kommer snabbt fram och frågar hur det gick med mig. Killarna ligger nere och slåss på golvet, mitt inne på harry b. Jag blev alldeles förvånad över att han gjorde det, jag blir riktigt arg på honom tänkte precis gå emellan då tjejen håller mig tillbaka.  Folk stirrar, massor med vakter skyndar sig dit. När dom har kommit dit skyndar jag mig iväg, jag orkar inte se. Sofie skyndar sig efter. Hon hämtar sara och vi är inne på toaletten och pratar lite. Vi går ut sen igen. Jarmo och hans tjejkompis, cricko, och en av keps killarna står där ute. Jag och Sara går ut, Sofie har jag ingen aning om vart hon hamnade.
Hans tjejkompis började tjafsa mig om hur dålig jag var. Inte nog med han var så larvig och hoppade på killen utan nu började dom hångla med varandra och det löjligaste var när hans jobbarkompis (Tjejen) sa samtidigt till mig
- Jenni, kolla
och sedan fortsatte dom, försökte dom göra mig avundsjuk? snälla så barnsligt!
Hon kallar mig omogen, men vem är det som nästan står och skriker åt mig, jag pratade iallafall lungt med henne. Hon är iallafall arg på mig för jag kysste den där killen och att hon tyckte det var jävligt dålig stil. Men hon har inte med saken och göra, det är en sak mellan mig och jarmo isånanfall. Jag borde be om ursäkt för att jag gjorde det till Jarmo nog, inte för att jag vill att genom det att allt ska bli bra igen och inte för jag tycker att jag egentligen måste det. Utan att förlåt bara för att jag gjorde honom ledsen faktiskt. Men jag kände den kvällen att jag inte orkade "tillhöra" någon för jag gör inte det. Men när han är omring känns det som det. Det verkade som att han blev sur direkt då jag pratade med någon annan kille plus så känns det som om han jämt har koll på mig, vad jag gör osv.
Jag önskar att jag kom ihåg vad tjejen och jag sa till varandra, men det gör jag inte. Jag kommer ihåg att hon försökte trampa ned min ålder flera gånger. Dessutom började hon med något som inte alls hade med det vi pratade om att göra. Hon började ifrågasätta mig varför jag dricker alkohol när jag är så hälsosam av mig. 
Något i stil med: "Dricker transfetter"
- snälla lilla du, en cider innehåller inga transfetter. Antar att det innehåller massa socker och smakförstärkare men inga jävla transfetter.
Man märker att hon inte vet vad hon ska säga, men sedan fortsätter hon med något skit. Jag börjar prata med Jarmo istället-. "Du har förlorat en jävligt bra kille" nämner han hela tiden. Aa tyvärr, jag orkar inte bry mig just nu svarar jag. Jag går in igen. Saken är att vi två har olika känslor för varandra, han känner mycket starkare för mig än vad jag gör för honom. Jag tycker ändå att han är en jätte snäll kille, men han kan inte pressa fram något. Men det kanske var bäst det som hände. Han skulle nog bli mer ledsen om vi hade fortsatt eftersom jag tror inte mina känslor för honom skulle blivit starkare...
 Kvällen fortsätter. Orkar inte gå in på så mycket mer, han skrivit en del. Träffat knäkillen, stefan vid baren. Blir förvånad över att se honom. Antog att han hade blivit utkastad. Men egentligen han gjorde inget så varför skulle han bli det.
Lite senare börjar sara och jag och bråka. Helt plötsligt  är låter hon jätte sur och börjar med vi måste hem NU, jag MÅSTE HEM NUU!! jag blir riktigt arg på henne att hon börjar hålla på jag tänkte följa med.Jag gick ut för att säga hejdå till stefan. Vi stod och bytte nr när hon börjar igen. Vi är arga på varandra, och då tänker jag varför ska jag följa med dom hem när jag är förbannad på henne? Jag säger att jag skiter i henne och stannar kvar. Dom går och hämtar sina saker. Sara kommer tillbaka några minuter senare och säger att hon inte vill vara osams, vi blir vänner igen men jag säger att jag ändå stannar. Nästan direkt efter dom har dragit tar jag o stefan en taxi hem till honom. Måste bara påpeka att det är första gången jag har åkt hem själv med någon sådär, så hora vet jag inte direkt.. Han var faktiskt väldigt snäll och han har så gulliga läppar, även hans ögon var så underbara att kolla in i!

Under kvällen tappade jag bort även bort min mobil, busskort och bankomatkort. Tredje gången jag tappat bort mobilen. En tjej hittade allt och jag kunde inte sluta krama henne!

Det var kvällen det, Sofie har min kamera men det kommer nog upp några knasiga bilder från kvällen inom kort. 


                                              Takida som lirade där

                          


Vi hörs senare bloggen min, hejhej!

Lite om Riga resan

Hejhej, visst är det tråkigt väder ute? mörkt och regnigt. Inget fest väder direkt, ikväll är det banditfest och att det är så blåsigt och regnigt gör mig mindre taggad. Men det kommer nog gå över när man börjar komma igång. Jag tror faktiskt att jag bara kommer att ha på mig jeans och någon top ikväll. Jovisst känns det tråkigt att ha jeans på sig när man ska ut och festa eftersom jag nästan har det varje dag när det är vardag. Men ändå känner jag inte för att klä upp mig när det är så trist väder där ute. Sara och Sofie kommer att komma förbi här lite senare, vi ska shota lite här och sen ska vi dra vidare. Vi ska sen även möta upp cricko vid tcentralen haha. Även Jarmo kommer vara på banditfesten ikväll så det blir trevligt och se honom. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, tror det blir riktigt kul iallafall. Det var ett bra tag sen jag var ute med dom tjejerna.Dom & Rock hela jävla kvällen tummen upp!

Igår kom jag hem från Riga. Det var faktiskt en jätte trevlig resa. Riga var mordernare än vad jag trodde, mer än här med vissa saker!
Det som var dåligt var att vi inte hann se allt, tiden gick alldeles för snabbt. Det var rätt svårt att hitta där också, eftersom vi aldrig har varit där tidigare därför fick vi ta taxi flera gånger. Taxi förarna fattade aldrig engelska vilket var en aning iriterrande.
När vi skulle åka hemåt märkte jag att jag fortfarande hade en hel bunt med pengar kvar. Jag blev nästan lite arg, jag ville bli av med allt och inte ha en massa pengar kvar! Mamma tyckte att jag skulle spara dom eftersom vi har tänkt på att åka dit igen under jullovet, då ska vi hinna och kolla in Old Riga. Jag tänkte spara dom också, men sen tyckte jag att det var så tråkigt. Så jag gick och bytte tillbaka.
Det var lite läskigt när jag skulle byta svenska till deras valuta så sa hon som jobbade där att: Lettland är nu i en finansiell kris med island och att om man ska byta tillbaka till svenska måste man byta max 2000. Jag fattade noll vad hon pratade om. Men det är så mycket med ekonomiska kriser hit och dit och när man hörde de från henne också lät det läskigt.

Hur som helst resan var trevlig, vi hann besöka deras stora marknad. Den var hur stor som helst. Jag köpte ett par jätte sköna tofflor därifrån, inte så fina kanske. Men underbart varma och sköna. Köpte också raggsockor, choklad och tee därifrån. Jag hinner inte skriva så mycket mer, jag måste fixa mig lite innan flickorna kommer hit. Lägger upp lite bilder från en del av det jag köpte.


(älskade knapp detaljerna på den där, annars är den inte så mycket av min stil, men iallafall skön verkar den vara)

(isbjörn tofflor)
 Älskar väskorna jag köpte. Den svarta hittade jag på båten, köpte den direkt när jag såg den. Man kan välja om man vill hålla i dom eller så kan man välja och ha bandet på och ha som lite softare  och ha hängandes på axeln.

 Kartan som vi gav upp och gå efter, taxi var ju så mycket enklare!

 Marknaden




Nej ni har får ha en sån fin kväll! Om ikväll imorogn. Pusshej!

Det är bra att det är Söndag

Hallå på er!

Idag är det Söndag och jag är glad över det. För imorgon åker mamma och jag till Riga. Det är så skönt att det inte är skola imorgon. Hela veckan ledig, och efter lovet är det praktik i fem veckor. Jag tror det blir great!

I Fredags blev jag rätt försenad när jag skulle träffa Johanna. Vi möttes sen iallafall, gick runt och kollade lite. Vi gick och köpte naturgodis, vanligt godis och chips för att sedan gå till Jarmo (=Björn Gustavsson som jag har kallt honom tidgare i bloggen) Alex och han hade lagat middag. Det var mysigt & gott, vi drack vin till maten och hade ljus tända. Efter maten tittade vi på film, Stygga pojkar som den heter på svenska. Det är en finsk film, och en bra sådan faktiskt!
Vi fortsatte med vin drickandet efter filmen och smaskade i oss lite godsaker. Jag åt bara 3 godisbitar på hela kvällen, mumsade i mig av mitt naturgodis istället. Åt dock chips. Men vad spelar det för roll, åt så bra i veckan. Johanna och alex drog hemåt vid 12 tiden, jag sov över där. Jag vaknade upp med lite huvudvärk faktiskt. Vilket är ganska ovanligt för mig. Jag är nästan aldrig bakis, jag brukar bara va vänligt trött. Huvudvärken försvann ganska snabbt vilket var skönt.
På lördags förmiddagen kollade vi på Family guy filmen sen tog jag en dusch. Därefter åkte vi till Johanna där hon hade lagat lunch. Det var super gott, fick receptet av henne!
Stackars Jarmo som har fått något i ögat. Han skulle åka till någon ögonläkare/närakuten men dom sa att det inte fanns något att göra och bad honom åkta till något apotek för att köpa en speciell salva. Han och alex åkte iväg till kista för att köpa den. Både jag och johanna somnar i soffan. Fan var skönt det var, vi sov kanske i två timmar.
På kvällen var det planerat att vi skulle åka och spela biljard. Men det gick inte med hans öga, och jag skojar inte. Det såg inte alls bra ut, salvan som han fick hjälpte ingenting och han kunde knappt se. Tyckte så synd om honom, man såg hur ont han hade.
Vi drog istället till en restaurang/pub där vi åt. Vi satt där och drack klart våra drickor sen gick vi hem till Johanna igen. Vi satt och drack lite vin men gjorde inte så mycket mer.
Vi alla som till en början i vardagsrummet, men Johanna förflyttade sig sedan till deras sovrum för att hon var så pigg fortfarande. Jag var också hur pigg som helst men direkt när jag la ner mig en stund somnade jag.

Hoppas att alla har tagit bak klockan en timma. Man får sova en timme länge, inte så dumt när det är vardag! En regnig söndag har det varit idag. Kom hem vid 4 tiden och jag var helt död! Jag gick hem från stationen och påvägen hem blev jag helt plötsligt hur trött som helst och mådde illa. Jag tog en banan för att få i mig något, men orkade bara halva. Mådde så dåligt. La mig i sängen och somnade i några timmar. Mådde bra när jag vaknade upp, ingen aning var det var egentligen, kanske sov för lite i helgen. Låg verkligen helt död i sängen. Måste bara påpeka hur skönt det var dock! Att få ligga i sin egna säng och få vara ensam en stund.

Det var mig helg det. Hoppas att alla haft en trevlig helg med :)

Vi hörs på Onsdag då jag kommer hem igen. Man måste ju vara hemma tills på Torsdag, då är det banditfest. Takida kommer spela där och flera band. Ha det bra, hejsvejs! 

                   

Min nya favorit låt

Disturbed- The night. En låt från deras nyaste skiva. Min favvo!

                         

Lovet börjar NU

Hej, det blir ett snabbt inlägg nu. Det är helg plus lov nu, det kan inte bli bättre tycker jag. Klassen åkte till riksdagen idag, det var verkligen tråkigt där. Många säkerhetskontroller var det. Usch,besöket gav mig inget. Det var så tråkigt att man helt enkelt glömde lyssna och började tänka på helt andra saker. Det ända som var trevligt där var att det var så många UNGA och SNYGGA vakter. Ohh grr haha..
Efter besöket drog jag & solade och nu är jag hemma. Ska äta lunch och duscha nu. Ska packa ihop lite saker sen ska jag skynda mig iväg och träffa Johanna. Vi skulle egentligen mötas inne i stan runt 13, blir nog någon timma plus.
Jag vet inte riktigt hur helgen ser ut, men kommer nog bli så att jag stannar hos henne hela helgen.Vi får se vad vi hittar på. Ikväll ska vi ut och bowla och spela biljard med ett par till. Det blir nog kul, men jag kan inte spela biljard!
På Måndag ska mamma och jag åka till Riga. Igår var jag inte alls taggad på det när vi snackade om det, men nu är jag kul över att vi åker dit. Det ska bli mysigt. Jag vet ingenting om landet ens så det ska bli spännande och se hur det ser ut där egentligen. Läste om att det finns ett ställe som heter centremarket där som är ifrån första världskriget, det är tydligen jätte stort ställe och dom har allt där. Så dit vill jag nog åka och kolla.
Jag tycker att det är trevligt att åka iväg med mamma, i vanliga fall här hemma umgås jag aldrig med henne. Så därför är det rätt mysigt att åka iväg, speciellt när det är höst tycker jag.

 Ha det bra så länge så får vi se när jag får tid att skriva igen. Puss&kram!

"inga problem" ala Abu Hassan

HEEJ!

Jag är så glad! Jag fick VG på muskel/led/skelett provet. Det var det provet jag var mest oroad för. Men tydligen gick det bra och jag är glad över att jag klarade det eftersom jag tyckte att det var svårt och det var massa som jag inte förstod mig på riktigt. Dessutom var det många i klassen som tyvärr fick IG på det så jag kände mig lite duktig som klarade det trots att jag tyckte det var svårt. Annars har vi haft två andra prov idag. De ena, religionsprovet vet jag att jag fick G på eftersom hon rättade direkt. Man hade chansen att få högre betyg genom att välja ut en VG och en MVG fråga, men jag orkade inte riktigt med det. Skrev lite på en VG fråga. Jag borde fått G+ iaf. Hon läste ju inte ens vad jag hade skrivit på den frågan när hon rättade! Hur som helst, de andra. Samhällsprovet kände jag att det gick sådär. Ingen bra start va de då jag inte svarade på de första frågorna. Men hoppas jag får godkänt på det.
Vi har inte haft några prov alls och sen helt plötsligt 3 på samma vecka. Dåligt tycker jag. Men att det är lov nästa vecka fick mig att plugga faktiskt. Så skönt, jag längtar verkligen!

Nu sitter jag och kollar på Lilla Al-Fadji på youtube! Haha! Så dumskön! Jag kommer ihåg första gången jag såg programet. "Vad fan är det för jävla skit" tänkte jag. Men nu sitter jag bara för mig själv här och skrattar! 

Skulle inte jag och lilla al-fadji bli ett sött par? Eller vad tycker ni, jag och Abu hassan? (eller vad han heter) haha

                           

                            

                            

"Snälla lilla arbetsförmedlinskärring jag har inte tid att komma imorogn" hahahaha hör hans röst!!

jag ska fortsätta kolla nu. Pusshej

Kort skoldag

God morgon!

Man kan väl fortrfarande säga att det är morgon? Jag har redan slutat skolan vilket känns hur bra som helst. Vi fick sluta runt halv tio. Det ända vi gjorde var ett spela Tabu. Ett spel där man ska ta ett kort och sedan förklara ordet som står på kortet. Det var kul, men lite onödigt att komma till skolan för att spela ett spel och sedan gå hem igen.Men men hellre det än att sitta och plugga.
Jag hoppas att det kommer något roligt på tv för jag är trött och seg och vill bara ligga i sängen just nu. Sen måste jag plugga till religion provet som vi har imorgon.
Det ska komma några och fixa ngt med vår ytterdörr idag. Jag undrar om dom kanske redan har varit här? Hoppas det inte är några gamla gubbar haha!, (no offence)

Mot sängen! Herrå!

Helgen

Hej på er!

Känns lite sent att berätta om helgen nu. Men kan försöka dra den kortfattat. I Fredags åkte jag till Johanna. Jag mötte upp henne och Alex. Alex sa att vi skulle gå förbi hans kompis som bodde i närheten, visst tänkte jag och så gick vi dit. Vi satt där först och pratade lite, sen började vi kolla på don't mess with zohan. Dom gick en snabbis iväg till systemet men vi satt kvar där och kollade. Efter filmen drog vi mot Johanna. Johanna och jag drog till ica för att köpa loka,chips,dip och godis, det var fredag vi fick njuta av det tycker jag. När vi kom hem tog jag en dusch snabbt för jag frös. Sedan satte sig alla 4 för att äta middag. Efter maten satte vi oss och började spela "brospelet" & kollade på Idol/Fredag hela veckan. Ni som inte vet hur det går till så körde vi så att man hade 5 rader med 5 kort. Alla kort förutom dem de var siffror på var X antal klunkar. Som max en gång fick jag 12 klunkar, jo det känns lite fullt i magen efter. Vi spelade därefter "jag har aldrig spelet" och sedan "sanning eller konka". Haha men faktiskt var det väldigt kul. Alex drog iväg vid 2 för att åka iväg mot stan. Johanna fixade soffan åt mig och "Björn gustavsson" som jag kallar honom. Vi somnar nog precis innan 5 tiden. 30 minuter efter, runt 5.30 vaknar jag av att alex kommer hem. Han är full och kommer in och sätter på tvn mitt i allt. Helt plötsligt går han in i köket för att diska (full som han är) jag går upp för att stänga av tvn då, men efter en stund är den på igen. Han lämnar oss äntligen efter ett tag. Vi vaknar upp vid 08 igen av att han är vaken. Killen står då med en stark öl i handen, still going strong säger jag bara.
Vi ligger bara i soffan och segar och kollar på Lilla al-fadji. Fan var jag skrattade, riktig bakishumor. Runt halv 11 kommer Alex kompis Jimmy. Som jag skrev förut dom satt och drack redan på förmiddagen. Johanna och jag var ute en sväng och handlade mat och dricka. Runt 18 tiden åker vi in mot stan på en födelsefest. Det var kul där,  Alex drar hem under kvällen dock. Klockan är 12 och de flesta ska ut på krogen, jag har inget leg med mig så jag kommer inte in. Jag & björnis lämnar Johanna vid tunnelbanan. Vi går förbi Medusa så jag passar på att hälsa på Jocke vakten. Vakterna sa att dom saknade oss och fråga vart vi hade tagit vägen. Jag lovade att komma och festa hård någon helg. Dom blev glada och sa att jag skulle ta med ett gäng. Dom är så snälla, vi slipper ju köa på toaletten och får gå in i personalstället hahaha. Hur som helst, vi skulle mot Harry B för hans kompisar var där och Sofie och hennes kompis Frida var där. Men vi kom helt fel väg. Hans kompis kom och hämtade oss med bil och vi drog och käkade lite "transfetter" därefter lämnar kompisen av oss hemma hos honom. Vi somnar vid 7, därför blev det i säng redan efter 21 på kvällen. Var helt död i huvudet, sov knappt något fre/lör plus alkohol båda dagarna.
I alla fall johanna och alex kom vid 2 tiden, vi kollade på Wall E och softade mest. Skönt skönt.. Jag hade ingen alls lust att åka hem därifrån men var tvungen. Blev det kortfattat? nja inte helt.

En till sak som jag är tvungen att göra att är plugga religion nu. Vi har prov på Torsdag. Skulle egentligen plugga en del efter skolan, men inget blev gjort. Stod och lagade middag i evigheter kändes det som. Tog en promenad med Sara också. Imorgon har vi bara en lektion, slutar 10 så jag har tid att plugga då i värsta fall.


Varför kollar jag ner på hennes bröst? Fy skäms!

                    



                                


Jag är ledsen över att jag har en dricka på nästan alla bilder jag lägger upp, ska bli nykterist!

......Nykterist till helgen iallafall. Ha det bra allihoppa! Ciaciao.

Rening av kroppen

God kväll god kväll

Jag har helt borta och tung i huvudet. Ni kan inte förstå, usch. Jag tänker inte skriva mycket nu heller för att jag är så pass trött, la mig 7 imorse och vaknade vid 12. Tog så långt tid att ta sig hem idag, fick vänta typ 30 min på sollentuna station idag för att tågen var så försenade. Har bara hunnit och ätit och tagit en snabb dusch och klockan är 20 i 9 redan.
Helgen var iallafall väldigt kul, men mer om den för det bli imorogn. Ska skita i svenskan och tar
en sovmorogn, lär behöva det.
En sak är klar, snacka om att det blir rening av kroppen hela veckan. Usch jag känner mig jätte äcklig, drack både Fre och Lör plus godis,chips,kladdkaka,choklad,kebab. Herregud. Massa frukt och renande te får det bli den saken är klar!

Liiiten stund vid datan sen får det bli sova, Hoppas jag inte piggnar till och fastnar här. Som alltid.

Nattinatti!

Supandet börjar på förmiddagen

God morgon!

Jag ska inte skriva mycket här eftersom jag är hemma hos Johanna. Vet ni vad killarna gör redan? dom dricker! Eller iallafall två utav dom. Johannas kille började redan vid 8 tiden haha. Ni kan ana lite hur dagen blir. Jag ska ta en dusch nu, jag känner mig inte så fräsh.
Blev ingen yoga idag, Sofie sov hos hennes kompis i märsta så hon pallade inte åka därifrån. Men det är bra, eftersom jag hade inte velat gå upp från den" mysa famnen.

Mer om igår när jag är hemma
pusspuss


Denna Fredag tillbringar jag..

..hemma hos Johanna. Ska dra till henne vid 5 tiden, vi ska laga middag tillsammans och ha lite mysigt. Sen ska vi köpa något gott, hon har varit och handlat på systemet så man vet aldrig hur kvällen kommer att sluta. Vi kanske drar ut, vi kanske hyr någon film? Vi får helt enkelt se. Trevligt blir det nog iallafall.
Jag måste snart plugga lite till Etas prov på Tisdag men jag har ingen motivation till det, inte när jag knappt förstår hälften om vad det står.
På lördagen vet jag inte riktigt vad som händer, men nog har jag lite planer. Kanske blir Yoga på förmiddagen och karaoke någonstans på kvällen. Skulle det inte vara en trevligt? Jag är iallafall taggad! Om de inte blir det så fråga Johanna om jag ville följa med på någon fest, det får bli plan B :)

Hoppas ni alla får en trevlig helg, ha det så bra!





Marias inflyttningsfest då vi ägde men samtidigt sög på singstar! Därifrån fick jag lust till karaoke i helgeb! 

                              


                                       


FREEDAG WOHO!

God morgon!

Jag har precis mumsat i mig en bit kladdkaka som "frukost efterrätt", jag måste säga att det var otroligt gott. Jag har väntat hela veckan! Haha, jag är sjuk.
Ang förra inlägget, jag mådde mycket bättre imorse än igår kväll. Det är något konstigt, jag har mått dåligt flera kvällar i veckan. Tur att det inte har hållt i sig.

Veckorna går nästan lite för snabbt ibland, man hinner knappt med. Tänk att det inte är långt kvar tills jul? det är inte lång kvar tills jag fyller 19. Hjälp mig någon. Helt plötsligt kommer jag vara 40!

Ska alldeles snart till skolan, börjar om 15 min. Sitter och borstar tänderna nu, och jag kan berätta att det inte går speciellt bra. Slutar 12 idag så har lite chill kläder på mig mjukisbyxor o en kofta, orkade inte ens sminka mig...

Hörs senara! Pusspuss

Får inte!



Om jag vaknar upp dålig imorgon blir jag riktigt ledsen! Jag vill inte spendera mig helg i sängen. Jag hade en "vit helg" förra helgen, och måste säga att jag var rätt uttråkad och rastlös. Jag sa till mig själv att nästa helg inte skulle bli så. Den helgen räckte, för ett tag framöver...
Vi får se imorogn bitti.

Natti folket!

Halvnaken i rummet"

God dag!

Nu har jag lite mer tid och lust att skriva här därför.
Jag började tänka på en sak igår, jag undrar hur många människor har sett mig i mina små trosor i mitt rum? Jag började tänka på det när jag såg huset som är mittemot pappas. Nu när det är mörkt på kvällarna och man har lamporna på inne ser man väldigt bra in. Trots att huset är rätt långt ifrån såg jag bra in hos några när jag tittade. Dessutom är det en bilväg och gångväg mellan husen.
Jag vet ju att jag har ett fönster i rummet men jag brukar oftast inte bry mig om det eftersom mitt rum är ju långt uppe. Oftast efter jag har duschat brukar jag gå in i mitt rum och alltid efter sommaren har jag en sån torr hud så jag smörjer alltid in mig, så jag har bara trosor på mig. Har alla mina lotion & hud,hår,ansiktsprodukter i en hylla i rummet plus att man kan sätta på radion eller ha tvn på medan man fixar sig.
Igår slog det mig bara att någon någongång borde ha sett mig, iallafall då jag är nära fönstret. Woops! Men jag orkar seriöst inte bry mig, för det känns inte som att någon kan se mig, fast jag vet att man kan. Lite iaf. Haha mina "grannar" får leva med det. Det är skönt ju haha! Men det är ju inte helt säkert, de kanske inte har varit någon som har stått & kollar på vårt hus. Men det är ju lätt att råka se.  Dock skulle jag aldrig göra det hemma hos mamma. För där har jag massor med fönster och dessutom är husen så mycket närmare varandra. Whatever :P


Nästa skolvecka kommer inte bli kul. Vi har två prov plus ett läxförhör. Jag är orolig för ett utav proven för jag förstår ingenting! Det är om muskler,ben, leder, senor fogar och allt vad det nu är! Vart musklerna börjar och slutar. Jag behöver någon kunnig och inte eta (vår lärare) hon förklarar så dåligt ibland!!


Ska ta bussen om 30 min, så ska fixa lite nu.  Pusu!


Inget vettigt skrivet här

Hallo

Jag har inte ork att skriva här längre. Jag har inget att skriva, känner mig tom. En sak som jag har att skriva är att jag blir så less på mig själv för att jag är så slarvig. Jag glömde mobilen uppe på skåpet i skolan idag igen när jag skulle dra, så fick gå tillbaka och som tur var den där fortfarande...

Ni får en låt istället - Atreyu - Slow Burn. En låt som jag håller på att lyssna på youtube hela tiden nu.

                    


             

Renegade Five - Darkest Age

                      
                                                                              

Lövhögar is the shit

Tycker ni inte också att det är mysigt att gå i stora lövhögar och sprattla med fötterna så det kommer så mycket löv ända till knäna? När sara och jag var påväg hem från skolan så såg vi en lång lövhög längst vägen
- Åååå, säger båda loch skyndar oss dit. Man kände sig nästan som ett litet barn :)

uhh igår märkte jag att pluppen från min navel piercing är bort. Så jag har varit rätt orolig att piercingen ska tappas, är så rätt att de ska läkas snabbt. Så inatt vaknade jag flera gånger och kände att det var kvar. Det var dock rätt jobbigt, så jag var rätt trött imorse. Men det brukar jag ändå alltid vara.
Ska snart iväg för att köpa en ny piercing. Betalde studenmössan idag. Puh sista dagen var igår. Hade lite problem med betalningen eftersom jag inte kan betala vid internet? Dom hade ju inte ens swedbank på listan. Men så kunde man skriva ut ngn inbetalningslapp men på den stod bara massa siffror som jag fattar noll utav. Så skulle jag till posten på lucnrasten och betala. Gick in dit posten alltid har funnits - Hallå det här är inte posten?!!
Dom har byggt om där och nu är det nordera där, vilket jag hade sett flera gånger men blond som man är....
Gick istället till Ica där dom har en disk där det står "välkommen till posten" så säger jag till killen - Det är här väl liksom inte riktiga posten?
Han ger mig ett leende. - Alltså man kan väl inte betala in saker här?
Sen iallafall går vi till nordea igen och så frågar jag henne om jag kan betala in "min räkning" där, så fixade hon det. Skönt att det är klart, jävla orientering. Jag kan inte betala räkningar haha, men jag ger alltid min mamma mina räkningar så får hon fixa det. Men det är kanske dags att lära sig det...


ciao,  beso beso!

Nyttig pizza & paj?, visst går det!

Hej på er!

Visst har det varit en fin Söndag? Jag tänkte ge mig av och sola snart. Har inte gjort det på flera flera veckor så nu vill jag sätta igång med det igen.

Jag känns som om jag har svullat i mig massa dåligt i helgen. Pizza,blåbärspaj, choklad, chips Men så illa har det egentligen inte varit. Det går att "äta dåliga* saker nyttigt". Om man gör det själv kan man styra vad man vill ha i själv och man slipper förtjockningsmedel, smakförstärkare och massa andra E ämnen. Chokladen var dock 70% så det ena dåliga var egentligen chipsen.

I Fredags efter skolan gjorde jag en nyttigare slags blåbärspaj. Alla vet ju att blåbär är hur nyttiga som helst? Dock är det synd att så mycket av näringen förstörs av värmen i ungnen.

Här är de enkla receptet:

1 dl dinkelflingor (ist för havregryn)
1 1/2 dl Rågmjöl (ist för vetemjöl)
1/2 dl råsocker    (ist för vanligt vitt)
1 tsk vaniljsocker
25 gram smör     (ta alltid smör ist för margarin)
25 g lätt kesella

1 paket med blåbär

Häll i dinkelfligorna, rågmjölet, råsockret och vaniljsockret i en bunke. Sedan tar du smöret och kesellan och och gör allt till en smulig liten deg. Häll i blåbären i formen och "strö" på degen.

Det här är en paj som man kan njuta utav med gott samvete. Dock rekomenderar jag att göra en och en halv sats. När jag gjord en blev det alldeles för lite och när jag gjorde en till blev det för mycket. Så en och en halv lär bli perfekt. Njut tillsammans med en kopp te.

På Lördagen gjorde jag en egen hembakad nyttigpizza till middag. Hälften så mindre kalorier än en vanlig pizza. Vill du njuta av något gott med ett gott samvete igen?

Deg:

25 gram jäst
1.5 fingervarmt vatten
2 msk rapsolja
1/2 tsk salt
2 dl rågmjöl
2 dl dinkelmjöl
3 msk linfrön

Smula ned jästen i vattnet. Sedan är det bara att blanda i resten. Knåda ihåg till en smidig deg, låt den sedan jäsa i 1h under en handduk.

225 C ca 20 min.

På hade jag:

Tomatpure
En bruk med pizzasås (innehåll bara narturliga råvaror)
Riven mozzarella
Parma skinka
Färsk mozzarella
Ruccola
Oregano
Färsk basilika

Jag rekomenderar att du stoppar först in pizza dagen i ca 8-10 min. Sedan tar du ut sen och tar på tomatpuren och pizzasåsen, eftersom tomat är även de känslig för värme. Sedan mozzarellan. När du tar ut pizzan, det är då du lägger på parma skinkan och ruccolan och lite färsk basilika. Done, och njut!

Så det går faktiskt och äta pizzor och pajer på ett nyttigare sätt. Och båda blev riktigt goda! Inte alls torra utan mumsiga och saftiga!

Take care & må bra! pusu pusu, beso beso!


Vissa låtar tar en tillbaka i tiden


Hallå där!

Idag när radion var på i köket kom Enrique Iglesias - Do You Know. Den låten gav massor av minnen och man blev lite "deppig" för ett ögonblick.
Det var förra sensommaren/hösten, låten var populär och han gillade den. När jag hörde låten började jag tänka på honom. Jag började sakna, men det var nog egentligen inte honom jag saknade utan det vi hade. Det var så skönt att bara kunna träffas och ses. Jag kommer ihåg när han drog iväg på morgonen så låg man kvar där i hans sköna säng och var alldeles ensam i hans lägenhet. Sen bäddade man sängen och åkte själv iväg till skolan.
Jag vet att det inte var honom jag saknade, det var faktiskt jag som "sket i allt". Men ändå, det var så skönt det vi hade. Om man hade tråkigt eller vad som helst kunde man bara åka iväg till honom.
Det var till & med så att man tvättade bort sminket innan man gick och la sig. Och det är ett tecken att man känner sig bekväm men även trygg med personen. Iallafall för mig. Men så lessnade jag på allt.

Det är dock härligt att ha någon punkt slut.

Saw 5

Jag hade ingen aning att den snart skulle komma på bio. Fick veta det iag. Tror att det var i början utav November den har premiär. Lätt att man ska gå och se den! Men snacka att dom är äckliga, tänk om man utsattes för det själv? jag skulle verkligen få panik. 

                          "Hans budskap är rättfärdigt. Hans kärlek är evig. Hans gåva är livet.

Med alla döda och ruttnande i sina gravar är det upp till utredaren Hoffman att ta över Jigsaws mordlystna traditioner. När Hoffman inser att hans identitet kan komma att avslöjas måste han ta till all sin kunskap och skicklighet som polis för att spåra upp allt och alla som kan avslöja honom.

Leken med döden får en ny skepnad och gränserna tänjs ut ytterligare."


Jag har ingen lust att skriva. Hörs senare eller imorgon!



                                               


YES!

Idag har varit en regnig dag men jag har dock varit glad iallafall. Sofia och jag åkte iväg från skolan runt 13.30 för att åka in till stan. Vi skulle åka till Hälsopuls som ligger i wold trade centret precis vid stationen. Det gick jätte bra där och hon vi pratade med var trevlig. Vi kommer att få våran praktik där vilket kommer bli super kul. Jag har som sagt inte gillat mina tidigare ställen om äntligen hamnar jag någonstans där jag vill vara.
Det verkar som att vi kommer få gå på många av deras pass och hon sa till och med om vi vill så kommer vi få hålla i några lektioner själva. Jag längtar redan dit!

Inte så mycker mer har hänt idag. Vi hade religionkunskap idag, en lektion som jag själv kallar "helvetes lektion". Det jag alltid gör på hennes lektioner är att sitta och äta. Det är så tråkigt plus att den är så lång så det är det ända som gör så att jag står ut! Idag blev det narturgodis massa nötter och mina underbara cocostoppar till det en Proviva female dricka!
Efter skolan och stan besöket blev det singstar sjungade med Helena. Det är verkligen roligt med gud så jag suger på det!


Vi hörs! Pussii

Vad jag ...

Vad jag fryser just nu! Kanske inte så konstigt har sprungit ute med bara en tshirt och inga skor eller strumpor ute på Helenas gård. Vi plockade äpplen från deras äppelträd och gjorde en smoothie utav det. Dock blev den äcklig och misslyckad. Det var alldeles för mycket äpplen i så det blev liksom "grynigt".
Senare idag ska jag nog förbi sara för hon måste bleka min utväxt. Det måste bli gjort tycker jag
pusspuss

Ebba grön - 800 grader


Jag har aldrig gillat Ebba Grön. Men i måndags morse då jag hade på bandit medans jag klädde på mig kom 800 grader. Och därefter har låten fastnat i huvudet på mig trots att jag har hört den hur många gånger som helst innan.

Nu sitter jag ialalfall och lyssnar på den hela hela tiden. Att den är från i början av 80 talet gör att jag tycker att den är så mycket "coolare". Det är kul att den är i från den tiden, att dom gjorde sån musik då. Jag tycker att 80 talet är coolt. Vet ni vad jag skulle vilja göra? Jag skulle vilja åka till någon gång i ibörjan el mitten av åttiotalet, åh va coolt det vore!        

                  

Dom verkar inte ha någon riktig video till låten..
Jag måste plugga projektarbete nu! hejhej

Jag hoppas så!

Hallå där. Idag har jag haft en plugg dag efter skolan. Har gjort klart svenska uppsatsen och ett tjockt häfte vi fick på arbetsmiljö & säkerhets lektionen. Det kändes helt okej att sitta och göra det, skönt att det är klart.

Efter höst lovet är det dags för 5veckors APU igen. Dom två senaste åren har jag varit på tråkiga ställen som jag inte ens velat vara på - Dagis & hunddagis. Försökte förra året att ringa runt till olika hälsocenter, spa och allt möjligt men ingen tog emot. Men NU är jag så glad för jag tror att jag hamnar på ett roligt ställe.
Ulrika vår lärare tipsade Sofia i klassen om ett hälsocenter som ligger i stan. Ulrika hade ringt dit och hon sa till mig att dom bara tog emot en praktikant. Sofia ringde mig efter skolan efter att hon hade ringt dom och vi ska åka och träffa dom på Torsdag kl 13.30. Kul va? Vi kommer säkert få praktikplats där, jag hoppas verkligen det. Då är det gjort och jag slipper leta upp andra ställen och ringa runt. Hoppas hoppas hoppas.

Pussii

Lite bilder från i Lördags kommer nu

Jag har inte hunnit fått bilderna som är på Marias kamera ännu. Men jag har ett par från min och några från Sofies som jag lägger upp nu.




Fabben



 Jag o Marias boy Viktor. Vad gör han med min mobil? :P Hur som helst nu kommer lite bilder från när vi lekte ute lite med våra göteborgare.

UTE




Här plockar vi gräs. Jag blev så förbluffad över de gröna gräset
- åhh kolla vad grönt gräs


Det var jätte kul att plocka gräs..Tydligen..












Blev en hel del bilder ändå. Men det kommer några till sen från själva inflyttnigsfesten. Tog inte så många med min kamera därifrån. Bilden där jag "ropar på älgarna" kommer att förbli hemlig.
Ska kolla på två och halv man nu, hejhej!


Riktigt rolig lördag

Jag hade riktigt riktigt roligt igår. Det var nog ett tag sen jag hade så roligt och i väsby till och med. Fick attacker då jag bara skrattade och skrattade och kunde inte sluta.
Sofie hängde med till Marias inflyttningsfest igår för hon hade inget annat planerat och ville inte bara sitta hemma. Jag missade bussen till stationen så jag fick gå dit istället. Mötte upp Sofie där och vi gick mot Runby.
"Vi var sena" som dom sa. Folk hade redan kommit dit efter 19 tiden. Vi kom kanske runt 21.20, så alla var redan glada och på bra festhumör. Vi var rätt många och det var trevligt hemma hos henne.
Maria hade ps3 så det börjades sjungas singstar vilket var riktigt roligt. Hur många låtar sjöng vi inte? toxic,hit me baby one more time, all the smal things, poison, the eye of the tiger. Sen var det några lite mer okända låtar för mig som man försökte sig på.
Efter 12 började folk att röra på sig. Dock åt olika håll som var lite tråkigt. Det var meningen att alla skulle till Garbo. Men Viktor, Marias kille hade pratat med dom och som jobbar där & frågat om det var ok átt vi skulle komma in. Dom hade sagt att det får vakterna avgöra så han hade ingen lust att ta chansen & ta en taxi dit och sen så kommer han inte in. Några drog hem, några till stan (Några av marias kompisar som jag inte kände) några till rubypubben sen några till fabben. Sofie och jag var lite osäkra på hur vi ville göra. Något som vi absolut inte ville var att dra till Runby pubben. Några hade dragit dit men till och med kommit tillbaka för det var så dött där. Ingen lust hade jag att dra till fabben heller. Jag ville till stan. Vi gick med dom som skulle till fabben för det var samma väg till tågen. Vi kollade när tåget till stan skulle åka och den skulle gå efter 20 min. Vi skulle bara hinna vara där inne i drygt 1.5 h tills stängningen. Vi drog då med dom andra till fabben istället.
När vi först kom dit så var jag lite osäker om det skulle bli roligt där, men det var full fart snart. Maria och dom drog hem vid halv två tiden. Soffan och jag stannade då kvar.
Vid ett tillfälle stod vi på ett bord vid dj:en och dansade. Vems ide var det egentligen? Inte länge hann vi det då det kom en vakt och bad oss att gå ner.
Vi dansa, vi sjöng. Vi hade riktigt kul.
- "Vilka partytjejer ni är, ni är riktigt grymma"
- "Ni är säker kända här i väsby för att vara riktiga party tjejer"


Vi var nog dom ända tjejerna som verkligen shakeade haha. Vi stod ju där flera gånger helt själva och släppte loss. Och om det nu var några andra som dansade så var det knappast något. Därför märkte man att många stod och kolla på oss och flera boys som försökte komma och "vara med". Nene jag ville hålla mig till Sofie bara.
Nästan direkt när vi kom till fabben började vi prata med 2 killar som var från Göteborg. Min första fråga till dom blev:
- Vad fan gör ni i Upplands-väsby??

Dom jobbar på MQ och åker runt väldigt mycket, så just nu är dom här. Dom var 26 men det spelade ingen större roll. Dom skulle gissa hur gamla vi var och dom gissade först på att vi var 85or sedan 87or. Vi var mest med dom under tiden där.
Hos Maria blev det alltså massa sjunga och fabben massa shakeshake. Kunde det bli mer nice?

Klockan 3 var det dags för stängning. Våra göteborgs vänner bor vid Hemköp, precis nära sofie. Så vi fick sällskap av dem en bit påvägen hem. Och kan ni gissa hur skönt det är att ha varit ute så är det 5 minuters väg hem? Lovley säger jag bara.
Det var mysigt att gå den vägen vi gick hem. En riktig höstnatt, alla gula löv på marken och sen en sån tysnad & trevligt & roligt sällskap. Dock det mesta jag tänkte på när vi gick där var att jag ville till sibylla och käka, men dom sa flera gånger att det var stängt.
Det blev så att dom följde med oss hela vägen hem. Vi står utanför min pappa. Dags att säga hejdå tänkte man. Men då fick den ena iden att börja gunga.
Skäms lite över att jag inte har någon som helst aning om vad dom killarna hette. Jag hörde deras namn flera gånger, men sekunden efter var det borta ur mitt minne.
Vi började hur som helst att gunga, jag blev  fascinerad över hur grönt gräser var. Så vi började kolla på gräset och rycka upp de. Sedan blev det att vi var vid en lekpark. Satt på någon gungsak även där och åkte rutchbana. Efter att vi hade lekt klart gick jag & Sofie hem till mig. Jag som inte fick sibylla var ju självklart tvungen att fylleäta något. Jag blir sugen på att göra varmamackor i ungnen och det börjar jag och göra också. Stoppar in dom i ungnen, tycker att de går rätt långsamt så jag höjer tempen i ungen till 250 & säger att vi kan gå och fixa sängen till sofie och tvätta bort sminket. Vi gör det och när vi är klara och påväg in till köket igen känner vi en lukt mellan toast och bränt. Jag öppnar ugnenen och dom är nästan alldeles svarta. Klockan är halv 5 säkert. Min pappa och bror ligger och sover och brandlarmet börjar tjuta som fan. Jag får panik och vi börjar vifta & hoppa med grytlappar vid brandlarmet. Som tur hann vi få tyst på de innan någon hann vakna upp. Jag slänger ut stekpannan och lyckas bränna mig på båda händerna. Det brändes verkligen, och idag har jag en blåsa på ena handen. Vilket fint minne.

Efter mat fiaskot går vi in i mitt rum och börjar kolla på alla bilder som killarna tog med Sofies kamera när vi var där ute. Det slutar med att vi ligger på golvet och nästan dör av skratt när vi kollar på bilderna.
-"Jag ropar på älgarna"  Hahaha det är verkligen något jag aldrig kommer att glömma. Ni kanske skulle förstå om ni såg bilden och va på vårt humör. Men var i helsike fick jag älgarna ifrån? Hahah hur som helst klockan var över 5 på morgonen och vi ligger inne i mitt rum mitt på golvet och är helt borta och bara skrattar och skrattar.

Ni ska få se bilder inom en snar framtid. Både Maria och Sofie måste skicka bilder till mig.

Tror att jag har fått med i stort sett det mesta av kvällen och natten. Har mått bra idag iallafall har dock fått lite huvudvärk emellan åt. Vi vaknade upp vid 12, vi låg & kollade på idol på 4an och det var hur skönt som helst att bara ligga i sängen.  Jag tackar för den kvällen och alla roliga nya minnen! Ni förstår säkert inte av att bara läsa hur knasigt det var!
Nu måste jag faktiskt gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Pusshej och godnatt!

En bild knasig bild får ni. Jag och min redbull vodka. Riktigt generösa med vodkan var dom där, öööver halva glaset. Herregud.

                                                                     

Inflyttningsfest ikväll

Ja då var det dags för party igen. Ska snart fixa mig lite så ska jag dra mig mot Runby om en timme eller så. Maria har alltså flyttat så hon ska ha en inflyttingsfest, sen drar hela gänget ut. Dom vill dra till ett ställe som heter Garbo som ligger i sumpan. Men jag är lite osäker om jag kommer in eftersom det är 23 årsgräns. Men vi får helt enkelt se. Kommer inte ha något speciellt på mig idag utan ett par jeans och en top eller tröja. Men det kommer nog bli väldigt kul ikväll. Ni får höra imorgon hur kvällen blev. Imorgon har jag mycket att plugga så jag hoppas jag inte mår allt för dåligt.

Idag i stan kolla Sofie och jag upp det som vi skulle, men jag blir så osäker hur jag ska göra med mitt hår egentligen. Vi käkade sen lunch och åkte hemåt.
Jag blev riktigt arg på bussarna här idag. Både igår när jag skulle hem och idag fanns det ingen buss som åkte hem till min mamma. Nu på lördagar efter 16 finns det EN buss som åker hem till mamma. 560 åker till klockan 16. Och när jag kom kl 17 så hade dom slutat gått. Jag tänkte då vänta på 533an och hoppa av vid min pappa o sedan gå hem till mamma men den blev försenad ca 25 min. Min mobil dog så jag kunde inte heller lyssna på musik. 545V börjar alltid åka vid 40 i ungefär. Så gick jag och kollade och visst det stämde men ofcourse efter kl 17 gick den inte just den tiden. Så jag fick fortsätta vänta på 33an. Om jag visste att den hade varit så försenad hade jag gått direkt. Menmen sl.....


Blev några bilder innan jag skulle hoppa på bussen till stationen.





Ciaociao!

Dags för en lördags eftermiddag

Hej igen.

Jag är så slö! Jag läste aldrig i min engelska bok utan la mig i min säng och kollade på tv och somnade några gånger. Men det var så skönt! Man måste väl få göra det en lördags morgon.

Just nu iallafall håller jag på att göra te, sen ska jag ta en kanelbulle till det. Mums! Därefter måste jag klä på mig och fixa till mig för Sofie och jag ska till stan igen. Jag sa att vi kunde åka vid 12-13. Men det är nog lungt, ska ringa henne nu.
Igår tycker jag att det var en väldigt skön Fredag. Kom hem från skolan efter 12, duschade snabbt och bytte om och gick mot skolan igen för att möta upp Sofe som slutade kl 13. Vi gick därefter till Swedbank för hon hade en sak att fixa där. Men det gick inte så bra så vi fick gå hem till henne och hämta lite papper. Sen åkte vi in till stan och gick till swedbank där istället och då gick det fint. Anledningen till att vi åkte till stan var för att kolla på löshår och microringar. Men icke blev det. Vi gick i massor av andra affärer istället för just förutom som vi skulle till. Vi var där hela dagen, affärena skulle snart stängas så vi drog därifrån mot Johanna och Alex. Johanna hade köpt ut dricka till mig tills idag så vi åkte dit för att hämta drickorna.
Vi skulle egentligen bara hämta upp de och sen dra. Men det blev så att vi stannade. Alex är alltid en sån som kommer med cider & öl hela tiden. Jätte generös är han. Vi satt där iallafall med dom och chillade och drack.
Både jag ock Sofie hade inte käkat sedan lunchen så Johanna, Sofie och jag gick ner till Ica för att köpa mat och chips. När vi skulle hem började det spöregna så det var inte något vidare.
Det var skönt att bara chilldricka lite och umgås eftersom det kommer bli lite hårdare idag så gårdagen var perfekt. Sofie drack nog lite för mycket för hon mådde illa påvägen hem. Men hon piggna till rätt snabbt ändå :)
Sen hade Johanna gjort en såå godkladdkaka! Åh, perfekt kladdig. Fick receptet av henne! Jag blir lite sugen på att göra en. Vi var hemma vid 00.30 så idag är man ändå pigg och glad, eller jag iallafall.

Nej inget mer skrivande jag måste fixa mig nu, så det vi ska göra blir gjort! Jag köpte en så mysig stickadtröja igår som jag tänkte ha på mig, men frågan är bara vad man ska ha till, hm..

Ha en fin Lödag! Pusspuss

Kanelbullens dag idag

Vilken bra sammanträffande. Jag köpte precis kanelbullar igår. Kanske därför dom stod och sålde de inne i stan kanske?
Jag har två stycken kvar och dom är faktiskt rätt stora. Så idag måste man ta en iallafall!

Varför finns det en dag till för kanelbullar egentligen?, helt sjukt. Det känns dock lite små roligt, man känner sig värd att ta en. Så varför inte ta och baka lite bullar idag eller gå och köp några :)

Skriver lite senare, jag har en engelska bok som ska vara läst till Måndag. Har runt 130 sidor kvar. Hörs!

Botten upp!

God dag!
idag när jag vaknade blev jag förvånad då jag hade fått mer utslag. Jag tyckte att det hade minskat rätt bra. Jag hade dock fått lite på halsen och när jag vaknade var det mycket mer där plus en del på armen. Nej nu var det dags att gå till läkaren. Men eftersom jag skulle till skolan först passade jag ändå på att gå till skolsyster först ifall att hon kunde hjälpa mig istället.
Jag tycker att hon var jätte snäll och duktigt. Men drogad är jag nog nu. Först när jag kom dit fick jag berätta lite hur det hade kommit och sånt. Hon kom fram till att det är en allergiskchock som jag har fått. Först fick jag ta en tablett och lite vatten. Vi pratade lite och sen fick jag ta lite salva. Därefter skulle jag komma tillbaka efter 45 minuter för att kolla om det hade hänt något. Jag och min käre vän gick då till apoteket för att köpa ett paket med tabletter som hon sa att jag skulle köpa. Sen åt vi lite lunch och gick tillbaka.
Det såg och kändes likadant så nu skulle jag få några andra tabletter. Och jag fick 15 utav dom. Jag skulle egentligen ha fått hem några tabletter som "man blir trött av" som jag därför skulle ta på kvällen. Men eftersom jag fick så många andra så skippade vi det. Jag hoppas att det blir bättre, snälla att det blir någon förändring till imorgon. För imorgon är det pary som gäller. Maria har inflyttningsfest och därefter ska hela gänget dra ut.

Nu väntar jag på att Sofe ska sluta skolan, hon ska tydligen sluta kl 13. Vi ska åka in till stan. Jag ska kolla på lite på löshår och färger och sånt. Hon ska köpa någon pressent till hennes kompis madde som har fyllt år. Sen ska vi också förbi gymmet där vi vill börja på och fråga lite frågor som vi vill ha svar på.

Så det blir nog en mysig Fredags eftermiddag. Jag tycker att det är så mysigt att vara inne i Stockholm på hösten.


                                     Förstår ni att det är halsduk som gäller nu? :P

                                                 


Trevlig helg!! / J

Dags för löshår igen?

God kväll!

Nu har tankarna kring löshår börjat komma upp i mitt huvud igen. Sist jag hade det var det med flätor, men jag har ingen lust med det igen. Jag tycker att det slet på håret och att mycket av mitt egna lossnade. Dessutom började de hänga efter några veckor.
Idag började jag bli väldigt intresserad utav mircroringar istället. Det verkar inte slita så mycket på håret och det är ingen stor klump med hår helt plötsligt som börjar hänga efter ett tag. Men sen läste jag på en hemsida där några hade skrivit att det inte alls var bra för mircroringarna lossnade nästan direkt. När jag läste det blev jag lite förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vill inte ha med korta fula hår längre. Jag trivs inte alls med det just nu. Jag har haft det i flera månader, jag har försökt. Men nu vill jag inte ha det såhär längre. Jag vet att mitt hår inte växer ut på några månader. Det gör ingens. Jag får helt enkelt kolla vidare och se vad det finns för andra lösningar. Johanna limade fast sitt löshår. Men hon tyckte inte att det var något vidare.
Jag tror att jag vill ha mircroringarna men hoppas bara att det SITTER! Jag har också börjat fundera på att byta hårfärg, till en mörkare och till en narturlig. Jag är ganska less på denna ljusljusljus blonda färgen. Ibland gillar jag den andra dagen inte. Hur som helst är jag lite feg när det gäller färgning nu. Tänk om jag inte gillar färgen och vill ha tillbaka min färg som jag har nu?, det kommer bli svårt och det kommer att slita....

MED



UTAN




Förutom mina tvivel gällande löshår idag har jag haft en bra Tordag. Har känt mig väldigt glad för att jag inte alls har haft ont i halsen idag. Dock kände jag mig lite av ett åskmoln i skolan. Var inte så taggad på att vara där igen speciellt inte när vi på religionkunskapen skulle jobba med bibeln.
Idag skulle jag väl egentligen ha jobbat men det gjorde jag inte. Tänkte att jag skulle plugga lite istället, men så kom Henna över och nördar som vi är ibland spelade vi Sims. Måste säga att hennes kille i spelet är så hot, eller not?
Hur som helst lagade vi middag tillsammans. Jag tände några ljus så det skulle bli lite mysigt. Hon gick hem för drygt 30min sen och efter det har jag inte gjort så mycket. Gjort lite te och kollat vad man ska ha på sig imorogn.
Har en lektion imorgon och börjar klockan 10.30. Nice?

Godnatt!


Dagens STIL

Dålig bild men iallafall. Idag blev det väldigt enkla kläder på. En pantera tshirt och ett par jeans.  



                                        

Killdiskution över lunch

Idag när sara och jag satt och käkade lunch började vi prata om killar och musik. Jag börjar och säger:

- Varför kan det inte finnas en kille som bara lyssnar på rock?
Hon  säger att såna inte finns
- Dom säger att dom lyssnar på rock men sen lyssnar dom på rihanna & 50 tals musik

Båda håller med om att det ända vi vill ha är: En het och lång byggkille med brunt hår som lyssnar på rock.

J- Det ända jag vill är att han lyssnar på bandit
S- ja inte jävla rix fm, star fm och balbla vinyl
S- Du vet han Max, han säger att han bara lyssnar på hård musik. Men sen säger han att tycker att (vad heter dom ngt:) mushrooms är bra.
J- Hallå det är två helt olika musikstilar
S- Man kan ju inte svika rocken
J- Neej verkligen inte, tänk att ha en kille bara som sätter på bandit på radion

Sara pekar på några "mindre snygga killar"

S- Det är såna där vi kommer få, för såna kan vi bestäma vad dom ska lyssna på
J- Hahaha, eller hur. Men jag vill inte ha en sån!


Konversationen forsätter och vi låter nästan lite aggresiva när vi pratar. Man kan ju inte komma ihåg exakt vad vi sa, men det är ungefär sådär, fast mer därtill.

Det vi mena var att vi vill ha en riktig "rockkille" som lyssnar på rock och ingen annan fjoll musik som vi tycker. Men såna personer tycker inte vi verkar finnas. Klart det finns killar som lyssnar nästan enbart på rock. Men har dom det utseendet vi vill ha?

Visst låter de här som ett lite drygt inlägg. Men jag menar, alla har sin bild på sin perfekta kille. Så min fråga till er är:


                                          Finns den perfekta killen för var och en där ute?



Jag måste säga att jag är ytterst tveksam. Bevisa mig fel någon!


NEEJ VI HAR RELIGIONKUNSKAP IMORGON

NEEJ NEEJ INTE MED HENNE. SNÄLLA. Jag hatar den lektionen mest av allt. Det är inte själva ämnet egentligen utan läraren. Hon är så seg och jobbigt  på något sätt. Vet ni vad vi gjorde allra första lektionen med henne?, jo hon skulle gå igenom hela klasslistan och fråga om man tränade något eller vad man gillar för musik...
......Emeile...Vart är emelie (kollar runt)...Går du på någon sport? (Hon svarar något)
(kollar ned på klasslistan).....Jenni....(kollar runt) Går du på någon sport? Jag svarar nej och då börjar hon fråga om jag gillar musik istället. Och så går hon igenom hela klasslistan och till det en väldigt jobbig röst.

Men jag måste gå till skolan imorgon, jag har varit borta en vecka nu. Jag har verkligen skrivit mycket i bloggen nu när jag inte har varit i skolan. Men jag har inte pluggat något alls vilket nog inte blir kul när jag kommer tillbaka och märker att jag har kommit efter.

Våran tigerkaka blev btw misslyckad. Den blev torr och smakade inte alls så gott. Dessutom glömde vi smörja formen så kakan fastnade i formen så den gick sönder när vi skulle ta bort den.

Idag har det varit en väldigt regnig dag. Jag tycker dock att det har varit rätt mysigt. Det är ok när det regnar ibland. Hur tycker ni att denna första oktober dag har varit? Har ni haft en bra dag?

Ha det bra! :)

han är cool


Jag är inget Guns n roses fan. Men jag tycker att slash är riktigt cool i videon November Rain. Jag vet inte riktigt varför. Men verkar så oberöd av allt i videon. Skiter i allt, gör sin grej.  Men tyvärr är han 43 år och har långt hår.







Helena, Claire och jag ska baka en tigerkaka nu, haha. Men det är lungt, vi tänker inte svulla något:)

hörs!

Hur tillagar ni er mat?

Nu har jag lagat mat och ätit min lunch. Ibland blir jag irriterad hur min pappa lagar mat. Han gör ju så helt fel!
Här har ni endel av hans misstag:



Tomater är väldigt känsliga för uppvärmning. Om du därför ska laga något med tomat i, tomatsås, köttfärsås med krossade tomater. Ni förstår.
Tänk på: Det får absolut inte koka. Näringen förstörs hur lätt som helst. Och helt plötsligt är det inte så nyttigt som man tror att det är. Värm upp den på en svag värme och låt den inte så där i onödan efter att den har blivit tillräckligt varm.
Dessamma gäller: Morot, broccoli, färska kryddor.

Tänk på: Vi säger att du gör en soppa och har morot i den. På 8 minuter kan all näring vara borta från den. Lägg därför i morötterna när soppan börjar bli klar. Vad de gäller färska kryddor så ska man ta de på slutet då dom är extra känsliga.
Broccoli är också väldigt känsligt. Man ska värma dom ytterst lite. Tills dom blir lite mjuka. Tänk på att ha lite vatten i kastrullen också. Precis så att dom täcks.

Smör är så mycket bättre än margarin. Margarin innehåller massvis med omättad fett. Gå inte gå reklamen som dom har, "Vi har det goda fettet"

Tro inte alltid att olivolja och rapsolja är så nyttigt. Om du ska använda det vid tex stekning ska du steka på en låg värme. När oljorna upphettas bildas till en viss del härdad fett.
Tänk på: Att istället använda rapsolja

Min pappa använder alldeles för mycket olja när han gör mat, ni anar inte. Det är inte alls hälosamt längre.

Oops klockan är redan 2, hinner inte skriva mer nu. Måste fixa saker! Hörs senare!

Jag misslyckades med att ta ett bad!

Det ända jag ville var att ta ett skönt varmt och avslappnade bad. Men det kan jag säga er att de gick åt skogen. När de varma vattnet kom på de utslag jag har kvar, (från troligen en allergichock) så började det klia jätten mycket. Så istället för att ligga där och ta det lungt låg jag jag och rev på mig själv. När jag sedan lyckades ignorera det börjar jag helt plötsligt att blöda näsblod prcis då jag håller på att ta inpackning. Det slutar inte så jag får helt enkelt skölja bort det snabbt och gå upp.

                                              

Jag håller på att laga lunch så måste gå och kolla till den! Tata!

Jag vill så gärna..

Vet ni vad jag vill mest av allt just nu? Det är att vara aktiv. Att ha energi i kroppen och röra på mig. Jag gillar hösten, jag älskar den fräsha & friska luften. Jag älskar höst kläder. Jag vill bara ut ut ut och göra något kul.
Att sitta hemma från skolan i längden är inte kul. Att inte orka göra någonting, bara sitta och lata sig börjar jag bli less på. Jag önskar att jag vore så pass bra att jag kunde vara med på boxningen ikväll. Men det kommer jag inte. Jag hoppas att Sofie och jag kan gå och göra det nästa Onsdag istället. Men det beror lite på om hon kan också.
Jag längtar till Sofie och jag sätter igång med träningen ordentligt. Förutom  Boxen är det spinning & yoga vi vill testa på.

Är det någon som har testat på yoga, är det kul?

Jag längtar tills dagen vi tar vårt CORE pass. Tjejen på gymmet sa att det är ett riktigt tufft.

Core
- Mage, rygg och rumpa, intensivträning i 30 minuter. Kombineras med fördel med konditionsträning, ex spinning

Dagen kommer någon gång. Jag får ta det lungt lite till och dricka te :)



 


Följ min ...



Följ min blogg med bloggkoll