Godis helgen är här !

Det är tre veckor sen jag åt godis och allt annat sockerskit sist. Så idag har jag ätit godis. Och om jag ska vara riktigt ärlig så var det inte så gott. Så varför fortsatte jag och vräka i mig godiset?. Jag vet inte. Kanske för att var "tillåtet" nu och jag åt för att jag fick och inte för att jag var sugen på det.
Men egentligen. Om man vill sluta med socker. Som jag, jag åt nästan godis varje dag och till slut fick jag nog och slutade. Och visst är det väldigt svårt ibland när man blir riktigt sugen på godis o sedan inte får äta de. Som man tidigare alltid gjort. Men jag lyckades inte äta ngt och var 3e helg får jag äta godis, om jag vill! Alltså inte bara för att jag får som jag gjorde idag. Men jag blev rätt snabbt less på godiset och hämtade då en frukt och solroskärnor, hah man känner sig som en fågel när man äter dem. Vitaminrika mineralrika fiberrika & goda är dem!
Men när man försöker sluta med godis och sedan har en helg som man tillåts äta godis ska man egentligen inte äta godis då man är riktigt sötsugen eftersom då får sockersuget som de ville och sedan kommer det komma tillbaka igen. För det´andra äter man inte lika mycket om man inte är jätte sugen.

Idag är mina armar väldigt trötta. Har spacklat massa och sedan slipat o slipat. Igår fick jag bort all tapet. Gick igenom 2 tapeter och någon spackel yta eller vad det nu var. Så nu är jag precis vid grunden eller var man ska säga. Jag håller på och fixar en vägg i mitt rum, det är rätt kul faktiskt. Kan lägga om en bild sen när det är klart om det nu blir snyggt hah...:)
Lovet har ialla fall gott väldigt snabbt och det är inte kul, men man ska vara glad att man hade lov. Det behövde jag verkligen. Har egentligen plugg jag måste göra man har inte haft tid och kommer nog inte heller ha det.

I Måndags -Åkersberga, Tisdag - Jobbat med väggen. Sara o sofie på kvällen, hårfixning. Onsdag - Shopping. Torsdag - Vägg. Fredag - Handla, vägg o snart ska jag hitta på ngt me hannah. Dagarna som kommer blir det CRICKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!! <3 & väggen + + !

Håller på och lyssnar sönder massa creed låtar just nu. Inte bra. Kommer vara less på dessa låtar snart. Men kan inte låta bli, dom är så sköna! 

                                                                                      


      CREED

1.One Last Breath
2. My Sacrifice
3. With Arms Wide Open

Toppande låtarna med dem enligt mig då :) om man klickar på dem så kommer man till låtens video om någon vill lyssna:)

Nu ska jag sluta skirva, måste byta om och ge mig iväg strax.  Pusshaj!


HÅRD musik ska det vara!



                image39



                                                 METALTOWN i sommar? JA TACK !

BJÖRN GUSTAVSSON!

                                                 image38



hahaha, UNG OCH KNÄPP ! han är rolig han. Inte för jag gillar melodifestivelen men han tar ju hand om paus underhållingen. När det var repris så får man ta & kolla haha, grr såg ngn hans mage när han drog upp tröjan "för det kilade" ? ;) HOOT !
,

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

Hahahaha kolla ni, det är så roligt när han börjar med ljudeffekterna, sååå saras o min stil alltså. Vi och våra ljudeffekter när vi snackar..

Nää men han är rätt najs´, funny funny bunny !

http://www.youtube.com/watch?v=tcKowhxSqbU - Från melodifestivalen, han sitter o sjunger. Skit bra låt :), fan kan sitta hur länge som helst o kolla på klipp med honom. Men blir nog rätt tråkigt om jag kommer med massa länkar här ju, så därför hejhej

Jag ska ha dig!

  • 40,44 & 46, jag blir galen! I Torsdags såg jag värsta fina skjortklänningen på en skyltdocka, stannade till lite och tänkte att den vill jag ha! Hade inte tid då att gå in & kolla på den. Så igår på min lunch efter jag hade varit och solat drog jag dit. Först hittade jag den inte när jag väl hittade den fanns den i storlekarna 40 & 44. Sedan på kvällen hann jag gå förbi centrum innan dom stängde. 44 & 46 hade dem. Men iaf hoe blekte min utväxt och sedan blekte jag hennes. Vid 23 var vi klara med det, vilken tid allt tog. Blev så less. Blev så blöt när jag skulle skölja ur allt. Först första blekningen, sen shampoo, skölja, balsam, skölja, inpackning, låta verka, skölja, föna, andra blekningen, skölja, efterbehandlingen & inpackning, sköljer för sista gången. Blöt och less blev man, sedan blev jag kall & började frysa.  Idag drog hannah och jag till stan där jag tänkte att dom måste ha min skjortklänning. Men nejnej´, för stora storlekar överallt, vi var i 6 olika affärer och kollade efter den. Sammanlagt har jag varit inne i åtta olika. Sjukt va, att dom kan ta slut så snabbt? Jag frågade tills slut en tjej som jobbade där om dom hade i mindre storlekar ens och ja, men dem var slut och det kommer in flera nästa vecka. Jag blev så rätt iriterrad över att den inte fanns någonstans, jag som vill ha den!!!!  Kanske inte så roligt när alla har såna, dom verkar ha blivit rätt så poppis. Men det är inte så att jag har sett den på massa människor och sen tänkt, sån måste jag också ha! utan jag har faktiskt inte sett någon med en sån ute. Bara en tjej i kassan som jobbade inne i affären, men då hade jag redan upptäck den:) Något som jag köpte som jag letar rätt så länge efter hittade jag iaf. En döskalle piercingssmycke :D:D, blev glad när jag äntligen hittade en, finns ju ingenstans annars. Sedan köpte jag lite till smycken, halsband, örhängen, armband. Sedan en jacka inne på MQ. Hur många jackor har jag inte nu alltså? Tillbaka i väsby var man runt 5 tiden, drog då till eddis direkt och köpte lite käk med mig hem, anade att inte min mamma hunnit gjort mat och jag orkade inte laga något. Snabbt och gott :) ! Snart ska jag hitta på något med Sara. Nu när det är praktik ses man inte så mycket längre.  

    usch kolla vilket fult mode för männen

                             image34



                           image35


    Inte så fint enligt mig. Det finns rätt så fint mode just nu, men det finns såå mycket hemskt också som jag aldrig skulle ta på mig! Kolla bara byxorna, oh herregud säger jag bara.                                                                                                      image36




    Idag är det också en vecka sen jag slutade äta godis. Svårt har det varit ibland. Det var förra veckan jag åt så jävla mycket godis och choklad hela tiden, varje dag, helt galet. När jag på lördagen satt och käkade något onyttigt fick jag helt enkelt nog.  Jag vill inte att min mage ska bli tjock och äcklig. Och den blir inte plattare över att jag slänger i mig massa skit!
    Så nu har jag alltså inte ätit något godis alls, har slutat med läsk , bakelser & allt sånt skit.

  • Naglarna, håret & huden blir fräschare
  • Man blir piggare, får mer energi
  • Kroppen mår bättre
  • Mycket socker kan orsaka diabets och andra sjukdomar

Ect ect... Den ända fördelen jag ser är att det smakar gott. Jag skulle bli väldigt besviken på mig själv om jag nu åt något godis eller så. Jag skulle inte bli besviken för att jag åt själva godiset utan för att jag inte kunde stå emot, att jag gav upp.
Jag tänkte mig att en gång i månaden eller så, kan jag få äta godis. Men bara om jag verkligen är sugen. Sedan resten av helgerna får det bli torkadfrukt som mitt nya godis. Och varför just på helgerna när det ändå är frukt?, Jo för dom som gör dem är så onödiga och sockarar dem och har i antioxidationsmedel & konserveringsmedel. Inte så nyttigt som man tror, därför för det bli som mitt godis. Nyttigare än vanligt iallafall.

                                         image37

Dem säljer dock torkad melon som dom inte har sockrat, det är rätt gott. Men som typ allt annat innehåller de konserveringsmedel. Men det iallafall får jag äta på vardagrna om jag blir sötsugen. Parrots säljer just mycket snacks, nötter och torkad frukt. Fanns inget annat märke heller som gjorde det i affären vilket är liite tråkigt eftersom dom har nästan tillsatt socker i allt och lite annat, därför borde det finnas något annat märke som är bättre & nyttigare skulle man tycka.
När jag fått bort mitt godis sug ska jag börja ännu nyttigare, skita i pizza, hamburgare, skräpmat helt enkelt. Jag försöker inte gå ner i vikt om någon tror det. Som alla verkar vara så besatta i. Jag vill bara vara hälsosam och må bra, inget annat :) !

Måste sluta skriva nu, hejhej!


Alla hjärtansdag!

Idag är det alla hjärtansdag, tänka sig:) själv har jag inte "firat" dagen. Har ju ingen kille att fira med så inte så konstigt. Men till alla horny denna alla hjärtansdag kväll & natt:


                                                  Tio tips från Eva Sanner för en levande sexuell relation

* Älska ofta och kravlöst istället för sällan och därför med höga krav
* Se varandra i ögonen när ni älskar
* Ha en stunds avslappning innan ni har sex - då njuter ni mer.
* Älska på en ny plats nästa gång
* Stäng av teven, städa mindre och ägna tid åt erotiken
* Tala om vad som får dig tänd och upphetsad i din partners beteende, klädsel och uppträdande
* Bestäm inte att du ska ha orgasm - sträva istället efter att älska med 100 procents närvaro och låt orgasmen komma eller inte
* Säg inte att något är skönt om det bara är sådär - du lär din partner fel. Ge istället ärlig feedback och framför allt positiv sådan.
* Om du är arg - straffa inte genom att avvisa. Säg vad du är arg på, lös konflikten och njut av tändningen som kommer när du känner dig lyssnad till.
* Hångla och låt det vara okej om det inte blir mer än så - njut av att lusten lever!


hahahaha. Måste säga att det är ganska dåliga tips enligt mig. Jag tar inte åt mig något av tipsen. Eller kanske det där med att "tala om vad som får dig tänd blabla" hahaha, men det lär jag inte börja med direkt...

Idag i alla fall var jag Helena och Anderas på öppethus precis vid Rudbeck. Det var någon musikskola eller så. Så fick man testa på allt möjligt. Anderas vill typ börja på gitarr så han testade lite. Jag prövade på trummor,piano,elgirarr,gitarr, sånt som man tidigare testat. Det ända jag kan spela är typ blinka lilla stjärna. Men sist jag spelade ngt var typ i 7-8an så det var ett tag sen så jag hade glömt bort hur man ens spelade blinka haha men sen kom man på rätt snabbt iaf på pianot. Men när jag spelade på gitarren så hjälpte läraren till lite, men så kom man ihåg det från förr igen. '
Trummorna var inte lika roliga att spela på för det var en kille som skötte dem, typ 20-25 haha så jaa... Han var inte direkt snygg, men ändå. Man satt där som ett frågetecken när han förklarade hur man skulle spela..Elgitarren va nice, han lärde mig spela smoke on the water, den var enkel! :)
Jag tog tåget hem från häggvik vid 18.30. Så jag ringde hem till mamma för jag ville att det skulle finnas mat klart när jag kom hem eftersom jag inte hade käkat sen runt 12. Men ingen svarade, ringde ett par gånger till senare, blev lite störd men tänkte att hon kanske duschade eller så. När jag sen var hemma var ingen hemma, inte konstigt att ingen svarade tänkte jag. Hon hade inte tagit in posten så då har hon antagligen varit borta hela dagen. klockan var runt 19 och då liksom var jag tvungen att gå ut med sally för hon hade säkert inte varit ute på ett bra tag. Stackars sally som fått vara ensam hemma. Det har varit så jävla kallt väder idag, blåst iskallt. Så ingen lust hade man att gå ut igen. Sedan var det bara att börja laga middag. segtsegt.

Men det var väl allt, har inte mkt mer att skriva om. Eller jo det har jag visst , men nu orkar jag inte börja skriva om det faktiskt för jag tänkte koka lite te och lägga mig framför tvn så heeeej!


underbart !

vill bara säga att det är så underbart ute just nu! På eftermiddagen blev det soligt och skönt. När jag skulle ta bussen vid 15 så var det så perfekt ute så jag blev så himla glad! Solen sken, det var inte kallt ute och luften var så frisk. Helena var också väldigt glad idag, så på hemvägen gick vi och sjöng och var allmänt otroligt glada båda två :D !

Tänk så mycket vädret kan göra?, kan inte låta bli över att vara så glad.

Ljusare dagar tack !

    

                                          image32


Såna där bilder ser man ganska ofta, sen tänker man inte mer på dem. Jag själv tycker att det kan vara så tråkigt när folk lägger upp såna här bilder, dom är inte direkt roligt att kolla på i guess..

Men tänk att just vara där.. Det är så otroligt otroligt mysigt!
Sommarkväll, solen håller på att gå ner & man sitter precis vid vattnet. 

             image33  Där satt Jasmin och jag en somamarkväll på en stubbe käkade chips och sjöng sommar låtar! .. Att bara sitta där med någon man tycker om och snacka, stort loove!
Nu är vi mitt i vintern och det känns som om det är en bra bit kvar tills det där. Men visst är det bara ännu härligare sedan när man väl är där? :)

Nej, nu ska jag kila iväg och byta om och fixa mig lite. Ska iväg med Hannah!

Adios !


GALER HÅRET OOJOJ

Halloj. Jag hade värsta fluffhåret idag när jag vaknade haha.. Ändå så hade jag inte haft i något. Menmen, att det var regningt ute gjorde mig inte så glad eftersom mitt hår förstördes då. Alltid ska vädret förstöra ens hår.. Jag tog på mig en vit skjorta idag som jag typ alltid har hatat och inte har haft på mig i säkert ööver ett år om inte mer. Så jag tog på mig den idag för tänkte att jag sket i om den blev skitig när jag skulle dra till praktiken och va med massa hundar hela dagen.,. Men det såg ialla fall inte så fult ut som jag trodde, det var väl helt okej antar jag :)
                                 

                 image28




                 image29



Så sådär såg jag ut vid halv åtta tiden i morse med mitt hår och skjortan jag hatade... Hahah säkert jätte intressant att veta :P !! (Ajusste jag har fått munsår, jätte äckligt. Så därför är det lite rött vid läppen om någon undrar!!)

                                                                       image30

Sådär rakt var mitt hår i Måndags, lite skillnad utan att typ ha rört det..  I måndags var det också den ända skoldagen. Men på bussen tänkte vi "fuck skolan" och sket i och hoppa av vid skolan utan fortsatte in till stan där jag köpte lite stuff och så käkade vi lunch. 
Sen igår, tisdag. Var jag hos Hannah, och det var ju trevligt att träffa henne igen. För hon har varit bortrest ett tag. Så jag fick se lite bilder och sånt..:)

Idag på tåget hem tänkte jag att faan jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Det var ett tag jag kände så. Det känns inte som man har varit hemma så mkt på sistonde så det kan vara skönt att vara hemma lite. Men precis när jag tänkte det så ringde mobilen och hoe snackade ang fredagen. Så vi ska typ träffa sofie då, så ska hon hjälpa lite med håret, så det blir lite hårfixande på fredagen, mer vet jag inte vad som händer i helgen.

Jag har en ny kärlek....:), thihihi... Han heter Frank... Och nej, det är inte en människa, utan en hund.. haha..

                                                image31



Men fan, han är så jävla cool ! När jag blir äldre ska jag fan skaffa en cool jävla hund. Ingen mes hund inte.. Ska ha en som frank. Hand kropp o päls e så fint. Men man ser inte färgerna på bilden dock.

Oj vad klockan går snabbt, måste sova snart.. Sen är det dags att gå upp kl 7 igen...

Men ha det bra allihoppa!!! pusspusss

Gurk telefonsex!

Söndag kväll.. Precis duschat, så nu känner jag mig fräsch, men ändå rätt arg tyvärr.  Imorgon är det skola, och nu när jag skrev det där kom jag på att vi har engelska läxan tills imorgon, fandå..
I fredags sket jag i och dra till praktiken. Det var skönt och få sova ut. Någon gång under eftermiddagen åkte jag till Uppsala och var där tills typ 18 igår.. Jag själv tyckte väl att det var rätt så mysigt och trevligt, men jag vet inte vad den andra personen tyckte, och seriöst orkar jag inte heller bry mig just nu.. Jag hatar när killar helt plötsligt förändrats och är beteer sig anorlunnda mot en, jag orkar inte med det. Jag har väldigt lätt för att skita i den personen då. En kille kan försvinna väldigt snabbt ur mitt liv.. Nej jag vet inte riktigt. Jag är väldigt komplicerad med killar. Och ibland kan jag bli lite störd på mig själv.. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga om den saken. Jag har svårt att få fram de i ord. Hittar liksom inte dom rätta orden till hur jag känner och är..

Ändå om jag känner mig lite arg just nu fortsätter jag att skriva om lite andra saker som inte rör sig om det där..Idag var jag och min kära blondiehoe och åkte pulka. Jag var sååå trött igår, vet inte varför.Låg mest i sängen i lördags men ialla fall så vaknade jag rätt tidigt idag, runt 9.. Fick så lust att dra ut och åka pulka då för snön kommer inte ofta och varar inte länge (den har redan börjar smälta). Så jag skickade sms te hoe och vi drog redan vid 11.30 ungefär :) Vi var dem första som var där, och vi fick en fin bana hahah:P, det var fan roligt att åka alltså. Sen började snöa också, och det var så mysigt när man bara låg i snön . Jag tror vi såg lite gulliga ut när vi sprang omkring där med våra snöiga och blöta kläder. Mitt hår blev riktigt blött av alla snö haha. Efter ett par timmar, drog vi hem till hoe och drack te, det var mysigt det..


Efter det börjades hårt telefonsex med hjälp av en gruka... Hahhaha.


                                                                   image26
Det var fan riktigt roligt alltså honeybunny<3!  Vi skulle bara testa en sak med gurkan. En hemlig plan grej. Så vi gjorde hål i gurkan. Sedan ringde vi upp nån från hennes telefonlista. Så börjades det.  Hon höll i gurkan och jag stoppade in mina fingrar, och det lät som man låg o pullade o va så jävla våt hahaha. Asså fan det lät så jävla skabbigt ibland.  Och fan vad vi skrek ibland & stönade, aldrig att jag seriöst skulle legat och gjort det där. Höll på och skratta ihjäl mig ibland men fick föröka hålla käften. Låter kanske inte så roligt. Grukan spruta vatten sopm fan o allt. Killen i telefonen ba: fan vad det plaskar! hahahaha..Ursäkta om jag låter lite fräck med ord valet men gurkan var liksom som en pussy och fingrarna ja, som våra fingrar eller en kuk då inne i pussyn och det lär verkliigen verkligt dock att personen var jävligt våt då:p.. Gurkan blev hårt pullad hahah och gick till slut sönder. yeye skrattade mycket då ialla fall, dom trodde man var seriös...:)


Snart kommer vår älskade cricko hem. Vi båda saknar vår älskling så mkt.. Det är bara och längta på så snart är vi med honom igen som dom gamla tiderna. Dom härliga tiderna!!!! <3 <3<3


Nej nu har jag väl skrivit en del. Ska ner o kolla på ngt program med min mamma hon ville tydligen att jag skulle se det med henne. Ska väl koka upp lite grönt te och så :)

Pusspusss alla busiga troll!