Självmord

Dom har sista timmarna har varit de värsta på ja, ett bra tag. Sitter och känner att tårana börjar rinna igen för jag hör när min mamma pratar i telefon där nere och gråter..
Hennes kompis kom nyss så tänkte låta dom få prata lite själva, måste få skriva av mig en snabbis..

Jag var i Sollentuna och klockan var runt 18.20. Min mobil ringde, men jag svarade inte utan Andreas gjorde det. Det var dolt nummer så han visste inte heller vem det var. Han svarade, fattade noll och trodde det kanske var tomas "muppen". Jag tog telefonen och hörde att någon grät och sa mitt namn. Jag gick snabbt ut och frågade vad som hade hänt. Det var min mamma, otroligt ledsen. Hon berättar att hennes pojkvän har dött. Hon säger att hon inte orkar mer, gråter och gråter, man hör nästan inte vad hon säger. Jag säger att jag kommer hem direkt. Jag börjar då gråta med och ingen fattar riktigt varför, jag får inte fram någonting. Lyckas berätta för Helena, och hon var så gullig så.

Det där skrev jag igår, inget mer hann bli skriviet. Jag var tvungen att få gå ut en promenad med Sara. Bara få komma hemifrån en liten stund och prata..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Kan väl fortsätta där jag slutade igår. Jag försökte iaf skynda mig hem. Stackars lilla blonda flicka som satt och grät på tåget.  Nämen vad folk stirrar måste jag säga.. Just då brydde mig mig faktiskt inte alls. Jag var så ledsen och tårarna bara rann ner ibland. Var så ledsen för min mammas skull med, att hon har förlorat någon som stod henne nära. Jag klarar inte av när någon som står mig nära mår dåligt och är ledsen, jag mår dåligt direkt med. Jag pratade iaf i tele nästan hela vägen hem så det lugnade mig lite.
På något sätt ville jag inte hem. Visste ju att min mamma skulle vara där hemma alldeles förstörd. Och visst var hon det. Jag visste inte heller vad jag skulle göra eller säga. Det är jobbigt när ens egna mamma är så svag och man själv måste försöka trösta personen, när man egentligen bara känner sig så liten ibland. Hon ska ju vara den starka och helt plötsligt är det tvärtom.
Jag kramade om henne iaf men hon bara grät och upprepade att hon inte orkade. Jag visste ärligt inte riktigt vad jag skulle säga utan sa att hon visst orkar. För det måste hon! 
Hon hade sånna skuldkänslor. Jag vet inte vad som har hänt mellan dom riktigt, men iaf - Dom pratade sist i telefon i Torsdags och då skulle dom säga God natt till varandra o så. Han sa något med att han skulle ta självmord, att han skulle "somna in till döds". Han hade tydligen inte mått så bra på sistonde och börjat supa en del. Min mamma gillade inte det och bad honom sluta.
I telefonen sa han till henne att inget är hennes fel sedan hade han börjat babbla om att han skulle sätta in alla hans pengar på mitt konto osv . Mer vet jag inte vad som sades i telen. Jag vet inte om min mamma tog det så jätte seriöst just då. Eftersom dom bor en bra jävla bit borta så ringde hon dagen efter till hans grannar som hon känner och berättade. Min mamma försökte flera gånger ringa till honom - men igen svarade.
Dagarna gick och inget hördes från honom. Hans grannar hade varit och plingat på, men hunden hade bara skällt. Folk började nu bli oroliga.
 ...Och jag själv känner mig lite dum nu... Jag är ju aldrig hemma. Under den här tiden mådde min mamma inte så bra, hon kände på sig att något var fel. Hon kunde inte sova eller något. Förra Torsdagen pratade dem för sista gången ju, på fredagen var jag inte hemma förutom någon timma då jag skrek på min mamma och var arg och otrevlig för en sak. Fre till sön sov jag inte hemma hos henne. På måndagen var jag hemma runt 20 samma sak på tisdagen och samma sak hade det blivit igår om hon inte hade ringt. Hon har mått dåligt och jag har inte ens märkt något för jag aldrig är hemma typ. Jag känner mig så dum för jag skrek på henne och la på luren när hon ringde mig på lödagen.

Jag vet inte riktigt varför min mamma sa att hon hade skuldkänslor, men en sak sa hon. Hon mådde inte så vidare för hon slängde ringen från figret på golvet. Hon hade väl varit arg på honom för något.
Jag sa flera gånger att det är inte hennes fel, det var hans beslut.
Min mamma var så förstörd igår så hon kunde inte sova, det förstår jag. Hon sa massor med dumma saker... Men jag sa till henne att det är bäst att försöka sova iaf, försöka varva ner lite.
För att försöka göra mig någolunda kort så slutade det med att jag gav henne två sömntabletter, jag sov precis brevid henne  & höll i hennes hand, för det var det hon ville. Vi hade tvn på tills hon somnade. Vilken lättnad det var, jag kunde stänga av tv och försöka sova själv. Jag höll fortfarande min mamma i handen trots att hon hade somnat jag kände att jag inte ville släppa taget, och jag höll tills jag själv somnade. Hon vaknade igen vid 1. Hon frågade om jag var vaken, blixt snabbt svarade jag ja som jag inte ens hade somnat. Vart kom det ifrån? Fick trösta henne lite, satt på tvn igen för att lugna ner henne och att hon skulle somna. Hon somnade och jag kunde äntligen få göra det jag med.

Tycker jag så synd om Dana. Hans hund. Som fått vara där alldeles ensam i många dagar utan att få gå ut eller få nytt vatten, undra om han ens hade lagt fram mat? Jag undrar verkligen vad han tänkte när han gjorde det här. Dana som också betydde så mycket för honom, att han bara lämnar henne där alldeles själv.. Undra vad stackars dana tänkte. Nej usch usch usch. Tänk att man aldrig kommer få höra något mer av den personen....

När dom, vet inte riktigt vilka. Bröt sig in hos homom igår var det tydligen jätte skökigt. Som ingen hade städat där på en månad. Det var hund kiss o sånt på golvet och tabletter på bordet. Vi vet inte riktigt vad han har tagit och sånt än vi får väl se med tiden..

Jag är glad över att Dana har det bra hos hans bror nu iaf.



Idag har min mamma varit jätte lugn, men man har verkligen sett på henne att hon är ledsen.  Jag bestämde mig verkligen för att bara vara hemma med henne idag. Det är inte ofta jag är hemma och när jag väl är det är det ju inte en hel dag utan någrar timma och natten.
Dom ända gångerna jag lämnade henne var när jag gick och handlade till henne, men då var faktist Hennas mamma där, dom har kännt varandra jätte länge. Sen typ 30 min när jag gick till sara för hon skulle bleka min utväxt.
Jag har lagat mat till oss, gått ut med Sally så hon har inte behövt göra någonting. Städade lite med.
Sara och Sofie skulle dra och shoppa idag och då frågade hon om jag ville följa med, och det ville jag verkligen. För jag tänkte köpa lite nytt till kryssningen nästa vecka. Sen skulle jag och Hannah gått till Teds för hon skulle visa fotot på sin katt tass som hon vill ha tatuerat på foten.  Tyckte det också skulle bli kul, men jag ville verkligen inte lämna mam' alldeles ensam här hemma. Så fick skita i allt men tyckte det kändes så tråkigt att bara va hemma, här allt är så lungt och sorgset.
Men som tur för mig ändå att dom drar på Måndag istället och då kan jag nog hänga med :). Plus att det har hänt lite mellan hannah o hennes kille så hon tänkte ändå inte dra dit idag. Så jag missade inte så mycket iallafall. Det har ändå kännts bra att ha stannat hemma idag. Jag har fortfarande mitt rum att fixa, som jag inte har haft tid med. Men vet inte när jag ska kunna göra det riktigt...

Det är så mycket just nu, sen kommer den här händelsen och plusar på allt annat.. Det är många runt om kring mig som är ledsna och inte mår bra och jag hamnar i mitten jämt...

Men det är bara att fortsätta och försöka ge fina & goda råd och finnas där, eller vad ska man göra?


Imorgon kommer iallafall Johanna hit, för att ge lite sällskap & stöd. Vi får se om hon sover över. Hon finns iallafall alltid där för en och är ett fint stöd. Så tack. Tackar även Sara som always finns där och som man alltid kan prata med. <3 <3 <3  Vi har många fina minnen tillsammans och fler kommer!



 

Glad Påsk på er alla och ha det så bra!






Publicerat 20/3 runt 23.00 egentligen. Men svar ngt fel på sidan så det inte gick !

Veckan som gick & går

Förra veckan var jag inte alls duktig, var knappt i skolan något. Gick till skolan på Fredagen, och det är en av våra kortaste dagar. vi har bara två historia lektioner då...
Tyldigen var det många andra som inte orkade heller. Ulrika sa idag att det var otroligt hög frånvaro förra veckan... Jag orkade verkligen inte gå till skolan förra veckan, hade annat för mig också! Nästa vecka skola sen är det lov igen, det blir nice nice!

I Fredags slipade jag klart i min vägg och sedan var det bara börja att städa och torka bort allt damm.  Och hur många timmar fick jag inte städa eller?, tog hela Fredagen, kul fredag minsann.. Det hade varit smartast av mig att ta bort alla möbler så hade de varit så mycket lättare. Jag har bara tagit bort sakerna som var på möblerna liksom. Sängen, byrån, skrivbordet och sånt var ju kvar. Så det var massa damm öveeerallt..
Var väl klar runt 22 och då orkade man verkligen inte göra något mer. Men har man högt på bandit på radion funkar det mesta bra..

Lördagen då?
Mesta delen av lördagen satt jag fastklistrad och målade i mitt rum. Det är så när jag har börjat med något har jag väldigt svårt för att lämna det utan fortsätter och fortsätter utan knappt att ens gå och äta och sånt. Blev lite besviken på färgen jag hade köpt eftersom den inte alls var så som jag ville ha den. Men den funkar väl..

Men det var ialla fall kul och hålla på och måla och få göra vad man vill :)


Söndagen började med att jag fortsatte måla lite. Senare drog jag ut och övningskörde och därefter åkte pappa och jag för att köpa en annan färg. Eftersom den andra färgen jag hade köpt matchade inte alls med den ena färgen och det var verkligen fult, det funkade helt enkelt inte. Väl inne i affären fick jag lite panik. Så många färgen, hundratals fan. Vad ska man välja egentligen? När man väl valt en färg finns den färgen i ett tiotal olika nyanser. Blev nog stående där ett tag men bestämde mig sedan. Ni kan få se resultetet sen, om det blir snyggt ens haha...
När jag kom hem fortsatte jag målade och den nya färgen var mycket snyggare! Sedan var det bara och hoppa in i duschen och sedan iväg till stan.
Det blev en rätt så mysig Söndags kväll. Först åt vi middag sen kollade vi på bio - CLOVERFIELD blev det den här gången.
Jadu vad ska man säga om den egentligen. Den var både bra och dålig. Den handlade om ett monster som kommit till New York, det blev kaos och jaa.. Jag brukar oftast hata såna overkliga filmer. Hela filmen var som att dom filmade själva med en egen videokamera. Först tänkte jag hur fan jag ska orka kolla på hela filmen när det är så. Men man vande sig och det blev på något sätt mer verkligt av hela händelsen..
Filmen var OK, varken sämre eller bättre! , slutet var lite konstigt tyckte jag. Men jag tänker inte berätta hur den slutade :) !
Hahahhahaahhaha på tåget satt väldens knäppaste person. Vi hade sett honom några timmar tidigare vid en busshållsplats och nu satt han på samma tåg.

                                                                                                                 
En liten bild på människan. Han satt ialla fall och sjöng för sig själv som fan. Men kanske inte ser så bra, men han hade ganska "rockaktiga" kläder och vad satt han inte och sjöng?, Tokio, Boten Anna m.m. Han började sedan göra pussar till oss och slickade sig runt munnen och försökte se porrig ut, rolig snubbe!

På Måndagen var det dags att börja skolan igen, ingen mer skolk. Vi skulle på en teater på Söder. Det hade jag ingen aning om så när jag kom till skolan tyckte jag att det var lite mysko när det inte var någon där och någon annan lärare kom ut från vårt klassrum. Först tänkte jag att vi kanske inte hade någon lektion. Men på dörren stod en lapp om att vi skulle på teater och där stod även en väg beskrivning. Vi skulle inte dit förens om flera timmar. Då blev man lite små sur att man hade gått och när man egentligen hade fått sovmorgon.
Pearl och jag tog kartan och hittade dit.
Båda tänkte att den här teatern inte kunde vara sämre än den vi såg i Vallentuna med skolan sist. Men visst var den det, den sämsta jag någonsin sett!
Oh herregud, jag vet att det var otrevligt av mig, men kunde inte låta bli att luta mig mot pearls axel och sova hah:P. Men vadå det var ändå mörkt så ingen såg:) och hon gjorde desamma! Vad finns det egentligen att säga om den teatern?, Gå inte och se HALMET på söder, jag VARNAR ER ! EN person var alla skådespelarna.  Ett tag var han tre personer samtidigt. Alltså han sa något blabla, sen flyttade han några steg och va den andra personen, sa något. Flyttade ett steg igen och var den tredje personen och sa något. Så han stod och snackade med sig själv i 1h och 20 minuter.
Det fanns heller inga möbler på scenen, utan att han höll och gjorde var "osynligt" om han tex hölli en flaska så fanns den ju inte på riktigt utan han bara höll handen som han hade en. En gång så gömde han sig under ett bord, bordet fanns ju inte där. Så det såg lite knäppt ut. Han var så sprallig och crazy med!

Igår
 hände inget speciellt. Vi kollade på lite film i skolan, sofie hjälpte till o fixa mitt hår. Sket i näringsläran, inte bra! Men orkade inte vara kvar i skolan till 16.35. Hannah och jag drog till Teds o Rogers tatoo grejs. Hon ska skaffa sig en liten tatuering så hon frågade lite, även jag försöker tänka ut något jag vill skaffa, något vill jag ialla fall ha! Kom hem, fortsatt och måla lite.

Idag hade vi ingen naturkunskap på morgonen. Blev rätt iriterrad igen eftersom jag hade kunnat fått sovmorgon igen! Borde faktiskt se på den posetiva sidan att vi faktiskt slapp lektionen, men direkt tänker jag på att jag hade fått kunnat sova längre.
Idag när jag skulle ta tåget hem från sollentuna var mitt tåg inställt och tåget som skulle komma efter var lite försenat. Lite iriterrad blev jag igen, men bara glad var jag sen över det. För när jag satt där började jag läsa i en av alla mina hälsoböcker jag lånade igår till mitt näringslära arbete. Boken såg så otroligt tråkig ut, som en helt vanlig roman eller så. De andra böckerna var lite roligare, mer bilder och färg.
Men man ska inte alltid döma utifrån vad man ser, för boken var väldigt bra och rolig att läsa i och faktiskt mycket bättre än dem andra. Så jag va lite glad ändå att tåget var försenat för här hemma har jag lite annat och göra än att läsa i den boken.
Ute regnade och på tåget satt jag mitt emot en gammal tant. Vid Väsby tittar hon på mig och säger, Ursäkta?. Jag tittar på henne.  - Jag ska ändå stiga av nu så jag behöver inte den här påsen och du skulle vilja ha till dina skolböcker när det regnar så mycket så dem inte blir blöta. Ungefär något liknade sa hon. Hon såg och lät så otroligt trevlig så man kunde inte säga nej. Jag hade ungefär 4 böcker plus massa papper och ett häfte, så det var snällt att hon tänkte på min böcker hon som inte känner mig :)

klockan är redan halv 11 och jag har saker att göra, först en Apu uppgift sedan en uppgift jag fick av Ulrika idag som dem andra redan fått förra veckan. Jag har skrivit alldeles för mycket nu. Hejhej, dags att plugga!


Finns det fler som inte gillar sina grannar?

Idag hade Jenni på sig en skjortklänning, efter nån timma vill jag byta om, så går och gör det. Kommer ut igen. Sara stirrar på mina kläder.


Kommer inte ihåg exakt vad vi sa, men på ett ungefär


-  Det där är så inte du

- dårå?

- jeans och en ganska lång tröja


Båda kollar på mina kläder


Sara tar på min top

- I vanliga fall är det bara de här du har på dig


haha lät bara så roligt när hon komentarade att jag hade jeans på mig, hon tyckte liksom att jag hade "mycket kläder" på mig för att vara mig. 
                        




                     image41 

Gulligt par va?:)


  • Ikväll gick Sara jag och Cricko och åt middag på Tiger här i väsby. Åkte direkt från Edström hem för att byta om. Sara tyckte inte att mina kläder dög hah. Andreas skulle hela tiden hålla på och kittla mig idag. Fan vad alla ska kittla mig bara för jag är så himmla kittlig..
    Var hemma lite efter 19 så jag bytte om snabbt.
    Frågade då sara om det är var "mer min stil" och det tyckte hon. Hon var säkert nöjd:). Men kan dock säga att det var rätt kallt ute med det vi hade på oss. Träffade min mammas kompis när vi gick ute och frågade om vi skulle ut och festa haha - Nej bara middag.. Hade faktiskt  aldrig ätit där tidigare men många har sagt att dom har god mat där och några i klassen hade tidigare gjort något arbete om restaurangen och det ska tydligen vara rätt så nyttig mat där. Det var väl rätt okej där för att vara väsby liksom..

    Idag när jag drog hem. När jag skulle hem en snabbis för att byta om, lät jag grinden stå öppen för skulle ändå ut med sally. Skulle vara lägga mobilen på laddning.
    Jag har en granne som har en rätt stor hund som var ute och påväg hem.
    Sally gillar inte den hunden så hon springer ut. Den andra hunden börjar skälla & hoppa. Jag går ut och kollar.

    Hon säger väldigt arg åt mig att hålla in min hund.
    Jag säger något om att ginden stod uppe några sekunder och jag måste få gå ut med min hund.
    Hon säger något med sin hund blir arg och att min hund inte får komma eller nåt liknande.

    Jag skriker- AA ELLER SÅ KAN DU SKAFFA EN SNÄLLARE HUND

    Hon tillbaka -  DIN HUND ÄR INTE SÅ SNÄLL DEN HELLER

    Jag - SNÄLLARE ÄN DIN FAN

    Hon -  ÄHH HÅLL KÄFTEN!


    ....Jag ber henne hålla käften med.. haha fan vad vi skrek åt varandra, jävla kärring, typ 40 +!
            
    Nu är hon sallys och min fiende



    Imorgon ska vi beställa Metal Town biljetterna, det ska bli jävligt nice att dra dit i sommar. Många bra band som lirar där.


  • Killswitch Engage
  • Bullet for my valentine
  • In flames
  • Sonic Syndcate
  • Soilwork

Det är iaf mina favoriter som kommer. Ska bli kul och se vilka mer som kommer.

Jag måste nog sluta skriva nu eftersom dom andra blir lite lacka när jag sitter här..

Ps vi råkade göra sönder min mammas säng idag.. oops. Vi får se om vi kan fixa den tills hon kommer hem på Måndag.


Ha det bra, adios!



 


Eyy Linda här

...Och Annika jaaoo sittar och chillar no school bree. kärleken blomstrar för oss och cricko. Nice .......

Peace alla tänkte bara säga det

/ Linda & Annika

Now, did you read the news today?

Från något lungt till galet


Det blir inte alltid som man tänkt sig. Dom två senaste dygnen har jag knappt sovit något alls. Har typ varit halv borta i skallen hela dagen. Ibland känner jag mig riktigt trött och andra stunden pigg, men jag vet att jag är trött eftersom jag är så trög och jaa jävligt seg. Satt och kollade på tvförut, men då riskerade jag att somna och det innebär att jag inte då kommer kunna sova denna natt. Så kollar lite på you tube och skiver lite här och det håller mig vaken ialla fall. igår tillagades det vegetarisk nyttig mat, det blev rätt stressigt ett tag igår, massa & göra. Hoe kom sedan och hjälpte till med det sista, Vi tände massa ljus och gjorde det väldigt mysigt. Vi hade bara nästan ljus tända överallt, bara en svag lampa hade vi på. Men det var inte sådär mörkt som det ser ut som på bilden, vi kunde faktiskt se när vi å t:) sen hade vi på lungnafavoriter på radion, hahhah.. Så inte vår stil. Men det gav väl en lite lugnare och mysigare effekt.





                                 image40



Efter alla ljus var tända drog vi ut i det fortsatta regnet för att möta upp crackhoe. Det var nog tur för oss att vi inte var så långsamma med att komma in igen. Om man kollar på bilden ser man ett rött ljus. Där började det brinna.. haha det var så roligt. Vi satt liksom och snackade och åt, upptäckte sedan att det hade börjat brinna, så vi fick snabbt ta vatten och hälla över haha.
Crackhoe ville se på melodifetivalen så vi kollade på det, efter det kom jag på att Sally inte hade varit ute sen 12 så vi var tvungna att gå ut med henne. När vi kom tillbaka hade min bror kommit dit med sina vänner och söp. Först blev jag väl lite lack & bad dem gå men sen var det okej och det var rätt kul när crackhoe berättade om dödsriket och gjorde den berömda dansen HAHA, Men jag blev så galet galet galet arg sen på någon jävla idiot som var där. Dom hade tydligen träffat honom på Eddis o han hade följt med dem. Åh gud så arg jag var på honom, bad honom gå flera gånger, Hur många timmar försökte vi inte få honom därïfrån?
Men tydligen gick det inet in för honom att han inte var välkommen, Han hade ingen jävla respekt för crackhoe. Skrek rakt framför ansiktet på människan. Han gick hela tiden runt och bar på en kniv, nasizt tror jag att han var också. Ën gång tog han hans kniv mot cricko jag sa ngt skit, fick verkligen nog då, tur att det var andra som reagerade också för blev rätt iriterrad på en av min brors kompis som var på hans sida, Vid något tillfälle ville han "ställa" en fråga till cricko ensam i ett rum ,men vi ville givetvis inte det för han hade tidigare gått och örfilat crackhoe utan någon anledning. Men när idioten sedan höll upp handtaget kunde ingen göra ngt. Och vi sket i det en stund för jag orkade inte hela tiden bry mig! När vi sedan hör att han säger att han ska ge honom saker går vi in i rummet då ligger cricko på sägen och han över honom. Jag blir så förbanad på honom då och går fram och drar bort honom och skriker åt honom vad fan han håller på med egentligen, Då sparkar han cricko i magen. Nu säger vi åt honom att han har orsakat mycket nu och han måste gå hem nu. Men dom blir "kompisar" igen, men det varar inte så värst länge. Alltså när dom inte var i samma rum var det lungt, då var det trevligt och så, Därför satt dom nästan aldrig  i samma rum men när dom väl gjorde det, blev det nästan tjafs direkt.
Men nog fick jag nog när han hämtade knark hit och dom skulle börja ta det. Fan heller att det ska knarkas här alltså, Jag sa att dem som skulle ta det fick dra därifrån. Och några gick då ut och tog det. Suck. Klockan var säkert 5 då vi förstod att han kommer inte dra härifrån om inte dem andra drar. Dem skulle då låsas att dem skulle hem så dom så han följde med och dem kunde komma tillbaka sen. Och det lyckades. När dem hade dragit var vi så glada, äntligen. Men efter ca en kvart plingar det på dörren och och trodde de var dem andra. Och jo det var det också men knarklangaren med! Ohhnej tänkte man.
Han hade glömt något skit och skulle komma hämta det. Och vad mer hade han med sig?, jo värsta knivliknande saken. Kommer nu inte ihåg vad dem heter. Men såna där som man brukar ha om man är i typ en djungel? haha. Men iaf, galen människa som går runt med en sån där. När han var här igen ville han gå upp till crackhoe och bråka igen. Men jag sa att han inte fick gå till cricko och då tog han den där grejen mot min panna o sa ngt, trevlig människa? :), men han var inte så otrevlig mot alla andra, utan jag pratade med honom flera gånger helt normalt, men fattar inte vad han hade emot crackhoe. Och jag hatar honom sååå djupt, jag gjorde verkligen det. Gillar han inte nu heller dock. När dom sedan lyckades dra igen kom dem andra tillbaka en stund senare utan honom. Jag fattade knappt hur dom lyckades. Vi alla satt och snackade, cricko berättade om sina andra liv, och jaa... Vid 7 i alla fall gick jag och la mig, Äntligen hade ju knappt sovit något natten innan. Vaknade iaf lite innan 12. Pappa kom och hämtade mig och vi drog ut och övningskörde. Var vädligt trög då och varje gång han påpekade åt något om hur jag körde, fick jag bara lust och be honom hålla käften och säga jag kör hur jag vill. Efter en del körning åkte vi och köpte målarfärg till mitt rum. Så fick jag gå och bestäma vad jag ville ha där inne. Därefter spacklade jag lite i mitt rum, det behövdes lite. Drog till mamma igen eftersom sally var ensam här och sedan har jag inte gjort så mycket. Ska snart sova. Imrogon ska jag ge mig av mot stan redan vid 10 så jag vill kunna sova ut för engångs skull.

Måste ut med Hunden nu,och sedan får jag äntligen sova!, känner mig faktiskt inte trött nu,galet, men jag längtar tills att få sova lite. ciao

Crackhoe tonight

Visst är det underbart att vakna upp i någons famn?



Idag är det ialla fall Lördag och det är regningt och jätte tråkigt väder ute.Jag tror hela tiden att det är Söndag idag , det känns som det tycker jag. Söndagarna är alltid så lugna och allt är sådär lungt just nu. Ligger i sängen nu. Sjukhuset kommer på tv, det suger men jag hittar inte fjärrkontrollen och jag kan inte leta efter den för tog upp datan till sängen och har skärmen mellan knäna nu. Min vovve ligger precis brevid mig och allt är så skönt och lungt. För typ en timme sen drog Tomas nya gayförälskelse hemåt, så sally tog hans plats brevid mig. Men hon ersätter dock inte så bra tyvärr..
Börjar känna mig lite trött nu, ingen aning hur många tímmar jag sov inatt. Vet inte ens vilken tid jag började sova, säkert runt 4-5, sedan hm vaknade jag väl lite efter 8. Men om några timmar kommer Cricko o sen sara och jag är så glad för det, äntligen är crackhoe hemma igen! Kanske hinner vila lite sen måste man in i duchen osv. Ikväll kommer det bli väldigt trevligt

Nej nu ska jag sluta skriva, kanske hinner somna en stund. Skulle vara jävligt skönt. För jag ville faktiskt inte sova  så mkt nu på morgonen när marcuspracus var här, för då ville jag faktiskt passa på och vara med honom, så nänä.
pusshej!