Sabaton är FUCKING GRYMMA


Vilken seg morgon det har varit, tur att vi sket i skolan idag så fick jag sova ut efter den här helgen. Sov till halv 12 sen har jag bara legat och halv sovit och slöat i sängen, men nu är det dags att ta tag i dagen lite. Kvällen igår var kul, de var inte fullsatt men det var bra drag ändå. Och vilka träffar inte vi på därinne bland allt folk? Jo Mclovin & hans gäng. Haha det var ett bra tag sen & det var roligt att träffa på dem just där. Så vi fick sällskap av dem under kvällen.




Jag börjar berätta om Sabaton. Det var riktigt roligt att se dem live. Sitter och lyssnar på massa Sabaton just nu, de växte verkligen i mina ögon. Det kändes flera gånger som att det var deras gigg & inte att de var ett förband. Alla var taggade när de skulle börja lira, skrek och sjöng som fan! Det som var roligt var att publiken på läktaren också stod och klappade sina händer. Det var roligt att kolla bak för det såg ut som att varenda en på läktaren var med! De lirade mycket från deras nyaste skiva vilket gjorde mig glad, Art Of War var tredje låten de körde och folket var verkligen med men inget slog nog när de lirade Primo Victoria, vilket ös! Som förband har de inte mycket tid och de flesta var taggade på mer efter deras spelning!









Bullet var bandet som lirade först, vi missade några låtar med dem men det gjorde inget. Har kanske lyssnat på deras låtar vid ett tilfälle. Tyckte inte att de var speciellt bra, men de var bättre live tyckte jag. Tyckte att de var rätt undehållande på scenen. Gura killarna som stod alla 3 brevid varandra & körde sitt race & headbangade. De skojade lite med publiken på slutet och låsades att deras spelning var slut. Det var en docka på scenen, med någons armar som skulle vara dockans, dockan skulle öppna en öl, då kom en av gitarristerna och tog ölen från dockan och då började de lira igen med sprutglitter från en av gurorna. De kom det någon snubbe och en av gitarristerna satte sig på hans axlar & spelade, helt galet! Dock hade inte bullet lika mycket publik med sig som Sabaton. Men deras framträdande var mer genomtänkt än Sabatons och det får de ett plus för.










Hammerfall var de höjdpunkten för de flesta därinne. De var kul att se dem trots att jag inte gillar de spciellt mycket. Deras framträdande var dock genomtänkt och underhållande. De bjöd på en riktig show för deras fans! De hade eld, en cool röd bakgrund, såg ut som att de regnade på dem ibland, coola saker i luften - hammerfall stod de ibland & ibland var det olika mönster. Det som var ett litet minus som jag tyckte var att han pratade för mycket mellan låtar.
 





Vi gick lite tidigare därifrån så vi såg inte klart på hammerfall, det fanns inget att missa tyckte jag. Hammerfall hade sin efterfest på Harry b, vi hade ingen aning vilka vakter som jobbade där igår och vi hade ingen lust att stå i någon kö, vi hade ingen lust att chansa så vi gick lite tidigare innan allt folk började röra sig ditåt. Har aldrig sett harry så tomt som det gjorde när vi först kom, är så van med allt folk som är där på helgerna. Vi stannade inte där så länge, vi båda var rätt trötta. Vi gick och köpte lite gott och åkte hem istället.
När jag kom hem somnade jag nog på några sekunder, fysiskt och mentalt trött med andra ord var jag.

Nu ska jag kila iväg, pusspuss! 




SABATON, BULLET & HAMMERFALL IKVÄLL



Hann sova i 30 min, bättre än inget & jag känner mig nogolunda piggare. Ikväll är det dags för Hammerfall att ha sin spelning här i Stockholm / hovet. Mest är jag taggad för att se Sabaton. Hade tänkt att sitta och tagga till oss lyssna till nya skivan Art of War men hinner inte det just nu. Det som jag har hört från den skivan låter riktigt grymt, har redan några favoriter.
Ska bli riktgit kul att se dem live. Hammerfall är just inte min stil riktigt men ska bli kul att se dem också.  Efter spelningen är det har hammerfall sin efterfest på Harry b som Sara och jag taggar dit. Undrar hur jag kommer må nästa vecka. I Fredags var jag ute med Johanna, Michelle & alex, igår var jag ute med Sofie och idag blir det med Sara. Jag har inte sovit nästan något och när jag börjar känna mig lite mer stabil igen är det dags igen! Men jag klagar inte, det är bara att köra på när man är ung!


Några favvosar från Sabatons nya skiva, äckligt bra!


 


Bilder från ikväll kommer nog imorgon !

Ensamma på ROCKS

Hejhej!

Blir ett snabbt inlägg igen, eller ska försöka skriva det snabbt. Ska iväg om 2 timmar och jag behöver få sova!!

Igår skulle Sofie träffa Eric och jag lovade att följa med dit. Soff & jag åkte till Rocks för att vara där så länge tills vi skulle dra vidare mot dem. När vi åkte dit var det en sjukt jävla idiotisk gubbe som följde efter oss hela tiden! Sjukt arga vi blev. Det började med att vi tog bussen från vart jag bor där han stod. Jag märkte redan då att han tittade mycket på oss. När vi var framme vid stationen tog vi en annan väg till tåget & han med. Vi tänkte inte så mcyket på det då men sen på tåget satte han sig precis vid oss. Vi bytte plats och gick lite längre bort, han gick då också och satte sig några säten ifrån oss. Vi bytte plats igen och gick en bra bit bort & han följde efter. Vi bytte plats ett antal gånger. Då tänkte vi att vi skulle byta vagn så då gick vi och ställde oss vid dörrarna, han med. När vi såg det hoppade vi aldrig av och tänkte att han hade gjort det. Men när vi kollade mot dörren han stod vid stod han kvar. Då bestämde vi oss att vi skulle hoppa av på riktigt och det gjorde vi också men det fanns inga vagnar kvar så vi fick snabbt gå in i samma igen och då var gubben påväg ut och efter oss. När han såg att vi gick in igen låsades han sträcka på sig och låsas som att han inte alls skulle ut. Då lacka vi som fan och började skrika på honom. Då låsades han inte kunna svenska så vi började skrika på engelska och då gav han intrycket som "jaja, vad har jag gjort" När vi var framme vid tcentralen kom han fram och sa sorry & vi trodde det var slut men han följde med oss till tunnelbanan och hoppade av vid Mariatorget precis som vi. Han var påväg att följa efter oss när vi gick till Rocks. Men vi stannade engång och då såg han att vi såg att han var efter och efter det kom han inte mer. Förstår mig inte på honom, vad var hans problem egentligen? Riktigt sjuk säger jag bara! ....

Rocks var fullproppat med folk och på dansgolvet dansades det på för fullt. Vi hade det trevligt och skojade runt som vi alltid gör.  - "Det är vååårt det är våårt daaansgooolv" Som vi höll på och sjunga därinn. Det sugiga med kvällen var att jag alltid betalar med kort och helt plötsligt funkade inte mitt kort. Då gick vi till en bankomat men det gick inte att ta ut pengar där heller. Blev så lack eftersom jag vet att jag har pengar på mitt kort men ändå funkar det inte. När vi kollade på mitt kort har de blivit en spricka på guldfyrkanten, så jag hoppas att inte mitt kort blev förstört utan att Swedbank bara hade något knas eftersom jag vill inte ringa dit och beställa ett nytt som jag redan har gjort 2 gånger tidigare då jag har tappat korten.
När stället skulle stängas fick vi stanna kvar där. Så när alla hade gått satt vi därinne med personalen haha. Bartendern bjöd oss på en varsin god drink och en varsin stor shot. Så gulligt av honom. Kändes riktigt skumt att sitta där när stället var stängt tillsammans med personalen som gick runt och låste och ställde upp stolar och där satt vi två kvar mitt i allt. Men det var faktiskt vakterna som erbjöd oss en drink efter stängning. Vi satt där och pratade med vakterna och lite med bartendern och hade det trevligt. Efter att vi hade suttit en stund där gick vi upp och hämtade våra jackor som var dom enda som var kvar. Det var alldeles mörkt, de låste och vi gick därifrån.
Vi var lätt taggade på att dra vidare så vi drog till kungsägen för att träffa Adde, en kille som sofie känner nogolunda. Vi kom dit vid 7. "Ni får inte somna blabla" skrev vi till dem. Men när vi kom dit sov vi nästan på engång. Vi kollade lite på tv och sen decka vi. lite sent kanske och komma och vilja ha efterfest klockan 7 och sedan deckar vi iallafall haha!
Fattar inte att jag ens somnade, jag låg på en sova med ett täckte och utan kudde. Det var till & med ljust i rummet och soffan var hård. Men inte länge sov jag kanske 2-3 timmar.


Helt förskräckliga bilder, tur att man kan bortförklara det genom att klockan var mycket!









Våra drinkar vi fick






fråga mig inte vad jag håller på med..





Ett dött rocks









Soff fick den briljanta ideen att sno en cykel och cykla till kungsängen, en bild som är tagen kl 5 på morgonen haha! 





Nu måste jag få sova lite, shit ska iväg om 1.5. Fanfanfan!! Natti!



Hey hoe let's GO


Tjoho!


Snabbt inlägg får det bli medans Sofie är inne i duschen. Vi båda börjar bli lite smått stressade nu, vi måste börja röra på oss om ett tag och vi har inte fixat oss någonting. Vi har varit lite slöa pga att båda har varit trötta. Jag åkte direkt ifrån Johanna till gymmet där jag mötte upp Soff och vi skulle träna lite. Men ingen träning blev det när vi upptäckte att de stängde redan kl 16 och det var 20min kvar tills dess. Istället bestämde vi oss för att gå hem, vilket tog lite mer än en timme skulle jag tro. (4min med tåg) Min väska vägde hur mkt som helst så vi gick i snigelfart. Men det var ändå trevligt att gå ute vid skogen som vi gjorde!

Igår var en trevlig kväll. Kom till Johanna vid 7, där hon, michelle & alex redan hade börjat dricka lite. Vid 9 åkte vi till Fridhemsplan för att gå på någon English Pub där Alex kompis Jimmy var med hans kompis Stefan, Sebastian. Kommer fasen inte ihåg vad han hette.
De var inget direkt hödjar ställe men vi satt och hade det trevligt. Vid 12 åkte vi in till Harry B. Jimmy o Snamnet åkte iväg till något Golden Hits ställe som jag vägrade att vi skulle följa med på.
Alex var rätt full vid det här slaget och han kom inte in. För han stod i den vanliga kön och vi gick bara in så han kom inte in med oss och när han stod i den vanliga kön tyckte de väl att han var för full. Kändes rätt elakt att bara dra in, men han var rätt rund om fötterna.
Inne på Harry var det massor massor med folk! Till en början var det rätt jobbigt. Vad de anställda där ska klaga att man blir utslängd jämt, jag tycker nog det inte händer allt för ofta :) Först när vi kom in, sa den ena vakten något med - Sluta bli utslängd hela tiden. Vid 1-2 när jag pratade med Dj David så sa han - Är du fortfarande kvar såhär sent?, ni brukar alltid bli utslängda.
Tycker deras musikval var mysko igår. Såg att de hade en skiva 80's. De spelade riktigt mysko låtar ibland. Trummisen från Crashdiet var där så jag hälsade på honom och sa till honom att de var mina idoler när jag var 15. Han var så gulligt och blev glad och babblade på något & tog min hand och pussade den. Det var kul att se honom faktiskt.
 Vid 2 börjar michelle bli jävligt full så hon följde med någon snubbe hem som vi hade suttit och snackat med ett tag. När vi skulle dra vid stängning kom vi på att min garderobslapp var i hennes väska. Så när vi pratade med Vakterna så fick vi vänta tills alla hade gått och det nästan bara var min jacka kvar. Medan vi stod och väntade blev min kropp en anslagstavla. På min vänstra hand har jag någons autograf, på höger hand står det Bruno är bäst, sen skrev någon kille med kilt sin autograf med, längre upp på armen står det något med stora bokstäver. På ryggen ritade vakten en blomma samt hans autograf, någon annan snubbe rita en kuk. Sedan stod väl det en massa annat. Så kul man kan ha det med en penna ! haha!

Kvällen var väldigt rolig och det återstår att se vad den här kvällen bjuder på. Inte sämre blir det!

Let's go fucking crazy !!

FREEAAG!

Hejhej!

Jag vet inte vad det är med mig, jag är så trött jämt. Vaknade precis av att jag låg och sov i mammas säng med min hund i en timme. Hur vanligt är det med 19åringar som sover middag egentligen? Men när man tänker efter så är det kanske inte så konstigt att jag är trött. Efter skolan åkte jag iväg & tränade igår och på kvällen åkte jag dit igen med soff. Så hm 3 1/2 - 4 timmar träning den dagen?

Idag är det Fredag IGEN. Woho ingen klagar nog. Jag ska ner och göra våfflor snart. I onsdags var det våffeldagen. Passar bättre till en Fredag tycker jag :) Efter det så kanske jag åker iväg & tränar. Jag får ångest om jag inte gör det bara för jag inte kommer träna något imorogn, därför känner jag att jag måste göra det idag. Egentligen vet jag att det inte är ett måste, men jag får ångest annars och jag kan inte rå för det!

Efter träningen eller efter vad det nu blir åker jag hem till Johanna. Jag, Johanna, Michelle & Alex drar ut ikväll, vart har vi inte besämt än. Men det ska bli härligt att dra ut efter att ha haft 2 vita veckor som har känts som evigheter faktiskt trots att det bara har varit 2 helger. Men det var nog bra med ett litet uppehåll. I alla fall med tankte på att jag tränade rätt mycket dem helgerna, hade blivit lite förstört. Hade så trevligt så ändå, men nu är det dags att vara lite crazy igen!


                               



Våffeldags hörrni! Ha en Crazy Fredag!

Något om ingenting

God kväll!

Sitter & har lite halv tråkigt denna Onsdags kväll så jag snodde den här listan frpn en annan tjejs blogg. Uff, insåg inte att det var så många frågor, men tidsfördriv!




Lovar du att vara ärlig? Japp
Du heter: Jenni
Smeknamn: Lambert, lamberta, J.T m penni
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Creed låtar --> one last breath, higher, My Sacrifice, Lullaby 
Beroende av: musik, träning, röj
Vad tror folk om dig?: Finns nog mååååånga bilder av mig. 1a. Blyg 2a. Träningsfreak/hälsofreak 3e. Galen festare
Stämmer det?: Första stämmer nog om jag sitter själv med en jätte het kille, men annars tycker jag att blyg är nog fel ord. Kan nog babbla på rätt mycket ibland. 2a - Stämmer till en vis del, men kan inte säga att mina helger som brukar vara är så hälosamma. 3e- Stämmer om det är bra musik man taggar till till!
Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ben
Vad säger du för att imponera på någon?: VI KAN YOGA, SKA VI VISA PLANKAN, KÅBRAN & HUNDEN?
Hur imponerar man på dig?: Eftersom jag är rätt intresserad utav näringslära osv så blir jag rätt impad på folk som kan om det & äter rätt. Kan bli impad på kloka svar också.
Brukar du skratta för dig själv?: Ja det händer nog rätt ofta haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hur vet du det?"
Var bor du?: Uppl-väsby (Stockholm)
Trivs du där?: Tror jag gör det innerst inne eftersom efter att ha varit borta några veckor kan det vara jävligt skönt att vara tillbaka.
Äger du några converse: Nope
Sprit, cider, vin eller öl: SPRIT !!
Brukar du bli för full: Enligt Medusa vakterna, ja.
Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer. Okända - Jenni, kompisar - aa/mmm/hej/halloj
Brukar du komma i tid: Inte ofta
När mår du bra: När jag skrattar och har det underbart med vänner
När blev du fotad senast: Kommer inte ihåg
Hur känner du dig nu: Normal
Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag 
Vad tycker du om fötter: Bra att ha när vi ska gå :)
Vad saknar du:  Våren och sommaren
Hade du en bra kväll igår: Japp, Spinning med Soff!
Favorit dryck på morgonen:  Färskpressad Juice. 
Rakar du benen: Yes
När brukar du oftast gå och lägga dig: På vardagarna mellan 22-24, Helgerna vet man aldrig. oftast 6-8 på utekvällarna
Är du blyg?: Egentligen inte
Sysslar du med någon idrott: njaa, kör boxning ibland. Kan man räkna in yogan & spinngen med? 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njaa. Lite svårt för det.  
Har du spytt offentligt: Jupp, tyvärr
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Oj, stå & pissa! Nej ingen aning faktiskt. En dag går så snabbt
Är du nöjd med ditt liv: Det är jag väl 
Är du bortskämd: Tycker inte själv det. Men andra har sagt att jag är det när pappa köper saker till mig :p
Vad gör du i morgon: Skola & träning
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Jag hade Tyra Banks förut, nu vet jag inte.  
Vad längtar du till?: Sabtaton på Söndag, & tills jag tar studenten och förhoppnings till metaltown
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Må jag påstå 
Vad använder du för shampoo?: Hm nu har jag sunsilk volym något
Hur gammal är du: 19
Tycker du om någon just nu: japp, vännerna:)
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Gillar du golf: Aldrig spelat vanlig golf 
Vilken tid gick du upp idag: 8.35
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp
Har du strumpor på dig nu: Nej, tofflor hihi
Är det okej att gråta: Absolut
När grät du senast: 14 Februari 
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en snabb snabb bil, resa!
Bär du glasögon eller linser: Inget av dem
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nope
Har du piercing: Naveln
Vill du gifta dig: Förut var jag verkligen emot det, nu vet jag inte. Är nog lite mer på nej sidan fortfarande. 
Vill du ha barn: Ja om längeee längee längee
Solar du ofta: Solar solarium en gång i veckan
Är du bra på att laga mat: Enligt min mamma är jag det, men enligt dem är man väl bra på de mesta?
Är du flygrädd: Nää
Hur vig är du: Jag kan ta mitt ben bakom huvudet har jag nyligen upptäckt
Är du musikalisk?: Nej, men vore roligt att vara
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: Gillar inte glass så mycket, någon chokladkrämig jävel 
Tror du på ett liv efter döden: Tveksam
Tycker du om sushi: Faktiskt aldrig smakat
Vad äter du helst när du ser på film: Naturgodis, choklad, chips 
Har du tandläkarskräck: Ibland
Är du morgon- eller kvällsmänniska: lätt kväll, försöker inte vara det när det är skola dock. Ändras direkt på lov
Vilken ögonfärg har du: Grön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: aa, men kommer inte ihåg senast ens 
Biter du på naglarna: Nepp:)
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: 4-5 ggr i veckan
Senaste låt du hörde: Stand here with me - creed


finally, ska försöka göra något vettigare!

Adios!

Studentskivkrångel,+ studentmössorna kom idag!


Hej!

Jag orkar inte lyssna längre
, sen i Måndags har vi haft 4 krismöten ang studenskivan som är IMORGON. Ena studen ska den läggas ner och andra studen ska den bli av, man blir galen. Det började med i höstas att några i klassen skulle studenskivan som sitt projektarbete, tydligen hade de sagt till klassen att de skulle sälja alla biljetter och ta hand om allt. Men så sket det sig och alla fick biljetter som vi skulle sälja. Anledningen till att det studenskivan skulle läggas ner var för att inte de hade sålts tillräckligt med middagsbiljetter. I Måndags var det sagt att det inte skulle bli av för det fattades för många. Sen var det sagt att vi skulle "kämpa" för att få de sålda. Sen var det inställt igen. Då blev det tjafs om att tjejen som hade skrivit på kontraktet med klubben skulle få betala runt 40 tusen, och om skivan skulle bli av skulle vi få betala för de biljetter som inte blev sålda. Folk blev arga för att de inte hade fått information om att man skulle behöva betala 40 000 om den inte blev av. Folk var andra på folk. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka, det är svårt när tjejen börjar gråta för hon måste betala 40 000 och många skriker på henne. Jag förstår att hon blir ledsen men så förstår jag också de andra som inte hade fått någon information om de.
Hur som helst alla har varit kaos och idag på vårt fjärde kirsmöte sades det att skivan blir av. Men de flesta har väl redan backat ur igår. Hur bra stämning blir det egentligen när det har varit så mycket tjafs? Jag var jävligt taggad ett tag på skivan men just nu orkar jag knappt höra om den...


En posetiv sak idag (Förutom att vi fick tårta i skolan & att solen skiner) är att vi fick våra STUDENTMÖSSOR!!! Äntligen har jag den och nu börjar man inse att det snart faktiskt är dags, nu är det vår tur. Det kommer bli så sjukt nice, men sen när man börjar fundera är det lite läskigt. Vi tar studenten på en Fredag, tänk, efter helgen så behöver vi inte gå till skolan längre. Vi ska inte gå till skolan på Måndag som vi alltid har gjort. Studendagen blir vår sista dag i vår skola. På något sätt är det sorligt & läskigt men så endå är det så skönt. 


 



Hejhopp!

bruum brruuuuum brum, GAS & pumpa musik !


Good Evening

Hoppas alla haft en trevlig & skön helg. Jag är alldeles alldeles trött efter dagens träning! Min kropp kommer bli glad när det är dags för att sova hela natten lång.

I Fredags satt jag som sagt barnvakt. Vi gick och köpte pizza och hade det trevligt. Sofie kom dit vid 9 för att göra mig sällskap efter att ha kämpat sig från stationen dit, kanske inte det lättaste att hitta dit alldeles själv. Men hon hittade fram tillslut! När hon kom spelade vi spel med barnen & åt lite glass. När de hade gått och lagt sig spelade soff och jag ett dansspel på ps2, ni vet dansmatta hoppar och skuttar! Sen kollade vi lite på någon film, vi råka bläddra förbi någon porrfilm. Båda blev rätt upprörda att de sänder sånt redan vid 23. De borde finnas någon spärr iallafall. Efter 12 började vi åka hem. När vi stod & väntade på bussen fick båda små energikickar efter att ha varit trötta ett tag. Vi började hoppa & sjunga runt som galningar, haha om någon hade sett oss hade de säkert undrat vad fan vi höll på med egentligen.

Lördag - Vi åkte iväg tidigt på yogan, efter det tränade vi & hade som vi kollar bastu spa. Blev helt borta av värmen men det var endå skönt.  Kom hem & lagade middag, efter det kom Henna som jag inte hade träffat på ett tag. Först spelade vi Guitar Hero. Vi bytte mellan trummorna, gitarren & micken. Det var kul, fan har glömt bort våra vackra namn (Elroy, Winston?)! Efter att ha spelat ett tag tog vi pappas bil för att åka iväg och hyra film. I Am Legend tog vi. Till filmen gjorde vi en smoothie med jordgubbar, kiwi, banan, päron & apelsin , lite glass smaskade vi i oss med.  Klockan blev ganska mycket så då ville jag inte att Henna skulle gå hem alldeles själv hela biten så då körde jag hem henne. Det var första gången jag körde bil alldeles själv. En sak som jag tycker är lite tråkigt med att ha snott bilen utan att ha körkort är att den dagen jag äntligen får det kommer jag inte ha den där känslan när jag kör för första gången själv, att man har klarat det och äntligen sitter och kör alldeles själv utan lärare. Men jag kan känna att det endå var skönt, det kändes inte konstigt att åka helt ensam, kändes rätt narturligt jag kan ju göra att det inte finns på papper är en annan sak. Det är en sån befrielse att kunna ta sig vart man vill. Men det är inte mycket kvar, det är bara segt att få in tider till körlektioner osv. Ska ha en dubbelkörlektion sen är det nog uppkörning. Dock kommer jag säkert få dit till den nästa vecka. Hoppas de har tid den här Torsdagen som kommer, då kan jag skita i träningen och få det klart!

Idag, Söndag skulle jag egentligen träffat Johanna och gett henne hennes biljett till klassens studentskiva men så blev det inte. Pappa och jag åkte iväg och körde lite. Tur att han inte märkte att bilden var lite annorluna parkerad. Pappa visade mig bilens alla, alla, alla...Saker där framme. Han är så kunnig & kunde besvara allt jag undra över. Jag kunde iaf hitta bromsvätskan & batteriet haha! Sedan var det dags för dagens träning som tog några timmar. Skulle blekt Saras hår ikväll men var så trött & mätt efter maten så orkade inte gå dit och hon orkade inte komma hit, så inte heller blev det så!

Dags för att få lite saker gjorda! Hejsvejs!

Katatonia


My Twin lyssnade jag mycket på för några år sen. Det var princip bara den låten jag lyssnade på med Katatonia men endå ansåg jag mig veta vilka det var. De är ju från Svergie! Det visste jag inte tidigare vilket bevisar att jag haft noll koll på dem. Nu har börjat lyssa lite på deras andra låtar. Tycker att de är ganska lika Tool, finner en del likheter mellan många av deras låtar. När jag läste att Katatonia var från Sverige började jag tänka på att Sverige faktiskt har många bra band!

Tex:

In Flames
Soilwork
Sabaton
Sonic Syndicate
Vains of Jenna
Raised Fist


Plus massor med fler! 
                    

Katatonia - Without God från dance of december souls plattan. Deras första platta om jag fått det rätt. Tycker det är något med låten som gör den jävligt skön.



                             

The naaaannnyyy


Hejhopp!

Mitt ansikte kliar, usch vad jag ogillar klorvatten. Vi var & simmade med skolan idag med. Förra veckan simmade jag för G & den här veckan för VG. Det gick fint men som sagt gillar jag inte vattnet.
En rolig sak med våran gympa lärare, Eta det är att vi aldrig har slutat kl 14.50 som vi egentligen gör på Fredagar. Förra veckan slutade vi vid 11 och samma den här gången. Annars brukar det vara runt 12, senast 13. Hur skönt är inte det? Jag tror att jag är kär i henne!
Den här helgen känns bra, har inget plugg så mina tankar behöver inte finnas i skolans värld! Ikväll ska jag faktiskt sitta barnvakt. Föräldrarna var bortbjuda och frågade om jag kunna passa barnen så det är klart man säger ja när de frågar. Det blir nog kul kan jag gissa. Im the boss mohah ! Innan jag åker iväg dit ska jag försöka hinna med att träna lite. Igår kväll var jag på Aschtanga yogan. Jag försöker, men jag kan knappt hålla mig för skratt när vi ska inleda och avsluta yogan med ett gemensat oooooooooooooooommmmmm.... Det låter ju bara för roligt, men jag försöker! Kom hem efter 22 och somnade helt utmattad i min sköna säng.

Allt för nu, Hejsvejs!

Jag ser en blå himmel och sol !!

God dag!

Det ser underbart underbart underbart ut ute! Inte alls mycket snö kvar och vägarna börjar torka och inte sämre är det när jag har sovmorgon till klockan 12, loveley!
Vet ni, jag vaknade redan klockan 7 imorse. Jag förstår inte att jag gjorde det, gör aldrig det. Men hur som helst då var det redan solit ute. Tänk klockan 7? Jag lyckades somna om.
Vid 9 stod jag i köket och gjorde frukost då det plingade på dörren. Jag gick och öppnade och där stod en kille runt 25 och en man som skulle komma in och göra något med våra element. Och där stod jag med gråa fula Nike mjukisbyxor en svart thsirt och håret ruffsigt uppsatt med ett nyvaket utseende. Det värsta var ju att den ena var HET ! Så typsikt, fick nästan lust att gå och ta på mig ett par korta hotpants och ett tajt linne och fråga om han också ville ha frukost. Haha, nejdå det skulle jag aldrig våga göra.  Det är så typsikt att dem kommer så tidigt igår kom några vid 8. Hoppas dem blir klara snart med de dem nu gör.

Igår kväll var jag på Spinning. Var hur rädd som helst, hade fått hört att det var jätte jobbigt. Men det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde. Det kändes riktigt bra efterråt! Vi har bestämt att vi ska börja gå på spinngen varje vecka nu. Det kommer nog bli kul, dock är det lite seg när man kommer hem vid 22 och har saker att göra. Men men vi är påväg mot ljusare dagar och ljusare dagar gör mig alltid piggare och gladare! Så vi KÖR PÅ tycker jag! 


                                       



Bäst att börja fixa sig lite smått! Adios!

Öppethus


Good Evening!

Idag har jag varit med Helena på öppethus i en musikskola i Sollentuna. Vi mötte även upp Andreas där som hade haft
sin gitarrlektion där. Helena funderar på ett börja spela något instrument så varför inte gå att testa på lite? Vi testade på trumpet, något som liknade en trumpet fast var rund?, Helena prova elgitarr och jag bas.
Jag hade en lite halvrockig stil idag. Läraren hjälpte Helena lite, sen vänder han sig mot mig och ser att jag spelar lite:

- YEAH! uhh, vad lirar du?
-  ehhh, 0 0 44 0? .. 

Så ger han mig en liten blick. Haha, jag tror att han fick intrycket att jag kunde spela, han sa det på ett sådant sätt.  Menmen, det kan jag inte. Men visst vore det grymt om jag kunde det. Skulle vara hur roigt som helst.
Det var ett gäng killar där som lirade lite låtar där. Trummisen var väldigt ung och han var så duktig! Det är så kul att se. Jag önskar att jag kunde spela trummor också. Det lät så härligt när gitarristen körde sitt solo sen efter ett tag kom trummorna igång. I love it! Kanske också borde börja lära mig något instrument?




Trevlig kväll! Ciao!


Jag älskar den känslan


Hej hopp!

Igår under träningen fick jag ibland skumma ryck:

- sofiieeee! Jag är så glad, för jag har nästan inge plugg att göra när jag kommer hem!

Sen glömde jag bort det ett tag, sen när jag kom på det igen blev jag så glad igen. Haha mysko. Men det känns som att jag har så mycket som jag måste göra som jag går och bär på. Så det kändes skönt att veta när jag kom hem den kvällen kunde jag bara ta det lungt, den enda som skulle göras var att läsa en artikel.
När vi var påväg hem från träningen kände jag mig bara så underbart glad, jag älskar att vara glad! Jag tyckte att värdet kändes perfekt, det var svalt ute och himmlen var någolunda ljus. Det kändes som våren var påväg! Alla såg så vardagliga ut, trots allt det var faktiskt Söndag så jag kan förstå det. Men inom mig kändes allt så bra. När jag satt på bussen hem kollade jag ut och egentligen såg det inte alls trevligt ut där. Det hade blivit mörkt och det var blött. Men jag kände mig ändå så glad. Så började jag fundera på hur mycket jag älskar musik eftersom jag satt i princip och lyssnade om och om på dessa låtar:

Soil - Deny me
Dope - You spin me right round


Musik är verkligen underbart, vet inte hur jag skulle klara mig utan det. Det är det bästa att tagga till till.
Jag önskar att jag vore en sån person som var glad jämt, men då skulle man kanske inte uppsakatta det lika mycket?


                       


Nu ska jag spela lite GH som jag inte har gjort på länge sen måste jag nog plugga något. Vad vet jag inte än, men det finns massor att göra!

Pusshej!

FY SVERIGE!

Godkväll!

Jag och Sara satt precis och kollade på Melodifestivalen. Vi gjorde bruschettas och smoothies, det blev gott och mysigt! Kan säga att jag skämms över hur Sverige röstade ikväll. Gud, vad lyssnar svenska folket på? jag dör! Hur kunde opera låten vinna? Och snälla snälla kom 2a! Jag förstår inte..
Låten jag "hejade" på var Heat, inte någon låt jag egentligen tycker är bra, men den var den bästa av alla som var med. Synd bara att det inte gick så vidare bra för dem.
Trodde verkligen inte att låten som vann skulle vinna därför var både jag och sara i chocktillstånd. Ja, vi får helt enkelt se hur den fixar den stora finalen. Jag lär inte heja på Sveriges låt. Kommer att skämmas över hur när alla länder ser vårt bidrag, vad kommer dem att tro om Sverige egentligen? 


                


enough said, over and out!


Godnatt musik

          

                     




He said, "Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you'll even get paid."
I said, "That sounds pretty good."

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said, Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?



      - Ja, vad säger man om texten? .......


Trött och sliten

Helloj!

Guess what, det är Fredag och jag sitter här hemma och det är precis det jag vill. Jag känner mig så trött och rätt sliten efter den här veckan så jag vill bara ha en lugn helg till att koppla av.
Har inte skrivit något sedan i Söndags, har inte haft mycket tid helt enkelt. Direkt då jag har haft tid har jag fått plugga plugga plugga. Men som jag sa i början utav veckan då jag var påväg till skolan: Jag känner att jag kommer klara det. Och det gjorde jag, fick till & med VG på ett prov. Till de proven vi hade hann jag inte plugga så mycket til. Satt bara kvällen innan och läste igenom några gånger, så jag är glad att jag klarade dem.
Igår lyckades jag få lite tid till att dra och träna, men kände mig dock väldigt omotiverad till det. Idag var vi och simmade med skolan. Jag funderar på att kanske börja simma någon gång då och då. Det är verkligen bra tränig för hela kroppen, dock rätt tråkig bara. Efter det drog jag hem och städade hela hemmet! Städade i flera timmar. Min brors rum var så ostädat, förstår inte att han kan vara där. När jag städade hans rum hittade jag ett födelsedagskort som jag hade gett honom förra året då han fyllde år - Grattis på 22årsdagen hade jag tydligen skrivit. Woops han fyllde 21...
Fixade nya högtalare & bas till hans dator som tyvärr inte fungerade till min laptop annars hade jag tagit dem! Blev lite avundsjuk på den underbara basen som hördes, pumpade högt och började åter städa. Efter det drog Sofie och jag och tränade. Drog vid 15.30 och kom hem vid 20.00. Vi tränade och bastade och hade trevligt. När man kommer hem den tiden och har tränat massor och har pluggat hela veckan så hade jag inge mer lust än att göra ingenting. Imorgon ska vi gå på yogan som börjar 11.30 sen måste jag hem och plugga lite. Har ett till egelska referat kvar + en ny svenska uppgift. Det ska nog gå bra!

Slut skrivet, pusshej!


Söndag


Halloj!

En ny dag och nya krafter! Idag mår jag fint. Dock sov sov jag sådär, jag vaknade flera gånger på morgonen för att jag hade ångast över att jag sov för länge och behövde börja plugga. Jag vaknade vid 10. Åt frulle och började sen lite smått med att plugga. Redan vid 11 drog jag och mamma iväg för att få ett par av mina jeans insydda. Kände mig lite obekväm att stå där med med trosor. Var så rädd att hon skulle sticka mig. Hoppas byxorna blir bra, men det lär dem bli eftersom dem kommer bli sydda efter mina ben.
Efter det skyndade jag mig till pappa för att vi skulle iväg och övningsköra lite i Sollentuna där jag kommer att köra upp. Jag hoppade sen av vid gymmet och körde mag&rygg idag. Sen kom Soff och vi gick och bastade. Det var väldigt avkopplande och skönt när det är sp tråkigt väder ute. Vi hade massa skrubb, inpackningar och sådant. Lite bastuspa med andra ord :) Nu är vi lena och fräsha!
När jag kom hem gjorde jag snabbt middag och började sen att plugga. Ska skriva ett engelska referat "Inside Animal Minds" det var rätt kul att läsa men nu kommer det tråkiga - skriva. Har ingen aning vad jag ska skriva riktigt, usch vad jag avskyr sånt här!



                                                            Hey, my love!

                                           


Jag förstår inte

Hej igen!

Nu har jag precis kollat klart på melodifestivalen tillsammans med min mamma. Är fortfarande alldeles seg i huvudet så den är Lördags kvällen är mer än skön. Tror min mamma blev ganska glad när jag kom med smoothies till oss och la mig och kollade tillsammans med henne. Första gången jag kollar på melodifestivalen i år. Alla låtar är mer eller mindre bra enligt mig. Men det är en låt jag tycker är så absolut hemsk så det finns inte och den kom till finalen!
När låten började spelas låg jag helt chokad och kollade på och sedan började både jag och mamma skratta. Ursäkta men den är så sjukt dålig så jag finner inga ord.

Till er som inte har hört låten eller som inte alls kollar på denna musikfestival. LYSSNA OCH KOLLA !




Snart väntar min efterlängtade säng efter mig. Ska bli så skönt att sova, trots att jag har sovit bort hela dagen! Natti!

Hur?


Hejhopp!


Ni vill inte veta hur kvällen slutade igår! Det var hemskt och jag förstår inte hur jag kunde bli så jävla packad som jag blev igår!
Kvällen började hemma hos mig med guitar hero och drickande. När vi började dra oss mot stan kände jag att jag lite för onykter för den tidpunkten. Som sagt vi hade inte kommit fram än. Till en början var det kul igår, jag önskar att jag inte hade börjat må illa som jag gjorde för trevligt hade vi! Jag kände hur jag lite smått kände mig sämre och sämre, det slutade med att jag spydde en gång inne på toan. Vi drog då därifrån. 50 Meter bort från krogen kanske satte jag mig ner på marken och började spy ännu mer. Jag hade ingen ork att gå, jag var helt borta. Massa människor gick förbi plus att vakterna såg mig. Inget jag orkar bry mig om nu heller, sånt händer tyvärr ibland. Jag drack inte mer än vad jag brukar göra. Tror att det kan ha varit för att jag körde rätt hårdträning i lite över 2timmar plus att jag tog två tribulus tabletter i samband med det. Min kropp var rätt utmattad och sa nog nej. Hur som helst, spydde rätt många gånger på hemvägen. Fick en påse av någon som jag spydde i. När jag kom hem gick jag direkt upp och slet av mig mina kläder och satte mig i sängen och började spy rakt ner på mattan. Inte mycket som tur var!  Sen somnade jag på en sekund. Sov som en stock enda tills morgonen. Hela dagen har jag känt mig dålig och seg, nu är jag bättre. Något som helt klart är säkert är att jag kommer stanna hemma ikväll. Var och köpte massa frukt nyss så ska göra en smoothie och film eller liknande. Ingen bra dag att vara bakis på med tanke på allt plugg jag har att göra. Fick lite gjort på svenska uppgiften men fick ta pauser hela tiden för fick ont i huvudet när jag tänkte.

Det var min lilla Fredags kväll som tyvärr inte slutade trevligt alls. En rolig sak som inträffade inne på krogen var att vi stötte på våran favorit bloggerska! Tyckte att hon var en riktigt trevlig liten plutt!

Hoppas alla får en trevlig Lördags kväll, go crazy alla ni andra!

Ångest inför helgen


Hejhopp!

En snabb update bara. Nu är det Fredag vilket är egentligen mer en härligt. Dock har jag så mycket plugg att göra den här helgen så jag för ångest. Jag orkar egentligen inte göra det men jag måste faktiskt ta tag i det. Jag kan inte skita i allt och få kvar allt i slutet. Det är inte mycket kvar så jag får köra hårt!

Det jag måste/bör göra i helgen är:

Samhälls uppgift                        KLART
En svenska uppgift
2 engelska referat
Plugga till religionprovet
Göra arbetet om förkylning
Projektarbete
Plugga till teoriprovet


Förstår ni att jag inte har en superrolig helg framför mig? Jag får helt enkelt bita ihop, en helg får man offra antar jag.

Ska gå och lägga mig snart en pytte stund för ska iväg och träna snart. Körde rygg & mage igår. Idag får det bli ben & armar. Lite mage med tror jag nog! Sen ikväll blir det krogen. Egentligen borde jag inte gå ut alls utan bara vara hemma så jag pallar med plugget. Men hur tråkigt är inte det? ska försöka ta det rätt lungt iaf, blir väl bara ett par jeans och någon tshirt antar jag. Dock vet jag att jag är lite dålig på att ta de lungt, så man vet aldrig hur kvällen slutar! 


                                                                 V.s
             
                                 



VI SYNS UTE! PUSSHEJ!



Ibland önskar jag att dagarna vore längre


Hej på er!


Tillbaka till Vardagen och till stressen! Den här dagen har varit fram och tillbaka. Har knappt hunnit med dagen så har fått skita i skolan lite, skyndat mig överallt och kommit försent. Morgonen började att vi hade en matlagningslektion. Lektionen slutade vid 11.30 ungefär, då åkte Sara och jag iväg till stan. Vi hade besämt att vi skulle dra till Rockzone och köpa lite saker, men precis när vi var framme vid tcentralen upptäckte jag att vi inte alls hinner åka dit eftersom jag hade en körlektion 12.55. Vi hade alltså haft 25 min på oss att dra och ta ut pengar, gå dit, handla det vi ville ha och sen gå tillbaka. Vi hade aldrig hunnit det så vi åkte tillbaka helt enkelt, den lilla resan var så onödig. Jag är så dålig på att planera. Ingen borde lyssna på mig när jag snackar om tider!
Hursomhelst, Sara följde med mig på min körlektion och efter det gjorde vi ett till försök att åka och handla. Egentligen hade vi en lektion precis efter min körning. Men eftersom jag hade annat att göra senare fick jag välja mellan att skita i lektionen och åka till stan eller gå på den och åka till stan tidigast på Fredag då jag har tid igen. Så vi åkte dit. Först drog vi och käkade på donken (fy) och sen till rockzone. Jag undrar hur länge vi var därinne? Efteråt fick jag skynda mig fort tillbaka till skolan där min träningsväska låg och för att möta upp soff för att dra och träna. Där hade vi inte mycket tid heller för jag var tvungen att dra iväg igen. Båda var iallafall jätte otaggade på träningen så vi tränade en jätte snabbis sen sket vi i allt och gick och bastade iställlet. Efter avslappningen i bastun fick jag skynda mig tillbaka till körskolan för att gå på min teorikurs, kom dessutom 15 minuter förresent så det var bra att vi var otaggade och inte tränade längre!

Nu är jag äntligen hemma. Men vilken tid det tog att komma in! Klantig som jag är har jag tappat bort mina nycklar under dagen. Min pappa hade gått och lagt sig redan så han hörde mig inte. Stod därute i 10 minuter kanske. Försökte ringa hans mobil men min mobil dog just då. Jag kände verkligen ilskan inom mig och jag började sparka på dörren. Tillslut hörde min pappa mig och jag fick äntligen komma in!




Lite saker från blev inköpta:


En lamb of god textilposter som kommer göra mitt rum tjusigare! Sen en In Flames tshirt




Sen blev det en Children of bodom bandana plus ett par små saker till armarna. Gillar inte att vara så extrem!





Nu börjar desperate housewives. Har längtat efter det! Nu ska jag ta det lungt lite, sen måste jag börja plugga till något som ska vara inlämnat imorgon och som jag har haft 3 veckor på mig att göra, kanske inte det rolifaste att börja göra klockan 22.. Ajaj..


Ha det bra, pusshej!


Machine Head - The blood, the sweat, the tears


För äckligt jävla bra låt! Uh, hans ögon är så fina!  Det är något med honom som.. ja något.. Jag undrar hur många gånger om dagen jag lyssnar om och om på den, typiskt mig!



What a NIGHT

Morsning!

Vilken natt säger jag bara. Fy jag mådde verkligen illa imorse, för skylla mig själv helt enkelt. Tror båda har gått runt som vrak idag. 

Gårdagen började bra genom att soff och jag drog och tränade. Efter vi hade tränat gick vi hem till mig där vi blekte min utväxt. Klockan började bli rätt mycket och jag behövde gå en sväng till min mamma och Sofie till sig. Så vi snodde min pappas bil och åkte iväg. Var inte rädd för själva körningen, hur stor är risken att någon skulle ta oss? var bara lite rädd för att pappa skulle se att bilnycklarna var borta eftersom dem låg på vardagsrumsbordet och där låg han i soffan. Så vi lurade in min pappa i mitt rum, gick snabbt till vardagsrummet och la en chips påse där var nycklarna låg! Hur som helst var det en härlig känsla att sitta där och åka utan någon lärare & pumpa bandit på högsta, vill ha mitt körkort nu!
 
Igår kväll var det Rocks som gällde. Sjukt mycket folk var det där, har aldrig tidigare varit så mycket som igår när jag har varit där! Vi hade det jävligt kul därinne men det blev så segt när dem var tvungen att stänga stället pga en vattenskada som hade inträffat. Klockan var då lite innan 2. Vi blev riktigt besvikna, vi var 100% taggade. Haha vi är riktigt knäppa ibland. Vi tog filtar från dem sen drog vi till 7eleven som ligger runt höret och köpte en stor chipspåse som vi stod vid Rocks och käkade. Sen börja vi bjuda massa folk. "Chips tjejerna" kallade en kille oss därinne sen.
Efter att de hade stängt var vi lite förvirrade hur vi ville göra. Sebbe som hade kommit dit ville först dra till harrys, men det kändes lite onödigt när det var 1 timme kvar, då blev det sagt att vi skulle till Patricia som stänger 5 tillsammans med några vakter från Rocks. Dem släppte in oss till Helenes kök & bar (eller vad de heter) så länge tills dem hade slutat. När alla hade dragit från rocks fick vi gå in dit och hämta våra saker så vi slapp stå i kön förut. Så vi virrade runt där i deras garderob där vi hittade 2st vaniljbullar som någon hade köpt från 7eleven som vi fick, mums! 
Inget Patrica blev det iaf, vakterna ville inte dra dit eftersom Sebbe var med. "Inga killar med" Så larvigt tycker jag. Då var vi 3 påväg dit då Sebbe träffade på en gammal polare till honom  som hade 2 kompisar med sig. Allt slutade med att Soff och jag hamnade hemma hos dem där kompisarna Jimmy och Joel i ÅKERSBERGA. Dock hade vi några krav.

- Har ni musik?
- aaa
- Har ni internet?
- aaa
- Har ni sprit?
- aa
- aa, vi är taggade


Hemma hos dem stod vi och dansa till massa musik. Musikvalet spårade ut lite då vi började köra Spcie girls, backstreet boys, madonna - like a virgin, bryan adams, och allt annat i den stilen! När dem inte var i rummet började vi båda hoppa som galningar i hans säng.
           Jag känner att jag börjar bli immun mot alkohol haha, trots allt jag drack var jag hyfsat nykter hela tiden. Dock var det EN drink som jag fick hos dem som verkligen tog på mig. Helt sjukt hur en kunde göra det, blev verkligen packad. På morgonen vakna jag upp som ett riktigt vrak, 2-3 timmars sömn blev det. Vi alla 4 låg och kollade på Familjen Flinta på Jetix, det var fasen riktigt kul tyckte jag.
Det kändes som evigheter att ta sig hem därifrån. Morotsbiffar, couscous & humms gick jag och köpte som fick bli min bakismat för den här gången.

Några bilder blev tagna:

Snodde ett par brillor, visst klär dem mig?













....Sen gick allt lite överstyr..








Soff ville undersöka vad som fanns där inne






WASTED video! Toalettbesöken ser lite annorlunda ut för oss. Soff har nog druckit en aning för mycket, var tvungen och filma det, galet skönt! Hahahah
(Något fel med ljudet, de går före filmen. Fasen det förstör våran vackra video)




Vårt underbara käk på hemvägen





Soff, måste säga! Du är så sjukt knäpp ibland, fan de sista bilderna & videon säger det mesta. LOVE IT! GALENSKAPER! Det var i stort sett det som hände igår. Måste ta en dusch strax, Herrå!


poff

pog här! laaaaaaaaaam gazzaaaaaa!! hell yeah bgg dick mother fucker hell yeah!!! ååååååååååååh åh ! jenni m,a bearh! kidd my fucking dick lizzzzzzz iun my see o lkone toiiiiiiiiiiiiime give it to meeeeeeeeeee changes löove my hero!!!

down wuith sicknesss/// soffieee

METLAAAAAAAAAAAAAAAAAL

buhu vad händer gott folk?

jag sitter här hos jag vet inte vilka! jag sitter iaf helt själv och lirar disturbed. Alla andra är helt otaggade och vill bara göra helt andra saker, jag vill ha MUSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKK! LOVE IT!!!! jävla rocks stänged pga jävla vattenskada, aja ska ber'ätta imorgon. Alla står där ute och röker, jag ska vara dj här och spela jävla FUCKING METAL!!!!


MACHINED HEAD!!!!!! LAMB OF GOD  ROCKAR HÄR INNE HERRÅÅ!!