You spin me right round, baby right round


Låten Soff och jag crazya oss till i Torsdags natt. Har aldrig hört orginalet men såg videon nu på youtube och jag bara skrattar till den. Roligt med gammla videos, låten är från deras 85 platta. Så det blir 24 år sen den kom ut. Jag tycker verkligen att dope covern är mycket mycket bättre än orginalet.


Vilken version är bäst tycker ni?


1. Dead or alive

 


2. Dope


Mitt ute i ingenstans

Hejhopp!

Helt fucked up idag, så seg så seg.

Kvällen började med att Sara kom hit, och en stund senare Soff. Vi drack lite och spelade Guitar hero som var väldigt kul. Jag sjöng, soff tog trummorna o Sara gitarren, sen böt vi lite. Vi rullade in mot stan vid 20.30 och när vi kom fram vad det världens kö så vi drog till Anchor ett tag men när vi kom tillbaka var det fortfarande kö, men vi hade tur att David fick in oss så slapp vi stå och vänta.
Vi missade alla band som lirade där som egentligen var bra eftersom jag inte hade någon lust att lyssna på dem. Därinne var det rätt roligt, förutom ett onödigt bråk som inträffade. Vi åkte iallafall på efterfest med några snubbar, ingen aning om hur det blev sagt att vi skulle med eftersom vi inte snackade något med dem under kvällen.  Utan helt plötsligt sa dem att vi skulle dra och vi sa att vi skulle dra om 20 min, sen gick det en tid & dem stod där ute och väntade på oss. Lite knäppt egentligen. Hemma hos dem, (mitt ute i helvetet) Sofie och jag stod och hoppa som galningar i vardagsrummet sen blev det mest chill och jag visade två av dem yoga haha.  Helt plötsligt kom 2 till av hans kompisar dit. De hade med sig en del shit, så vi stod där ute och rökte på det, som inte var så bra. Vet inte om det var för all alkohol eller de som gjorde att mina ben knappt har lytt mig idag och jag har snubblat mig framåt, eller så kanske det är för att jag kanske sov max 1 timme inatt. Vi drog väl därifrån vid 10-11?, tog hur långt tid som helst att ta sig hem. Blondie & jag drog och käkade när vi kom hem, himmelsk fet jävla pizza blev det! Därefter var det ända jag ville var att komma hem och sova. Så skönt att det var en Fredag så min bror och pappa var och jobbade, så slapp man frågor som "Vart har du varit inatt?" Sov väldigt bra och nu har jag äntligen fått tillbaka lite energi.



En video jag hittade i mobilen.  Tagen klockan 04.58. Märker man att vi är lite wasted? Pigga är vi helt klart. Min röst låter helt knäpp! Vi stod ute och rökte tror jag och vi hade på oss roliga skor som vi försöka filma, gick inte så bra dock! Haha ingen aning om hur skorna såg ut längre!




Nu måste jag göra något annat, Hejsvejs!


banditfest tonight!


Gott folk, ikväll är det Banditfest. Ska dit med Sara ikväll. Först var det meningen att vi inte skulle gå eftersom det är unplugged fest, men Sara ville så jag hänger på ändå. Känner mig lite otaggad faktiskt så kommer nog ta en ganska lungn utgång, men det blir säkert roligt ändå.

Sara är påväg nu så kan inte sitta här länge. Vi ska spela lite guitarhero, fixa oss och dricka lite. Blir nog väldigt trevligt!

Ha en fin kväll hejsvejs!

                                                       


Framsteg gör en glad


Helloj!

Jag är så trött, jag behöver mat! Usch jag gillar inte att äta lunch såhär sent, jag är så petig ibland med mat tider. Jag kom precis hem från Yogan så ska ställa mig i köket snart och laga lite lunch.
Imorse när jag vaknade kände jag mig så utmattad, jag hade inte träningsvärk eller så utav kroppen var bara väldigt trött. Det kanske inte är så konstigt då Sofie & jag körde vårt långa pass igen.

Core 17.30 - 18. 00
Gym  18.00 - 19. 00 
Rast  19.00 - 19.15
Boxning 19.15 - 20.30

Boxningen igår var riktigt kul. Mardrömmen är dock en jobbig övning som vi har :

Vi börjar med 8 raka, 8 krokar, 8 uppercuts, 8 armhävningar. Sedan upp igen fast då 7 raka, uppercuts, krokar, armhävningar sen upp igen - 6,5,4,3,2,1 sen ska man upp till 8 igen och hela tiden med TEMPO. 2 minuter har man på sig.

 Vid 10 tiden idag följde jag med Sara till centrum för hon skulle handla lite saker. Sen åkte jag därifrån till Yogan. Men kom lite tidigt så hann gymma i 30 min innan. Eftersom jag är lite trött idag så tog jag det rätt lungt, körde nästan bara rygg. Blev så glad på Yogan då jag klarade en övning som jag inte tidigare klartat. Kråkan heter den, lite lustigt namn. Fast det är inte bara yogan utan tex löparbandet orkar man springa snabbare och längre på osv. Det är roligt med framsteg! Man får verkligen motivation till att fortsätta. Fast man får tänka på att det inte alltid går så snabbt så man får kämpa på då!

Hörs lite senare bloggen min, måste gå och göra mat faktiskt! Ciaociao!

Vi heter ASCHTANGA


Hejhopp!

Idag skulle det ha blivit en pluggdag, men inte helt oväntat blev det inte så. På morgonen ringde jag upp soff och bad henne följa med méd mig och köpa det jag har velat ha sen igår - guitarhero. Så vi åkte iväg och köpte ett konsol + Guitar Hero World Tour. Var en del att bära men det gick fint. När vi kom hem gjorde vi pannkakor, men mycket dinkelmjöl i och egen sylt gjord på frystabär, kesella & banan. Helt klart godkända!
Efter vår lunch spelade vi hela dagen tills lite innan 6. Vi sjöng, spela trummor och lira gitarr, vi kände oss jätte coola med våra "tuffa" leksaker. Vårt band heter Aschtanga (från aschtanga yogan haha)

"- En falsk sångare och en halv blind gitarrist"
haha bra band där! 


                         


När jag satt på teorilektionen ikväll ville jag bara hem, och nu är jag hemma så jag ska äntligen spela lite. Kommer vara en spelnörd i några dagar nu kan jag tänka mig. CIAO!

Ibland vänder det


Här är några låtar jag alltid har hatat. Är det inte konstigt när man har hatat något och sedan gillar man det helt plötsligt? Fundera lite över det  ni :) 









Hem till vita Stockholm


Hello !

Vad vitt det var här, jävla snö säger jag bara. Jag hade ett helvete att dra min väska till slussen vid halv sju tiden imorse. Jag var så nära på att ta en taxi eller buss till slussen men sen så tänkte jag att det kunde vara skönt att gå vid vattnet och båtarna. Men skönt var det inte eftersom de inte hade plogat en bit längre fram så det var massa snö. Roligare blev det inte när min väska vägde massor! Dumma dricka!

Själva vistelsen i Finland var trevlig. Var skönt att komma bort några dagar. I Fredags åkte vi in till Staden och kollade där, fikade och annat. I lördags åkte vi till något stort köpcentrum som dem har där.  På kvällen spelade vi gutitar hero / rockband. Så då hade vi både gitarr & trummor. Jag funderar på att köpa ett xbox & guitar hero nu i veckan, jag måste spela spela spela! Man blir lite beroende eftersom man först är så dålig och sen märker man hur man blir bättre och bättre så då vill man fortsätta för att bli ännu bättre. Sen såg vi på mamma mia som alla har sett föruom jag. Efter filmen sjöng vi Abba singstar, vilket vi tyckte passade bra efter filmen :)
I Söndags träffades alla släktíngar som bor där och åt. Sen spela vi grand theft auto 3 & mer guitar hero. En lugn helg med andra ord, men trevlig



En väska som jag blandannat köpte som jag blev lite kär i! Bra till skolan :) 
                Förut var godishyllorna det bästa inne i tax-freen, nu är det något annat som
lockar




Har nyss varit på en körlektion.      - "I Stockholm man inte är nyga med högerregeln"  Min lärare är rätt rolig ibland. Ska om ett tag iväg med Soff och träna. Tänkte fråga dem i receptionen om vi får gå in i salen och träna när det inte är något pass där. Då kan vi träna på lite box övningar så dem sitter bättre tills Onsdag.

Måste packa träningsväskan nu, adios adios !

Are you dead yet?



Jag förstår inte hur en person kan skriva skit i sin blogg om sin kompis vänner och även om hennes egna vän. Men jag kommer snart göra ungefär samma sak, skriva om min kompis vän, men du kan se det hela som en stor kommentar på ditt inlägg.
För det första måste jag kommentara att du inte känner mig och du vet inte alls hur jag är & förstår inte varför du bryr dig om MITT LIV. Du skriver att vi är "vuxenfjortisar" och att vi är såna du skulle skämmas över att se ute på krogen. Men jag kan säga, om jag såg dig och du såg mig och du skämdes över att se mig skulle jag bara skratta åt dig eftersom du är fast klistrad på en stol hela kvällarna. Jag menar, det kan man göra när man blir gammal
inte när man är ung. Hur tråkigt är inte det att sitta vid ett bord under hela kvällen när man är ute, man hör knappt vad personerna man sitter med säger? Visst det kan vara jävligt trevligt att någon gång ibland sitta och prata och ha det trevligt men kanske inte just ute på högljudda ställen där du sitter fastklistrad. Kom igen du är inte 30 än, lev lite! Det är bara att känna musiken och röra på sig lite. Jag lovar, det blir roligare. Jag vet inte om du är avundsjuk som inte vågar det eller vad din anledning är.

- "byter kille varannan dag typ?" "Stör mig på era töntiga helger" Kan säga att det är långt ifrån, som sagt du känner mig inte. Och är det inte du som byter kille direkt efter det har tagit slut med den tidigare?Hur i helvete kan du ens börja skriva saker som från första början inte ens rör dig någonting. Vi är singlar, ska vi leva som fucking nunnor enligt dig? Jag tror dock att vi alla kan erkänna att det någon gång har blivit lite för mycket. Men vi är SINGLAR så varför i helvete skulle det då spela någon roll? Vi väljer att leva och ha det kul, vi är faktiskt unga och en dag kommer vi bli äldre & sitta och ha det "tråkigt". Men varför börja med det redan nu? du verkar vilja leva redan nu som, ursäkta för larviga ordet men som en gamling". Visst, alla har roligt på olika sätt och det är bevisat redan nu att vi är väldigt olika människor. Så du kanske har det roligt.
Så om vi enligt dig är såkallade vuxenfjortisar så fine eftersom vi inte störs av oss själva utan det är du som stör dig på oss. Och det kan jag fullständigt skita i efter att jag har fått det här sagt. Jag känner mig faktiskt lite elak när jag sitter och riktar in mig på en viss person. Men kanske är jag ingen snäll människa?

Nu ska jag iallafall gå ner och packa. Åker om någon timma till Finland. Kommer hem på Måndag. Hörs då bloggen min!      Ha det fint så länge ni!

Slut KÖRD!


Gaah, jag behöver en liten liiiten paus. Åh jag orkar inte börja plugga den här tiden, klockan är ju 23.
Träningen gick bra idag, jag kände mig alldeles slut i kroppen efteråt. Vi får allt se om jag får träningvärk imorogn. Jag hoppas lite på det. Om jag inte har så jätte ont tänkte jag köra coreyoga imorgon. Vi får se.

Coren idag kändes som 10 min, det gick supersnabbt men jag fick verkligen ont i magen efter. Men det släppte snabbt så vi kunde fortsätta med lite magövningar i gymmet. Boxningen var rolig. Det var ett tag sedan jag körde det sist, jag måste bara komma in lite i övningarna, jag blir alltid så förvirrad. Var väl hemma vid 21.15 då tog jag en vaaarmt bad för att mina muskler skulle få slappna av och vila. Men eftersom jag har ett prov att plugga till och en läxa som innehåller massor med frågor låg jag i badkaret och pluggade samtidigt! Inte mycket avslappning blev det. Nu har jag gett mig 10-15 till att ta det lungt och lyssna på musik. Sedan måste jag plugga plugga plugga. Jag kommer säkert vara jätte trött imorgon. Men vem vet, imorse vaknade jag en timma tidigare än vad jag skulle. Då fick jag tråkigt och tid att leka med min kamera:

  
      



Sen började jag leka sleazeare mitt i allt, jag lyckades nog inte så bra dock.





Ego! Nu måste jag göra något jag inte har lust med den här tiden - PLUGGA.
                                                                                                                      God natt till alla andra!

Tisdag



Halloj!

Idag har jag verkligen haft en negativ inställning till den här dagen. När jag låg i sängen ville jag verkligen inte gå upp och påbörja just den här Tisdagen. Jag vet inte riktigt varför men jag såg ingenting roligt med den, äkta negativ. Jag hade ingen lust alls att gå på min körlektion eller teorikurs, jag hade lust att strejka! Men faktiskt var körlektionen väldigt rolig. Allt gick bra & solen sken. Vi åkte till rosersberg och körde en del där. Idag skulle vi gå igenom acceleration momentet vilket jag tyckte var roligt för det är kul att få gasa på! Oftast har jag inget tålamod med att köra "långsamt" och gasar alltid på för mycket, jag gillar att gasa på. Dock försöker jag vara duktigt när jag har läraren brevid mig, med pappa är det en annan sak.
Annars har dagen varit helt okej faktiskt, hade bara en dålig inställning på morgonen. Var inget i skolan idag eftersom jag hade ett såkallat "möte" efter det hade jag min körlektion, efter det satt jag vid deras datorer där för att träna till teoriprovet, sen bar det iväg till Sollentuna och senare tillbaka till väsby för teorikusen (2 lektioner kvar, woho) Jag är glad att jag har det rätt fullt upp eftersom det hindrar mig från att hinna tänka över saker och ting. Imorgon blir det HÅRD träning kan jag lova er och på Torsdag åker jag till Finland och är där tills på Måndag. Imorgon är det skola till 3, därefter hem och plugga till religion provet på torsdag sen måste det bli en tidig middag eftersom -

vårt tränings schema ser följande ut imorgon:

17.30-18.00 Core pass (Tränings för mage, rumpa & rygg)
18.00-19.15  Träning i gymmet
19.15-20.30 Boxning
 


                           


Jag längtar så tills imorgon!
                                 Försök att ha det bra nu gott folk. Adios!


Tur att ett leende kan få en se glad ut



                                    


-  I'll be my superhero nr 1




And here we stop


Tjenare!

Vilken Söndag! Kan säga att det funnits bättre. Ingen lust för skola imorgon, tur att det bara är nästa vecka sen är det lov.
I Fredags var en rätt lugn dag. Var och tränade, sen var jag hos Sara på kvällen. Vi gjorde bruchettas och kollade på film. Mypys och väldigt gott! På lördagen, alltså igår drog Sofie och jag iväg på yoga som började 11.30 redan. Vi kom lite försent men det var ingen fara. Börjar lära mig lite vad allt heter och vad man ska göra på dem.

1. Gå ner till plankan
2. Upp till kobran
3. Sedan till hunden


Efter yogan åkte vi iväg till Johanna som hade köpt ut dricka till oss för kvällen. Det var Sin City på harry igår kväll. Rätt segt tycker jag. De spelade seg musik, sedan var ett band som hette Who Fighters där. De spelade bara foo fighters låtar, och tycker ni inte att sångaren liknar orginal sångaren lite? Jag tycker att dem borde komma på något eget. När det stängdes hängde vi på några snubbar hem till dem. Något som var klart den kvällen var att vi inte skulle hem. Blev rätt nere på slutet av kvällen och att gå hem skulle vara göra det värre. På morgonen låg vi och tittade på Den lilla sjöjungrun på Disney Channel. Haha fan det var grymt ju, roligt att de låg och såg på den! Det var verkligen hur länge som helst jag såg den filmen. Gillade den väldigt mycket när jag var liten. Dem var snälla så vi fick skjuss hem på eftermiddagen, därefter drog vi och åt FET mat. Ajaj..






Kvällens dj's som aldrig spelade det vi önskade!




Någon snubbe som ville ta bild med oss! Undra vad jag försöker kolla på haha...





Igår var det Alla hjärtans dag också. Hoppas det flesta fick en trevlig sådan. Min var väl ingen vidare med tanke på dagen......Jag förstår bara inte varför..Liksom varför göra det mitt framför mina ögon. Förstår han inte att det sårar?  Och när personen ser att jag är ledsen & kollar på mig i 2 sek och fortsätter. Jag trodde aldrig att jag skulle reagera så som jag gjorde. Fast det kanske inte var så konstigt, vi sågs rätt mycket på sistonde. Tycker bara att det var jävligt dåligt av honom och jag förstår inte hur han kunde göra så där man var där till och med! Förstår inte vad anledningen var till att undvika mig hela kvällen & såra mig. Det finns en posetiv sak med det här som jag kommer på just nu och det är att jag såg det. Nu vet jag att han är ännu en till idiot. . Ja du vet nog vem du är. Inget mer alla hjärtans dag tack! 


 
                                                  



 .........................


Ashtanga yogan


Hej!

Igår testade Sofie och jag på Ashtanga yoga. Det är en yoga där man använder sig lite mer av styrka. Man skulle andas genom näsan och man skulle få till ett speciellt ljud som jag verkligen inte lyckades med. Vissa övningar var lite annorlunda och man började skratta lite, men antar att det gick hysfat bra för att vara första gången. I varje övning skulle vi "låsa" delar av kroppen. Vi skulle spänna livmodern och magen, något jag glömde hela tiden. Var så upptagen med att försöka göra själva övningen.

Jag tyckte att det kändes som ett bra avslut efter träningen, yogastretching!  Innan Yogan tränade vi i gymmet och vi stretchade inget efter.
Helena, Sofia och jag gjorde ett high school musical spel på hennes ps2 igår med en dansmatta. Haha jag är 19 och tycker sånt är roligt. Det var låtar från alla 3 filmer. Man valde en låt & då var det som scenen från låten i fimen. Sen kom det bollar och sånt som gick åt höger/vänster fram/bak och då skulle man följa med på mattan. Ibland gick det faktiskt väldigt snabbt. Drog därifrån och köpte en sallad på vägen som jag satt och åt i omklädningrummet innan träningen. Vilken trevlig middag va?

Ska iväg och träna snart igen innan det kommer massa folk dit. Sen måste jag till körskolan som jag aldrig gjorde igår. Sov hos Adde den natten och var heltseg när jag kom hem så jag gick och la mig isället för att dra dit. Men idag får det bli av.  Hejsvejs! 


                                         

Vains of Jenna & Dirty Penny



Titta jag har börjat gilla några sleazeband haha! Vains of Jenna har en lite speciell röst, men den är cool tycker jag. Dem är från Falkenberg precis som Sonic Syndictate, lite roligt. Det jag annars gillar med sleaze är stilen. Är väl ifrån Crashidet videosarna från när jag var 15 jag började gilla det.

 





Dirty Penny!

Jonny Prynce är så het i videon när han står och lirar med sin gura utan tröja uff girls..





Körskola, träning och yoga today! Bye!

Nyhetsmail:


SLIPKNOT INTAR METALTOWN 2009!


När Sveriges metalhuvudstad, för femte sommaren i rad, invaderas av tusentals festivalbesökare från hela Skandinavien sparar man inte på krutet. Som ett av huvudbanden på Metaltown 2009 presenteras idag en av världens absolut mest energiska och spektakulära metalakter. Det allra mest önskade bandet till årets festival. Vi ger er: Slipknot.



- Hell yeah! Ett till grymt band på listan!


Jag vill ha träningsvärk!!

Hejhej

Igår åkte Sofie och jag iväg och tränade, det var kul. Konstigt hur vi ger namn till alla maskiner. Födabarn maskinen, gynelogen, bimaskinen haha osv. Vi tränade i lite mer än 2 timmar, och idag hade jag igen träningsvärk alls. Jag vill ha! Visst känner man sig lite duktig när man har lite värk efter? På Torsdag ska vi på någonslags Ashtanga yoga. Ingen aning om vad det är men ska bli både roligt & intressant att se på Tordag.

Idag har jag varit seg & omotiverad. Hade en körlektion på eftermiddagen som jag inte hade någon lust att gå till. Körde lite som jag själv ville, tror inte min lärare tyckte att jag var lika duktig som förut. På kvällen fick jag gå tillbaka för teorikursen. Nu är det bara 3 gånger kvar, jag längtar. Längtar så mycket tills körkortet är klart. Det är lite svårt att få in tid att plugga till körkortet när man har massa annat att göra. Så det blir kvällar då man egentligen bara vill slappa. Den här veckan har jag tur att vi har en sån slapp skolvecka. Flera lediga dagar & chillgrejor. Så nu får jag in träning & plugg plus annat bra tror jag :)

Jag känner att jag skriver massa onödigt skit just nu så ska sluta. Adios!

Sonic syndicate!!!


God dag!


Ni kan inte ana hur jävla ont jag fick i mina fötter igår. Just nu känns det lite fortfarande men det kändes rätt så ordentligt imorse fortfarande. Att stå med högklackade skor därinne i så många timmar gjorde mina fötter jätte ömma, jag börjar äntligen få tillbaka känslen. Som tur hade jag 2 par andra skor i väskan. Ett par längre klackisar & ett par vanliga skor.

Om man bort ser från fötterna var det väldigt roligt. Dock ställde Dead by april in. Så det var bara union square som var förband. Tycker Sonic lirar jävligt bra live. Tänk att hålla på och growla & headbanga så mycket som dem gör? Min röst & nacke skulle dö! Duktiga var dem, dem spelade många låtar. Dem sa att de skulle komma upp till 19!

Vi hamna längst fram, ser ni vad nära vi kom dem? :)

Ljudet blev rätt kasst, låter som det är världens vind, hör någon vilken låt det är?





Jag lyckades gratta Richard på sin namnsdag, det är bra att vara nära. Då hör dem!

- RICHARD!!!!
- aaaa?             vänder sig om
- GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!!
- Tackar              ler




                                                                         

                                                                               Tryck för större bild!





             union square




Efter spelningen kämpade vi oss ut på krogen med våra ömma fötter. Både taggad och inte taggad var jag. Sov så dåligt Fredags natten så var rätt trött därinne. Fick egentligen inte dricka alkohol för att jag tar antibiotikatabletter men det sket jag i den kvällen. Drack rätt lite tillskillnad var det brukar bli. Kom hem vid 4. Var ensam hemma så jag ställde mig och började laga mat. Haha rätt knäppt, sen gick jag och la mig i ensamheten.

Jag funderar på att dra iväg och träna idag. Men jag vet inte riktigt än om jag har ork till det idag. Får bestämma mig snart, tror de stänger vid 18.

Det var väl allt, hejsvejs!

Vad säger man när det här händer?



Några måndader sen:

Har umgåtts tillsammans i ett par helger, tillsammans med ett par till. Båda är på samma banditfest en kväll. Senare under kvällen sätter jag mig tillsammans med mina vänner plus några andra. Stolarna räcker inte till så jag sätter mig på en killes knä. Vi alla pratar och har det trevligt. Ett litet ögonblick passerar och vi ger varandra en kyss. J kommer då och säger att man är en hora. Går, kommer tillbaka någon minut senare och säger samma sak en gång till.  Sedan känner man hur personen några bord från oss sitter och "vaktar" oss hela tiden. Blir nu lite iriterrad på personen pga att han sitter och vaktar oss hela tiden och tidigare under kvällen varit allmänt jobbig och så har personen gått till min ena kompis och sagt något jag inte tycker att man går och säger efter att man har umgåtts några helger. Personen går allt för snabbt fram vilket ger mig inte tid att tänka på hur jag själv vill ha det. Automatiskt blir det så att jag inte vill ha personen nära mig den kvällen. Jag vill ha roligt med mina vänner och inte känna att jag tillhör någon.
Hans ord skiter jag fullständigt i och i och med det kysser vi varandra igen. Då kommer J och slår ned killen från bordet. Eftersom jag var på hans knä flyger båda ned på golvet. Drickorna från bordet krossas mot golvet och det blir alldeles blött. En tjej hjälper mig upp och killarna ligger och slåss och brottas mitt på golvet inne på krogen.
Vakter kommer, J blir utkastad. Hans står där ute med sin tjejkompis. Jag går ut för att prata. Vi står och snackar med varandra, sen helt plötsligt mitt framför mig börjar personerna hångla med varandra, antagligen för att att göra mig avundsjuk...


Några dagar sen:

Får ett sms från Johanna.

Hej gumman, vad händer? J vill att du skickar sms till honom. Han vill bli vän med dig.


Ska jag skicka sms till honom? Jag vill honom absolut ingenting så varför ska JAG höra av mig till honom? om han vill något kan han höra av sig själv. Har inte kvar personen nummer, vill inte ha någon kontakt alls med personen. Givetvis skiter jag i att höra av mig till honom. 


Nu:

Hej söt förlåt för de jag sa kommer inte ens ihåg allt jag sa men allt bara blev svart helt plötsligt. Jag överreagerade på fyllan & jag drack ju sprit också de ska jag inte göra de inte alltid. Men hoppas du kan förlåta mig o skulle vara kul o ses och hitta på något som förut men förstår om du inte vill det. Kram J


Jag menar, att komma flera månader senare och skriva ett sånt sms fick mig bara att skratta och arg. Det larvigaste är att skylla på att personen drack sprit och allt blev svart. Snälla, jag såg att du inte var så onykter. Efter den kvällen ville båda inte ha någon kontakt med varandra så jag blev lite arg att han kommer tillbaka efter några månader.  Man har ju glömt personen redan. Man går inte och slår ned någon och kallar en för onödiga saker.. Jag menar inte med det här att trycka ned honom och säga hur dålig han var den kvällen. Jag var inte direkt schysst som kysste någon när han såg på och då jag visste att han "hade känslor" som han sa. Men att känna sig ägd av någon som han fick mig att känna mig den kvällen efter att vi inte har varit med varandra längre kändes inge roligt. Därför gjorde jag det för att det fick mig att känna mig att jag fick göra vad jag ville. 

Åh så arg jag blir!  Vad ska man tänka egentligen?


Äntligen FREDAG

Hejhej!

Så jag har väntat till helgen! Och nu är det äntligen här, så glad över det. Vi skulle ha slutat vid kvart i tre från skolan idag men vi slutade snarare kvar i 12. Jag gillar Eta!
När jag kom hem satt jag var radion på en rätt låg volym och gick och la mig. Tänkte att jag skulle vila lite eftersom Sofie och jag ska iväg och träna om cirka en timme, gick o la mig vid 2 inatt så vill ha ork till vårt hårdapass idag! Det ska bli så otroligt skönt att träna idag, tror båda har längtat. Men nu har vi tid och nu ska vi köra! För se sen på Söndagen om jag orkar gå och träna då med.

Idag på dagen var jag ett tag inte så glad, tyckte att det kändes som att helgen blev lite förstörd. Jag får inte dricka alkohol eller sola solarium på 9 dagar. "Fan jävla skit" var nog det jag sa mycket där ett tag. Får se hur det blir, kanske dricker endå. Jag menar krogen efter Sonic är nästan ett måste imorgon, man lär vara jävligt taggad.


Ska packa ihop lite things nu, bye !

Hårköp

Hejsan!

Idag var Sofie och jag äntligen och fixade mitt gymkort. Gud så skönt det ska bli att få igång träningen igen. Ibland är det så skönt att träna, och känslan efteråt. Slutkörd och duktigt ska man känna sig. På Fredag ska vi dra dit och träna. Vi har sagt att det ska bli ett pass på iaf 2 timmar. Jag är taggad!
Innan vi åkte och fixade det gick vi runt i centrum och köpte lite saker. Vi gick till frissan eftersom jag är så trött på mitt hår ville jag ha något bra. Och frissor lär väl ha det? där köpte jag någonslags volym/glans spray. Sen köpte jag torrshampoo, vilket jag har tänkt att köpa hur länge som helst men det har inte blivit av. Sen blev det någonslags glansspray. Har inte riktigt testat dem än, men Volym/glans sprayen verkar ok. Tycker håret blev rätt hårt av det. Precis som utav hårspray. Glanssprayen luktade gott och någolunda glans fick man väl. Kan inte säga så mycket, har inte riktigt testat dem.  Sofie köpte också torrshampoo och lite smink om jag minns rätt :)

Glanssprayen från Lee Stafford
Torrshampoot från Proffs
Volymsprayen är från Paul Mitchell

                                                      




Det var väl det mesta! Ciaociao!


Söta Matthewsar

God dag!

Det är bevisat om man heter Matthew är man en cooling! Tog och gjorde en topp 3 lista på de coolaste snyggingarna som heter just det. Första platsen gick inte helt oväntat till min stora kärlek.



1. FÖRSTA PLATSEN    Matt Heafy - Trivium




2. Matt shadows" - Avenged Sevenfold





3. Matt Tuck - bullet for my valentine





Söndag

Hejhej!

Ännu en Söndag, imorse fick jag verkligen sova ut. Det var verkligen hur skönt som helst. Tror att jag gick och la mig runt 23 tiden igår, jag däckade direkt! Var rätt seg igår. Jag kunde inte sova den natten/morgonen. Kanske la vi oss vid 4, har ingen aning oc sov sammanlagt MAX en timme. Först var det väl för det kom massa väsen från vardagsrummet. Tydligen spelade min pappa, min bror o hans vänner schack där. för det andra var det rätt trågt i sängen då adde låg i mitten utav sängen ibland så jag fick knuffa tillbaka honom för att inte ramla ned på golvet. Stod iaf i rummet & städade vid 7-8 tiden då jag hade fått nog av att försöka sova haha. Sara kom runt 10-11 tiden till mig. Lördags dagen gick väl mest åt att vi 3 tog det lungt. Vid 4 skulle jag möta upp Johanna vid hötorget. Men alla som känner mig väl vet att jag är ganska dålig på tider. Var väl framme vid 5. Hade frågat om det var okej att vi sågs vid halv 5 istället för Sara och ja blev rätt sugna på att dra ut & käka. Så vi gick och gjorde det snabbt. Var inte direkt kul och slänga i sig maten. Hur som helst. Johanna och jag såg Benjamin Buttons otroliga liv. Jag tycker att den var rätt bra faktiskt. Väldigt lång,  2h 45 minuter. Ska väl inte säga så mycket om någon hade tänkt att se de. Men fin var en tyckte jag. Efter filmen drog jag hem. Låg med mamma i sängen och kollade på något program i en timma sen gick jag upp och la mig.

På fredagen var det krogen som gällde. Först var det rocks. Där vi kanske var i 2 timmar men vi bestämde  vi oss att dra till harry istället där vi tänkte att det skulle vara mer drag. Så vi åkte dit tillsammans med två andra som hade kommit till rocks. Men det blev inget harry den kvällen. Jag kom in, men en viss person var tydligen "för full". Blev riktigt lack då, inte var hon mer onytker än vad jag var! Efter det blev det massa virr fram o tillbaka. Till slut hamna vi vid mariatorget igen, för att möta upp någon snubbe. Jag lämnade dem i fred och åkte tillbaka till harry för att jag visste att Sofie var där. Men klockan var halv 3 så jag drog aldrig in. Istället drog jag med mig Adde hem till mig, trots att jag var liite sur på honom. Den Fredagen blev alltså rätt seg enligt mig, massa virr hit och dit. 

Har en svenska grej som jag satte mig ned för att skriva för ett tag sedan men inget har blivit skrivet!

Så därför, pusshej!!