...Kanske beter vi oss som barn fortfarande..

God dag

Jahapp, då var det Torsdag. Vilket egentligen är superbra eftersom det snart då är helg & utgång imorogn. Men jag är inte taggad längre på det..För det första känns det som om jag håller på att få munsår. Tur att vi har Anti hemma, får hoppas att det inte bryter ut om det nu är det. Hur fint är det att gå ut med munsår? Sedan när jag vaknade imorse hade det kommit massa snö, den tredje anledningen tar jag inte upp. Det är egentligen inget jag orkar tänka på eller "bli ledsen" över eftersom det är sånt som kan hända antar jag, men endå så kan jag inte låta bli att bli lite nedstämd över det för att jag tycker att det är en rätt långsam process & det känns bara inte allmänt roligt. Först måste jag tydligen vänta 6 dagar innan jag kan göra provet. Sedan tar provresultatet en vecka och sedan äntligen kan jag börja medicin skiten vilket var 9 dagar om jag minns rätt. Antar att det är bara att koppla bort det, det är inte världens grej och det blir sen bra igen vilket man faktiskt ska vara glad över.



Vet ni en rolig lek vi brukar köra på våra tråkigaste lektioner i skolan? Jo en liten "gissa låten lek". Ibland är det verkligen så att man bara sitter och knappt lyssnar på läraren för det är så tråkigt eller ontressant. Vi tar då fram våra häften och börjar köra vår lek. Idag behövde jag leken, och choklad. Vilket jag annars aldrig äter på vardagar. Men idag behövde jag det. Blev rätt sur när jag fick veta att jag måste vänta 2 veckor innan jag kan börja ta medicinen...

En skriver en mening ur en låttext. Den andras uppgift är att komma på vilken låt det är. Ett poäng får man om man kan vad låten heter, eller vad gruppen/artisten heter som har gjort låten. Två poäng får man om man kan både gruppen och låtnamnet. Om man inte har någon aning kan man få hjälp. Då får man ge en ledtråd. Men nackdelen är att man bara får att halvt poäng om man kan namnet eller gruppen och sedan 1 poäng om man kan båda. Men bättre än inget, visst?
Sedan kör man ett tag och räknar ihop poängen. Jag vann idag, dock med två poäng bara. Men ändå SEGER !





....Men ibland ritar vi också..




Jag måste gå och plugga till teorin nu. Lär inte bli något pluggande i helgen antar jag. Utgång på Fredag, Bio & annat med Johanna på Lördag, och kanske även utgång då. Därav vet man inte hur man mår på Söndagen. Bäst att plugga nu med andra ord, lär inte orka ikväll heller för då blir det solning sen ska jag bleka hår och mitt ska även bli blekt.

Adios!

Jag är en bra pojkvän ;)

Hejsan!

Nyss hemkommen, sitter och pumpar massa musik vilket får mig att längta till helgen!
Jag har varit så trött under hela dagen, och självklart är jag piggare den här tiden. Det är så typiskt.
Det var rätt roligt på svenskan idag, man piggnade till lite där då man fick skratta av sig. Vi hade lite teater:

Vi var 4 grupper. Alla fick samma lapp där det stod om en dotter,mamma & pappa. Dotterns pojkvän hade gjort slut. Hon vill inte leva länggre och inte gå till skolan. Pappa är den som stöttar dotten och mamman var den som ville få dottern till skolan. Jag, Patricia och Oscar var grupp nr 2. Jag var först pojkvännen, sen mamman. Patrica var pappan & oscar dottern. Vår teater började med att jag dumpade tjejen sen kom hon hem ledsen och pappan började trösta och jag blev arg blallabla.. Visst låter det hett? hur som helst var det rätt kul, och se vad dem andra grupperna hittade på för något.


Idag hade jag en körlektion redan tidigt på morgonen. Jag hade verkligen ingen lust att gå upp ur sängen den här morgonen. Efter drog jag hem en snabbis för att sedan gå till skolan.. Men blonda sara sa att vi började 10, jag sa 12. Men sen babblade hon på något om att vi börjar 10 igen, okej sa jag och vi gick dit men så var det ingen lektion. Det gjorde inte så mkt. Vi drog till centrum istället där jag hittade en söt klänning som jag köpte. Igår efter skolan var vi i stan också och skoshoppade. Köpte 4 par. Det blev ett par höga klackar, hjälp kommer jag kunna gå i dem? jag som redan är lång också.. Men de var dem snyggaste jag köpte, sedan blev det bara vanliga skor. Igår hade jag körlektion plus teorin på kvällen så mina Tisdagar är lite sega då jag behöver springa dit flera gånger den dagen.


                                                                

                                                                


Höres! Ciao!

Kan vi inte bli opera sångare?


Hello!

Gissa om jag har ont i nacken idag! Hade det inte igår, så vet inte om det är en fördröjning av smärta från i lördags eller vad jag har gjort egentligen.

Lite halv snabbt om helgen då. I Fredags var det väldigt lungt. Var hos blondiesaken och vi bakade scones & kollade på Let's Dance. Haha inte direkt vår typ av Fredag och sitta och kolla på det programet. Det var helt okej dock blir det lite segt att se så många par som ska dansa.
På lördagsdagen satt jag mest och pluggade till körkoret. Teoriläxan samt till körningen. Det var nog bra att jag gjorde det eftersom skulle pluggat igår också men det blev inte av. Så kommer inte vara helt gone i skallen.
Jag hade planerat en lugn helg. Så på kvällen skulle jag egentligen plugga till vårt projektarbete som måste börja bli klart snart. Men sen så frågade soff mig om jag inte kunde följa men henne då hon skulle träffa Eric. Först var det planerat att det bara skulle vara lungt sen var det att vi skulle till någon hemmafest tillsammans. Vi åkte lite efter 10 in mot stan. Vi drog till Harry b tills han skulle höra av sig. Och det gjorde han.... Vid 2 ungefär? Det tyckte inte vi var riktigt schysst, hon hade försökt och ringa allt. Jag menar dem hade planerat att ses på Fredagen och det blev inte av och sen på Lördagen. Visst dem sågs på Lördagen, men blev inte riktigt så som det skulle. Men soff är nog glad att hon träffade honom till sist så det är väl bra!

Det var kul på Harry, så för mig spelar det ingen större roll att han segade. Vi började med en ny thing därinne. Opera sjungande haha. Det kom någonslags opera liknande låt därinne som var absolut hemsk. Vi började driva lite och sjöng opera lite då och då sedan hade vi handgrejen, människorna undrade säkert vad vi höll på med egentligen. Men vi orkar knappast bry oss.
Var rätt nykter hela kvällen, det är en sak jag blir iriterrad över.  Jag har aldrig varit på ett ställe där ens dricka blir stulen lika ofta som där. 2 gånger försvann våra drickor i lördags. Lite larvigt egentligen och bara gå och ta, menmen..
Vi träffade på björn där inne också haha jo tack det var ett tag sen men endå för litet tag sen. Om ni förstår..
Vi var där till det stängdes. Sofie åkte då hem till Eric och jag åkte hem med lite sällskap.
Söndagen blev en seg dag. Vilket passade mig utmärkt eftersom det var så äckligt väder ute. Så det var bara mysigt och ligga i sängen och ta det lungt. Enda gången jag var ute den dagen var då vi skulle dra och käka. Mina stumpor blev alldeles blöta efter det. Vid 22 då A åkte hem däcka jag nästan på engång i sägen och sov enda tills dumma väckarklockan ringde. Drog till skolan, vi kom försent och då orkade vi inte gå på den lektionen för Fredrika skulle nog bara  bli sur då dessutom hade jag inte gjort läxan som skulle vara tills idag. Så vi satte oss och pratade om vad som hade hänt i helgen, sen fick inte vi någon lust att gå på engelskan heller. Mådde ingen vidare på morgonen heller..... Så vi sjukanmälde oss från skolan och sen gick vi till centrum för att hitta ett par snygga skor till helgen. Men hittade inga jag ville ha så vi drar till stan eller nått efter skolan imorogn istället. När jag kom hem gick jag och la mig direkt tillsammans med min vovve, och nu sitter jag här. Tänkte faktiskt gå och lägga mig en stund igen innan jag ska iväg, vet inte varför jag är så trött idag..

Det var väl ungefär min helg, nu vill jag lägga mig! Pusss!! 




                                               

Några utav sommarens festivaler

Hello!

ja, jag vet att det ett bra tag kvar och massa fler band kommer att tillkomma. Men jag sitter och kollar lite på de olika festivalerna och vilka band som kommer. Metaltown och Sweden rock är hittills bäst enligt mig. 

Många pratar jämt om hulstfred, men ursäkta den festivalen kan dra åt helvete. Timbuktu, Lars Winnerbäck, Frida Hyvönen. Vad är detta säger jag bara. Enda bandet som är bra är Sonic Syndicate. Men dem ska jag endå se på klubben om ett par veckor (längtar!)  Takida kommer också dit, men det är ett band jag inte gillar längre speciellt mycket. Jag skulle bli förvånad om hultsfred kom med en hög bra band till sommaren.  Förra året hade de band som - simple plan, Håkan hellström, adam tensta, kent. sedan hade linkin park kommit. Men blev inställt. Dock hade dem Alter bridge, Dead by april & Rage Against The Machine som hade varit kul att se.

Sedan har vi Peace & love. Volbeat är det bästa bandet som kommer dit. För det mesta är det massa okända band för mig. Men Tysta mari? låter inte som något höjdar band direkt.  Lyssnade på lite band som kommer dit, Goodlooking Trash, Kleerup. Nej ingenting för mig.

Metaltown har några av mina favoriter redan. Trivium & disturbed. Sedan kommer också volbeat, children of bodom & pain. När man trycker på "önska artister" är 1an In flames och 2an slipknot. Fan så perfekt det skulle vara om dem kom.
Förra året hade dem grymma band som Bullet for my valentine, Killswitch Engage, in flames, Sonic syndicate , soilwork & dead by april + flera. Grymt! Fan att jag inte var där, var upptagen den helgen. I år, i år, i år 26-7 juni !!!

Swedenrock har jag alltid tryckt varit en "gubbfestival". Dock i år tycker jag att dem har en del bra band tex In flames, motörhead, volbeat & soilwork.

Kollade lite snabbt vilka Rock Am Ring har hittils fått dit. Killswitch Engage ska tydligen framtäda samt slipknot. Volbeat ska dit också, uh dem har en tuff sommar med många festivaler framför sig! Jag måste dit någon gång, nu kan inte mina föräldrar stoppa mig längre haha. Stor festival med så otroligt många bra band varje år!
 
Ja det var lite mina åsikter om de mest omtalade festivalerna här i sverige (Förutom Rock am ring) Ska bli kul att se vilka andra band som tillkommer under vintern och våren! På tal om vinter, nej det snöar ute igen. Jag vill få bort isen, den är inte rolig!

Jag ska rusa iväg snart så ska gå och byta om nu! Ha det så bra! Puss!


                     

Ett onödigt inlägg

Hejhej!

Jag har inte så mycket vettigt att skriva om just nu känner jag, så om ni vill kan ni sluta läsa nu. Jag babblar väl på om någonting. Jag måste bara få skryta lite med vilken skön skol vecka jag har framför mig

Mån: Gick på 2 lektioner (Hade dock 3)
Tis:   En lektion (Matlagning)
Ons: En lektion (Svenska B)
Tors: Två lektioner (samhäll, religion. Slutar innan lunch)
Fre:  "Lång dag" slutar väl runt 1-2 skulle jag tro




Vet ni vilket band jag har börjat lyssna på?..,.Jo, kiss, KISS av alla band! Inte riktigt min stil egentligen. Jag har ju mycket mer för nyare slags musik och framför allt metal. Jag har en skivan från 1974 från dem. Och när jag såg igår att den var från de årtalet tänke jag, shit det är riktigt gamalt och jag sitter och lyssnar på det. Men hey man kan inte rå för vad man vill lyssna på, dem har en del sköna låtar. Dem har så himla "lätta låtar", man håller humöret uppe!
Jag kollade precis tillbaka till ett inlägg som jag kommer ihåg att jag skrev där jag listade dem låtarna som jag lyssnade på mest just nu. Dem här låtarna var det då:


Kiss- Crazy Crazy nights

Hinder - Without You

Raubtier - Kamphund

Trivium - Down From The Sky

Det var den 7 januari. Två veckor på onsdag. Det är kul och se själv för jag har redan nya låtar som jag lyssnar om och om på. Det är ingen spciell ordning på dem dock, men ungefär:

Förutom en del kiss låtar

Trivum - Becoming the Dragon

Trivium - This World Can't Tear Us Apart

Bullet for my valentine - room 409

Slipknot - snuff

Slipknot - All hope is gone

killswitch engage- holy diver (lätt bättre än orginalet enligt mig, har varit ett uppehåll men nu är den tillbaka!)

Jag inser nu att jag har en del favoriter faktiskt. Men jag har lite"bandtider" håller mig ganska mycket till ett speciellt band. Just nu slipknot, kiss och Trivium. Förut var det tex disturbed, in flames osv. Får se om några veckor igen hur det har ändrats haha! 


Från dagens låtar till dagens lilla stil:
Hade väl lite tråkigt innan skolan imorse..

 






HAHA! jävla munpose det blev!! ser galen ut! Dålig vana kanske från de yngre dagarna!





En till sak, innan jag slutar prata massa om ingenting. Jag genomgår just nu en period då jag verkligen är LESS på mitt utseende. Nej jag ser verkligen hemsk ut, och håret..... Jag så otroligt less på det och det ser varje dag hemskt ut. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Jag är helt enkelt less less less, jag ser typ tråkig ut.. Det blir inte direkt bättre om jag sitter och tjatar om det.

Jag ska fixa mina naglar lite nu. Mina händer gillar jag fortfarande iallafall!

Ha det fint, ciao!


Sonic syndicate 7e Januari

Halloj !

Idag har det blivit lite fix efter skolan. Först var vi och hämtade ut bijetter till Sonic Syndicate som jag ringde och beställde tidigare idag. Vad jag längtar. Ska bli kul att se dem lira + Dead by april & union square. Dessutom är det en Lördag vilket gör det ännu bättre. Krogen efter!
köpte nytt busskort, & sedan var jag och klippe mig. Jag både gillar och hatar att gå till frissan. Det jag gillar är när dem håller på med det och fixar till det. Det jag hatar är att det blir kortare. Jag sa till henne att inte klippa så mycket på längden. Så hon tog ungefär 2cm kanske sen klippe hon upp min snelugg. Det gick super fort. Hon fönade nog håret länge än vad hon klippe det.
Sen har jag varit och solat, mycket mer har det väl inte varit.

Igår var jag på min första teorilektion (för körkortet) det gick bra det. Men det är dock en del läxor vi får. Men jag ska försöka inte vara på latsidan det här året utan försöka hänga med med allt plugg osv. 


      Nu är dem 2 st på kylskåpet som väntar på att bli använda !

    

don't u see what i mean?


Jag kan inte sova! Är det inte konstigt egentligen? borde vara hur trött som helst. Sovit i 2 timmar förra natten och vilat en litén stund på dagen bara. Jag började kolla på filmen på 4an vid 9, stängde av tvn när nyheterna började för att sova. Låg i 40 minuter utan att kunna somnan så satt på tvn igen, gick till köket och gjorde några mackor och nu sitter jag här. Orkar inte försöka få mig trött längre.

Imorgon börjar skolan igen. Ska dock inte dit. Orkar inte. Men sen på Tisdag ,då jävlar. Jag ska vara duktigt det sista halvåret!! 




                                      




God natt till er som kan sova! Natti

Kontanter på krogen är ingen bra ide


Hej på er!


Sitter här nu lite halv seg efter gårdagen. Hur mycket har jag sovit?, två timmar kanske...

Gårdagen började med att vi var hemma hos mig och drack lite innan vi åkte in till Harry b. Vår vistelse blev inte så långvarig. Mot tolvslaget blev vi utkastade. Anledning? vi vet inte. Kanske för att vi var för fulla eller så var det för att vi "spillde" öl på folk. Inget jag märkte att vi gjorde, men vakten sa till mig vid ett tillfälle att vi skulle ta det lugnare med ölen eftersom vi spille på folk. Det spelar dock ingen större roll att vi blev utkastade. Var rätt segt där dessutom var det någon match på så musiken var låg.
Vi hann inte göra så mycket. Vi satt en stund med två killar. Vi tog en isbit ur vårt jätte glas och sedan skulle den in i allas munnar. En hade den i munnen sedan skulle den över till den andra. Så gjorde vi det i en cirkel tills isen smälte. Ingen aning om vems konstiga ide det var egentligen.

Efter Harry tog vi en taxi till Medusa och direkt därefter en till Rocks där vi stannade resten av kvällen. Jag var rätt wasted därinne. Jag kom på imorse att jag gick in med vakten in till en toalett igen. Jag kommer ihåg att det var jag som drog med honom dit. Jag har ingen aning om vad vi gjorde där inne. Vi måste ha sagt ett par ord till varandra och gått ut igen bara. Det var inget rörande, det vet jag.
Inne på Rocks blev jag halvt besatt i en kille. Egentligen var det inte han jag blev besatt utav utan att han påminnde mig lite av en person. Han hade lite svart sminkade ögon & typiskt "rockarhår". Jag önskar att jag hade låtit honom vara. Han gillade nog mig inte haha.  Jag vet inte varför men vi pratade engelska med varandra hela tiden. "I really like u" bla bla. Tror inte dem där orden var menade för honom egentligen utan till den andra personen. Jag har aldrig förut kollat på killar med sån stil. Det är ju inget märkvärdigt dock men nu är det nästan det enda man kollar på. Nästan så att huvudet nu vill få en kopia då han nu är borta....Något intryck måste han ha gett mig..åhh..

Kvällens slut kom. Sara och Sofie följde med några snubbar som dem hade dansat med hela kvällen hem. Jag själv drog hem till en kille som heter Christian. Jag stod i kön med honom, jag hade inte tänkt att följa med hem utan jag bara gav honom sällskap. Sara och sofie var därute med killarna med mina saker. Jag tog dem sen träffde jag upp snubben igen. Dem drog sen hem till dem helt plötsligt utan mig. Trodde antagligen att jag ville vara med honom. Till slut blev det så, då jag var ensam kvar och hade ingen lust att åka hem själv. Det var egentligen väldigt dumt av mig att åka hem till någon själv sådär som jag inte kände och knappt hade pratat med. Men det var inget jag tänkte på. Vi låg mest & kelade under natten. På morgonen hade vi sämst sex som varade i 2-3 mintuer som det kändes. Det var helt värdelöst. Måste försöka sminka bort det hemska sugmärket på halsen (Boken älska som en porrstjäna av Jenna har smittat av sig lite, hon pratar rätt öppet i boken) Jag vill nog inte träffa honom igen.


Bilder från gårdagens utgång
















Sammanfattning utav kvällen: En väldigt rolig & wasted ikväll. Mindre kul var att jag tappade mitt busskort. Hann ha den i 11 dagar. Grattis som hitta den, den räcker enda till sommaren. Måste köpa nytt imorgon. Gjorde också av med en heeel del pengar igår. Inte bara på dricka utan att jag tappade. Hade pengarna i bhn eftersom hade varken väska eller fickor därinne. Kort är hundra gånger mer behagligt då man är ute, älska kort!

Ha det fint, ciao!

Snabb update


Hej på er!
Nu sitter jag här mätt som bara den! Jag kom hem för cirka en timme sedan och började direkt göra middag till mamma och mig. Jag tände ljus också så det blev rätt mysigt :) !

Igår åkte jag hem till Johanna för att sova över där. Vi tog det väldigt lungt för att vara en Fredag. När jag kom dit åt vi middag därefter gick jag Johanna & Alex gick och hyrde ett par filmer, köpte chips & dip. Godis och cider hade dem redan hemma. Sedan satte vi oss och svullade i oss allt och såg våra filmer. klockan blev ganska mycket men vi började ändå att kolla på en till film. Den svartvit från 60talet. Jag brukar aldrig kolla på svartvita filmer, när de kommer på tv kollar jag bara vidarer efter något annat. Men den här filmen var faktiskt den bästa av dem vi såg, för jag hade heller absolut inga förväntningar på den.

Jusste vet ni vad, när vi var påväg hem från videoaffären hittade vi 2000 kr. Dem låg där bara & utan plånbok så vi tog dem haha. Men vem skulle inte det egentligen? Tyckte lite synd om personen som hade tappat dem men eftersom de inte låg i en plånbok kändes det väl liiiite bätttre. Johanna blev ju hur glad som helst, vi delade på dem och så vippppss var filmerna och chipsen gratis.

Ikväll blir det jag, sara, sofie och Harry b james. Galet ska det fan ta och bli. Alex köpte ut 2 vodka flaskor och cider till oss. Det var snällt, mina små langare! 

Let's fucking go,  ha en UNDERBAR kväll!!

Ge mig LÖRDAG


Hej!


Jag har så lust med att det ska vara Lördag just nu. Känns som om det är hur länge som helst kvar. Ut till Harrys igen och till dirty nights. Jag satt precis och kollade i en mapp som heter Fest som jag har. Vet inte hur många låtar som hann gå innan jag hade sett klart alla bilder, fanns ju hur många som helst tydligen. Jag ser att mönster när jag är onytker. Alla lika hemska.  Det här är min fylleminn:










 


U see? , det är jätte enkelt. Bara att för det mesta blunda & sticka ut tungan. Men ibland duger det tydligen med att göra lite annat. Wolllaa!


Sedan finns det ett fåtal normala bilder som man har fått till av alla dessa kvällar och nätter:









Ja ni, det blev lite bilder i det här inlägget. Tänkte att jag hade lagt ut så många youtube klipp på sistonde. När jag började lägga upp bilder här nyss märkte jag hur många det jag inte kan lägga upp. Fyfan vilka bilder jag har, helt galna och hemska! Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på slipknots senaste skiva All Hope Is Gone samt längta vidare tills helgen! Puss på er!





My list


Nu har jag en ny favorit låt igen, som jag har nästan hela tiden. Som är absolut etta just nu.


1. cervello - Stay And Bleed

Vinnarna av Bandit unsigned. Blev förälskad i låten direkt. Den är bara så grymt underbart skön. Hade på radion inne på rummet idag och stod i badrummet för att hämta tvätt. Hörde att låten kom & nästan sprang in på rummet för att höja till nästan högsta volym! Nu går den om och om här hemma. Lyssna lyssna lyssna!!


Sedan mina andra favvosar jag har just nu. Dock inte i ordning.

Kiss- Crazy Crazy nights

Hinder  - Without You

Raubtier - Kamphund


Trivium - Down From The Sky



                               


   
                                                        Cervello - Stay and bleed

                     



PS: HA HA HA till er som började skolan idag ;)



Have a good day, Besto, besto!

Mer av dessa barn tack


Good evning!
 

Vet ni vilka gulliga ungar jag hittade på Youtube igår? Fasen vad jag digggar dem!  Hur gamla kan dem vara, 10-12 år kanske? Måste säga att dem redan har en grym musik smak. Dem har spelat in flera trivium låtar, bullet for my valentine, children of bodom, iron maiden. Uh så ska mina framtida barn också vara, i hope. Hur som helst, dem verkar vara riktigt duktiga för att vara så små. Tänk när dem blir äldre? Dem lär vara hur grymma som helst ju. Småtjejer akta er, här kommer blivande rockstars!


Trivium - dying in your arms.

 


Orginalet. Dock har dem ingen vanlig video.

 


Bullet for my valentine - suffocating under words of sorrow

 


Sedan orginalet




Ni får ha de så bra allihoppa! Hejsvejs!


Rensning av rummet

Good Evning!

De senaste timmarna har jag rensat mitt rum från allt skit jag har. kläder, böcker, papper ja massa skit! Nu är mitt rum lite bättre, tycker inte om att ha massor av små saker överallt.

Titta, det blev över 4 påsar med onödiga saker som jag hade här inne.






Vet ni vad jag hittade när jag djupt i allt skit. Brev som jag har fått från en tjej som jag brukade vara med mycket förut, hon gick en klass under mig. Jag visste inte ens att jag hade några av dem kvar, säkert från 10-11 åldern. Haha det var väldigt kul att läsa och man märker verkligen att man är liten i dem här breven:

Till Jenni

Hej jenni, kan vi leka hemma idag fast efter 3 för jag ska ha samtal 3 till kvart över 3 kan vi leka hema svar ________ om vi kan leka hemma vad ska vi göra då svar_______  om vi kan leka ska vi tjuv bada då svar ______ jag vet inte vad jag ska skriva många kramar från Therese


Hahaha, diggar de här med -  "svar _______" , jag kommer ihåg då man jämt skrev brev under rasterna. Helt onödigt egentligen det är ju bara gå fram och fråga det man vill.  Hittade också ett brev som jag själv hade skrivit. Som var helt borta ur mitt huvud att jag hade skrivit. När jag läste de kom jag ihåg det, så bra också. Det var nästan lite läskigt eftersom det var så länge sedan. Men väldigt kul att läsa och jag kom på hur roligt jag hade när jag lekte med henne. Det är bra att man spara "skit" ibland!

Tjenna

Klockan är halv ett på natten dan före nyårsafton på min födelsedag då just sat Theres Maria Hoffren sig på knä & fråga om vi skulle kunna bli bästisar & jag svara utan tvekan JA!! jaa då  fick vi göra sönder hjärtat för det var i hop sen när vi hadde kämpat för att få lås den så blev vi bästisar på min födelsedag

slut


Hare fint, godnatt!

METALTOWN I SOMMAR FÖRFAN!

Jag måste måste måste dit! Jag kollade precis vilka band som redan är klara för festivalen & Trivium ska dit!!!!!!Dessutom ska Disturbed, Children of bodom, volbeat & pain dit! Det är great, sedan kommer det säkert komma fler bra band. Spännande och se vilka tillkommer. Man kan rösta på tre band som man önskar ska komma dit så jag röstade på In flames, Slipknot & soilwork. Men det finns så många man skulle vilja ha dit.  Nu längtar jag mer till sommaren.


           



Matt Heafy!!

Hej på er!

Jag kan inte sova så jag sitter inne på youtube och kollar på massa intervjuer och videoklipp med Matt från Trivium. Jag har nog en liten crush i honom igen som jag hade när jag var 15 haha. Jag vet inte riktigt vad det är som tillalar mig men han är grym och hans röst är så skön när han pratar. Jag såg en intervjuv med honom där han satt med en mugg & drack te. Är det inte gulligt? haha. Men när man kollar på intervjuverna verkar han vara så snäll och gullig sen är han så söt när han helt plötsligt börjar skratta. Jag vet att jag låter som en liten flicka just nu, kanske för att jag fortfarande är det. Hur som helst GE MIG HONOM FÖR FAN!












Ska försöka sova strax! Natti natti !


Dirty Nights

Hejhej!

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit ute och käkat en jävligt FET kebabpizza med extra sås på! Jag är verkligen super mätt och känner mig äcklad av pizzor och sånt nu.
 Igår var det riktigt kul och jag blev riktigt förvånad över hur bra musik dem lirade den kvällen. Jag har alltid tyckt att Harry b har rätt kass musik men igår ägde allt. Verkligen HELA kvällen stod vi och dansade och sjöng uppe på deras scen. Det var nästan bara vi som dansade där uppe, det var några killar med. Som hela tiden skulle dansa med oss. Jag flyttade på mig flera gånger men ändå var han bakom mig inom några sekunder igen.  Den ena djn uppskattade nog vår  lilla show. För när det är någon låt vi gillar så taggar vi verkligen till.  "Spela de dem vill ha" sa han till tjejen som också stod där. Vi fick dem att spela Sabaton för oss hahaha. Det var riktigt kul.  Vi höll på att hamna på efterfest tillsammans med XX. Men vi backade ur. Thank god. Man var så uppe i varv så man tänkte inte riktigt klart.

Klantigt av mig så tappade jag bort mitt bankomatkort igår så fick ringa och spärra det. Sen tappade jag mitt läppglans plus saras lim till naglarna som jag hade i fickan. Det är andra gången jag har spärrat kortet. Hm jag undrar vart jag tappade de? Strunt samma, det är enkelt att ringa & spärra det. Nu är det bara segt att vänta 3-5 arbetsdagar tills jag får mitt nya. 


                    



Nej ni får ha det fint, hej!

ingen rubrik

God kväll!

Uh jag är så seg! Jag har precis vaknat upp från min 2 timmars sömn, var tvungen att ställa klockan så jag inte försov mig.
Jag vaknade rätt tidigt imorse, hade ont i huvudet från och till men det var allt. Jag som verkligen trodde att jag skulle bli sämre men jag blev faktiskt mycket bättre, kände mig som frisk när jag vaknade. Låg kvar i sängen tills klockan 1, upptäckte då att jag hade världens värk i mina ben aj aj.

Det var kul igår, vi var på rocks. Det jag älskar med rocks är att det finns ett stort utrymme där man kan dansa, tillskillnad till harry b där det egentligen inte finns något. När vi kom så var det som vanligt ingen som dansade, hur fulla måste folk va egentligen för att dansa lite? Så vi stod där ensamma och dansade och sjöng tills på slutet då det var helt fullt. Det
var faktiskt roligare då bara var jag och min hjärtevän haha. Djn gillade vi, och vi vet nog att han gillar oss med! 
 
 Vakter....Alltså vissa är verkligen sliskiga! Borde dom inte göra sitt jobb istället för flirta med gästerna där? Två vakter kommer till oss, - kom vi ska snacka lite. Vi följer med dem och vi alla går upp för en trappa genom en låst dörr. När vi kommer upp kommer vi till en stor sal, det var en restsurang och så fanns det en bar där. Det var stort, tyst och släckt. Vi satte oss ned en stund. - Jag har ont i fötterna, jag behöver plåster, säger jag. Den ena vakten säger- kom så går vi och "plåstrar om". Vi går nedför en annan trappa, kommer fram till en stor toalett med massor av handfat och sedan små toaletter. Här finns inga plåser säger jag. Vi går in på en toa. Jag kan stolt säga att ingenting hände. Gummit* gick sönder så allt skets sig. Jag tänkte inte på vad jag gjorde just då, när vi hade dragit och vettat till mig lite tänkt jag, vad fan höll jag på med? Inte direkt i min åldersgrupp och fin var han inte! Han kollade på mig under kvällen men jag undveck att ta ögonkonkat med honom. Jag ville inte att han skulle få för sig något. Usch usch!


Mötte upp sara idag, hon frågade om vi inte kunde dra ut ikväll så vi har bestämt att vi ska till Harry b. Så nu måste jag duscha, hon & spriten kommer snart. Hej & hå !


natti

jaqg vet inte riktgit vrflr jag sitter vid data´n just nu, jjag har lösnaglar så de är därför jag srober rätt kasst, Jag kom precis hen, fyfan vad kallt det var. Mina läppar verkligen darrade. jag ska inte skrivs ¨så mycket om ikväll gör de nog imorogn ska gå och kolla om det finns något gott i kylskåpet sen ska jag väl ta och bgå och lägaa mig ´vad annars ska man gaöra, har bliivitn nunna!

God natt hevejs

Let's go CRAZY


Behöver jag säga mer?, jag har försökt krya på mig så mycket det går, jag mår väl hyfsat bra antar jag. Jag har precis duschat och snart ska jag till centrum för att vi ska köpa något käk plus lite annat. Som kanske ett par strumpbyxor, helvetes kallt ute ju. Inte kul att bara gå i bara ben!

Jag sitter och pumpar musik och försöker tagga till lite mer. Jag har alltid perioder då jag bara lyssna på samma låtar, sedan lessnar jag och går vidare till nästa. Låtarna som går om och om just nu är för det mesta:

Slipknot - Dead Memories
Raubtier - kamphund
(Haha den är så grymt rolig dock var min första reaktion på låten "Vad fan är det här?")
Trivium - down from the sky


Den här kvällen ska fan ta och äga! Ursäkta men sprit sprit sprit ska det bli. Det känns som om jag inte har druckit alkohol på hur länge som helst. Det sjuka är att man nästan har saknat det. Har en känsla av att jag kommer ha en annan inställning till det där imorgon bitti.


 Undra hur många som taggar till för fest till sån här musik? Många blir nästan avskräckta haha! Lätt skön låt enligt mig! 

               
 

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, he en fin Fredag. Pusshej!

Hinder - Take It To The Limit

Hej igen!

Just nu sitter jag och lyssnar igenom Hinders nya skiva som heter Take it to the limit. Jag hade ingen aning om att de hade gett ut en ny skiva för några månader sedan. Har varit rätt tyst ifrån dem. Deras nya skiva låter mycket som deras extreme behavior, "inget direkt nytt sound". Det är helt enkelt Hinder. Tycker att skivan verkar rätt skön. Skön att lyssna till då man vill lyssna på något lugnare eller softare. Det finns låtar jag jag redan fastnat lite extra för. Mina favoriter är Without You, Loaded & Alone & Last Kiss Goodbye. Typiska hinder ballader. Men som sagt har inte hunnit lyssna så mycket och jag tycker att de flesta verkar bra.

Jag kommer ihåg när jag pratade med dem i telefon. Jag tyckte att det var så läskigt! Det var faktiskt ett av mina favorit band. Det första jag sa att dem var heta och då frågade dem hur gammal jag var, det är snart två år sedan..


                                            
                          Suddig och oklar bild från deras gigg @ klubben mars 2007


                       




Måste rusa Sara står nere i vår hall vi ska gå och sola, hejsvejs!

Det här med nyårslöften...

Hej på er!

Hoppas att de flesta hade en trevlig nyårsafton igår. Själv tyckte jag att det var helt okej. Jag tog det rätt lungt eftersom jag fortfarande var rätt sjukt vilket var rätt klokt utav mig eftersom av det lilla jag var ute igår mådde sämre när jag vaknade imorse, tänk om jag hade sprungit runt där med en kort klänning? brr.. Men nu börjar jag bli bättre igen, vilket jag hurrar för!  Det är synd om min pappa som var väldigt sjuk när jag kom dit en sväng igår. Nu har alla i min familj varit sjuka. Mamma på julafton min bror dagen efter, jag och min pappa på min födelsedag  & nyår. Jag har ändå klarat mig bäst, har aldrig fått den höga febern som dem. Kanske beror på min grymma kost?

Vet ni vad jag inte gillar? Folk som säger att nyårslöften är till för att brytas. Det tycker jag inte alls. Tänk att det är helt nytt år som börjar med nya mål man vill uppnå. Tänk vad härligt, ett nytt år, nya tag. De ska inte brytas, då har man ju misslyckats med det man ville. Jag tror att många har som nyårslöfte att sluta röka. Det är givetvis inget man kan sluta med över en natt för de flesta. Men man kan ha som löfte att trappa ner under årets gång och inom en period slutat helt. Jag tyckte att det är ett bra nyårslöfte för dem som röker. Tänk att få bort den dåliga vanan. Jag tycker egentligen att det är ganska sjukt att betala för att skada sin hälsa så. Nu när jag skrev det där började jag tänka. Men alkohol då? det är inte heller bra för hälsan, framför allt levern. Ändå dricker jag och ändå skrev jag precis att jag tycker att det är sjukt att betala för något som skadar en. Jag är inte så perfekt heller. Men det är gott och galna och roliga kvällar är ofta det som lockar.

Här är mina nyårslöften:


1. Börja träna mer

2. Struna helt i gamla killar.

- Hur ofta har det inte varit så att man har tänkt: Varför hör av inte av sig? varför är han så långsam på att svara? man tänker på personen ofta men så är personen ändå så dålig på att höra av sig så man blir lite ledsen.

Nej nu är det slut med det. Istället för att tänka tillbaka och sakna (Vilket oftast är helt värdelöst och man känner sig deppig) ska jag släppa det helt och istället tänka det var kul det som var, tacka för det och gå vidare. För egentligen, i det flesta fall är man nog innerst inne glad att för det som var eller hände än att det än att det inte hade existerat alls?


                                    


                                                      Gott nytt år ( "i efterskott" )