Tallin shopping, stockholm shopping

Hejhej, jag har inte haft att skriva här på ettt tag så jag passar på nu! Hoppas alla har haft en trevlig jul! Jag har lyckats få på mig en liten förkylning. Men jag är glad som inte har blivit så sjuk som min mamma och bror var, båda hade hög feber. Idag har jag varit ute på språng hela dagen, ute och shoppat i cirka 8 timmar så när jag kom hem knarkade jag hostmedicin, nässpray, ipren och te. Jag hatar att vara förkyld, jag som fyller år imorgon. 19 år...Inget att hurra över direkt, åldern stiger.

Helgen spenderade jag och mamma den i tallinn. Jag kände väl där att jag började bli lite svag i kroppen då vi gick ute på stan hela dagen. Lite bilder därifrån och från shoppingen kommer här:

Deras stad




Gamla stan








Shoppingen

Ballerina till våren, en mysig kofta, några tröjor, jeans plus ett linne











Fulaste jeansen jag troligen har hemma just nu. Eftersom mamma var lite sjuk satt hon utanför en affär medans jag gick in där. Vi var i ett stort shopping centrum så jag gav henne min jacka där alla mina pengar låg också. Tog lite pengar med och gick in. Jag gick in i provhytten med 3 olika jeans modeller, jag blir helt förälskad i dem första jag prövade så jag till och med skit i att testa de andra. De satt PERFEKT över allt och jag verkligen älskade dem. Jag gick ut, hittade lite annat jag ville ha så jag var tvungen att gå till mamma och ta mer pengar från min jacka, så jag la ifrån mig jeansen på ett ställe. När jag kom tillbaka tog jag dem och allt annat. På hemvägen då jag kollar igenom allt ser jag att jensen är enorma! Någon hade alltså tagit dem och lagt dit ett par större. Fan att jag inte kollade, fanfan jag gillade verkligen dem. Men jag ska lämna in dem för insyning! Får se hur de blir då.

Fula, & för breda....






Små saker, ett Glisspaket & ett schwarzkopf. Ansiktskärm och glanssprayEn tallinn mugg, jag har börjat köpa muggar från alla länder jag besöker. Jag driker te så ofta så då är det lite roligt att ha!





Två halsdukar, sockor, tofflor & mössa




Sedan blev det:  te, choklad, godis till sally, parfym & sprit inköpt




Idag blev det shopping igen, fast här i sverige:


Klänning, tröja






Mineral bronze, lösnaglar, lotion, örhängen & underkläder






Till min egen förvåning en BOK.  Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna. Handlar om hennes liv och hur hon blev ett av de största namnen i porrindustrin. Boken innehåller även många bilder vilket är underhållande. Ska bli kul att läsa den faktiskt, nästan 500 sidor dock.





Nu ska jag ner & tvätta bort mitt smink, göra mig en kopp te och börja läsa lite i min porrbok! Godnatt på er!

Sista grejerna för i år!



Igår: Helena, Vilma, Andreas
Idag: Städat, städat städat, köpt sista julklappen, solat!
24e: Julafton
25e: Hjälpa till att måla om min väns sovrum
26-28e: Tallinn med Mamma

30e: Min FÖDELSEDAG
31a: Nyårsafton


                                                                        God jul !!!





4e advent

Tjenahopp!


Haha kolla vilken video jag hittade på Youtube. Förstår inte riktigt vad det är för något, försöker hon ha något slags rock band eller? ljusare röst finns knappt.. Blää!  Undra om det går bra för hennes band?    4e advent idag, och på Onsdag är det redan julafton. jag har ingen julkänsla alls, trots att det är tomtat och skit här hemma. När man var liten var julen så mycket större. Jag räknade alltid ner dagarna, dagen innan julafton var jag alltid så spänd och känslan när man vaknade upp den morgonen var så härlig. Nu bryr jag mig inte så mycket men det är fortfarande kul med julklappar!

Jag märkte att det var sol ute idag när jag vaknade, men jag missade alla sol timmar eftersom jag sov. Låg i sängen och käkade frukost och kollade lite på tv, när jag gick upp vid 13 så var den borta. Typiskt.

Nu ska jag iallafall ta något att äta, byta om och sen dra till sergel och kolla på bio. Sexdrive ska vi se ikväll, hoppas den är rolig. Jag behöver lite skratt idag..  Hejhej! 


 
          Sämsta haha!
   
         


Byebye


Hejhej!

Klockan är snart 6, och vad har jag gjort idag? ingenting. Kollat på film när jag kom hem imorse och käkat choklad. Snart ska jag som tur är iväg till blondskallen. Igår var jag extremt trött, vet inte om det var för att jag blev väckt ett par gånger den natten eller om det var av träningen. Låg hur som helst död i sängen och halv sov medans tvn stod på. Sara ringde mig mitt i allt och frågade om vi kunde åka till kista galleria för att handla lite julklappar. Så vi åkte dit efter jag hade käkat middag, kände mig som en zombie hela lilla resan.  Sofie och Frida skulle åka in till Harry b den kvällen så Sara hade lust att dra dit med. Jag som var så trött sa att det var ett kanske. Men jag brukar oftast piggna till på kvällarna så vi sa att vi också kommer in efter ett långt tänkande. Vi var hemma nån timma sen åkte vi iväg igen. Vi hann dock inte träffa upp tjejerna för dem blev utslängda eller vad dem nu blev? Vi drog in till harrys iallafall. Det var helt okej där. De spelar lite äldre rock där och jag är lite mer inne på nyare, dessutom var jag inte på stort festhumör. Men som sagt roligare än att sitta hemma. Att man träffade på Kim där inne gjorde det trevligare. Ändå om det kanske inte verkade som det först då jag var lite otrevlig när vi såg varandra. Iaf, kvällen flöt på, stället stängdes. Jag, Sara, Kim & Micke drog och käkade sen åkte vi hem till Kim där vi sov. Fast sov är kanske fel ord, hann inte sova mycket alls då vi åkte därifrån tidigt igen för att Sara skulle träffa upp ngn tjej vid 12 tiden.

Hm vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kim flyttar till Kanada imorgon, den rackarn!  Det känns rätt tråkigt, jag vill faktiskt inte det. Det är ju kul att umgås med honom. Känns bara lite konstigt att inte kunna få träffa honom mer.  Menmen...  Blir säkert nice för honom, man får väl tänka lite så. Det var iallafall en trevlig sista natt jag fick tillsammans med honom. Tack och hej, mer får ni inte veta!


     


                                         Shinedown- Second Chance




Julavslutning


Hallå!  

Jag sitter och har jätte ont i mina tår just nu. Idag var det julavslutning i skolan, något jag tror alla har längtat till. Jag hade på mig mina skor som jag köpte i veckan. Först var det helt okej att gå i dem. Men det var efter Fia och jag hade varit och tränat så fick jag jätte ont när jag skulle ta på mig dem igen, aj aj! Cirkelträningen var rolig, det var bara vi två plus två andra som var med. Efter gick vi och bastade vilket var väldigt avslappnande.

Jag hann köpa ett par julklappar innan vi åkte iväg. Nu är det inte mycket kvar. Ska fortsätta slå in lite klappar. Hejsvejs! 


                                                    

Sonic Syndicate!


- Dem lirar den 7/2, det är på en Lödag, det blir perfekt. Jag vill se dem. Dead by april och Union Square är förband. Missa dead i lördags så då får jag chansen att se dem igen. Great great. Fast.. Nu blir det segt att vänta i över en månad. Kommer nog gå fort, tiden flyger nästan förbi! 

          


 


Torsdag


Det är så skönt i skolan nu. Igår slutade vi 9.40 och idag 11. Imorgon är det julavslutning och vi lär sluta runt 10-10.30, sen är det ungefär 3 veckors lov. Vi börjar igen den 12/1. Det kommer bli så toppen och så skönt! Snart är det dags för lovet. Imorgon efter vi har slutat ska jag och Fia iväg för att träna. Det var över en vecka sen jag tränade sist och ibland känner jag mig verkligen rastlös. Ska träna så jag är helt slut efter, på något sätt är det en härlig känsla.

Jusst nu ligger jag här i soffan och slöar, har på Cartoon Network på tvn haha. Men det kommer bara massa killprogram.

Dagens lilla stil:

Såg ut som en knarkare, idag haha nej kanske inte riktigt. Jag är inte så mycket för att klä mig själv rockigt och jag brukar inte sminka mig så mörk runt ögonen. Men idag fick min insida visa sig liiite iallafall på utsidan. Pantera tshirt & svarta leggings fick duga, det är så långt jag brukar gå iallafall. Sen så sminkade jag mig lite mer mörk, kanske inte syns på bra pga min skit kamera på mobilen.







Jag måste gå och städa lite nu. Bubu! Hejsvejs!

Papmamma

Ska någon kika? Programmet börjar om 25 minuter på kanal 5. Jag måste kika iallafall, kolla vad det är egentligen. Måste ju säga att det är lite udda!



                               

Nasty little girls


Halloj halloj.

Lite senare idag ska jag visa min video jag har på mina söta valpar som min hund fick för ett antal år senare för Helena. Vi pratade lite om hundvalpar igår så ville hon se hur mina såg ut. Så ska visa videon när jag ska dit om ett tag.  När jag letade rätt på de bandet passade jag på att kolla lite på de andra jag filmat när jag var mindre. Talk shower, scream filmer, främling covers, sminkade till killar och sjunger till Nsync och good charlotte låtar. Men även som jag kallar det halvt porrvideos där jag och Henna bara är 12 ÅR!! Blir varje gång lika chokad när jag ser dem. Vi är 12 år bara men ändå så shakear vi, kryper på golvet, ja helt enkelt porrar oss och sjunger.


Jag tog några bilder så ni kanske förstår bättre vad vi egentligen höll på med.

Min video:  Britneys spears - Im a slave for you
Här står jag iallafall och shakear mitt ass med händerna mot väggen (hahah tror inte att jag kan göra så som jag gjorde förut länge, känner mig lite gamal!!)




Försöker på något sexigt sätt och krypa på golvet.....



Hmm. Sitter på en stol och håller på...




Min video var mest shake med asset och massa dans speciellt med händerna, tog på mig själv och allt. Förstår inte riktigt vad jag höll på med där om jag ska vara ärlig..

Hennas: Britneys spears - boys
Hennas video var mest att hon hade lite kläder på sig, iallafall överkroppen och massa kryp samt andra galenskaper i golv nivå.

Lite kryp, men en liten bikinitop!




Mer kryp!




Vet inte vad jag ska kalla det här..






Anyway, Vill aldrig att någon än vi två ser filmerna. Undra vems ide det var egentligen, vi var ju fortfarande små barn! hahaha. Lite roligt trots allt, men framförallt skämmigt!!


Ska fixa lite nu, adios!

Mina nya älsklingar

God kväll!  

Åhh, jag älskar verkligen mina nya skor jag köpte idag. Jag brukar nästan aldrig köpa eller ens ha på mig högklackade. Men idag blev jag riktigt sugen och köpte ett par som jag fall rätt fort för. Vi hade håltimme, först satt vi och pluggade lite projekt men sedan begav vi oss till centrumet istället en snabbis. Köpte lite saker till mamma som hon ska få av mig i julklapp, sen skorna till mig fann. Nästa utgång, då jävlar ska det bli riktigt hårt. Mina skor som jag är förälskad i (Och ja, jag är verkligen det) tillsammans med en riktigt söt klänning, here we come!



                        

                      
                           



Mycket annat har inte hänt idag. Skolveckan kommer att gå snabbt, har bara havdagar kvar. Idag fick jag tillbaka enkäter som vi har delat ut till elever i årskurs 4-5. Vi håller på att göra en undersökning till vår tidning (som är vårt projektarbete) som handlar om hur olika åldersgrupper äter. Är det någon skillnad mellan dem som föräldrarna fortfarande bestämmer över jämfört med de äldre? (gymnasieeleverna) Hur som helst dem hade svarat jätte bra på frågorna så jag blev jätte glad. På något sätt hade jag inte tagit enkäterna på så stort allvar, vi fick göra om dem flera gånger. Men dem hade svarat seriös och jag var mer än nöjd.

Det var väl inte mycket mer. Jag har kommit in i en period nu då jag känner mig ganska tom. Nu när vi har haft massor med skrivarbeten har jag knappt fått fram något ur mig. Låt mig komma ur det här snart....

God natt, natti natti! :)

Syskon..


Jag satt och kollade på Youtube lite. Jag började kolla lite på Fredagens idol framtädanden. Jag måste bara säga att Kevin ser redan ut som en vinnare i den här låten, som att han redan har vunnit.  Speciellt där på slutet, ser lite mäktigt ut tycker jag. 

            






Till en helt annan sak nu. Vet ni hur iriterrad jag blir på min bror? Han skulle låna pengar av mig imorse så jag gav honom mitt kort eftersom jag inte hade tillräckligt med kontanter på mig. Han skulle ta ut 200 :- till sig. Det hade han gjort också men nu ser jag att han har tagit ut 500:- och lite senare 700:-. Är det inte fräckt? Visst om han hade frågat mig. Då hade det varit okej,men det har han inte gjort utan bara tagit ut och det är just det jag tycker är dåligt av honom. Han har inte heller varit hemma på hela dagen så det går inte och säga åt honom. Blä!!

jag kan faktiskt!

Hej svejs!

Igår körde jag nyktert. Tranbärsjucie hela kvällen. Det var faktiskt inga problem, måste säga att jag inte har haft en sådan här Söndag som denna på riktigt länge. Har inte varit trött, har inte varit seg. Ja ni vet hur man brukar vara dagen efter. Den här söndagen har varit riktigt skön, nu laddad inför den sista veckan för i år i skolan!

Vi såg aldrig dead by april igår. Det var en jätte lång kö, och precis när vi var ganska nära dörren så fick ingen mer komma in, bara om det gick någon ut. Så när vi stod i kön hörde vi hur något band var därinne och lirade. Tråkigt, det var ju faktiskt därför jag ville det. Men vi såg iallafall det vackra rock lucia tåget. Bollnäs Martin var lucia, så vackra kläder dom hade.
Vi träffade på Hanke därinne. Han ska lira på Harry B ikväll, jag är verkligen sugen på att dra dit. Men ingen kommer vara taggad, inte en Söndag..

                           

                          


Jusste har glömt att berätta om Sista dagen på praktiken. Fia och jag åkte in lite tidigare för att köpa en blomma till dom. En blomma som vi sedan tyckte var ful. Haha det var så kul, fia och jag var en bit ifrån dom.

Karin ropar - tjejer kan ni komma?
Fia- åå vad vill dom nu?!


Hahhaha. Vi gick dit och dom är jätte gulligt och ger oss en varsin blomma i en jätte gullig liten kruka. Sedan får vi ett kort samt ett klippkort på 10ggr. Så det blev inget riktigt hejdå i Fredags eftersom vi får komma dit och träna :D

Hörs lite senare! Pusshej!

KEVIIN!

Halloj!

Banditfest ikväll med Henna och Sara. Dead by april lirar där. Det är väl egentligen därför jag vill dit. Festen är på ROQ, inte världens roligaste ställe. Men hey dead spelar där så det blir nog great!

De flesta vet nog vem som vann idol igår, kevin! Han förtjänar verkligen det tycker jag. Han är verkligen supergullig och så glad jämt. Jag önskar att jag också kunde vara sådär glad som han är alltid! Igår var jag ensam hemma så jag lagade middag och bjöd över Sara hit. Vi åt & sen drog vi och solade. När vi kom hem tittade vi på idolfinalen, åt lite kladdkaka och naturgodis. Sen lekte vi lite rockstjänor i sängen, jag tycker näsan att vi ska bli det. Hahaha!

Vet ni vad jag ska göra? jo jag ska fuska lite! jag orkar inte läsa min jävla svenska bok. Sen suger så hårt, att läsa 200 sidor till tar kål på mig. Den är från romantiken så ni kan väl gissa hur texten är. Det vi ska göra på måndag är bara att prata lite om boken sen ska jag skriva en enklare recension. Det går väl att hitta på internet?

Fuskdags, shhh! Ha det bra allihopa! Pusshej



                                       

sista minuten

Hejhopp!

nyss kommit hem, kanske lite sent för att vara en kväll då jag verkligen måste plugga. Jag har laddat upp med te och frukt som jag har här nu brevid mig. Hoppas på att piggna till lite. Imorgon är det sista dagen på praktiken sen är det tillbaka till skolan igen. Sorligt? jag vet inte riktigt, klart det blir lite tråkigt att lämna dom, men dock har jag varit lite uttråkad dom senaste dagarna. Vi får se hur det blir imorogn helt enkelt.

Nu måste jag plugga..fan fan fan!

God natt till er alla!

........





Åh, varför kan han bara inte gilla mig?







Säsongens sista despret girls!

Helloh

Blir ett snabb inlägg medans jag håller på att installera "Bonniers Trafiksola 2009" som pappa har beställt till mig. Lite kul och se vad det är, får hoppas att jag lär mig så jag slipper läsa den tråkiga teoriboken. Har dock redan läst ut den en gång, men hur länge sen var inte det? Har blivit ett sådant uppehåll med körningen nu. Men snart är nog kortet fixat. Vet ju redan vad jag får av pappa i julklapp.

Hoppas jag hinnar köra spelet lite innan despret. Det är säsongens sista avsnitt ikväll! Gud så segt det är att installera. Kommer att ha massa plugg den här veckan, känner mig lite stressad med tanke på allt jag måste göra den här veckan

Läsa ut engelska boken
Läsa ut svenska boken
Göra klart mina 3 apu uppgifter
Enkäter in och ut
Skriva halvtids projektsgrejs, samt skicka in allt vi har gjort med projektarbetet.


En sak som får mig lite gladare är att det är snart lov, och snart är allt klart och då får jag ta det lungt igen. Imorgon ska jag och sofia gymma på morgonen och vid 11 ska vi på ett pilates pass. Kanske kan få bort plugg stressen för en stund.

Jag måste planera lite i mitt huvud nu och testa spelet! Adios!


Så underbar

                                                Tears Don't Fall, Acoustic  LOVLEY!!! 

                       

Kanske blev lite för mycket igår..

God kväll

Andra advent idag, visst går tiden fort? nästan lite för fort tycker jag. Ibland önskar man att man bara kunde bromsa ner tiden lite. Det är inte många veckor kvar tills jag fyller år tex. Jag börjar bli så stor, det känns inte som det var länge sen jag var 13! Bang, snart är jag 30!
Den här helgen har jag inte varit så nyttig av mig. Men det gör ingenting tycker jag. I Fredags hade Henna och jag massa gott. Kladdkaka med vaniljsås, glass med hallon, chips & kinapuffar. Vi låg och kollade på idol och vräkte i oss, i alla fall jag. Efter det spelade vi Sims ett tag. En lugn kväll helt enkelt.
Sofies och min träning i lördags var väldigt kul tyckte jag. Vilken fin uppvärmning vi fick, blev nästan lite som en slags dans där en stund haha. Boxen var kul, tycker att det är så kul att leda. Mer ser hur trött personen är men ändå kör man med - NER &GÖR 5 SITAPS, BEN O KNÄN, UPP OCH KROGAR!!! Efter körde vi lite i gymmet. Efter nån timmas träning drog vi in till stan för att Sofie skulle köpa några födelsedagspressenter. Jag kom hem & åt middag sen åkte jag iväg direkt igen. Iväg med Sara för att sola och åka till kista. Där köpte jag en klänning till kvällen. Som inte ser så bra ut idag. Den är lerig och blodig!
Kom hem till lite efter 21 och vjag skulle ta bussen så som gick 10. Så hade 45min ungefär på mig att duscha, packa ihop alla mina saker och fixa mig! Men jag klarar det grymt bra. Men stresset var ändå onödigt. När vi kom till tågstationen fick vi veta att tåget var inställt. Vi skulle behöva få vänta i 30 minuter på nästa. Vi blev arga och tog helt enkelt en taxi in till rocks. Mycket bekvämare dessutom och bandit fick vi ha på.
Rocks var rätt kul, mycket folk & mycket plats för dans! Men tydligen blev jag för "full" tyckte vakten. Vi fick stanna kvar om jag drack en vatten. Jag gjorde det men vi valde att kort därefter dra vidare. Ingen aning varför, men vi hade två killar med oss som vi hade pratat lite med därinne. Dom skulle tydligen följa med oss. Vi tog en taxi till medusa, jag tror inte att jag sa ett enda ord till dom i taxin ens. Var helt i min egna värld, jag kunde inte ens skriva sms. Allt blev helt knas för mig trots att jag koncentrerade mig som aldrig förr. När vi kom fram till medusa, dumpade vi killarna (som jag inte ens kommer ihåg hur dom såg ut) och tog själva en taxi till Harry b. När jag vaknade upp vid 9 tiden i morse var jag fortfarande onykter. Jag kände mig less på allting, framför allt less på alkohol. Jag ville bara bli nykter. Jag känner att jag inte vill dricka på ett tag nu, nu när julen kommer kanske det passar bra också. Jag har druckit för mycket dom senaste helgerna tycker jag, dags att tagga ner en aning.
Idag har blivit en seg dag. Åkte till Stinsen för att kolla efter julklappar, inte så mycket annat har hänt. Skiter i skolan imorgon, vi har engelska prov som jag har pluggat noll till!

                                                 Bild från förra helgen, haha ser ni mina ögon! 

                            


Nej nu får det räcka, hejsvejs!


FREDAAAG!

Hej på er!

Trots att det är Fredag vet ni vad jag har gjort efter praktiken?, jo jag har pluggat! Jag känner mig lite smått duktig. Snart är jag klar med alla 3 apu uppgifter. Är hur som helst på god väg. Men har fortfarande två böcker att läsa ut. Ska fortsätta med den ena efter middagen hade jag tänkt.

Morgonen började inte så bra för Fia och mig idag. Båda blev alldeles frustrerade & arga. Orkar inte förklara men vi höll på med massa papperssaker och pärmarna vi hade vägrade att stänga sig osv osv. Sen kunde vi inte heller vara med på cirkelpasset som vi så gärna ville. Men vi fick sluta 15.30 så det är alltid något.
Tror de flesta vet hur jag kör mina helger, idag blir det lungt med idol och imorgon utgång. Henna ska komma hit lite senare och vi ska ha det mys. Gå & köpa något gott och ligga och kolla på idol. Blir nog great och riktigt skönt efter veckan! Jag behöver ta de lungt på Fredagarna eftersom det burkar bli träning rätt tidigt på lördagen. Jag och min träningsvän som jag har på lördagarna, sofie alltså ska köra box imorgon. Men vi ska koncentrera oss lite mer på det än gymmet imorgon. Det blir nog super kul!
Nu ska jag gå och göra middag och kanske hinna läsa lite innan Henna kommer över. Pusspuss!

Bullet for my fucking valentine!

Halloj halloj!


Igår var det som sagt bullet. Det var grymt men tyckte dock att dom spelade för få låtar. Dom öppnade med Scream Aim Fire. Bästa tyckte jag var Waking the demon men alla andra verkade bli mest taggade utav Tears don't fall. Haha Henna såg så rolig ut när hon hoppade runt där, men tråkigt och stå helt rakt och bara kolla ju. Det gjorde nästan alla bakom oss. Men vi var nog med på noterna haha!
Det var två förband. Det ena var okej. Det andra sög så det inte var sant. Var riktigt uttråkad där ett tag och ville inget hellre att bullet skulle komma så man kunde ha lite fun.
Det var lite roligt då vi stod i kön för att komma in. Innan man fick komma in skulle de visitera alla. Jag åkte inte hem emellan praktiken & konserten så jag hade min väska med mig. Vakten bad och få kolla i min väska. Jag hade en parfym som är ganska stor och smal med mig. (Ser lite ut som en liten spritflaska) Man ser att han tror att det är något annat först.  Han tar upp den och sedan säger:
Vakten-  ...aaa, det kan vara bra att ha med sig..
Vakten- Däremot undrar jag vad det här är?..
(Han tar upp en burk med vittpulver i)
Jag- Alltså det är kostillskott..
Vakten- Så du kör hårt du?


Det var en rolig kväll och det var väldigt kul att se dom. Här är några bilder. Kanske inte dom bästa dock!


                               

                               

                              



                        



                         

                               

                               






Jusste en annan grej. Henna och jag var på helt fel ställe och virrande runt och letade efter Arenan. Trots att båda har varit där tidigare så var vi lost.
Vi ser ett gäng killar som vi anar att dom ska dit, så vi tänker att vi ska gå efter dom. Vi går & går, det kommer två stycken mot oss och går förbi.

Henna- Keviin!!
Jag - åå...


Jag fortsätter gå, kollar till höger för att säga henna något. Hon är inte där. Kollar bakåt och hon skyndar sig mot honom och ropar : keeviiiiin!

Dom stannar och och står och pratar med dom. Jag går dit. Vi får båda en kram av Kevin. Pratar lite med dom sedan fortsätter vi gå. Några sekunder senare slår det oss: KILLARNA! 


                                                    


Nu hinnner jag inte skriva så mycket mer. Imorgon är det Fredag vilket knappt kan bli bättre. Fia och jag körde Gympa idag. Rump&mag övningarna var kul. Imorgon hoppas vi på cirkeln!

See ya ! Puss

Bfmv tomorrow!


Har väntat i över en månad, imorgon ska dom äntligen lira! Det ska bli grymt kul och se dom. Henna kommer att sluta tidigare än mig så hon kommer över till min praktik så har hon lite tid och fixa sig innan om hon så vill det. Får hoppas att jag får sluta lite tidigare då dom ser att jag har någon som väntar på mig haha. 


Det blir nog en trevlig kväll! kommer bara inte vara roligt att gå upp nästa morgon. Varför kunde dom inte lira här i stockholm på fredag istället? Lund & Gbg har i helgen. Dumt...

                                     


Höres bloggen & ni andra ! Pusshej.

LOK!

Den här låten har fastnat för mig.  Så iriterrande. Den kommer varje gång man är ute på krogen, och även i Lördags. Har aldrig hört låten nykter faktiskt förrens idag. Haha var tvungen och lyssna på den för att den har fastnat!

                          



Idag har det varit en grå och trist dag ute. Helena och jag bakade pepparkakor idag. Jag är inget stort fan utav peppar

"Vart fan är vi?"

Hej!

Då var det lite om helgen.  Fredags natten kunde jag inte sova alls. Min pappa hade druckit den kvällen så han höll ju på och härja här hemma. Blev ganska arg men orkade inte gå ut till honom för att be honom om att hålla käften. Sofie och jag drog och tränade så att vi var framme runt 12.10 vi drog därifrån lite efter 15. Vi tränade i över 2h. Gym, lite cirkel som jag gjorde upp till oss och sen boxning. Var helt slut när det var dags för boxen så orkade knappt vilket var tråkigt eftersom det var det jag hade längtat till. Efter träningen var det dags för skön bastu. Jag fick träningsvärk i låren och rumpan haha, men det är bra tycker jag!
Blev lite försenad med att möta upp Johanna & Alex men det var ingen fara. Vi drog först till centrum sen drog vi hem till mig och lagade mat. Jag var jätte trött och ville vara taggad till kvällen så jag frågade om vi kunde kolla på film så gjorde vi det. Då fick jag en chans att sova lite. När dom åkte härifrån hade jag en timme på mig innan jag själv skulle åka så jag skynade mig och tog en dusch & fick stressa stressa. Johanna hade velat följa med men hade inte sitt leg med sig så kändes lite dumt och börja fixa sig när dom var där så tog på mig lite stress istället.
Sofie skulle egentligen inte ha följt med men hon ville sen inte stanna hemma så hon följde med men skulle egentligen dra vidare till Eric sen, men det blev inte av.
Vi skulle egentligen kolla till Rocks stället men det var kö där som vi inte orkade stå i så vi tog en taxi vidare till vårt "hem" som de flesta borde veta vilket ställe jag menar.
Under hela kvällen satte vi oss ned 3 gånger. Två av gångerna satt vi i kanske 2 min den andra kanske 5. Så i runt 4 timmar stod vi upp sjöng, dansade o virrade runt. Snacka om att vi egentligen "tränade" bort alkoholen. Bra jobbat!

Jusste min favorit dj var där! Han ska jobba om 2 veckor igen, woho! Han spelar jämt det man vill lyssna på, så söt.
Hur som helst, efter var vi påväg hem då det kommer från ingenstans två killar fram och kramar oss. Vi pratar lite med dom, sedan är vi påväg hem igen. Dom kommer igen och hämtar oss för att vi ska till dom. Vi åker väl dit tänker vi. Vilket alla vi ångrade sen. Dom var riktigt konstiga. Vid 5 tiden låg alla typ och sov, men inte Sofie och jag. Medans alla bara satt satte vi på musik på youtube och stod och dansade mitt i allt. När dom nästan sov försökte jag liva upp lite och skoja lite så jag går och sätter på spicegirls - wannabe. Så sofie och jag står 5-6 på natten och sjunger och dansar till spicegirls medans dom andra ligger och halv sover. Vi fortsätter med barbiegirl låten, backstreet boys och annan skit musik som man kan tänka sig från förr.
Vi hade ingen lust att stanna kvar där så vi drar därifrån. Vi hade ingen jävla aning vart vi var. Så vi bara gick lite. Det är mörkt, tyst förutom några fåglar som kvittar. "Det är första advent idag" påpekar vi, vi fortsätter gå helt lost. Vi är hemma vid 7 i alla fall och sover till nästan 14. Det var så skönt att få sova. Hela dagen låg och och min blondievän i sängen. Vi gick upp en gång för att åka till centrum och köpa dricka,chips, varsin godispåse och mat. Sen var det åka hem och svulla i sängen ända tills kvällen då jag gick hem. 

                                        Kunde vi inte äga mer med den här låten? HAHA !
                          

                     




                            


                             

                                       



                                                 
                    Fick en ring av vakten eller chefen som han är haha, knäppa dom är!



Fler bilder kommer kanske senare då jag har fått dom skickade till mig.


Ha en fin dag, pusshej!