God Kväll

Jag orkar inte skriva så mycket om helgen nu, gör det imorgon istället då några bilder från igår kväll kanske kommer upp med. Jag kom hem för runt 30 min sen. Gick direkt och duschade för att känna mig fräsh igen. Varför är det så att varje gång man är ute på krogen får man en dusch utav alkohol på sig? Nu tänker jag att jag måste gå och borsta tänderna och gå & lägga mig. Imorgon är det en ny vecka som börjar och jag orkar inte vara trött och hängig!

Buh, nu måste jag logga in på mitt swedbank konto och kolla hur mycket det gick åt igår egentligen! Haha inget man vill göra direkt. Menmen, godnatt!

En Fredag hemma

Hej på er alla!

Jag är så mätt och så äcklad av alla sötsaker! Jag var till och med tvungen att gå och borsta tänderna. Det är ju Fredags och till Idol myset så åt jag en munk med äppelkladd, 3 kakor, russin & te. Hm det var nog bara det. Låter inte så mycket när man skriver det men mätt blev man! Dessutom fick jag en lussekatt av Karin idag, så socker har det blivit. Men hej, det är Fredag!
Idag var en lite bättre dag på praktiken än igår. Fia & jag hade så tråkigt igår! Fanns ingenting att göra, vi satt och slöade oss framför datorn. Idag var jag för första gången med på ett pilates pass. Kändes inte mycket till träning mest något avslappnande. Andningen var jätte svår, orkade inte hålla på och andas in och ut hela tiden. Det var tråkigt att tänka på att göra det hela tiden. Men annars var passet väl helt okej. Efter pilatesen kom Fia och vi körde cirkelpass. Det var riktigt kul och bra träning ska ni veta. Man tränar ju allt!  Imorgon ska jag och sofie gymma sen ska vi köra boxning. Längtar så till boxen, imorgon äntligen. Passa dig sofie!
Imorgon är en "fullbokad" dag. Börjar med att sofie och jag ska vara på gymmet till klockan 12. Så det blir sovmorgon iallafall. Efter tre tiden ska jag möta upp Johanna och eventuellt Alex. Vi drar först ner till centrum, sen hem till mig för att laga lunch/middag som det blir. Sen kanske det blir någon film eller så, vi får se vad vi hittar på. Efter att dom har dragit hem är det dags för att fixa sig snabbt. På kvällen blir det dags för utång och fest fest fest! Dock hade jag planerat att bara stanna hemma och ta det lungt i helgen. Men blir nästan ut tvingad, men klart man är taggad för imorgon. Har dock 2 krav om jag ska ut:

  • Inte gå till Medusa
  • Åka HEM efter

Tänk att vakna upp och vara hemma? Det var så länge sen, i sommras sist! Nu ska jag hem och sova efter. Jag vet inte om det där låter så bra menmen. Vi ska testa ett ställe som heter Rocks. Ingen aning om vad det är för ställe. Men tydligen hårdmusik ska det vara. Värt att testa tycker jag.
Jag bad Johanna att köpa ut två vodka flaskor så det är bäst för henne att hon har med sig dom! Jag ska nog inte dricka alldeles för mycket imorgon, det är bara bra att ha till någon annan gång. På Söndag vet jag inte vad som händer, vill inte ens tänka på söndag. Söndagar suger.

Snart börjar fortsättningen av idol. Vi hörs väl på Söndag antar jag! Pusshej.



                                           

                                             Från lungt pilates till hårt!


Små tjuvar!

Godkväll!

Vet ni vad jag har gjort idag? jag har åkt pulka haha! När man inte har gjort det på riktigt länge är det faktiskt kul. Vi hade en snowracer så det var grymt. När jag gick där uppe i backen började jag små skratta lite för mig själv. Jag kommer ihåg när jag var runt 15, man hade ju slutat åka pulka i den åldern för några år sedan så man hade ingen pulka hemma. När jag & sara gick ute en gång hittade vi en pulka så vi tog den och åkte med den. Till nästa gång hade den blivit snodd. Så vi planerade och gå och sno en eftersom vi inte ville gå in till en affär och köpa en. Vi gick bland massa hus och letade efter den perfekta pulkan. Till slut hittade vi en, en pulka där det fanns 2 säten! Perfekt. Den ena höll vakt medan den andra öppnade grinden och sprang in till deras framsida och tog den. Snabbt sprang båda därifrån, med en pulka...... Haha bara så komiskt hela grejen.

I alla fall, imorgon är Fia & jag nästan helt själva på praktiken. Alla andra är på konferens, ute till sjös! Tänk om våran lärare visste det. Vilket ansvar vi har. Men vi båda tycker att det kommer bli skönt. Vi får göra vad vi vill & ingen kan säga åt oss vad vi ska göra. Jag har lessnat lite på stället, vi hinner ju aldrig gå på pass längre. Tiden går mycket långsamare då. Tur att Fia är där går snabbare än när man är det ensam.


                                                             



Jag hoppas att jag kan sova inatt. Igår låg jag i FLERA timmar. Försökte och försökte. Det var hemskt, och jag vet om jag hade satt på tvn eller satt mig vid datorn skulle jag bara piggnat till, som alltid. När man äntligen hade somnat till lite får man det här smset:

Haha:) varför va du så dissig . . . ? Ja var väldigt full den kvällen. Sry om ja försökte pussa dig. Ja var bara full o glad ;) Jaja men ha det bra.

Åhh tänker jag bara. Har han inte förstått än? låt mig bara vara. Han kommer flera dagar efter, men ett sånt onödigt sms också. Jag vet inte varför jag avskyr människan så mycket, känns lite elakt. Men det är något med hur han beteer sig. Bombar med sms, flera åt gången. Ibland har han tjej ibland är det bara hans "kk" och så ska jag få information om deras förhållande. Jag bryr mig inte! Nej, om han hör av sig mer är han verkligen trög. Då för jag minsann säga åt honom. Euw!

Hejsvejs!

Oja!

Jag måste säga en sak, jag älskar galna kvällar! Tyvärr min kropp som vill ta det lungt. Men det blir utgång denna helg med! Jag som för några timmar sedan sa att det inte skulle bli så, ajdå.


              Bild från en kväll som var så bäst! Singstar skrik, brandalarm, bord dansning, älgrop & gräsplocking! Ni förstår ingenting antar jag :) !
             
                   

Ett par dagar hemma

Laptopen i knät och totally spies på tvn. Haha jag skrattar nästan åt mig själv att jag har på det. Men det kommer knappast något annat den här tiden. Det har varit så skönt att få sova ut idag och igår. Skolan sket jag i igår och praktiken idag. Sov till 1 igår och efter 10 idag. Så otroligt otroligt skönt. Jag funderar på att ta en lugn helt nästa. För att jag orkar inte att jag har världens ångest varje Söndag, att jag inte har någon ork till en ny vecka. För att jag inte har vilat något under helgen. Visst på Söndagarna har man ju vilat men det har ju varit återhämtning från kvällen innan och inte från veckan som har gått. Så vad slutar det här med? jo att jag skiter i skolan & praktiklen för att vara hemma och bara få ta de lungt och få lite tid för mig själv.
Jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår så jag borde ha gått till praktiken men det har ändå inte varit avgörande utan min jävla lathet just nu. Så jag är nästan helt säker, nästa helg blir lugn.

Jag längtar tills Sofie och jag ska göra boxen på lördag, det är så himla roligt! Många dagar kvar dock!

Höres!


Onej, inte Söndag igen!

Jag mår inte bra just nu. Jag känner att jag inte kommer att klara mig ifrån en förkyldning. Här hemma hos mamma ligger hon sjuk, hos pappa är han sjuk. Snart är det nog min tur, kände redan i fredags hur det började komma. Jag har varit på något konstigt humör idag. Har Känt mig på något sätt tom. Tom och så himla lugn av mig. Men bättre kändes det efter att jag och min bästa vän klädde på oss massor med kläder och gick ut en promenad och pratade lite. Eftersom man inte frös var det mysigt, förutom några snöstormarna som kom & gick. Båda bestämde sig om att skita i skolan imorgon. Jag känner så varje söndag, ingen ork för en ny vecka med massor av vardagar.
Hur som helst tycker jag att helgen har varit väldigt trevlig! Fredagen var lugn & mysig. Lördagen var rolig med boxen. Så vi höll på och skrek där innne, folk måste ha hört oss - VEM HATAR DU!?, KOMIGEN!! SLÅSLÅ!
På kvällen var det dags för snart stammis stället Medusa. Hinner vara där i 5 min.- Nejnejnejnejnejnej säger jag till sara lite tyst.
- Heeej  (han kmr fram & kramar)
- heej...
- Får man ingen puss
?

Åh! Vad jag inte gillar honom. Vad gjorde han ens där? han lyssnar inte ens i närheten av sån musik. Men man förstod nog att han var där bara han visste att vi skulle komma. Jag gillade inte hans närvaro alls där.  Men jag hade ändå roligt där inne. Men tror nog att jag var en aning för "vild" därinne. Vikarie vakten kollade lite konstigt på mig.  Men jag skyller på att musiken gör mig sån! Det är bara så grymt ibland. Får kolla in medusas hemsida om det kommer upp några nya bilder där. Det var en fotograf där som tog hundratals bilder kändes det som på mig och sofie när vi stod i baren. Förstår inte vad det är för speciellt med det. En gissning kanske. Vi var för fulla & han inte fick till en bild! Haha!
Det det var dags att lämna stället skulle vi tydligen åka på efterfest i tyresö med 5 stycken andra killar. Visst tänkte jag men egentligen hade jag ingen större lust. Vi alla hoppade in i någon familjetaxi och började åka iväg. Kim ringer & då vill jag hoppa av taxin. Eftersom jag sitter längst bak får jag skrika på taxichauffören att han ska stanna. Han gör det till slut & jag tror inte ens att jag säger hejdå till tjejerna utan går bara. Går hur som helst tillbaka och tar en taxi till Kim. Vägen dit kändes som en evighet, jag ville bara komma fram snabbt. Blev i alla fall väldigt glad när jag såg honom, han är en cooling. Enough said.


Inga bilder blev tagna igår. Satt & kollade igenom lite gamla bilder nyss. Då hittade jag den här som är väl snart 2 år. Uh vilken tid det var! 

                                      


Nu ska jag göra något annat! Adios amigos!


Vilket stress det blev

God kväll!

Tror inte att någon har missat hur mycket jävla snö det har kommit? blev alldeles chokad när jag vaknade imorse. Hur som helst, igår tog jag det lungt. Var hemma hos vännen min och blekte hennes hår samt mitt, kollade på idol och åt lite chips. Idag åkte jag och sofie tidigt in till stan för att åka och träna. Först hade vi lite uppvärmning, sedan gick vi in på gymmet och efter det körde vi boxning. Vilken träning det blev! Flera timmar. Efter all träning gick vi och bastade. Så avslappnande. Därefter gick vi och shoppade lite till kvällen. Klänning, leggins osv. Sen blev det stress stress hemåt. Hemma i 20 min sen åka till sollentuna. Men nu är jag här, ingen mer stress på några timmar. Helena, e1mma och jag har precis ätit massa pizza, mums! Vid 10 tiden kommer sara och sofie hit. Det blir bra, sen blir det party


Trevlig kväll allihopa!

Mammor...

...Snälla mamma, om jag nu vill skaffa mig en pojkvän kan jag nog göra det själv. Du behöver inte göra det åt mig....
...Jo det är så att jag sov hos pappa igår. Hemtelefonen ringer och jag går och svarar. Det är min mamma som vill att jag ska prata med någon kille som heter Tomas - Han gillar samma musik som dig, säger hon.
jag vägrar. Hon forstätter och säga hur himla fin han är hela tiden. Jag säger nej men hon tjatar, jag lägger på..
Idag när jag kommer hem till mamma hittar jag ettt litet brev på bordet till mig:

Hej Jenni!

Hörde att du gillar samma musik som mig. Du är väldigt söt å din mamma tycker att vi borde träffas å de tycker jag med. Tycker du är duktig med ditt fulla schema.
Kram Tomas!

Nyss så ringde hon upp honom, han ligger liksom och sover sen ger hon telefonen till mig, jag vägrar först men hon tjatar så jag tar telefonen. Hon går bort. Hur fult känns det inte och prata med någon kille som ens mamma försöker fixa en ihop med? Jag pratar lite med honom sen säger jag att han ska sova vidare och hejdå.

Blir iriterrad på det här. Jag vill inte, kan hon förstå det! Men så undrar jag ändå hur han ser ut, tänk om han är skit snygg? han tror säkert att jag är jätte otrevlig nu, för jag lät nog lite sur i telefonen.
Bäst att försöka sova nu, gick up så tidigt. Ska iväg och träna innan jag börjar imorgon. Godnatt!


SNÖÖÖ!

Hallåhallå, snabbt inlägg med lite skit. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa. Har ju sagt att jag försöker få så mycket skolsaker gjort nu i veckan så jag slipper på vardagarna.

Idag kom Ulrika (vår lärare) och hälsade på oss på praktiken. Var väl skönt att få en paus från allt annat ett tag. Imorgon kommer bli en helvetes morgon känner jag på mig. Jag börjar klockan 7 imorgon. Jag måste ta bussen som går 6.20. Tänkte vakna vid 5.50, bara klä på mig och ta lite frulle. Anledningen till att jag börjar så tidigt är för att han som egentligen skulle öppna inte kunde nu. Så jag kommer alltså öppna hela stället, kommer knappt vara folk där så det blir väldigt lungt. Allt öppnar ju typ vid 10 så jag har 3 timmar på att göra vad jag vill. Jag har redan bestämt att jag ska gymma ett tag. Gjorde det idag men hann bara 30 min innan den där jävla chrisoffer kom. Det går verkligen inte att gymma när han är det, han är så het! åh, ni ska se hans kropp. Jesus... Så 5 min efter han hade kommit gick jag. Samma sak förra onsdagen då fia och jag gymma. 5 min sen gick vi. Haha han lär börja undra..

Hur länge tror ni snön håller? Helena och jag satt och kollade på film idag. Efter filmen när vi går ner för att göra middag säger hon att det är alldeles vitt ute. Vi hade inte märkt något så man blev en aning chokad! Vet ni vad det slutade med? snöbollskrig! 4 tjejer mot andreas! När jag var påväg hem och hade lugnat ned mig började jag tycka att vädret var äckligt och hade verkligen ingen lust att vara ute. "Hur kan man vara ute" tänkte jag..

Jag har inte tid och skriva, ska upp så himla tidigt! Kramkram!

@ hälsopuls

Sitter på praktiken nu. Slutar om drygt 30 min vilket jag längtar till. Nu sitter jag bara i receptionen och slappar. Fia går runt och fixar & trixar vilket får mig att känna mig väldigt slapp. Men jag orkar faktiskt inte.
Jag sitter och har på youtube videon som jag har under det här inlägget. Haha egentligen ska vi ha på lugn musik, men det har vi också. I bakgrunden av min musik!

Ska nog inte skriva mycket mer, adios!

pumpa!!

Haha Sofie, här är våran Harry B låt! Den kom någon gång under kvällen och den fasnade i skallen på mig så vi satt och sjöng den i taxin halva vägen. 
Det är så tråkigt att det är måndag, jag vill ut! Nej det där låter inte bra, jag kommer bli alkolist snart.. Jag vet redan nu att jag inte kommer att sitta och plugga som jag hade sagt. Ska ta vara på mina lediga timmar nu i veckan och försöka få lite gjort så. Så precis därför ska jag sätta igång med lite enkät grejs skit! 



                 



Hörs bloggen min!

Vi ska sjunga så att vi är hesa imorgon

Nåja det lyckades jag inte riktigt med vilket egentligen är konstigt med tanke på hur mycket jag sjöng "skrek" igår. Den här helgen hade jag tänkt spendera till att plugga. Tråkigt jag vet, men det behövs verkligen. Har massor att göra. Får nog offra nästa helg till det.
I Fredags blev det Harry B , låg i soffan till en början utav kvällen & såg idol. Sofie smsade om jag var taggad på att hänga med på fest i högdalen där Eric skulle vara. Sofie ville gärna träffa honom så visst tänkte jag. Jag åkte in till stan för att möta upp Sofie på harry där Frida o hennes grabb var där med henne. Vi stannade till stängning nästan vilket vi egentligen inte skulle eftersom vi skulle ju dra till dom. Men vi hade roligt där och tiden bara rusade iväg. Vi tog en taxi till Tim, Erics kompis där det bara var dom nu. Sofie hade med sig någon flaska med sprit och jag drack upp den hela själv. Jag sa att jag skulle däcka direkt om jag drack upp allt, och det gjorde jag nästan på engång också.
Vid drog därifrån vid 1-2 dagen därpå. Kände mig hur seg som helst. Soffan och jag åkte förbi Johanna för att hämta upp dricka hon hade köpt ut till mig till kvällen.
Vi tog en buss från henne eftersom tågen var så försenade. Vilken jävla buss säger jag bara. Den virrade ju runt överallt kändes det som. Vi hamnade hur som helst utanför Solna centrum. Vi köpte käk från donken och gick till pendeln. Var hemma vid 17, hann sova i 2 timmar. Sen var det bara att gå upp och duscha & fixa sig inför nästa utgång. Till en början hade jag bara lust att ligga kvar i sängen men det är klart att man taggade till efter en stund.

Jag hade så jävla kul igår. Var på medusa och dom hade en ny dj där. Han var så jävla grym, han spelade verkligen toppen musik. Han såg så rolig ut när han headbangade där inne i sin lilla bås. Hoppas han kommer vara där nästa gång med! Vad ska man säga om kvällen egentligen? Sprit, rock, dans & en jävla massa sjungande! Vi var påväg hem efter kvällen men så träffade vi på några och vi hamnade på lidingö. Äventyr äventyr..
En riktig rolig helg helt enkelt, dock känns det som all träning under veckan har blivit förstörd av all alkohol.

Nu ska jag ta en dusch och ta något att käka! Adios !



Btw, när jag tittade i min väska imorse hittade jag denna lilla mjuka varelse. Fick den av någon snubbe när jag stod i kön för att hämta ut mina saker. Hade helt glömt. Kommer inte ihåg vad han sa att den hette, måste döpa om honom! 

                                   

ut med mig!

Grönt te, nötter och naturgodis har gjort mig pigg! Jag är taggad taggad taggad. Sofie & jag ska på äventyr ikväll. Ska snart fixa mig för klockan är faktiskt halv 10 redan.
Såg idol nyss, rätt kul med duetterna haha! Jaja, trevlig kväll! pusshej

Vad jag blir ARG!

Vad i helvete är det för fel på vissa människor? vem fan går och slår på en oskyldig människa?! Mamma berättade idag om hur hennes kompis hade blivit slagen av sin sambo. Jag är inte säker, men jag tror att det har hänt vid flera tillfällen. En gång, för flera år sedan, då kompisen och min mamma hade varit här hos oss hade han kommit hit och tagit sönder vårt bord och stolar. Helt galen.
Det var någon vecka sedan. Då hade han hållt på och slagit på henne. Vid ett tillfälle hade hennes 10åriga sån sett det. Jag tycker bara att det är för hemskt. Nu är han polisanmäld. Han håller sig dock gömd, äcklet. Mamman har nu fått en slagsring sak som hon bara kan trycka på om han skulle dyka upp. Polisen kommer direkt då. Jag tycker så synd om hennes son, ingen ska behöva se något sådant! Han har fått suttit i förhör med poliser med videoinspelning.
Fega jävla kräk som håller sig gömd, stå för vad du har gjort!




Idol har börjat. Ska snart bege mig till soffan tillsammans med mitt narurgodis. Idag orkar jag inte göra mycket alls. Började egentligen 10 idag. Men drog redan 7.45 hemifrån för att hinna träna innan jag började. Tränade i gymmet. Ett par timmar senare var jag och Fia med på Cirkelpasset igen. Hade nästan ingen ork kvar men jag överlevde. Vi fick sluta runt 15.30 idag. Kände när jag åkte hem att det var en riktigt skön fredag, trots tråk regnet. Tog tåget hem, åkte iväg till centrum för att handla och hämta ut ett packet från posten. Åkte hem och lagade en god och nyttig middag. Gjorde en sås, eller mer röra skulle jag säga som Anna tipsade om. Man smular fetaost i gräddfil, sen har man i vitlök och lite svartpappar. Jag körde i även kikärtor, persilja & ruccola. Det blev jätte smarrigt tillsammans med lax & kokt potatis. Hade även olika groddar till, plus lite extra kikärtor&ruccola. Perfekt fredags mat!
Jag känner verkligen att det här är en skön fredag, trots att jag bara är hemma. Men det är det jag vill, orkar inget annat. Imorgon dock blir det nog festfestfest!

Nu är det dags för att gå ner och se på idol! hejsansvejsan!

pass pass pass

Regnet verkar hålla i sig. Idag skulle Fia och jag gått på afrodans (haha) men det blev tyvärr inte av eftersom vi behövde stå i receptionen. Vi kör på det nästa Tisdag istället. Afrodans..Låter kul! kommer säkert bara garva hela passet pga den annorlunda dansen. Vi får helt enkelt se nästa vecka. Eftersom vi inte gick på något pass hann jag gymma lite innan vi slutade vid 5. Det blev inte mkt  runt 25min. Men det är väl alltid något.
Imorgon ska vi göra pilates. Vet någon vad det är? jag är inte helt 100. Men det liknar yoga lite, men pilates har inte riktigt såna rörelser som yoga. Spännande spännande. Allt har annars gått bra idag.

Ska nog plugga lite projekt nu. Hejsvejs!

regn regn och blås!

Vilket jävla blås väder det är där ute! Usch usch usch, blåste nästan bort! Och regnat har det också gjort idag. Verkligen en sådan dag man bara vill sitta inomhus.
kollektivtrafik är verkligen jobbigt ibland. Bättre för miljön men kan vara segt. Idag när jag skulle ta 13.43 tåget var bussen så långsam så när bussen var framme vid stationen var tåget redan där. Tur att man träffade på Fia & Josefina på bussen så man hade någon & snacka med då man väntade på nästa tåg.
Pågrund av det äckliga vädret la Helena och jag mig i soffan med en filt över oss & med en varsin kopp te och kollade på film. När man väl är där ute hatar man det, det är kallt och ruggigt. Men det är faktiskt väldigt mysigt när man ligger och tittar på film och kollar ut och ser att det spöregnar och blåser för fullt. Man själv ligger i värmen och känner inte av det. Det är faktiskt fördelen, för egentligen om det hade varit soligt och jätte fint väder hade man antagligen velat vara ute och om man nu skulle kolla på film hade det nog inte varit lika mysigt.

Jag känner mig rätt trött just nu. Men jag vet att om jag skulle gå och lägga mig skulle jag säkert inte kunnat somna. Så är det många gånger för mig.
Igår kände jag mig hyfsat pigg hela dagen trots att jag sov i någon timma bara. Vid 19 igår la jag mig i sängen för att se sista delen av hockeyn, jag däcka direkt. Och jag menar direkt. Jag som kände mig pigg liksom. Vaknade upp några sekunder då hade hockeyn slutat, bytte kanal, däcka igen. Pappa kommer in i rummet vid halv 10 och väcker mig. Ska du inte släcka lamporna? frågar han.
Min tv var fortfarande på men ljudet var av. Hade tydligen i sömnen stängt av ljudet eller något haha. Slänge kläderna på golvet, gick upp och släckte. Sen fick jag världens underbaraste sömn. Det är så härligt, man borde alltid vara sådär trött när man ska lägga sig. Man uppskattar verkligen sängen och tycker att det är så himla skönt!

Imorgon är det dags för praktik igen. Rätt kul faktiskt. Får se vilket pass jag och fia tar imorogn. Kanske blir det lite box? vore kul! God natt !

Ny vecka och en ny låt i huvudet på mig


Hej på er!

Jag ska iväg om 10 min så jag hinner inte riktigt skriva något nu. Gör det när jag kommer hem ikväll istället.

Ni får en underbar låt istället In flames The Chosen Pessimist. Den är bara för skön. Tar ett tag innan den kommer igång, men när den väl gör det loove! Från nyaste plattan a sense of purpose!



             

"Girls just wanna have fun"

Hallo !

Som ni antagligen ser under det här inlägget så blev det inte bara bio igår. Måste bara påpeka att det inte är jag som skrev inlägget heller utan Kim. Fast det kanske man märker?

Jo Sara och jag åkte in till stan runt 19. Redan på bussen mot stationen började vi bli taggade på att dra ut efter bion. "Vi går och tar en cider efter bara sen drar vi" men redan på tåget visste vi väl att det inte bara skulle bli en snabbis ute.
När vi kom in drog vi och käkade middag därefter gick vi till Sergel för att se filmen. Filmen var helt okej. Tänker inte berätta om den för er som inte har sett den och tänker se den. Tycker dock inte att den var lika äcklig som de tidigare filmerna. Slutet var det ända äckliga! Det kommer komma en sexa, när kommer dom sluta egentligen?
Efter bion drog vi till Medusa där vi inte hade varit på länge. Stefan kom dit, åh det var roligt att se honom igen! Vet inte om ni kommer ihåg. Men har nämnt i ett tidigare inlägg något liknande "Hans läppar var så gulliga och hans ögon var underbara att kolla in i". Han kom rätt sent. Strax innan 2? , så hann inte umgås så mycket med honom.
Var lite besviken på djn igår. Han brukar annars spela jävligt bra musik. Men igår tyckte jag mest att det var mes låtar han spelade. Men det var kul hur som helst.
Under kvällen var Sara med en kille som hette Micke. Dom pratade och var med varandra lite då och då. När det var dags för stängning sa vi hejdå till Stefan och började gå hemmåt. Jag hör att några ropar brudar efter oss så när jag kollar bakåt springer Micke med Kim mot oss. Det slutar med att vi tar som det blev en svarttaxi hem till dom i Täby. Där sitter dom och gitarr och sjunger, det var väldigt gulligt. (Sofie, jag fick en flashback! Det var lite kusligt.) Vi sitter också & sjunger till Volbeats  Maybellene I Hofteholderlar. Trevligt trevligt. Vi la oss vid 7.30, gick upp strax efter 9 redan. 1.5 timmes sömn blev det. Vi drog redan vid 9.45. Sara skulle ju iväg på eftermiddagen. Vi drog hem till henne där vi åt chips och kollade på idol reprisen. Eller jag kollade, hon sov. Har inte gjort så mycket mer idag och kommer nog inte heller göra det. Skiter i skolan imorgon. Orkar inte gå på tråk engelskan.

Lördagen blev inte heller som tänkt, men den blev bara till det roligare. Vi får se vad nästa helg erbjuder!
Vi hörs kanske imorgon, puss!


Lyssnar på Bullet !!!!!!!!!!!!!!!

JAG SITTER HOS KIM O DE ÄR SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA BRAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!   YEAH  FUCKASS BITCH MOTHERFUCKER!!!!!!!!!!!!!!

YEEEAHHHY   JAG HAR ONT!!! FÖR MYCKET SPRIIIIIIIIT   ÖHHHHHHHHHH  KIM ÄR BÄST OCH SNYGGAST I VÄRLDEN     JAG ÄLSKAR HONOM    YEAAHHHHH !!!!!!!!!!!!!! HAN ÄR MIN IDOL !!!!!!!!!!!!

USSCHH!

     
Idioter vissa killar är. "Förlorat en bra kille" Knappast? Vem är det som är omogen och går och blir tillsammans med någon en vecka efter.. Det är knappast så att jag bryr mig egentligen, att jag blir ledsen. Nejnej skrattar nästan bara åt det. Efter saker som personen sa, att sedan skaffa tjej EN vecka efter är bara så larvigt. Vill ändå inte ha honom. Så grattis till tjejen som har fått en kille som egentligen bara verkar desperat. Betyder hon ens något för honom? Betydde jag något för honom som han nu sa. I dont think so, inte efter det här iallafall. Kom inte till mig och säg saker och försök få mig att få dåligt samvete eller få mig o se dålig ut. För du tar ju bara vem som helst, & direkt... Idiot..

                                                     Usch min for you!
              

En nyttig Fredag för kroppen

Tjenare!

Inget festande med alkohol, skräpmat och för lite sömn för mig igår inte. Fredagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den var både bra och rolig.
Vi började praktiken vid 10, Anna som jobbar där sa att vi inte behövde stanna till 17 eftersom det var fredag och sa att vi fick gå vid 15 redan. Det tyckte Fia och jag var jätte bra för då kunde hon gå på sitt träningspass och jag hann gå och sola innan jag skulle hem & börja göra middag.
Anna kom och frågade oss någon gång under dagen om vi skulle göra något speciellt den kvällen. Det var nämligen så att killen som skulle stänga stället var "sjuk" och dom behövde någon som kunde stänga eftersom ingen kunde. Fia sa att hon inte kunde eftersom hon skulle på bio. Jag skulle inte göra något spciellt men jag hade inte riktigt lust med det, stanna kvar där till 7 när man egentligen slutar 3. Men det är klart att man ställer upp så jag sa att jag kunde göra det.
- Vad ska jag göra, jag kan inte låsa?
Det är så att från 10-17 är hälopuls öppet för alla. Från 17-19 är det endast öppet för medlemmar, då kan det gymma & träna. Receptionen är stängd efter kl 17 och det är den tiden alla som jobbar där går hem. Det ända jag skulle göra var att låsa själva dörren efter 19. Så under dom två timmarna fick jag göra vad jag ville, träna, sitta vid datan. Ja, vad som helst. Det här var ju efter praktik tid så vi skulle få betalt för det också. Fia sket i bion och stannade kvar med mig vilket var mycket roligare.
Vid tre då vi slutade gick vi till stan. Det var kallt & trist så vi köpte jordgubbar och gick tillbaka dit. Drack te och åt jordgubbar. Runt halv 5 gick vi för att köpa middag sen kom vi tillbaka och Anna skulle hem för dagen.
Nu var vi där helt sjäva (förutom medlemmarna som gymmade) Vi ville vara lite snälla så vi städade nästan hela lokalen, dammsög, skurade golven och fixade det lite snyggare. Klockan 7 då dom två sista hade gått sket vi i och gå hem. Vi gick och bytte om, gick in i gymmet, pumpade musik och började gymma. Fasen vad skönt det var alltså. Helt själva på vår praktik plats första veckan till & med. Helt ensamma i gymmet också. Vi gymmade i drygt en timme, duschade och sedan kom fia på ideen att basta. Så gick vi och bastade. Kopplade av och snackade. Jätte skönt efter träning. Vi hade även varit med på ett cirkelpass under dagen. 45 min långt, man går runt i 7 olika stationer.
Vi skuttade runt där och kände oss som hemma. Det kändes verkligen konstigt att vara där helt själv. Gulligt av dom att dom litar på oss. Vi kunde verkligen göra vad vi ville där. Fest i träningssalen som vi skämtade om. Vi drog därifrån runt 21.30. Vi var där 2h 30 min längre haha. Vi trodde att tåget skulle gå 35 men den gick 50. Segt och vänta, men köpte en smoothie och en vaniljbulle. Mums!
Snart ska jag iväg och sola eftersom det inte blev av igår. Ikväll ska jag och min blonderade vän åka in till stan och äta middag tillsammans och sedan ska vi på bio och se saw 5. Det blir säkert en mysig och trevlig Lördag. 


Ruskigt väder ikväll men allt blir det kul ändå, hare bra. Pusshej!
                                      


Hälsopulsarna

Hejhej, har inte riktigt haft tid att skriva här, har inte de nu heller riktigt så kommer inte skriva så mycket. Loggade in bara för att beställa lite biljetter till Lördagen.

Praktiken går fint. Jag och fia har det roligt där. Idag var vi med på ett gympapass, jag som glömde skor bara gled runt där. Det blev lite svårt, men det var kul! Efter det tog vi en snabb dusch och sedan gick vi ut för att luncha i staden. Vi gick till en salladsbar som vi hittade. Dom hade inte bara sallader där vilket var bra om man inte är så sugen på just det. Imorgon är det redan Fredag, tiden går så fort. Börjar kl 10 och slutar 17. Kommer kännas lite tråkigt att vara hemma runt kvart i 6 på en fredag när man i skolan slutade vid 12. Men det ska nog funka.
Jag diggar mina kläder där - Personlig Hälsocoach står det på en utav mina tröjor. Vi får hoppas det en dag stämmer också.

Lite om något, pusshej!





Exakt en månad kvar till Bfvm konserten!

Den tredje december är det dags för Bullet for my valentine att lira här i Stockholm. Dom var mina idoler då jag var runt 15-16. Det ska bli jätte kul att se dom. Henna har beställt biljetter och hon ska hämta dom imorgon. Jag längtar!

Imorgon börjar praktiken. Tänk nästan ingen mer skola, bara på Måndagarna. Sofia och jag ska dit till klockan 12 imorogn. Vi får se hur det blir där, men dom verkar jätte snälla. Jag tror att det blir roligt!

                                 

Här kommer bilderna från banditfesten!

Hejhej!

Nu så, nu ska ni få se en del bilder från banditfesten som var i Torsdags. Måste varna er att vissa bilder är verkligen fula & knasiga. Jag ser helt sjuk ut på vissa. Men vet ni, jag orkar inte bry mig!  Det roligaste när man tar bilder när man är ute är att se dagen efter. Man kommer knappt ihåg bilderna man har tagit så man bara skrattar åt dom! Men så brukar det aldrig bli så många bilder eftersom man gör annat roligt. Vid tog bilder vid två olika tilfällen kommer jag ihåg. Här är några av dom:










Bandet Itchy Daze
. Vi pratade en del med sångaren efter. Han fick en kram och även en puss på kiden tror jag?








Ser man att Sofie är rätt full?







... Ser ut som om jag är rätt full jag med.....Kepsen som jag snodde från kepskillen "Eric". Den var rätt stor..







Takida




Haha gillar vaktens mössa "bad mother fucker"
 


























Jag ser helt tråkig & osminkad ut på den sista bilden. Inte så konstigt kanske när man stod ute i regnet och väntade!

Det var dom, pussii!

Högskolor

Jag måste veta vad jag vill snart. Jag har ett halv år på mig drygt. Halmstad,uppsala,umeå. Alla dom har en utbildning jag kan tänka mig. Jag vet inte vad jag vill längre, jag blir nästan rädd. 3 år.. Tänk 3 år i umeå? Om jag väljer uppsala kan jag fortfarande bo hemma.
Det är så svårt, om jag inte pluggar vidare kommer jag bli så besviken på mig själv, jag vet ju vad jag vill bli. Jag är rädd att jag ska skita i det, börja jobba, tjäna pengar och flytta hemifrån. Klart det lockar mer än plugga i tre år, bo i något studenthem med bidrag och lån? Men ändå vill jag inte ha något vanligt simpelt jobb utan jag vill arbeta med hälsa,kostrådgivning osv. Och jag vet att jag behöver en utbildning till det.
Det här gör mig mer förvirrad än vad ni tror, jag behöver att någon ska säga åt mig att jag måste plugga vidare och att det kommer bli bra och att jag kommer ha kul! Men så tänker jag på att lämna allt jag har här. När jag har pluggat klart kommer jag vara 23 år. Tänk 23, det känns som om jag har missat så mycket då. Så mycket roligt..
Jag har ingen aning, jag måste verkligen tänka igenom det här. Sitter och kollar på utbildningar på www.studera.nu. Men jag blir bara galen.....

Nu ringde sara, vi ska uuut! Vi hörs..

En Söndag med mina kusiner

Hej på er!

Har nyss kommit hem, har hunnit ta ett bad bara. Idag har jag mamma och pappa åkt till Hässelby för att hälsa på mina kusiner. Jag körde hela vägen dit vilket var kul. Vi åt där och fikade, väldigt trevligt tyckte jag, gosigt väder också. Soligt som ni kanske märkte! Mina föräldrar är ju separerade därför tycker jag att det är så skönt att vi ändå kan åka iväg som en familj ibland.

Jag pratade ut med Johanna idag om vad som hände med Jarmo på Torsdagen. Tydligen hade han ringt den natten till alex och sagt massa skit. Först hade Johanna blivit lite arg på mig, men hon fick höra vad jag hade och säga. En sak som jag började fundera över när jag låg i badet, varför hoppas alltid killen på den andra killen? jag menar, det är ändå mitt val vad jag gör. Han tvingade mig inte och sitta i hans knä osv. Jag valde det själv. Och då blir den ena avundsjuk och hoppar på personen som är helt oskylig. Varför?

Hur som helst. Sofie ska komma över om ett tag och lämna min kamera som hon har. Ska bli kul och se vad det för bilder egentligen i torsdag. Jag kan gissa att 80% av dom bara är knasbilder.
Åh jag vill sola solarium idag, men jag orkar inte gå dit. Får väl göra det imorgon istället. Ska ut en sväng med Sara ikväll.
Bilder kommer lite senare, pusspuss!

Från swedenrock

Fan vad jag önskar att jag hade varit där. Eller att jag hade sett dom när dom lirade igår. Men biljetterna var slut när jag kollade plus att det inte hade varit någon som velat se dom med mig.

Down with the sickness är en av mina absolut favorit låtar och nu pratar jag inte inom disturbeds låtar utan av alla! Den är så grym! lovelove. Dom är ett av mina favvoband, sedan har vi in flames som toppar högt också!