regn regn och blås!

Vilket jävla blås väder det är där ute! Usch usch usch, blåste nästan bort! Och regnat har det också gjort idag. Verkligen en sådan dag man bara vill sitta inomhus.
kollektivtrafik är verkligen jobbigt ibland. Bättre för miljön men kan vara segt. Idag när jag skulle ta 13.43 tåget var bussen så långsam så när bussen var framme vid stationen var tåget redan där. Tur att man träffade på Fia & Josefina på bussen så man hade någon & snacka med då man väntade på nästa tåg.
Pågrund av det äckliga vädret la Helena och jag mig i soffan med en filt över oss & med en varsin kopp te och kollade på film. När man väl är där ute hatar man det, det är kallt och ruggigt. Men det är faktiskt väldigt mysigt när man ligger och tittar på film och kollar ut och ser att det spöregnar och blåser för fullt. Man själv ligger i värmen och känner inte av det. Det är faktiskt fördelen, för egentligen om det hade varit soligt och jätte fint väder hade man antagligen velat vara ute och om man nu skulle kolla på film hade det nog inte varit lika mysigt.

Jag känner mig rätt trött just nu. Men jag vet att om jag skulle gå och lägga mig skulle jag säkert inte kunnat somna. Så är det många gånger för mig.
Igår kände jag mig hyfsat pigg hela dagen trots att jag sov i någon timma bara. Vid 19 igår la jag mig i sängen för att se sista delen av hockeyn, jag däcka direkt. Och jag menar direkt. Jag som kände mig pigg liksom. Vaknade upp några sekunder då hade hockeyn slutat, bytte kanal, däcka igen. Pappa kommer in i rummet vid halv 10 och väcker mig. Ska du inte släcka lamporna? frågar han.
Min tv var fortfarande på men ljudet var av. Hade tydligen i sömnen stängt av ljudet eller något haha. Slänge kläderna på golvet, gick upp och släckte. Sen fick jag världens underbaraste sömn. Det är så härligt, man borde alltid vara sådär trött när man ska lägga sig. Man uppskattar verkligen sängen och tycker att det är så himla skönt!

Imorgon är det dags för praktik igen. Rätt kul faktiskt. Får se vilket pass jag och fia tar imorogn. Kanske blir det lite box? vore kul! God natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback