En snabb fråga

Varför är det nästan jämt så att dom killarna man gillar hör aldrig av sig och dom man inte gillar, eller inte bryr sig om hör jämt av sig??? It sucks.. Man orkar inte jämt vara den som hör av sig. BLÄ !

En dag kommer jag vara 50!

32 år kvar. Tänk 50? Jag? Tänk så mycket jag har gått igenom i mitt liv då. Jag har säkert barn som har vuxit upp då. Jag kanske till och med är en farmor/mormor. Jag har så svårt att se mig själv som en 40-50åring. Tänk att det är så mycket som kommer att hända som jag inte har en aning om.
Det är roligt när man tänker att pappan till mina barn finns någonstans där ute? tänk om jag vet vem det är, om jag känner honom redan? eller om det är någon helt främmade för mig nu. Att han finns där någonstans och jag har ingen aning om vem det är och han har ingen aning om vem jag är. Undra vad han gör just nu? För jag vet ju att jag NÅGON GÅNG kommer vilja ha barn, fast inte på ett jävla bra tag. Så någonstans är han nu. Undra vart & vem...

Jag undrar hur jag kommer vara när jag är 50. En sak som jag undrar över. Musikmässigt lyssnar jag på rock/metal, kommer jag verkligen göra det då? Tänk er en 50 åring med growlande musik (growla=skriker) jag kan inte tänka mig att jag gör det. Men vad kommer jag då lyssna på? Åhh jag vill inte bli någon dansbands lyssnare!

Nej, nu ska jag avsluta den här konversationen med mig själv innan jag går alldeles in i det.
Imorgon hade jag tänkt att gå till skolan, men tydligen så har vi ingen. Där ser man. Så skönt så skönt. Idag har jag för övrigt inte gjort något speciellt. Pappa och jag var iväg för någon timma sedan och köpte en ny tv till storarummet. En 100hz tv vilket är bra för han gillar att kolla mycket på sport. Fast nu tycker jag att min plattv inne i mitt rum ser liten ut, jag vill ha den istället!

Här är några låtar som jag lyssnar på mkt just nu. Tror ni att jag kommer att lyssna på sån här slags musik när jag är äldre?

Den här bilden är nog den "rockigaste" bild som man kan hitta på mig. (Bilden är inte från 2005 som det står) Jag ser helt enkelt inte ut som en liten rockflicka. En sak som jag vet är att när jag är 50, om jag inte har grått hår?! kommer jag iallafall ha brunt. Undra vid vilken ålder jag kommer sluta bleka det blond.. Tiden får visa!

                   





take care!

Tips för en piggare vardag

Nu när hösten är här och vintern är påväg händer de lätt att man känner sig trött, omotiverad & hängig.

Här har ni några tips om hur ni kan bli piggare:

  • Ät regelbundet 
    Ät regelbundet under dagarna och ta gärna något mellanmål mellan målen. Det behöver inte alltid vara något stort utan en frukt kan räcka. Genom att äta regelbundet håller sig kroppen på en jämnenergi nivå.  

    Om man hoppar över något mål eller inte ta något mellanmål går blodsockernivån i obalans. Detta kan leta till att man blir sugen på något sött. Om man då går och köper godis,läsk m.m och låter samma ritual pågå lite då och då kommer godiset göra dig trött eftersom det är falsk energi. Energi som gör dig pigg för studen och som inte håller i sig.
     

     
  •  Börja träna eller rör mer på dig
      Då man tränar eller rör mycket på sig får man mer energi och orkar mer på dagarna.

      Det stämmer verkligen. Dagen efter boxningen med Sofie stod jag hemma och dammsög innan klockan 9 på morgonen 
     
  • Gör läxorna eller läs en bok innan läggdags
    Ljuset från datorskärmen och tvn har en upppiggande effekt på oss. Hur många av oss fasnar inte framför tvn eller datorn en kväll? Det behöver inte vara den söta killen/tjejen från msn som håller dig uppe utan det kan helt enkelt bero på att ljuset från skärmen som håller dig piggare längre.

Ett bra tips är att passa på att göra läxorna eller kanske läsa en bok 30-50 min innan du ska gå och lägga dig.


  • Ät rätt
    Det är jätte viktigt att äta rätt inte bara för att du får mer energi och din kropp mår mycket bättre. Med en rätt kost orkar du mer, din hud blir färschare, du minskar också risken från sjukdomar.

    Det var en period i vintras då jag åt och åt och åt choklad,godis, bakelser varje dag. Och då menar jag varje. Jag kände mig trött hela tiden. Sen fick jag nog en dag, och verkligen bestämde mig för att sluta. Första två veckorna var tuffa det ska ni veta. Men man blev van och energi fick jag gott om kan jag lova. Hälsofil med solroskärnor,pumpakärnor,linfrö,vetegroddar,bovete, havregryn & russin till frukost gör gott för magen! (Blir som sin egna lilla musli)


  • Ta några droppar eterisk basilika- eller ingefärsolja på en näsduk och andas in. Det gör dig pigg och klar i huvudet p bara några sekunder!
  • Drick ingefärste efter maten för att underlätta matsmältningen, vilket förebygger dåsighet efter måltiden.

     
  • Ät kosttillskott
    Tex Tyrosine som är Energigivande och motverkar utmattning. Kostar ca 95kr för 100 kapslar.

Nu tror jag att jag ska gå ner och fixa en kopp med grönt te för min hals. Visste ni att grönt te innehåller 8 gånger så mycket antioxidanter än en apelsin?

Och varför är antioxidanter bra för?

Jo det är så att dom skyddar våra celler. Speciellt för er som röker är det viktigt att få i sig antioxidanter. När man röker bildas friaradikaler som "utrotar" våra celler. Utrotningen kan leda till Hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, tidigt åldrande.

Nej min hals vill ha te nu! Hörs!


NU kan jag

Det var inte alls svårt, tack så mycket! 

            


Här är en låt som jag håller på att lyssna sönder just nu. Har alltid någon låt som jag spelar helt tiden. Den här låten är egentligen inte riktigt min stil av musik, men den har fastnat och så är det bara!

Vilken natt

Jag gick o la mig igår vid 23--23.30 någon gång. Jag vaknar mitt inatten och tror att klockan är runt 5. Kollar på klockan och den är 01. Jag känner mig så pigg och tvingar nästan mig själv att somna om. Jag vaknar lite då óch då. Känner mig pigg igen, kollar på klockan och den är 2.30 (kändes dock att det hade gått 20 min från när den va 01) ligger i 10 min till då jag ger upp och går ner till köket och gör två rostade mackor och grönt te med honung i. Helt plötsligt och min mamma och min hund också vakna.
Jag lägger mig i sängen och käkar & kollar på tv. Somnar om efter ett tag, vaknar sedan igen vid 7 och därefter efter 9.
Det är så jobbigt när man är sjuk när man jämt ska vakna. Jag vet inte hur det är för alla andra men för mig är det jämt så.
Jag ska föresten inte gå till läkaren idag. När jag vaknade upp imorse hade det blivit bättre. Jag får se hur det ser ut imorgon.

Over and out

Desperate Housewives är tillbaka tjejer!

Äntligen, imorgon är det dags igen.  Hemmafruarna är tillbaka. Men hur slutade de sista avsnittet egentligen, jag kommer inte ihåg. Hmm..
Jag kommer ihåg när jag var runt 15, jag hatade verkligen den serien. På den tiden var: The Tyra Banks Show på 5an. I ett avsnitt snackade hon om hur mycket hon älskade den serien. Och jag tänkte för mig själv: Hur kan dom gilla de egentlien?
Men sen så kom en period då kanal 5 hade massor av repriser av despret. Jag kollade någon gång och vipppsss nu var jag själv där. Vi får helt enkelt se vad den här säsongen bjuder på.

Angående dom här röda små kliande prickarna som är på besök på min kropp. Det har inte blivit bättre snarare värre så imorgon ska jag till läkaren. Min lärare Eta ringde hem till mig idag och sa att jag måste gå til läkaren då jag hade skickat ett mail till henne om att jag inte kunde följa med ut till skogen imorogn. (Skulle ju vara funktionär för 1+2orna)
Jag känner på mig att jag kommer att vakna med världens halsont imorogn.

Idol börjar om 10 min, cioaciao!      

Varför har bloggande blivit så populärt?

Är det för att vi människor är så himla nyfikna vad som händer i andras liv, eller är det för att hitta nya roliga saker att läsa om. Eller vad är det egentligen? Nästan alla har en blogg, dessutom är det fler och fler killar som har börjat blogga. De har med bloggande har verkligen vuxit inom de senaste åren. Kändisar skaffa bloggar som vem som helst kan läsa. För dem som inte längre är i rampljuset lika mycket, kan det vara ett sett att komma tillbaka?
Och tänk för dem som tjänar pengar på det?
Visste ni att  de skapas omkring 120 000 bloggar dagligen runt om i världen?
Det som är bra är att man helt enkelt kan få skriva av sig, få ut sina tankar och funderingar. Jag har dock läst om att två personer i USA har dött utav sitt intensiva bloggande. Kan det vara så att det kan bli farligt också? Att man blir beroende utav det. Det ända man gör är att sitta vid datorn och blogga. Det blir det man prioiterar. Man struntar i sina vänner, familj och sig själv?

Det som är posetivt iallafall är att man kan hitta nästan vad som helst att läsa om och få läsa om andras åsikter, få tips och kanske till och med lära sig något.

Hjälp jag har fått världens utslag!!

Vad fan är det, gå bort bort bort! Det började dock klia igår kväll men jag trodde att det skulle gå bort tills morgonen, men nope. Vaknar istället med utslag på nästan hela ryggen, nacken och låren. Plus lite på höger arm. Det kliar men som tur inte så mycket så att jag inte kan ignorera det. Jag är hemma från skolan idag och kommer vara det även imorogn. Eftersom imorgon skulle jag egentligen vara funktionär. 1orna och 2orna ska göra uppdrag i skogen och ett par treor ska då stå och vakna någon station. Men jag är ju förkyld så jag vill inte vara ute i skogen en hel dag. Om inte utslagen har blivit bättre tills imorgon eller har försvinnit tills Onsdag så måste jag gå till någon läkare så dom kan kolla på de.

Att ha ont i halsen är något som jag hatar så mycket. Jag dricker te men de hjälper bara just när jag dricker, sedan börjar det göra ont igen. Mina strepsils hjälper inte heller. Vad ska jag göra egentligen? jag orkar verkligen inte det här....

 Aa, precis sådär ser det inte ut. När jag tog bilden såg man inget alls så var tvungen och fixa den men nu syns det värre ut.  Men nice ser det inte ut!!!!!!!!!!!

Blåbärspaj påväg

Nammmm, nu är den i ungen. Jag hoppas den blir god, har köpt vaniljsås till. Undra om det kommer någon bra film ikväll som man kan svulla den till? får kolla tv tablån helt enkelt.
Jag har ingen alls lust att gå till skolan imorgon, man blir ju bara slapp när man har såna dagar vi hade förra veckan. Sket ju i skolan både Torsdagen & Fredagen för kändes lite onödigt att gå till skolan för typ en lektion. Dessutom är jag glad att jag sket i religionkunskapen i Torsdags. För på bussen mot stationen den dagen mötte jag Sara s som var påväg hem. Gissa vad dom hade fått göra? dom hade fått frågor om kristendomen och fick biblen till att hitta svar på frågorna. Den har ju hur många sidor som helst?

Måste gå och kika på pajen! hejhej!

Visste ni att det finns deo för mobilen?

Tänk vad folk hitta på. Den här rackarn har en doft av citron, eller sitron som det står på den. Rätt onödig egentligen

då lukten försvinner väldigt snabbt. Men det är väl kul då mobilen lutar citron en liten stund? Man avgör själv!
        

Jag har fortfarande väldigt ont i halsen. Har nästan inte pratat något alls idag för det gör ont. Och jag kan säga att det är inte alls roligt att svälja. Jag måste gå ner till centrum snart för vi har ingen te kvar. Jag måste ha te!!  Jag vakna precis av att jág hade somnat i min säng i ett par timmar. Så jag ska bara vakna upp lite, gå ut med Sally o sen ner till centrum för att köpa något gott och te.
Jag vill inte ta med sally ner dit för jag klippte henne lite idag och nu ser hon absoult hemsk ut. Oh så jag skäms om någon ser mig med henne. Men hon är så jobbig när man ska klippa henne plus att jag är allergisk mot hennes hårstårn så jag orkade med så mycket.

/ Jen :)

Björn är ÖVERALLT

Och jag menar överallt. Han kom till banditfesten igår. Det var kanske en månad sen jag såg honom för första gången.  Jag pratade lite med han och hans polare. Så frågade han om mitt nr och sa att han skulle ringa mig på Söndagen (det var en fredag) jag var rätt onykter så jag bara sa de utan tänka att jag gav ut de.
På Söndagen så ringer det ett okänt nummer flera gånger. Jag orkar inte svara så efter ett tag kommer det ett sms: Heej det är Bjön blabla. Under den här tiden ringde han och skickade sms till Sofie med. Han hade alltså frågat Sofie om hennes nummer också. Och jag säger bara en sak, vad är det för snubbe egentligen?
Han hade ju antagligen frågat efter flers nummer. Och det är så fult utav honom att ringa oss båda med några minuters mellanrum.
Jag skriver då ett sms till honom - Palla fråga runt efter massa tjejers nummer, första gången ute på krogen?
Människan svarar inte på det, Sofie har nu börjat sms med lite med honom.
Tror att de är en vecka senare då vi är på Medusa kommer han dit. Fredagen därpå besöker vi Medusa igen. Vi står vid baren, vi ser björn, han ser oss. Vi ignorerar. Han kommer fram. Sofie kommer från toaletten SURPRISE. Helgen efter de där, ROQ. Alla gånger jag har varit ute den här månaden har han varit där. ÅH!

Det var kul att se hur roq såg ut. Det var massa biljardbord där. Men jag gillar inte biljard så det var inte värsta höjdaren. Vi beställde en nachokorg som det hette och svulla det istället haha.
Jag vet inte om det var att jag var ute med båten igår i värsta blåsvädret eller att jag hade för lite kläder ute på krogen igår men jag vaknade upp med otroligt ont i halsen & snuvig. Inte alls kul, jag har redan hunnit dricka te 2 två gånger och  varm oboy en gång idag.
  
      
                                                               Blondies

             
           

           

    Henna försöker göra en cool min. Gillade hennes jacka som hon hade på sig :)

   Tack & hej, höres!


Banditfest ikväll!

Passar på att skriva här nu. Jag är så mätt att jag inte orkar göra något just nu. Måste duscha snart iallafall. Idag är det Lördag, en fin lördag också för det är Banditfest ikväll på ROQ. Jag har aldrig varit där så ska bli kul och se vad det är för ställe egentligen. Jag ska dit med Henna, det var ett tag sen jag var med henne så det ska bli väldigt kul. Hon ska komma hit lite senare så ska vi fixa oss lite och dricka lite här. Men vi måste förbi ica eller något och köpa ngn läsk eller något som jag kan blanda drickan med. Buh annars blir det äckligt.

Det ser ut som att det blåser väldigt mycket ute nu, vad ska man ha på sig egentligen? Äh, hon har lovat att hjälpa mig..

Ni får veta hur kvällen gick imorgon :) Tata!

"Banditrock" gbg på lokal kanalen imorse. FIASKO!!

Visserligen var det repris från i Onsdags men ändå: ohh herregud oh herregud säger jag bara.
Det var lite som The Voice på femman. De satt tre personer där, såg eller lät inte alls som några som lyssnar på rock. Dock gör inte jag heller de, men jag lovar dom gör inte de ens!
Dom satt där, prata och prata hela tiden. När det var dags att spela något låt blev det reklam. Och gissa vem dom hade med på luren en gång?, jo BERT. Vad fan har han något att göra med en Banditkanal?!
Men jag gillar en sak han sa till dom:
Bert snackade något om dansband, tjejen där säger:
Vi spelar rock här, har du inge rockmusik som vi kan spela?`
(Bert mumlar något)
- Rock?! Ni är inga rockare. ni är fjolliga (nåt ord, töntar eller liknade)

Och jag håller med Bert. Åhh vad störd jag blev på det där programet. Det var som RIXFM.
Jag låg bara i sängen imorse, wappade runt lite. Kom fram till någon kanal som hette Kanal Lokal, det stod RIVSTART i en logga som såg ut percis som Bandits logga. När man ska gå in på bandits hemsida får man välja Stockholm eller Göteborg. Och en gång då jag tröck på gbg stod de Rivstart. Så jag fortfatte kolla lite och sen kom de, "De här är bandit rock"
BULLSHIT, FIASKO enligt mig. FYY! Besvikelse...Besvikelse...
De hade teater spelare som gäster där, hallå?...

Nog om min besvikelse då? Jo pappa var ute med Sally imorse, han kom hem vid klockan 11. Båten ska upp om en timme. Ja, tydligen skulle båten upp idag och de hade ingen av oss koll på. Vi skyndade oss till båtklubben. Dom hade lunch där när vi kom dit så vi hade tid att ta bort bojen & fixa lina från bojstenen till bryggan. Det är tråkigt att den åkte upp redan, känns inte som jag hann åka så värst mycket den här sommaren.
Nu börjar solen skina men där nere vid vattnet blåste de som bara den. Men det var kul att åka lite iallafall..
Killarna som håller på med kranen där är roliga, dom är där varje år:)
Efter vi hade fixat allt där nere åkte vi ner till Centrum för att handla lite gott. Gud så mycket folk det var där, det fanns knappt något parkering, jag fick åka runt som en galning där.





Hörs lite senare:)

oops

Fasen också, kom på nu att det skulle vara grillkväll idag. Just precis när jag var och duschade hade Maria ringt mig två gånger. Jag orkar inte ringa upp. Jag kommer bara låta tråkig: "nee jag orkar inte"
Men jag orkar faktiskt inte den här tiden, är helt ofixad och har varit inne på en lugn kväll. Att börja fixa mig nu, byta om och gå iväg orkar jag inte.
            Om jag bara hade bättre minne ibland... Ohh känner mig jätte tråkig nu..

Det värsta idag har varit att

jag inte kan skratta, nysa, hosta, gå upp ur sängen/soffan, böja mig, sträcka mig. Jag läste Sofies blogg förut och där hade hon skrivit  " men det är alltid andra dagen som är värst". Jag tycker att det stämmer faktiskt. När jag vaknade imorse hade jag mer ont i magen än igår, plus armarna. Fan för den där jävla magövningen vi skulle göra. Men fasen vad den var bra egentligen!

Sitter i köket nu, min brosa är i mitt rum. Han kollar på någon Aik match på min tv, trots att han har en egen. Men min är större så jag låter honom göra det. Idag sket jag i skolan med. Orkade inte gå till skolan för en lektion. Har kämpat mig igenom Svenska boken vi skulle läsa. Den där skit boken jag nämt tidigare om här. Sen har jag pluggat lite projektarbete. Ikväll blir det en lugn ikväll, vilket känns väldigt skönt faktiskt. Håller på att göra Söndags sysslor här hemma. Håller på och tvättar kläder sen har jag borrat upp tavlor i mitt rum. Ska ta mig en dusch strax då första tvätten är klar. Ha en fin Fredag :)

Danska Volbeat


Jag trodde aldrig att någon Volbeat låt skulle fasna i skallen på mig. Har aldrig riktigt gillat dom. Men nu har deras nyaste: Maybellene I Hofteholder fastnat, och den spelas upp jämt. Så kan det gå!

"Ska plugga med projektarbetet imorgon istället"

Jaa inte riktigt så blev det. Och inte blev det så att jag sov ut länge heller. Vaknade flera gånger inatt av att min kropp liksom var obekväm. Svårt att förklara, men kände mig stel och hade ont på en del ställen. Jag kanske gick upp vid 8.30, för jag kommer ihåg att jag stod och dammsög efter 9 tiden. Haha, jag hade värsta energin i kroppen. Jag städade iallafall ett tag, Pappa blev säkert glad. Sen åt jag frukost. Därefter segade jag i soffan och kollade på Jetix hahahhah. Fan det kom ju inget annat på tv. Tvshop och massa skit. Men fasen det var ju totally spies, flera avsnitt också. Jag gillade de jätte mycket när jag var mindre. Tog laptopen till soffan. Skrev sen faktiskt lite till vår framsida som vi ska ha till vara enkäter till projektet, så lite gjorde jag iaf. Jag får ta & plugga lite imorgon faktiskt. 

                                       

Gissa vem jag var? .........Jag var Clover. Den röda. Men jag ville alltid vara Sam, den gröna. Fast Henna var hon..

                                                 


Hare bra gott folk!

Några bilder från i Fredags

                           Hinner inte skriva något nu, ska iväg strax.  Herrå!

                  


                  



                                         

Boxningen med Sofie var grymt kul

Åhh, tänk att det är en vecka kvar, minst? Jag vill göra det igen. Inte just nu, men om ett par dagar.
Jag tog bussen som gick 18.16, mötte upp Sofie vid sationen. Det var så kul alltså. Det började med uppvärming, sedan var det boxning. Vi turades om med mitsarna och handskarna. På slutet var det stretch.
En övning var att man på två minuter skulle göra:
7 raka
7 upcut
7 krokar
7 armhävning


Sen började man om fast: 6 raka, 6 upcut, 6 krokar, 6 armhävningar & sedan räknade man ner. Fy vad jag hatar armhävnigar, fuskade lite där ibland.. Sen hade vi några till övningar som var jobbigare än dom andra.
Men det känns så skönt att träna och ha kul samtidigt, inte att man tycker att det är jätte jobbigt & man bara fortsätter och fortsätter. Utan vi hade det väldigt kul under tiden. Jag kan säga en sak, man tränar inte alls bara armarna som många tror. Utan vi hade övningar för hela kroppen. Vilket är super!
Måste säga att det var underbart att få komma ut i den friska luften efter. Jag kommer nog sova underbart gott idag, men hur kommer jag att vakna?
Vi fick ett tips av tränaren medans vi gjorde en jävligt tuff armövnig:

-Tvätta håret idag, du kommer inte kunna göra det imorgon.

Jag orkar inte gå på Religionen imorgon. Jag hatar den lektionen mest av alla vi har. Gud vad skönt att bara sova ut. Ska plugga med projektarbetet imorgon istället.

Pussheej! Förresten, vilken rolig onsdag jag har haft. :D

Förmiddagen på Aftonbladet var roligt!

Det var inte alls kul att gå upp innan klockan 7 idag, men jag lyckades. Och bra var det nog eftersom det faktiskt var riktigt kul på Aftonbladet idag.
Vi delades in i två grupper. En grupp som skulle arbeta med tidningen och min grupp som skulle arbeta med tvnyheterna. När vi först kom dit fick vi se en snabb film därefter pratade dom en del osv. Sedan var det vår tur att jobba.






Där ser ni lite hur det såg ut, alla satt vid varsin dator. Vi fick en story. "En ung fotbollsstjärna har mördat sin pappa" , ska vi gå ut med det som sant eller falskt? Det skulle vi komma fram till. Vi hade en mail, och mobil på datan. Genom de fick vi sms från vittnen och allt var det var.Jag fick ett mms skickat på mordvapnet och på sonen tillsammans med hans pappa. Sen skulle man ringa upp folk. Folk lämnade röstmeddelanden på mobilen som man skulle lyssna på. Dom andra fick lyssna på vittnen och sånt genom videos och fick mail från nära och kära.
Jag fick mest saker till mobben och lite mail. Det var rätt slappt och skönt. Vi hade möten ett par gånger då vi snackde om vad vi hade fått reda på och osv.



Sedan var det dags för att sammanfatta storyn och UT med det i webbtvn. Ja vi fick göra allt som dom gör helt enkelt. Vi hade en producent, vice producent, redigerare osvosv..

Det var kul, alla klasser borde besöka det.

Om tre timmar börjar boxningen. Jag känner mig lite trött i kroppen men piggnar nog till snart, det var bara för att jag gick upp så tidigt. Men det ska bli kul, 75 min box här kommer vi!

Hörs kanske efter träningen! Hejhej!

Finland blir som Usa


Usch så sjukt de som har hänt i Finland...Igen..Jag vet inte så mycket om de ska läsa lite nu.. Men blä säger jag bara..Det är ju bara så ONÖDIGT?

Imorgon är JAG chefredaktör!

På Fredag är det ett par veckor sedan vi åkte till Skansen med skolan. Det var ju så att vi treor "var ledare" över en grupp man fick med 1or och 2or. 1orna &2orna fick sedan ge omdömen om vad dom tyckte om oss.
Imorgon ska vi åka till Aftonbladet med skolan. Vi ska ta tåget som åker redan vid 7.43.
Klassen kommer att delas in i 2-3 grupper. Och varje grupp kommer att få arbeta med tidningen,tv, eller nätet. De som fick de bästa omdömena kommer att vara chefredaktören i sin grupp. Ulrika (vår lärare) kom fram i Fredags och sa att jag skulle vara det.      Vaaaa     tänker jag, varför ska just jag vara det?
Men det var tydligen så att dom som hade fått bäst omdömen från skansen blev utsädda till det. Vilket är rätt kul faktiskt att dom inte tyckte man sög allt för mycket. Det ska faktiskt också bli kul att vara chefredaktören. Det blir nog ett roligt studiebesök eftersom vi inte vara ska stå och lyssna utan få göra saker också. Vi får helt enkelt se vad som händer imorgon :)
En till sak som blir kul imorogn är att Sofie och jag ska på BOXNING, japp! 75 minuter långt pass också. Jag längtar! Jag tror att det kan bli hur kul som helst :D !

Ska plugga lite nu. Höres! 

             

                                      min vän från skansen

Min moster mår inte så bra

Fick jag höra när jag kom ikväll, det är massa som har hänt där borta så hon mår psykiskt dåligt vilket inte alls är roligt. Hennes dotter ringde min mamma idag och bad henna att komma dit. Så jag ska kolla upp biljetter nu så kanske hon åker dit i veckan eller iallafall nästa. Jag skulle också vilja följa med men har jobb och skola nu. Dessutom tror jag att det räcker med att mamma åker dit, om det skulle bli värre skulle jag givetvis skita i skolan och allt annat.

Idag kom min "Må bra tidning" (woho) äntligen. Låg i sängen och läste den och åt vindruvor då jag kom på att fan jag måste ju lämna tillbaka hyrfilmerna så jag skynade mig och gjorde det.
Det har väl inte hänt så mycket idag. Nära Helena har det öppnat ett bageri förra veckan. Så vi gick dit. Vi satte oss sen på gräset och åt det vi köpt.

Måste kila, ska göra te och kolla på två och en halv man, natti till er alla!

Borde inte 3an varje tuffare?

Vet ni vilken slapp skolvecka jag har den här veckan? Kolla bara, det är underbart!

Måndag - Svenska 9-10,
                  engelska  C
(Sket dock i den idag, hade ingen ork)

Tisdag - Arbetsätt & miljö 08.35-09.55 
                Projektlektion kl 13.50 (lär säkert ta en kvart)


Onsdag - Studiebesök Aftonbladet 9-12

Tordag - Religionkunskap 10.15.-11.40
                Lunch
                Friskvårdlektion (max 30min?)

Fredag - En lektion. -10.30-12.05

                                                                     Loveley


Inom mig är jag en pårökt kärring!


Min röst är fortfarande btw helt weird. Låter som en kärring som har rökt på hela livet. Och nej jag överdriver inte. En kille från jobbet sa det med, fast han tyckte att min röst var skön. Haha tycker faktiskt också att det låter lite roligt och det är skönt för det gör inte ens ont den är bara fucked up!

Jag hade en underbar natt

Men det ända jag gjorde faktiskt var att sova bara. Men det var ett tag sen jag sov så himla djupt och så gott. Jag sov verkligen som en stock! Det var så härligt.

Ja la mig ner i soffan igår för att se Frontiers(s) och så tyckte jag om den:

Det är ingen film jag rekomenderar. Visst det var några äckliga scener som man halvblunda till men det gjorde inte filmen värt att se. Dessutom var den Fransk! Vilket jag inte tänkte på ens när jag läste på den.
Det handlade om 5 personer som flyr från polisen i Paris, dom har fått tag i en del pengar. En av dem dör precis i början utav filmen. Det är nu 3 killar och en tjej. Dom åker i separata bildar två och två.
Två killar kommer till ett motell, dom som är där är galna. Dom dör. Sen kommer tjejen och killen efter killen dör men tjejen lyckas döda dem och flyr. Det slutar med att hon sitter i bilen och kör därifrån då på vägen polisen står. Hon hoppas ut ur bilden och filmen är slut.
Ursäkta om jag berättar filmen men så var den iallafall.. Den är inte värd att se enligt mig. Jag såg inte ens hela idag. Jag kunde inte hålla mina ögon öppna och råka somna till då och då. Jag sket i filmen och gick och la mig istället & somnade direkt. Kollade klart på filmen när jag kom hem från jobbet idag.

Nu måste jag läsa 20sidor till i Goethe (tro mig det är mycket i den här boken) Det är seriöst den sämsta och mest jobbigaste bok jag har läst. Ni ska få ett smakprov

- Den lilla skogen där borta! Ack, kunde du gå i dunklet där! Och bergstoppen! - Ack, finge du skåda landskapet från dess höjd! De sammanlänkade åsarna, de förtroliga dalsänkorna! Ack, kunde jag förlora mig bland dem! - - - Jag iladedit och vänder åter och har inte funnit vad jag sökt. O, det är med fjärran som med framtiden!

.....Ja, jag hoppas ni förstår?
Nu måste jag gå och läsa sedan ta en dusch och sen kolla på På smällen, Bon Voyage!


Så här ser min Lördag ut

Kladdkakan står i ugnen och dem här filmerna var jag ute och hyrde. Det jag först tänke va att bara hyra en komedi, men när man stod där och försökte välja är det svårt. Jag fick sen lust att hyra någon läskig och äcklig film som jag kan sitta och kolla på här själv. Undra om jag blir rädd?

Till slut hyrde jag På smällen & en film som heter Frontiers(S). Valde den sist nämna pga att det stod "Filmen innehåller flera våldsamt och brutala och provokativa scener" Som sagt fick lust med något läskigt att kolla på, upp till bevis!


Känner trots allt att det är en skön & lugn lördagskväll, vilken film ska man börja med?
                          

gårdagen

Hejhej nu är jag hemma igen...Äntligen.........Eller?  Jag har jobbat som sagt idag och hela dagen har jag längtat hem och tyckt att tiden har gått så otroligt långsamt. Nu när jag väl är hemma, känner jag mig uttråkad och vill inte sitta hemma. Men ändå så vill jag inte göra något. Om någon hade frågat mig om att hitta på något så hade jag antagligen bara svarat att jag bara vill vara hemma. Näämen det blir nog nice. Jag behöver faktiskt vara hemma lite också. Varje helg har det varit krogen på sistonde sen igår. Nej idag ska jag vara hemma!

Igår kväll var helt okej. Jag var faktiskt hysat nykter. Ska försöka komma ihåg de jag drack igår:
- Först en halv öl
- Fanta med vodka


(på krogen)
- 3 vanliga cider
- 1 xcider
- 2 stark öl
- 3 shots

Antingen har jag varit väldigt påverkad dom senaste gångerna eller så påverkades jag bara inte så mycket igår...
Lägger upp ett par bilder från igår sen när jag har fått dom skickade till min dator.
På Medusa igår var det, jag kommer inte ihåg. Men dom firade någon födelsedag . Det var väl något märke. Så dom hade tårta som dom bjöd på där haha. Ska bli intressant och kolla på hemsidan om dom har lagt upp några bilder som man är med på för dom i baren stod och tog typ 100 jävla bilder när vi stod där och snacka med någon kille som smakade på tårtan.

Vi drog därifrån innan dom stängde vid 2.30. Det hade nog varit bäst om vi stannade efter som nattbussen vi tog tog ju hur jävla länge som helst. Vi tog den "mot upplands-väsby station" och den körde ju överallt. På bussen hem fick jag sms från vakten som frågade om jag hade åkt hem.  Jag svara att jag satt på bussen hemåt. Då säger han att jag ska hoppa av att han kan plocka upp mig. Haha ofta liksom. Hade nog varit bäst om vi hade stannat där så hade han skjussat hem oss direkt efter han hade slutat. Då hade vi sluppit sitta på den sega bussen..
Iallafall så kom bussen äntligen till väsby men närmaste hem var att hoppa av vid statiol så vi gjorde det. Jag mötte upp vakten som kom dit för att hämta mig och där separerade jag och flickorna. Dom gick hem och jag åkte med vakten hem till honom.Och vad som hände där vill säkert alla veta? haha...närå..Vill knappt komma ihåg själv.
...På morgonen skjussa han mig till jobbet och där som jag tidigare sa kändes det som tiden stod stilla.
Min röst var helt borta i morse. Helt sjukt var det, fick verkligen viska..

Nu har jag iallafall bestämt att jag ska baka en kladdkaka hade jag tänkt sedan ta glass och te och hyra någon jävligt rolig film!!
Hörs mer imorogn!  

Fredag idag = FEST!!

Nu är det Fredag...IGEN! Vi har haft världens slappaste vecka och den gick hur snabbt som helst.
Idag hade vi klassfoto, jag såg ut som hell. Kul.  Sen tog vi såna där egna bilder. Jag såg en bild sen sa jag till fotografen
- Välj någon bara, jag vill INTE SE!
Usch jag gillar det inte...
Efter skolfotot fick vi sluta, runt 12 tror jag. Var hos min vithåriga vän och käkade lunch drog sen med mamma till elgiganten sen sen till ica för att handla mat.  Känns lite konstigt att gå med min mamma, gör nästan aldrig det.
Jag har precis sovit lite. Sitter här för att piggna till så jag kan ta en dusch och sedan dra. Blev helt plötsligt jätte trött så var tvungen att gå och lägga mig.

Förövrigt känner jag att de här är en kanon Fredag! Jag kände de redan på morgonen. Jag mådde mycket bättre än de senaste dagarna plus att solen sken och det var inte alls lika kallt ute. Jag var hur otaggad som helst i onsdags & torsdags på att gå ut ikväll men idag är man verkligen taggad alltså. Ska dock jobba imorgon vilket jag inte är superglad över, men det ska nog gå bra iallafall. Undra om det är för att de har varit så soligt idag jag känner mig så glad?
Nästan ingen skola, solig FRISK höstdag, utgång med bruudzen! Lovely!


NU SKA JAG FORTSÄTTA MIN UNDERBARA FREDAG! HEJSVEJS!


..vakten från krogen..


Alltså det är verkligen något som går. Vem har inte varit sjuk eller känner dig dålig? Nej det här är inte kul.
Idag har jag projektplugg att göra, läsa min engelska bok (som jag btw inte gjorde igår för satt och lyssna sönder union square)  Sen har jag ett vitaminpapper som ska göras med. Men tror att det går bra det..
Ska ta bussen som går 16.50, Sofie och jag ska gå och kolla på ett gym som vi är rätt taggade på.
Vi ska bli duktiga flickor, eller hur? Det är nästan ett måste efter våra helger. Hoppas jag inte blir värre förresten till helgen då det blir utgång. Blir nog Medusa igen. Gillade verkligen Djn där, han spelade verkligen bra och NY rock/metal. Gillade musiken!
Och man ska ju inte heller klaga på vakterna. Fast blev lite chokad idag på lektionen då mobilen pep. Kollade och såg att jag hade fått sms     Vakten       stod det. Haha han helt plötsligt. Han frågar om hur jag mår och gör osv. Sen frågar han om jag inte vill komma hem till honom och "busa" om jag är ledig. haha hjälp rak på sak där. 
Jag tror nog att jag avstår. Jag vågar faktiskt inte ens träffa honom. Jag kommer knappt ihåg hur han såg ut. Tänk om han var jätte ful? Jag lär ju se honom i helgen iaf. Han sa att han jobbar där VARJE fredag och lördag. 

Okej en grej allihoppa. När man vet att ett ställe har 20+ men säger: Ähh, det är bara att flirta lite med vakterna. Haha gör inte det! Eller joo.. Eller jag vet inte...

Hare bra!
 

MIN FAVVO LÅT!!

 


                            UNION SQUARE "Deceit"  <3 <3 <3

I några veckor framåt, sen har jag lessnat antar jag..

Blonda jag..

Fasen alltså. Idag efter att jag hade solat hoppade jag på bussen vid centrum. I väsby har vi två bussar som heter Bollstanäs som åker förbi där. En som heter 534 och en som heter 536 som är min. Jag visste att bussen skulle komma så jag kollade inte på nummerna utan såg bara att det stod bollstanäs på bussen så jag hoppade på. Och givetvis hade jag klivit på 534. Bussen åkte rakt fram där den borde svänga. Så jag hamnade vid stora rondellen. Jag blev sur men som tur är ligger ica där så jag gick in och köpte lite gott till min väg hemåt. Vid statiol hade jag tur för att en buss som åker hem till mig kom precis. Så jag tog den trots att det bara var 2 hållplatser emellan kvar.

Hursomhelst. Idag har det varit en skön dag för vi hade ingen skola plus att jag mådde något bättre än igår faktiskt. Nu loggade jag snabbt in på datorn bara för att lägga in lite ny musik på mobben, är så otroligt trött på det jag har nu.
Har varit och klippt mig idag sen bakade jag och Helena en supergod kladdkaka. Fast somsagt det är Tidag så tog en minibit. Det duger bra det med.
 
                                      Både gott och nyttigt, nu ska jag läsa lite i min engelska bok

                                                       

nu är det min tur att bli förkyld

Många har varit sjuka dom senaste veckorna, och jag har varit så glad att jag inte har blivit det. MEN, igår kväll började jag få ont i halsen och sedan huvudet. Därefter började huvudet kännas ni vet sådär tungt och man blev hängig. Imorse mådde jag likadant. Åh jag vill inte jag vill inte!!
Vi slutade 11.30 idag gick då till apoteket för att köpa halstabletter och sen gick jag hem för att laga lite lunch och sova. Jag sov i några timmar och ni anar inte hur skönt det var...Imorgon har vi ingen skola woho. Monica som vi bara skulle ha imorgon kommer också att vara borta. Ska till frissan och klippa mig då. Mina toppar mår inte bäst.

Hare fint ni..:)

Sammanfattning utav helgen

Tjena. Har haft noll tid att skriva här i helgen, men gör det nu. Tänk att helgen är slut snart. Tråkigt värre. Men på Tisdag är jag ändå nästan ledig eftersom våran gympa lärare kommer vara borta den dagen och vi har henne i flera ämnen. Vi har bara en lektion den dagen och den slutar 9.50. Undra om det är många som kmr?

På Fredagen var vi som sagt på Skansen med skolan. Det var faktiskt så illa som jag trodde att det skulle bli. Det var rätt trevligt och gå och prata med 1orna och 2orna, hah det var ju liksom dom som földje efter oss och vi bestämde vart vi skulle ;) Det var fint väder som tur var också. Jag drog därifrån lite tidigare eftersom jag hade lite att göra. Åkte till väsby med Sara. Vi gick till centrum för att hon skulle hämta sitt IDKORT, äntligen kom de. Sen skulle jag köpa breeze och ta ut pengar till kvällen. Sedan åkte vi förbi mitt jobb för att hämta öl. Vi skiljdes åt & jag åke till Sollentuna. Kom hem strax innan 19. Tog en dusch och började fixa mig inför kvällen.
Jag & flickorna tänkte först dra till debaser vid slussen men vi ångra oss då de såg dött ut där. Vi drog då istället till Medusa. Åldersgränsen var tydligen 21 där, men vi kom in ändå vilket var kul.
Där inne va de inte så jätte mycket folk. Men det kom iallafall lite fler senare på kvällen. Vi hade det kul, vet dock inte hur många jävla xcider jag drack. Känns som jag hela tiden var vid baren för att köpa en ny.
Haha det var ändå roligt folk som man kände igen från tidigare. Förut för ett bra tag sen när jag var på Anchor så sjöng jag och en tjej katja karaoke där. Då var det en kille som höll i karaoken där han sjöng även lite själv. Vi snackade lite med honom där. Och gissa vad Henke som han heter, han var på Medusa!! Han är fan trevlig. Hahaha så roligt han kom ihåg vad jag hade på mig den kvällen då vi var där. Flera månader sen ju.  Det var rätt kul, Tänka sig :)

                                            HENNA OM DU LÄSER, DE HÄR ÄR TILL DIG:

Gissa som var där med?, Jo jag kom ut från toaletten och såg en kille som jag kände igen som fan. Säger till sara:
- Vem är det där, känner igen honom?
- Det är ingen du borde känna igen
.
Trodde då att det var ngn kille som vi vet vem de är som vi inte gillar liksom. Men så var det inte rikigt. Vi möttes några gånger och jag försökte komma på vem det var egentligen. Vi stod en gång samtidigt vid en bar då de helt plötsligt slog mig vem han var.
Kommer du ihåg när vi var på Banditfesten i typ mars-april? Då satt vi med ett gäng killar, och jag satt med han som var på medusa hela den kvällen. Sen när han skulle gå så blev jag lite ledsen och så sa du till en tjej som du satt med ngt:
- Hon är ledsen för killen hon var med har gått.

                                                  

HAHA DÄR! hittade på bandits hemsida. Kommer du ihåg dom?! Och han i vitt som jag satt med? hahahahah
Vet du, när jag började berätta så började han känna igen mig också och han kom ihåg dig med :D: !!!
Jadu det var lite kul hursomhelst.

Vid ett tiden någon gång kom Mr Jacob dit. Han hade lovat att han skulle köpa en alkoholfridrink. Men gjorde han det? Nope. Fegis!!
Jag vart iaf hur glad som helst att se honom igen. Var det alkoholen eller inte? jag vet inte riktigt. Tror att det var båda. Drickan gjorde mig bara lite extra glad.
Jag satt nog inte alls ner vid ett bord under kvällen utan jag var över allt med alla. Det var i början utav kvällen jag satt med tjejerna och saras mclovin. Jo det var så att vi satte oss vid några killar för att prata lite bara. Den ena tyckte vi såg ut som mclovin från supersugen. HAHAHA han verkade inte ta illa åt sig när vi kallade honom för det, han visste ju vem det var. Jag vet faktiskt inte ens vad han heter på riktigt utan han är mclovin för mig. Haha kommer aldrig glömma vad sara sa inne på toaletten, lät så kul:
- Jenni, hjälp mig. Jag är så full så jag kan inte se om han är en tönt eller inte, är han ful? jag kan inte se
- Jag kan inte heller se de!!


Hon hade sin mclovin. Efter att hon hade dragit så hade hon tydligen börjat hålla på med garderob killen. Ajabaja du!
Efter dom hade stängt så gick alla ut. Jag gick ner med vakten. En vakt som jag pratade en del med under kvällen.
Han bjöd på en cider och vi skulle snacka en stund. Men sen gick jag upp iaf för att säga till dom andra att inte gå.
Jocke som vakten heter bor här i Väsby med. (ohno) han ville att jag skulle följa med hem till honom för att dricka vin.
Vi gick in där vart endast personal är. Han bytte om och så. Jag har ingen aning vart fan vi skulle, inga planer hade jag iaf att dra hem till honom. Vi gick iaf i en trappuppgång påväg någonstans då min mobil dog precis när någon ringde. Jag sa att jag var tvungen att ladda min mobil för att jag kunde ha kontakt med dom andra.
Har ingen aning om hur länge vi där. Hade ingen tiduppfattning alls. Eftersom vi var i en jävla trappuppgång, och det var en dörr precis där som ledde ut hoppas jag verkligen att INGEN såg oss. Om det var en dörr där borde de inte ha varit fönster också?

Efter honom mötte jag upp flickorna i typ 3 sekunder innan jag gick igen för att träffa upp Jacob. Klockan var då kanske runt 03.30. Vi tog en taxi & åkte iväg till honom för att sova.
Haha så kul, vi låg i sängen och lekte typ med hans lampa. Han släckte hela tiden och jag tände osvosv. Det var säkert släckt i 1sek och båda däcka direkt. Sen på morgonen kom jag på, "oj jag råka somna" haha.
Lördagen gick till att sova. Vi sov typ bort hela dagen. Jag tror att jag drog därifrån runt 4. Mötte upp Sofie i Sollentuna för att vi skulle åka till Kista. Maria skulle ju firas på kvällen så tänkte köpa något till henne. Vi käkade där, köpte även två tröjor och ett par svarta mjukisbyxor. Jag var hemma runt 19 kanske. Hade lite bråttom att fräscha upp mig då vi alla skulle träffas vid Fame vid 20 tiden. Drog dit iaf, maria hade bokat bord så vi satt och åt tårta och drack. Jag drog hem redan vid 23 tiden då dom skulle vidare till Farbor. Jag var seg och hade ingen lust att festa mer. Så jag gick hem. Jenna hade tydligen kommit dit vid 24 så hade nog varit kul om man stannade. Men det var lika bra att jag gick hem. På lördags morgonen fick jag sms från robban på jobbet om jag kunde jobba i helgen för han "var sjuk". Eftersom jag var hemma hos Jacob plus trött som fan sa jag att jag inte kunde men att jag kunde komma in på Söndagen alltså idag och jobba. Så var nog bäst att dra hem den tiden och så att man var en ny och pigg människa.
Jag började 11 och slutade 16.15 så det var en väldigt lugn dag. Fan vad jag trivs på mitt jobb ibland. Ullis var där och jobba idag. Det var ett tag sen & hon är så skön. Hon visste inte att jag skulle komma så hon blev lite chokad när jag kom in i omklädingsrummet,.
- ooh u make my day, vi ska ha så kul idag! Fan vad glad jag blir.
Är hon inte gullig?
Efter jobbet åkte pappa o jag ut och övingskörde. Är rätt trött på just övningsköra. Jag kan det redan! Sedan tog jag en dusch och efter har jag inte gjort något speciellt.
Tror faktiskt att jag ska sluta skriva nu och gå & lägga mig i sängen. Jag har skivit hur mycket som helst känns det som?

GOD NATT ALLIHOPPA!


Yes Fredag imorogn!

Veckan har gått så snabbt, tänk imorgon är det redan Fredag. Gud så skönt. Som sagt först ska vi till skansen med skolan. På kvällen är det utgång med flickorna. Vi vet inte riktigt vart vi ska ge oss av en. Vi får väl se.
I Onsdags fyllde Maria år så nu på Lördagen ska hon firas så det blir utgång då med ett gäng. Det blir en rolig helg tror jag :)
Jag måste plugga lite ugglsnack nu. Haha, natti!

Vi går sista året och vi ska till skansen

Jag börjar bli lite trött på att åka till skansen jämt. Det är inte ens roligt. Men, den här gången blir det dock lite annorluna. Det är så att alla 1,2 & 3or som går BF programmet ska med dit. Och vi treor ska guida 1orna och 2orna. Vi kommer få betyg på det här och det är dom som ska dömma oss.
Jag och Elisa i klassen skulle prata om björnar,ugglor och glasblåseriet. Vi har delat in det så att hon ska prata om björnarna och jag om ugglorna och tillsammans säga något om glasblåseriet till dom andra.
Tänk att jag måste stå och prata om ugglor till dom? Kan ju inget själv, så jag får läsa på lite ikväll.

Vi får se hur det går imorogn helt enkelt!!

VI SÅG SNÖ IGÅR!!

        Så sjukt, och helt plötsligt!! Det måste ha varit tillgjort!!

                                  

Tappade bort mobilen idag

Jupp jupp, jag är bara så slarvig av mig. Jag måste seriöst ha någon efter mig som kollar att jag har mina saker med mig. Idag efter skolan gick jag iväg för att sola, när jag hade solat klart letade jag i väskan efter min mobil för jag tänkte lyssna på musik påvägen hem.
När jag först inte hittade den brydde jag mig inte så värst om det eftersom jag hade så pass mycket skit i väskan så det var svårt att hitta i den i allafall. När jag hade tagit ut de mesta insåg jag att jag hade glömt den någonstans. Skynade mig till skolan. Hittade den sedan vid skåpen, vilken lättnad. Det var ju inte alls länge sen jag köpte den så de hade varit tråkigt om den kom bort. Plus att det är en väldigt ny mobil och den går ju på ca 4500 ngt så jag hade inte blivit förvånad om någon hittade den och tog den.

Idag var det lite snack om studentskivan i skolan. Det är nu bestämt att vi ska ha en maskerad. Hmm jag undrar vad jag ska vara?, det ska bli KUL. Längtar!!

Nu ska jag göra lite middag eftersom mamma inte är hemma...Hörs senare!

Mys




 Fan vad jag älskar mina rosamjukisar regniga dagar som dessa. 


       
                                                                                                                                        

Vaselin är som läppglans!

                                                              
En pigg Jenni i Söndags. Tänka sig, på en Söndag? :) Det ända jag har på mina läppar är vaselin, vilket är genoskinligt. Men varför ser det jämt ut som om jag har läppglans eller liknande? i dont know..
  
                                                                                             
                                                     





Samma sak på tex den här bilden. Dock kanske ett år gammal bild, men vad har det med saken och göra egentligen? Iaf. Vaselin där med. Mysko..


vilket ska man välja..

Jag är så trött på att det regnar JÄMT, usch säger jag bara! Eftersom jag slutade så pass tidigt idag och har inget annat för mig tänkte jag att jag kunde gå ut och springa lite. Men jag har verkligen ingen lust när det regnar och när det är ett sånt äckel väder. Sen får jag ångest för att jag inte går ut och gör det för jag gjorde sist de i Lördags plus att jag har ätit sockerbomber. Blir själv less på mig då jag alltid ska få en sån ångest över allt, men det går nog över strax. Faktiskt har det börjat göra det redan för sitter och kollar på nätet lite över gymmen vi har här i väsby. Jag tror att det är dags att skaffa sig ett gymkort. Och jag måste bara påpeka, inte för att skaffa muskler och allt. Utan bara hålla kroppen igång. Jag tycker att man känner sig så pass piggare efter, det är helt enkelt en bra känsla.
 
                                    

Nu finns den med mig


Kolla vilken söt datorväska jag har köpt. Den är svart utanpå och rosa innut i. Nu hänger min dator med lite då och då. Ibland är det så mycket som ska göras så det är skönt att kunna sitta på tåget och skriva då man ändå bara sitter.

                                         



Väldigt tråkigt väder ute, regn regn... Blev rätt iriterrad i morse då vi egentligen skulle haft Svenska kl 9, men vi hade inte den lektionen så jag kom till skolan. Jävla lärare som inte kan säga något, kunde haft sovmorgon. Måndagar är iallafall sköna för vi slutar så tidigt. Efter skolan gick jag och girlsen och käkade lunch i centrum och sedan gick vill till ungdomsmottagningen. Och vad gjorde vi där? hah tänk att jag skriver det här, jag kulle prata om p-piller. Jag tror att jag vill börja köra på sånna nu. Är trött på: oneej jag måste till apoteket och köpa akut p-piller. Sedan testade vi alla oss. Tänkte när man ändå är där. Jag är nog helt säker på att jag inte har något, men skönt att veta till 100 % !

Nej, nu ska jag fixa middag snart. Helena kommer närsomhelst. Byebye så länge..

"who the fuck is härtan"

Det här är fucking härtan !!


                                                                                 




Till er som lyssnar på Bandit eller någon gång lyssnat på härtan vet vet det är. Man fick aldrig se hur hon såg ut och hon var alltid ett mysterium. NU har hon bytt radiokanal och gått över till STAR FM och jag måste säga att jag är så besviken på henne, men samtidigt glad att hon är borta. En som lämnar bandit för STARFM, hallå!?! ingen riktig banditgirl....
Så ser hon ut iallafall, jag trodde att hon var äldre och hade gråa hårstrån. Inte alls som hon säger ut.


Namn: Suzanne "Härtan" Härtén

Ålder: 40

Civilstånd: Förlovad med min sambo Andreas.

Intressen: Inredning, kläder, älskar Tv-serier och då gärna kriminalare, tittar gärna på mina syskonbarn när dom spelar fotboll och hockey.

Egenskaper: Organisatorisk, säger vad jag tycker, har svårt att dölja missnöje, skrattar ofta, mycket och högt.

Det bästa med Stockholm: Vattnet. Jag har lyxen att se ut över vattnet ifån mitt vardagsrumsfönster.

Det bästa med STAR FM: Musiken och så Hans Fahlén förstås =)

Motto: Gör om gör rätt.


USCH säger jag bara!

Nästa helg då jävlar


Jag är faktiskt rätt taggad på veckan som kommer. Det ska bli kul att få igång jobbet med tidningen, sedan vet jag att det ska bli shopping i veckan, Tisdag eller Onsdag får det bli. Sedan frissan för klippning. Plus utgång både Fredag och Lördag. Maria fyller år på Onsdag så hon ska firas i helgen, sen utgång med de andra flickorna. Jag ska lätt orka med utgång båda dagarna.
Idag var det jobbet, efter det åkte jag för att sola en liten stund. Jag var påväg hem när jag stötte på några av mina grannar så jag fick skjus hem utav dem. Det var väl snällt utav dom? :)
Hemma kollade jag på supersugen idag innan jag lämnade tillbaka filmerna vi hyrt. Var var bara så sugen att se den igen. Kan inte sluta, Mclovin äger, haha! 
Jag har aldrig kollat på film både fre,lör & sön. Snacka om en lugn helg. Nästa helg blir det lite mer ös i!

Mclovin+jag


Hejhopp!

Det är Lödag, men inget festande för mig i helgen. Jag jobbar den här helgen så det är skönast att bara ta de lungt. Jobbade idag från 9.30-17.15, kom sedan hem, åt middag och sedan begav jag mig ut och springa i drygt 40 min i regnet. Jag får helt enkelt skylla mig själv om jag skulle bli sjuk. Men jag tror inte att jag blir det, eftersom det är så många träd i skogen så skyddar dom lite mot regnet iallafall så jag blev inte så jätte blöt. Bara om skorna och fötterna. Var senaste ute i Tisdags så jag kände att jag ville ut och göra det. Därefter tog jag en dusch, låg och pratade lite med mamma i sängen sedan gick jag hem till sjukisen igen för att se den andra filmen som vi hyrde igår kväll. Igår såg vi Supersugen och idag theeye. Supersugen var rolig, blev kär i mclovin. Haha! Ser ni inte hur gullig han är? :D Riktigt "cool" var han. Skulle vi inte passa bra ihop? Han och hans glada själ...

                               






                   Me i morse, innan wooork. Ser man att jag hade några tråkiga minuter?



                Imorgon är det ännu en söndag. Det blir först jobbet 10.45-16.15 sedan tror jag att jag tar en liten solstund, måste lämna filmerna vi hyrde. Sedan kanske övningsköra. Vi får helt enkelt se.   Well, bye!

Jordgubbslandet

Åhh va roligt det var när jordgubbslandet fanns här i Väsby. Jag köpte en ny peeling till facet idag, och när jag duschade idag och tog det luktade de precis som jooordgubbsslanndeet, det lukade inte alltså bara jordgubbar. Utan det var helt konstigt, det går inte att förklara helt enkelt. Det var något mer än jordgubbsdoft.
Den påminnde hur som helst om det, och de borde finnas kvar! Jag kommer ihåg när jag var liten hade min egna lilla vita hink med mitt namn Jenni skrivet på. Det var alltid pappa och för det mesta Henna med där. Vi gick, vi åt och vi plockade jordgubbar i våra hinkar. Sedan gick man in i tältet som var där, vägde hinken och betalade.
Det var goda tider det. Jordgubbar. ÄLSKADE LANDET, (Bästa stället, lekstugan, snickarstugan, alla bär, grodorna, friska luften, badet. Såå mycket...) Sedan alla lekar ute på gården..
Hahhaha kommer ihåg en gång när jag var på landet då Henna och jag lekte uppe på vårt lilla berg att vi var luffare hhahahah... Vi hade typ hundmat som vi låsades att de var de enda maten vi hade.
Träffade förresten henna när jag kom från bussen hem igår, det var kul att se henne en snabbis. Ni ska bara veta vilka minnen man har med den bruttan... Vi måste ta och hitta på något någon gång girli :D !!

Jaaani, tänkt vad en peeling crame fick mig att börja tänka på. Hejhopp, denna fredags kväll blir lugn med film hyrning med sjukisen^!

Bon voyage !

Mössprovtagning

Jahapp då var man där..Kommer ihåg förra året då man tänkte: nästa år är det vi. Tiden flög förbi och idag klockan 10 hade vi tid i aulan. 30 min hade vi på oss sa hon, men alla var därinne i säkert en timma.
Det var lite svårt att beatämma sig, vad det skulle stå på mössan och vilka säger osv man ville ha. Det fanns bara två paket man kunde välja mellan. Mösspaket 1 & 2, 1an kostade 599:- och då fick man mössan, en champangeglas och en penna. Sedan fanns paket2 för 499:- där bara mössan ingick. Jag valde 1an sedan ett klädpaket där man fick välja en tjocktröja och en tshirt där det står student 2009.
Det är egentligen lite läskigt att stå där och pröva och bestämma, det är VI nu. Jag kommer ihåg allt så bra när man började i ettan, nu är vi "dom stora"
                          

                                      

ska försöka vara glad idag iaf..

Kul........kul..kul....
Drog från skolan idag för att gå på ett möte jag skulle ha kl 12.30. Inget roligt möte blev det iaf, tycker synd om Milla som började gråta..Men som Larua sa: allt har sin mening.

Gillar jag henne eller inte?

....Jag pratar om vår, gympa/firskvårdslärare. Jag vet inte vad jag tycker om henne. Ena studen blir jag så iriterrad på henne av hennes komentarer. "Förstår du?, för om du inte förstår kan jag inte veta de, du har ingen rödlampa på pannan som visar att du inte förstår" 
Sen idag när jag inte visste att vi skulle ha läxförhör "hur kunde jag inte vara så tydlig, ska jag tatuera de i pannan på dig"
Men så kommer vi till gympa lektionen idag., Vad vill DU göra? frågar hon var och en.
- Jag vill gärna gå ut
Då för du göra det, kom tillbaka om 30min. Vi fick sluta 20min tidigare också..

Nu ska jag ladda in lite nya låtar på mobilen, sen ska jag ut och springa. Tredje dagen på raken. Men det är jävligt skönt...

Hejhej så länge!!

ut med oss!

hoho kom precis hem från sollentuna, ska byta om och ta ngn macka sen skan jag och sofie ut och springa. Det blir skönt, vi ska springa som fan har jag sagt till henne! orkar vi?, vi får se.

Banditfesten!

Halloj halloj, redan hemma från skolan, jävligt skönt det.

Här är iallafall några bilder från i Onsdags då vi var på banditfesten:









Ja, det var alltså banditfest. Jag jobbade den dagen men gick hem tidigare för att hinna duscha osv. När jag kom hem till pappa märkte jag att jag hade tagit fel laddare till mobilen och min mobil höll på dö, så jag fick lite panik eftersom jag hade rätt bråttom. Pappa skjusade mig iaf till mamma så fick jag springa in och hämta den rätta snabbt.
Vi kom väl dit efter 9 tiden. Vi hade det väldigt skoj men tror jag blev lite för full för det är så mycket jag inte kommer ihåg.
På tåget in, träffade vi på en kille som gick i våran skola året jag gick i ettan, jag kommer ihåg hur man jämt kollade på honom och tyckte att han var så söt. Iallafall vi började prata med honom på tåget (en station innan han skulle hoppa av) så fick vi snabbt han nr så kanske han skulle komma till bandit festen han med.
Jag smsade lite med honom under kvällen och han kom dit senare runt 11 tiden.
Kvällen slutade med att sofie och jag hamnade hemma hos honom med hans kompis som åkte och hämtade oss i stan. Sara hamnade hemma hos sig med Jimmy.
Det var väldigt mysigt hemma hos honom. Dom tände ljus och satt och spelade gitarr och sjöng. Dom var väldigt duktiga.

Tänkt om jag visste i ettan att jag en dag skulle hamna hemma hos honom med honom?! aaani.. Det var nice.
Jag orkar inte skriva så mycket om den kvällen. Så mycket jag inte kmr ihåg...

Pusshej!