Varför har bloggande blivit så populärt?

Är det för att vi människor är så himla nyfikna vad som händer i andras liv, eller är det för att hitta nya roliga saker att läsa om. Eller vad är det egentligen? Nästan alla har en blogg, dessutom är det fler och fler killar som har börjat blogga. De har med bloggande har verkligen vuxit inom de senaste åren. Kändisar skaffa bloggar som vem som helst kan läsa. För dem som inte längre är i rampljuset lika mycket, kan det vara ett sett att komma tillbaka?
Och tänk för dem som tjänar pengar på det?
Visste ni att  de skapas omkring 120 000 bloggar dagligen runt om i världen?
Det som är bra är att man helt enkelt kan få skriva av sig, få ut sina tankar och funderingar. Jag har dock läst om att två personer i USA har dött utav sitt intensiva bloggande. Kan det vara så att det kan bli farligt också? Att man blir beroende utav det. Det ända man gör är att sitta vid datorn och blogga. Det blir det man prioiterar. Man struntar i sina vänner, familj och sig själv?

Det som är posetivt iallafall är att man kan hitta nästan vad som helst att läsa om och få läsa om andras åsikter, få tips och kanske till och med lära sig något.

Kommentarer
Postat av: j

dött av bloggande? det låter ju sjukt;)

2008-09-29 @ 17:39:49
URL: http://morkret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback