bloggen krånglar

Tänkte inte skriva så mycket nu, bloggen krånglar & har faktiskt ingen vidare lust. Lägger upp bilder o sånt imorog. Slutar rätt tidigt då.
Idag har det varit en praktisk Söndag. Började dock med att jag segade i sängen, jätte skönt att bara få ligga där och veta att man kan göra det hela dagen om man nu hade velat.
Jag gick ut i skogen vid 12 tiden för att springa bort lite onyttigheter. Var väl därute i 1h, 15min något sådant. När jag kom tog jag en dusch sedan började jag städa mitt rum lite, det behvödes. Därefter var det massa tvätt som skulle tvättas, är inte ens klar än... Var ute & övningskörde också, jag tycker att det går bra men blir så iriterrrad på min pappa som säger:
- aa du börjar bli säker med körningen nu

Hallå jag har varit det hur länge som helst nu. Jag kommer ihåg första gångerna man var ute på vägarna, hur läskigt som helt var det. Iallafall att möta andra bilar.
Därefter lagade jag middag och sen har jag varit och solat, fixat nytt busskort och gjort engelska läxan! Det var min söndag det!

Hajda!

                                                                 

Slow down, you crazy child

Hallå hallå, sitter här seg som den och har precis kollat klart på 13 snart 30. Hur många gånger har jag inte sett den nu? iallafall...
I går var jag inte i skolan utan var och jobbade istället. Var rätt trött när jag kom hem och tänkte bara ta en lugn kväll. Men Sofie hörde av sig under kvällen och vi bestämde oss att dra någonstans efter att hon hade varit på någon fest i märsta. Så det var faktiskt bra, då hade jag tid att vila upp mig i några timmar. Behövde det. Efter att vi hade varit ute i Onsdags (mer om det i nästa inlägg) så sov vi knappt något den natten, så Torsdagen blev seg och jag som skulle jobba den dagen med, så har inte heller varit i skolan sedan i Onsdags. När man kom hem torsdags kvällen var det bara att gå och sova o sedan gå upp på morgonen igen.
Jag mötte upp Sofie i märsta efter att missförstått tiden, haha. Vi drog iallafall till Älvsjö, fruängen eller vart fan vi var? Där träffade vi Jacob o några av hans polare. Vi satt där och snackade & kollade sedan på ngn jackass film. Natten slutade med att vi gick hem till jacob och gick o la oss där runt 7 tiden kanske. Hela förmiddagen gick alltså till att sova. Sofie och jag drog därifrån vid halv 4 tiden. Vi gick och käkade innan vi skiljdes åt och gick hem. Tog ett varmt skönt bad och kollade på filmen.. 

Imorgon har jag bestämt mig att jag ska ut och springa som FAN, hela jävla veckan har jag ätit så så så onyttgit. Men man blir så sugen på fetmat efter alla dessa nätter som det har varit på sistonde. 
Seriöst dom senaste gångerna jag har varit ute har jag varit uppe hela nätter, så jag kommer knappt ihåg hur det är att komma hem 2-3 tiden och vakna upp hemma?  

Skriver mer imrogon, ska lägga upp några bilder med. Nu ska jag fortsätta min segkväll!!

Projektarbete i skolan

I vår skola har treorna varje år ett projektarbete. Stora jag som är en trea nu ska då ha det. Det är en 100p's "kurs" och lärarna gör så att man blir lite små rädd. "Det här är den viktigaste kursen" Skrivhäftet vi fick kallades för "bibeln" och det är väärd så mycket säger dom. Dessutom är det hela året vi ska hålla på med detta.

MEN
jag är ändå förväntansfull. Det jag först tänkte att skriva om var om matvanor, andras matvanor & om hälsa eftersom jag tycker sånt är intressant och något jag kan tänka mig arbeta länge med. När jag satt och lyssnade på när lärarna pratade sa Lisa ordet: Tidning. Då kom jag att tänka på en tidning som jag prenumenerar på, Må Bra. Det jag tycker är tråkigt med den är att den är ganska mycket inriktad till äldre. Det är många sidor man bläddar förbi, men sen finns det dem sidorna som är intressanta. Sen när man tänker på tex vecko-revyn där finns det kanske 1 sida om hälsa&träning.
Toppen ideen till projektarbetet blev en måbra tidning till oss yngre. Med lika mycket hälsa&träning som skönhet,mode.
I tidningen ska det vara om doldasockerfällor, vad som är bra & dåligt, hur mat faktiskt påverkar en. Sen massa massa annat som är till oss yngre.
Spännande va?, det tycker iallafall jag. Det blir mycket att göra, tänk att få ihop en tidning??

Jag har massor av ideer, men skulle vara kul med lite tips om vad folk egentligen vill läsa om. Tips??

                                         


Det lär bli KÖ


                                                             Bandit fest på Onsdag! KOOM !



                                 

Från förra helgen

Bilder från förra Lördagen. Satt hos millan först innan vi drog ut på något skitställe haha. Men roligt var det iallafall!




 

 

 

Vi kände oss som Sex & the city. Fast yngre.


I Fredags var det dags att äntligen gå och se Sex And the city filmen. 2.5 timme gick snabbt, och den var bra!
Det kändes som en riktig tjej film, kändes så härligt att se den.
Jag kommer ihåg att innan filmen hade kommit bio så gick det ett rykte om att en person i filmen skulle dö, men hallå det var ingen som dog? Vart kom det ifrån egentligen?...
Efter bion drog jag sofie och sara till gamla stan för att leta efter ett ställe som hette house. Sara skulle träffa en vis marcus. Han berättade så dåligt vart stället låg. "nära stationen och till vänster"
Vi möttes upp senare iallafall vid tcantralen, ingen aning varför när alla ändå var i gamla stan. Vi stod där och pratade lite. Klockan var runt 24-01 och vi hade inte lust att dra ut. Marcus åkte hem och vi tjejer gick till Harry b för det låg nära och dom spelar ROCK!
Det var kul där, men eftersom vi kom dit ganska sent gick tiden alldeles för snabbt innan dem skulle stänga vid tre tiden.
När dom stängde ville vi fortfarande inte hem. Så vi följde med killarna vi hade suttit en stund med hem.
Vi alla var uppe hela natten. Någongång somnade vi iallafall, jag vaknade upp vid åtta. Jag tänkte att vi måste dra snart för att jag skulle jobba 9.30. Det var bara planerat att vi skulle på bio, somsagt man vet aldrig hur en kväll slutar. Jag tänke typ: whatever om jag jobbar jag kan gå ut ändå.
Men jag klarade inte det, hade gjort det om jag hade varit hemma den tiden. Men inte att åka dit från stan.
Jag väckte upp sara, vi gick och satte oss på balkongen, alla låg och sov. Jag satt och tänkte hur jag skulle göra. Jag ville verkligen inte åka, ville bara liggga i sängen och sova och bara få ta de lungt. Dessutom hade jag inte lust att lämna "killen som jag var med" jag ville få prata och va lite till med honom. Jag menar han hade inte mitt nummer och om jag hade dragit då hade han inte heller fått det.
'Jag bestämde mig att skicka ett sms till Larua om att jag var sjuk. Och ni vet inte hur dum jag kände mig för det, så himla dum. Jag hade faktiskt valt att gå ut och visste att jag skulle jobba. Och jag hade sagt till mig själv att jag kommer åka till jobbet ändå, att jag fixar det. Men nej... Kom och känna mig lite bättre när jag kom på att jag faktiskt jobbade för jocke förra helgen. Så de kändes lite mer okej att ha gjort de.
Det var faktiskt en skön dag igår och jag var glad att jag var "ledig"

Alla började vakna upp vid 11 tiden, vi satt och pratade till 13-14 tiden sedan skiljdes vi..

Vi var mitt inne i stan, solen sken, vi hade festat hela natten. Vi går alla tre, håller varandra i händerna. Alla människor är glada, vi hör lite musik från dom små affärerna som finns.

Sa - Sofie låg ju helt naken där inne
Jag - gjorde du?
sa - jag såg ju hennes trosor på golvet
jag - neeej? ååhh sofie! (Skriker lite högt med en förvåning)

sofie - (hon fnittrar lite generat)

Sen så börjar allllllt tjejsnack. Vi går mitt i vägen, pratar om det vi gjort. Sen säger jag till tjejerna: omg vi är som SEX and the CITY..

stan, fest, sex (faktiskt bara strul för min del, men dom andra två, SLUTS!), svaller...Sofie säger vi att hon är samantha. Jag säger att jag är Charlotte..

Sara - Men hon är ju nunna!

Okej den biten av henne är jag väl inte. Men skrik och förvånande delen. Ni som har sett filmen kanske vet. Ni vet när Carrie tex säger att hon ska gifta sig. Hon blir helt till sig. Lite så kan jag bli när man får veta lite.. Vi gick iaf och käkade lunch, eller egentligen frukost. Sen åkte vi hem till Upplands-väsy igen (landet som dom säger) Den lördags kvällen blev lugn, var hos sara och vi lagade middag. Skulle egentligen gått med Maria till en kille på jobbet som fylle år. Men hade man ork?
Nu har jag faktiskt skrivit en del så jag tänkte bara lägga in några bilder snabbt för sedan borde faktiskt jag sova. Men det finns så mycket att skriva men det får nog räcka?







Han smakade tydligen salt sa Sofie, fyfan!





Vart dom än var, varje gång man kollade på dem, såg det ut sådär.

Jag är inte med på någon av bilderna, men får blir det när man tar med sin egna mobil.
Sov gott!
/Jenpen

babyn är min!

Jag är så nöjd med min nya mobil. Fick den i Fredags, känns så skönt att ha en mobil att gå med igen. Först gick ju mobilen sönder sen simkortet, men nu är allt bra igen! Få se nu hur många låtar det får plats!



!!



Jag har ångest för att jag inte jobbar idag. Att jag är ledig och egentligen kan jobba men inte gör det. Men så ska jag väl ändå inte behöva känna? Jag har jobbat sen jag kom hem (den  8e) varje dag förutom förra Tisdagen. Och innan jag åkte iväg jobbade jag en vecka.. Jag ska jobba imorgon och troligen helgen så jag ska vara glad att jag är ledig och inte känna så här!! Jag blir irriterad på mig själv..
Jag kände inte så tidigare idag men sen när jag såg att jag hade två missade samtal från Laura (från jobbet) så känns det så..  ähh..!!!

utgången

Åhh 30mins sömn i natt plus jobb idag. Men jag klarade det förvånandsvärt bra, somnade dock direkt när jag kom hem i några timmar hoppas jag får någon sömn inatt för det lär jag behöva.

Skriver mer imorogn ist, ciao!

Otur med mobiler i min familj


Halloj, ledig i helgen vilket är skönt efter som nästa vecka kommer det troligen bli jobb hela veckan. Fick ett mail av min chef som skrev att dem behöver mig. Så skola och två olika jobb, men jag klarar det. Tror det blir kul med fullfart!!


 

Vet ni hur mkt jag hatar min kamera, man blir ju alldeles vit i ansiktet hallå!! Dags att köpa en ny närsomhelst. Men först blir det en ny mobil.

Vet ni vad som hände med min?
Jo det kom massor av vatten på den av en bruk med majs i. Pappa tyckte att det var klumpigt av mig. Men vad händer en vecka senare? Han ska tvätta sina jeans och råkar tvätta sin mobil med, så den blir ju helt förstörd. Min lämnades in på lagning men det var bara skrot. Hade en skit mobil medans den var på lagning. Vad händer då då? Jag sitter och ska radera sms då mobilen bara hänger sig. Jag stänger av den och på igen då det står: Sim kortet avvisat/satt in simkort. Jag prövar i andra mobiler men samma sak. Ringer dom på Måndags kvällen dom bara snackar något skit så ringer jag tillbaka på Tisdagen då säger dom istället att dom ska skicka ett nytt simkort fast med samma nummer. Jag är glad över att jag iallafall har mitt nummer kvar, men alla nummer ajaj..
Så sedan i Måndags har jag varit utan mobil, men simkortet kom idag wooho!! Dags för en ny mobil bara, men vilken?....


Film på sexan


40 year old virgin
börjar strax! Haha har faktiskt inte sett den så det blir skoj!

Haha satt och kollade lite på Du är vad du äter när jag satt och käkade middag idag. Lät så kul när Lars-Åke "Babsan" skulle laga middag till honom och Anna Skipper. Hon var påväg in till vardagsrummet för att läsa då han sa lite virrigt något liknade: Vi kan väl åtminstånde ta ett glas vin medans vi väntar på maten..Ajusste det kan man inte med dig..

Hahaha ni fattar säkert inte.. Men lät så roligt...

Godnatt på er!

Sex and the end


För någon vecka sedan satt jag sent uppe på kvällarna för att kolla på massor av sex and the city avsnitt. Jasmin har den första boxen och Petra har den andra och sista. Jag hann ju inte se alla, men endel.
Jag hann iallafall bli förälskad i Carrie & Aidan som par. Men de flesta vet ju vem Carrie tillslut väljer. Jag vet dock inte hur Carrie och Aidan gör slut eller varför. Det hann jag aldrig se. Jag får helt enkelt hålla koll på avsnitten som går på trean lite senare på kvällarna, just nu är det dom avsnitten där dom är tillsammans igång. Yesyes..



Det är ju bara en serie men dom är så gulliga tillsammans. Tänk om man hade en kille som Aidan, så otroligt snäll och rar. Så perfekt!! Finns det någon som han där ute ens??

Igår satt jag läste lite ur en dagbok jag skrev i förra sommaren och började fundera hur lätt jag kan skita i en kille som jag träffar. "Finns det någon som han där ute ens?" Men frågan är om jag ens ger en chans till det?

Så här hade jag skrivit en kväll då jag var bortrest:

skriver om massor av andra saker först, senare kommer jag över till:

20/8 2007
Langade iväg ett sms till Alex igår och han har inte ens svarat :( Jag tänkte då att han kanske har svarat tills på morgonen. Men inget sms från honom. Tänkte sen att det skulle komma under dagen. När jag kom hem från koupio kollade jag på mobilen, men inget. Då blev jag faktiskt lite besviken...Lite ledsen..Liksom skiter han i mig nu?
Mammas mobil är cp, det går inte att ringa från den. Kollade på min mobil samma sak. Så skickade jag ett sms till henne och tvärtom. Det stod att smset var skickat men hon har inte fått det än. Så jag tänkte - hoppas att det är samma sak med hans sms.
Men grejen är att jag skickade smset på kvällen och mammas mobil funkade fortfarande på morgonen. Så jag vet inte.
Jag tänker iallafall inte skicka fler sms till honom
(skriver om lite annat igen, sedan)
Men jag vill så gärna träffa honom igen. Så jag hoppas verkligen att han inte skiter i mig nu. Jag orkar inte vänta i typ två veckor till.. Men vi får väl se hur det blir ajaajaajaajaaja.

Lite senare skriver jag

20/8 23.55

(skriver om annat sedan:)

.....Ett tag senare svarade Alex. Först blev jag glad när jag såg att det var hans nr sedn blev jag bara besviken.
"Hej det är bra tack, själv? Kram"
Helt opersonligt mit mig. Inget som att han blev glad liksom. Plus så tog det 24h att svara!! Nej jag vet inte, jag svarade inte tillbaka. Tänker inte göra det heller. Slängde mobilen ifrån mig. Vi har ju ändå inte snackat på 5-6 dagar. cp!! hejdå!

Tänk att ett sms gjorde mig piss. Men det var nog för innan jag reste bort hade vi träffats en del. Vi pratade i telefon varje dag. Sov över hos honom flera gånger. Och att han då efter att vi inte har snackat på nästan en vecka skriver ett sånt tråkigt sms och dessutom KRAM. Jag kommer ihåg att han skrev något sms några dagar efter, kommer inte ihåg vad han skrev. Men vi träffades rätt mycket när jag kom hem iallafall. När jag kollade bak i den här bloggen från oktober 2007 till rubriken 'Onsdag. Trots att jag var mycket hos honom var det inget jag pratade så mycket om. När man läser inlägg från hösten så nämner jag nästan aldrig honom. I det där inlägget som hette Onsdag, hade jag sovit över hos honom vi var uppe hela natten och det var därför jag var så trött och gick hem från skolan för att sova. Jag nämner inget om honom bara att jag hade varit någonstans. Men jag hade faktiskt väldigt trevlig den kvällen... Men det får ingen veta..

Jag är väldigt dålig på att visa en person hur pass mycket jag gillar den, bortsett från när jag är onykter. Fast vänta hmm då är det ju till främlingar? haha!

Om man nu sammanfattar det här komplicerad person inom sånt här. Ohoj nu blir alla killar rädda :P
Nejmen om jag tänker tillbaka till alla "jag har haft" har jag aldrig velat ta oss framåt och det har nästan alltid varit jag som har varit dålig på att höra av mig eller inte hört av mig alls. Det är jag som bryter kontakten..
Den dagen då jag hittar någon som är jätte bra på att höra av sig, vem vet? ;) hahaha..

Jag tror att jag avbryter här, ska kolla till maten. Håller på att göra kyckling och klyftpotatis och lite annat.

Pussheej

Nämen godkväll!

Hallå!!
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, finns så mycket att skriva om. Så mycket att jag inte orkar..


Om skolan, och det sista året där

Skolan börjar på Tisdag. Tänk det är sista året,
sista. Jag kommer ihåg när jag började ettan. Man kollade in alla heta 3or, för dom var liksom "treorna, dom var störst" nu är man själv där. Det är vi som kommer vara dom och det är vi som kommer lämna skolan nästa år. Blandade känslor kommer det vara då. Självklart kommer det vara skönt. Men det kommer givetvis kännas konstigt att aldrig mera gå till sin skola. Vad jag vill nu är att plugga vidare efter skolan. Kanske inte direkt men efter ett år kanske. Så det är inte så att man tänker att man aldrig mer kommer sitta på en lektion och slippa plugg. För det kommer jag.

Om framtiden 

Men det kommer bli roligare, för då är det något jag verkligen gillar att läsa om och fördjupa mig i. Jag vill lära mig massor. Dom som känner mig vet vad det är, men till er som inte vet så gillar jag väldigt mycket näringlära. Och inom det området vill jag jobba med. Kanske kostrådgivare eller något liknade. Jag tror att många tycker att sånt är jätte ointressant, många svullar ju i sig allt möjligt och skiter i vad dom äter. Jag vet inte riktigt varför jag tycker att det är så intressant och hur jag kan tycka att det är så roligt att läsa innehållsförteckningarna på produkter. Men det är något med det. Hur maten verkligen kan påverka hur vi mår. Jag kommer ihåg när jag en gång berättade de till en person.
- vaa, kan det?
(Ehh) tänkte jag för mig själv. Klart den kan. Maten ger ju energi till vår kropp. Och ni då inte ger rätt energi kan det ju inte fungera prima bara så där. Den måste ju ha något att jobba med. Tänk så mycket som måste fungera.
Mat kan göra oss, trötta,piggare,på sämre/bättre humör, kan bidra till sjukdomar plus motsatsen. Så så mycket!...
Att jag gillar att kolla in vad produkter vi köper egentligen innehåller kan dels bero på att det är kul att se hur det fuskas. Hur dom skriver och säger att något är så nyttigt men det egentligen inte är det. "Inget socker tillsatt", nämen ojoj vad har dom istället - Sötningsmedel.
Tillexempel väljer många att ha aspartam tillsatt. Vilket inte alls är bra. För mycket aspartam stör kroppens hunger och mättnadskänsla. Vilket gör att man inte känner riktgt när man är mätt eller hungrig. Aspartam gör också att vi vill äta mer, och många tror säkert att de är helt okej då eftersom de ändå inte innehåller något socker. Men egentligen innehåller något som är lika dåligt.
Nejnej jag sluta sluta prata om sånt nu. Säkert inte så roligt att läsa om. Men roligt att skriva iallafall :) !

Biokväll igår               BARNHEMMET

Igår träffade jag Sara. Under hela sommaren har jag kanske träffat henne två gånger. Vi skulle på bio och se Sex and the city som vi har bestämt att vi ska se tillsammans. Men vi kom försent så vi kollade på Barnhemmet istället. "spansk skräck". Hade ingen aning om att den var spansk, vilket jag egentligen inte var så glad över. Men det var helt okej ändå. Själva filmen var inte läskig alls. Hade hellre sett någon annan. Ska inte berätta vad som händer ifall att någon ska se den. Men ingen jag rekomenderar direkt. ..

Nu tänkte jag iallafall fixa mina naglar lite. Gillar dom inte alls, dom ska alltid gå av. Köpte från apoteket för ett tag sedan nagelförstärkare och det har hittils gett lite resultat. Jag fortsätter med de och ser om dom blir något hållbarare!

PÅ ÅTERSEENDE / Jen

(Jusste, skrev förut att jag skulle lägga ut lite bilder från när jag var och tälta och så. Har dom inte på den här datorn men kan lägga upp ett par andra istället för att få lite bilder hit)

Kommer här:



Uhh den klänningen satt verkligen tajt första gången den var på. Och tycker att det syns lite på bilden med.






OBS ingen seriös bild vafan!!


'





Det är OK ibland! Fast åt faktiskt inte ens hela. Så mätt man blir..