Jag förr i tiden och nu

Kollade på alla bilder jag hade på min dator. Sen började jag tänka, att jag ser nästan likadan ut på alla bilder. Så tänkte lägga upp några bilder och kolla om jag märker något då


Här är jag 15, brunt kort hår. Vet att man inte alls ser mycket, men hade ingen annan.
ett år senare, alltså 16 år och blond. Här hade jag lyckats bli rätt ljus. Men det tog sin tid. Det var oranget & gult, alldeles hemskt!
   16 här med, någon månad äldre än den övre bilden.
 17 år, början av 2007. Börjat med brunutansol, försöker spara långt hår så klippet det inte, trots att det är slitet av blekning.

 Samma tidperiod. Hade jämt lösnaglar. Tog väl rätt ofta brunutansol, eller det var nog inte så jätte ofta. Men den var jävligt stark! Brun blev man direkt utav den, och det försvann aldrig vilket gjorde att det blev fläckigt och sånt.


   Var väl ofta rätt så "fixad"
 Början av sommaren 07. Slutat med lösnaglar och allt annat.
 Sum 07, klippt håret kort nu, så slitet var det.



 Hösten 07
 Vintern 07

 Några dagar senare (hemskt hår)

 andra eller tredje dagen på det nya året.
 Står 05 på bilden, helt fel datum. Februari 2008. Skaffat löshår.





 sista dagen med mitt älskade löshår. Tjockt och långt hår hade man. När det togs ut, i april klippet jag mig så det blev kort igen!


Sen efter har jag typ inga bilder på mig från i våras eller nyligen.

 En bild från i våras iaf. Alldeles sliten. Skola och jobb en period.
 i början utav sommaren 08



Har jag förändrats något?, jag tycker att jag ser likadan ut ialla fall.


Jag 16                                                      jag 18                                         
Kanske en liten skillnad iallafall nu när man kollar såhär.



Men en sak iallafall, jag har förändrats innuti. Man tänker på ett annat sätt och ser allt på ett annat sätt. Det blev mycket bilder idag. Ska sätta mig och kolla på två & en halv man nu, hejsvejs!

Vilka vinner ikväll?

Jag är så glad, inge mer jobb på ett tag! Har jobbat hela veckan förutom Fredagen som var min enda lediga dag.Och veckan innan det och innan den veckan till&med har det varit mkt jobb.  Nu kan mitt sommarlov börja.

Tyskland-spaninen om drygt 30minuter. Hur kommer det att gå, och vilka tror ni vinner? :)
Jag ska rikta in mina ögon på Torres iallafall haha!




jajjamensan

                            
           PUSSSSS
                     


                              

sliten+jobba över

åhh jag är så trött i mina ben!

Först trodde jag att jag skulle jobba till 13.15, men då har jag skrivit fel utan det var till 15.15 jag skulle jobba, men sen går Bobby hem efterom han inte mår bra så det blev jobba över till stängning men det gick bra, stackars mig om jag hade varit bakis. Tog det ändå rätt lungt igår kväll, imorse ville jag dock inte gå upp. Jag vill ligga kvar, jag vill ligga kvar tänkte jag hela tiden. Men allt gick bra iallafall, ska försökta lägga mig i tid idag. Fick dock ett sms från Maria nyss och frågade om jag ville hänga med ut ikväll, jag vill så gärna men orkar inte. Blir alltid så ingen kan samtidigt, men någon gång och då jävlar!!



Det här är förresten mitt gudbarn, hälsa!  Rashid heter han!


festelifestfest!

- Kom igeen ge mig en puss

- omg inte igen

 


Precis duschat, ska ner och kolla vad jag ska ha på mig ikväll, utgång bilr det! Trodde det skulle vara imorgon men så ringer sofie och frågar om jag ska med idag, whaat? tänker jag. Men jag är på, ska dock jobba 9.30 imorgon kom jag på, menmen det ska nog funka iallafall!
Skulle följt med Sofie ut i Onsdags, var på väg och fixa mig då telefonen ringer, det blir strul och jobbigt för mig men inte minst sagt mer för en annan person. Något som hände som jag inte orkar ta upp här och nu. Det förstörde den kvällen iallafall..

Höres!

har ni sett?

Upp till bevis då!




NU



Snälla kan det inte bli lite finare väder snart? jag orkar inte med regn & moln varje dag. Komigen komigen!

Är Jenni kidnappad?, Ramlat i vattnet? Hamnat i Finland?

Halloj halloj, ligger här i sängen och kollar lite på två och en halv man. Idag har jag nästan fått tillbaka hela min röst och mått betydligt bättre än igår.´

Efter kryssningen

Solen sken när vi klev av båten, men det var nog det ända posetiva vid den tidpunkten. Jag mådde illa och hade så massor att bära. Jag hade två påsar med massa cider som jag hade köpt plus lite sprit. Det vägde så mycket så jag visste inte ens om jag skulle orka, dessutom hade jag två andra väskor att bära på. Men så fick jag hjälp med bärandet. Tågresan hem till Johanna kändes som en evighet. Drack te när vi kom fram och sedan gick vi och la oss. Jag kunde inte sova, jag mådde illa. Något märkligt var när jag blundade mådde jag mer illa än när jag kollade, så jag försökte ha mina ögon öppna men det gick inte. Tror nog att det berode på att när jag hade ögonen öppna var jag mer koncentrerad på något annat än att tänka på att jag mådde illa. Jag gick ialla fall till toan för att få sitta ensam lite. När jag helt plötsligt börjar hosta och sedan spy. Därefter lyckades jag somna och det var så otroligt otroligt skönt.

Mina föräldrar överdrev "en aning"

Vi vaknar upp av att alex kommer in och säger att klockan är mycket & att vi borde gå upp. Klockan var ett och tyckte väl att det var en bra tid att gå upp. Vi sätter oss i soffan, Johanna ringer sin pappa. Johanna förstår inte riktigt vad han menar, men hon säger till mig.
- Jenni din pappa har ringt polisen blabla,
- du måste ringa hem, dom har ringt finka polisen och båten med.

Herregud vad håller dom på med tänker jag, jag hade inte sagt till mamma att jag skulle åka på kryssning, men pappa visste ju, varför har han ringt för?

Jag ringer hem till pappa, när han hör att det är min röst i telefonenen börjar han skrika åt mig
- vart i helvete har du varit?!!!
- Jag har varit hemma hos johanna?
- vi har ringt polisen och båten och allt!!
- Jaa men det är erat fel!!
- Neej det är inte vårat fel!!
- JOO, klockan är inte ens mycket, ni behöver fan inte ringa än
- Jaa men jag trodde du skulle komma hem imorse, jag väntade på dig men du kom aldrig, vi ringde din telefon och erik (Johannas pappa) var och knacka på där och ropa i brevlådan
- Jaha men vi låg och sov så vi hörde inget, sen var min mobil avstängd för jag hade inget batteri och hade glömt min mobil hemma..


(Visst låter det som en lögn egentligen "vi sov, så hörde inget" "inget batteri" låter som en lögn och att vi egentligen hade varit någon annanstans, inte sant?)

Men hur orkar dom ringa polisen och båten och allt för jag inte kom hem den morgonen, visst dom kunde ha ringt om jag inte hade hört av mig tills kvällen, men klockan var ändå bara 1 när JAG ringde, undra vilken tid dom hade ringt då? jag menar jag är inget litet barn längre. Jag kan faktiskt ta hand om mig själv...

Han lugnar ner sig lite sen, men är fortfarande sur. Han säger att jag borde ha ringt. Jag säger, klockan 7 eller?!
Han säger ja, så att han visste vart jag var. Men jag tänkte inte på att jag skulle sova till 1...
Dagen blev chill, vi kollade på film och beställde hem mat. Åkte hem på kvällen. Lödag kväll, dumma tåg som inte går en gång i kvarten då. Tåget gick 35 och jag var där 10 över ungefär. Tur att det finns sånna där automater med gottigott som räddade mig. Men denna gång hade jag ingen som kunde hjälpa mig med mitt bärande, men det funkade.
När jag kom hem drog jag nästan till sara dirket, åt middag där och gav hennes dricka som hon hade beställt.

Allt för nu, höres tjingeling!


Ännu en kryssning, vad hände denna gång?

Min röst är så trasig nu, jag vill ha tillbaka min vanliga röst nu! Kanske för mkt skrikande, jag vet ínte.

Det är något med att åka kryssning.
Man träffar massor med roligt folk, konstigt folk, onyktra människor. Många, kanske alla kommer man aldrig att träffa igen. Man säger hejdå och vet att man aldrig kommer träffa personen igen. Man är ute till havs i en båt, fullt med andra människor. Man kan inte fly från någon utan alla är där. På något sätt är alla tillsammans, iallfall då festandet sätter igång. Man sitter i andras hyttar och vandrar om kring. Kryssningen i Fredags blev lyckad enligt mig.
Innan kryssningen

Åkte inte till Johanna i Torsdags för att sova över, mådde som värst den dagen. Ända sen Måndags kväll har jag känt mig lite risig, och i Tordags orkade jag knappt gå, hade lite feber och hade som en bakis känlsa i magen. Tänkte att det var bättre om jag var hemma och tog det lungt så att jag var så frisk som möjligt på båten. Pappa var snäll och gav mig skjus till båten dagen därpå. Kände mig faktiskt rätt bra på fredagen, på kvällen var jag som helt frisk!



      

 Kryssningen


Dem andra börjar dricka på dagen redan, som man ser på bilden, hemsk bild dock. Men fanns inte så många bilder att välja mellan, vi tänkte inte på att ta bilder. Jag sitter ialla fall och dricker någon tranbärs dricka, duktigt va?
Jag hade ingen lust att dricka alkohol, ialla fall inte på dagen. Köpte massa dricka från taxfreen och gissa om det var tyngt att bära hem sen, om jag hade varit bakis & mått illa då hade jag fan början gråta..

Johanna var skit ful vid 18 tiden redan, spelade in skönaste videon med henne haha! Någon gång i videon säger hon:
-Jenni nu får du också ta och bli full, fattar du det?
Hahaha, hade fan aldrig lust att dricka, hade kul ialla fall..

               










Johanna bakis innan min kväll har börjat

När jag senare har druckit lite blev jag så sugen på mat. Så vi gick för att käka lite. Både Johanna och jag mådde illa efter vi hade ätit´. Vi gick till hytten där alex var. vi tänkte stannade där en stund eftersom hon mådde illa. Och efter ett litet tag började Johanna spy också, stackarn! Klockan var ju bara 9-10 och hon började må så illa redan. Jag mådde bra snart igen. Jag stannade iaf kvar i hytten en tid med henne tills hon mådde bättre.  
När hon var redo att dra från hytten började mitt festande och jag började dricka, medan hon tog det lite lungnare och drack vatten. Roligaste tanten var där. Klänning ner till tråna och midsommarkrans på huvudet. Full som fan och säkert 60-70 år var hon. Riktig player. Höll på och dansa med massa olika killar, i 20års ålder också.  Tänk er massor med människor som står och dansar, helt plötsligt är det en riktigt gammal tant som är såå packad som står och dansar som en galning med en 20åring som hon bjöd upp. Hon dansade i flera omgångar. En gång ramla hon ner, 1 sekund sen var hon nere. Ingen snubblande och påväg att ramla, nej helt plötslig låg båda på golvet. Haha stackars tanten.

Nej men det var väldigt roligt! Förutom att en 30åring skulle sitta och snacka med mig hela tiden. Nej tack jag vill inte sitta och snacka med en 30åring, inte på det sättet han ville iallafall. Han kom fram, snacka lite. Jag gick iväg. Han kmr tillbaka igen, pratar lite, går igen. Ja ungefär så vad de.         Ska du lämna mig igen?, sa han...
Om han inte kom fram, märke man att han satt och kollade på avstånd. Snälla jag är 18 och han 30..


Prince charming



Jag undrar om jag ens var full, jag vet fan inte. För när jag började snacka med en kille blev jag så himla blyg?, vad hände egentligen med mig, brukar aldig bli det om jag snackar med någon kille. Lite konstigt om jag var onykter och blev blyg, men ändå brukar inte vara det när jag är nykter heller.
Det var så att Johanna gick ut på däck för att hämta Alex. Jag ville inte gå ut så jag flytta på en gardin som var för fönstret för att se vad de gjorde. Då killen kommer bakom mig och säger något med att jag ska ta det lungt, dom kommer inte försvinna.
Han var från Finland, så jag tror att jag till en del blev blyg för det var svårare att prata med honom, jag blev nog lite osäker. Han kunde lite svenska, få vi sa att vi bara skulle prata svenska med varandra så skulle jag lära honom mer. Han var rätt gullig tyckter jag, på sättet han var. Vi var inne och pratade en stund, vi gick sedan ut på däck för att ta det lite lugnare. Johanna kommer, Johanna går. Hon fick försig att vi ville vara ensamma, men så var det faktiskt inte.
Fast det var rätt mysgit och bara stå där ute till havs & prata. Vi gick in efter ett tag för han tyckte att det var kallt, han hade ju bara en tshirt på sig och det blåste en del. Han säger:
- Hur säger man på svenska, skulle du vilja ha något att dricka?
Jag säger, han upprepar det på svenska. Gulligt av honom.
vi pratar och pratar, bara vi två. Ingen utav oss har någon aning om vart de andra som man var där med hade tagit vägen.  Jag börjar må illa efter att ha druckit ett antal drinkar, plus cider och tidigare tagit medicin.  Jag frågar om vi kan gå till något lugnare ställe. Vi går en bit och sätter oss vid trapporna.
Det jag gillade med honom var att liksom inte höll på och tog och tafa på mig eller sånt, ändå efter att vi hade varit med varandra ett bra tag. Jag menar på kryssningen hur många killar som bara kom fram och tog på en. Gick förbi baren en gång, två killar som står där kommer snabbt fram. En på ena sidan om mig o den andra på andra sidan. Dom håller om mig och vill att jag ska vara där med dem.
En annan, ställer sig precis framför mig och verkligen kollar in i ögonen. Backar, han går fram. Flyttar åt vänster han går åt vänster osvosv. Sen sa en kille åt honom o sticka, grejtans!

En natt tillsammans

Han frågar om vi ska gå till hans hytt, jag är lite osäker men följer med. Hans kompis ligger och sover när vi kommer. Men han tyckte att det var lungt att vi var där, vi satt och snackade lite med honom. Han ber om ursält "för att han nu förstör vår romantiska natt" hahha, åhnejnej, inget sånt jag tänkte på bara för jag följde med honom.
Han frågar senare om jag vill sova över där, jag säger att jag inte vet. Var rätt osäker. Hans kompis har somnat så det är bara vi uppe. Det går en stund. Jag skulle jätte gärna vilja att du stannade och sov här, vi behöver inte göra något bara sova, säger han.
Vi lägger oss till slut. Det var så himla skönt att få sova i någons famn igen. Min axel var så himla liten till skillnad från hans, såg så gulligt ut. Men när man är singel så blir det inte att man sover tillsammans med killar så ofta. Eller det finns säkert sånna, men inte jag.  Jag vaknade till efter att ha sovit lite. Började må illa. Båten gungade. Mitt huvud som låg på hans bröst,  bara de att jag kände hur han andades gjorden så att jag mådde mer illa. Jag kunde inte ligga stil, hans vaknar också. Vi ligger och tittar på varandra, säger några ord ibland. Han frågar om hur man säger på svenska: kan man få en puss på mun. Jag översätter & ger honom en liten puss på munnen.
- Varför bor du inte i Finland för?
Säger ingenting, utan lite ler bara.
Det blev inget med än kyssar den natten trots att vi låg i samma säng. Och till en början låg vi ju faktiskt och sov bara och det hade inte blivit mer om jag inte ville heller.
Klockan ringer på morgonen (han hade ställt den åt mig, för jag skulle hoppa av båten) tar ó tittar på mobilen, stänger av alarmet och fortsätter sova. Vaknar lite senare av att jag hör att något prat som kommer från korridoren. Förstår att det är någon, vi har anlänt till stockholm prat. Jag går upp, tar på mig skorna. Väcker honom lite för att säga att jag måste gå. En puss och hejdå. Honom ser jag inge mer. Han bor i ett annat land & allt.
Jag lämnar deras hytt, ser massor med folk som står med sina resväskor och väntar att få kliva av båten. Jag får panik och börjar springa till hytten för att kolla om dom andra har dragit. Dom hade ingen aning om vart jag var. Öppnar vår hytt dörr. Dom ligger och sover. Får panik igen. Dom måste upp, vi är framme!

Har skrivit en del, fortsättning kommer. Vad som hände efter kryssningen. Ni ska bara veta vad mina föräldrar hade gjort! Jävla drama! Kommer nog upp imorgon, hej så länge!


                     


vrf just nu...

Kom igen det finns mirakel!!!!

sämsta raggningsreplikerna!

Kom att tänka på nyss, vilka konstiga människor jag träffade på i Lördags när vi var ute. Eller mer kanske vad dem sa till mig.
En kille tog tag i mig för att prata, gick med honom en bit. Han börjar undra vilken min favorit färg är. Jag svarar att jag inte vet. Han fortsätter - Joo klart att du vet, klart att du har en favorit färg.
- Begie då...
- Varför just begie?
- Men jag vet inte, det är fint...

Han börjar sedan berätta att hans favorit färg är röd. Röd står för värme, kärlek (sen sa han något till)

Och jag måste bara säga att sånt där bullshit gillar jag inte att höra på! Varför ta tag i mig, gå till ett hörn när man kan prata lite och fråga vilken min favorit färg är, nej funkar inte för mig!

Sedan en annan kille. Stod vid baren, båda väntade på att få beställa. Först pratar han lite, helt normalt. Han frågar vad jag ska beställa, sen påpekar han att dom i baren är lite sega, jag håller med. Sen helt plötsligt frågar han:
- Gillar du tacos?
- Jaa, det gör jag väl?
- Vad gillar du med tacos?
-  va??
- ja, vad gillar du med det?
- jag vet inte, majs typ?
- vad mer?
- tomat.....

( Han babblar något)
Det jag gillar med tacos är, gemenskapen, kärleken , nöjet..

HAHAHA, om det där var någonslags raggnings replik var det de sämsta jag har hört!





Maria med några vi satt och snackade med en liten stund. Haha han i svart ser lite trött ut kanske?, satt därbrevid Maria men ville inte vara med på bilden. Men ändå lyckas man komma med på några i bakgrunden!








Porrstången!




Omg hittade bild på honom som snackade om färgarna, bubu!

Få se vilka typer man stöter på nästa gång ! Ciao!

Kryssning närmar sig

Tänk att det snart är midsommar redan på Fredag, vad otroligt snabbt tiden går. På midsommar ska jag tydligen åka kryssning. När vi bokade kryssningen tänkte vi inte på att det var den Fredagen. Men det gör ju ingenting det ska bli kul. Jag, Michelle, Johanna och Alex drar iväg :) Dricka ska jag passa på att köpa hem! Någon bild kmr säkert upp lillresan.
Ska sova över hos Johanna på Torsdagen, så drar dit någon gång på kvällen för på dagen ska det bli shopping med sara :)

Vet fan vad det är med min hals, men ont gör det! Började få ont igår ikv, gick över idag på dagen kom tillbaka nu, fyfy!
Nog för tillfället, hej!


Lejonkungen är fortfarande min favorit...

......om man väljer utav en disney film.  Jag såg den idag med Helena och sofie haha. Men jag tycker faktiskt att det var kul att se den, jag älskade den filmen när jag var mindre. Jag kommer ihåg att jag gillade att leka lejon och sånt, jag kommer också ihåg hur jag hatade att se scenen där mufasa dör, jag tyckte att det var så sorligt, jag ville inte se den scenen. Men ärligt tyckte jag att det var lite sorligt idag med, kanske lite mesigt va? Efter att inte sa sett filmen på runt 10 år (kanske lite mindre, men ungefär) och se allt igen nu när man är äldre. Man kom ihåg allt så bra när man väl sågt allt igen.
Men filmen är så fin tycker jag. Tänk att all musik som är med har blivit så berömt det är verkligen "lejonkungen" inte minst sagt låten - can you feel the love tonight, hakuna matáta, den där låten "för snart ere jag som blir kung" men inte minst sagt all bakgrundsmusik, den hör verkligen till filmen, toppen bra :) !
För mig är alltid simba den där lilla lejonet, kommer ihåg att jag inte gillade när han blev stor i filmen när jag var liten haha, jag hatar scar också, så dum som dödar mustafa. Men ser så lite av pappan i filmen :(... Kanske nog om filmen, låter som en liten unge - Wonderful movie iaf, så många scener jag älskar från när jag var liten! 

Kom hem för en liten stund sen. Jävla Sl som har ändrat om buss tidtabellen. Skulle ta bussen från stationen hem till mamma och hämta lite saker och gå över till sara sen. Hon är ensam hemma hela veckan så kommer sova över där en del. Men så gick de ingen buss. Så tog en buss som gick till pappa så är här nu, ska packa ihop lite saker och bege mig dit, så vi hörs !

                      

firmafest, vi har en skön chef!

Halloj. Igår var det lite av en slags firmafest vi hade. Sverige-Spainen spelade så satt vi tillsammans och åt gott och kollade på matchen, väldigt trevligt. Haha Mads (vår chef) hade köpt in drygt 10 plattor med öl, sedan hade vi massa cider, jägar, champagne & vin. Han körde på hårt, väldens störta påse med lösgodis hade vi! Jag tycker att dom hade gjort jätte fint och lagat så god mat. Vi hade tutor & hela köret! Efter förlusten mot spanien delade vi in oss i lag och lekte lite lekar. Jag och Jenny var i samma lag, och vi kom sist av alla haha. Efter varje spel eller lek fick man poäng som vi räknade ihop på slutet. Vi körde tex fotbolls straffar (xbox) gissa låt lek + sjunga, fia med knuff osv. Jag ägade fan på fia spelet, fick 6or hela tiden, vi låg före alla andra. Men när Jenna skulle gå och göra något spelade jag ju själv och då var det inte längre bra med 6orna eftersom vi aldrig kom in i målet och alla andra hann före.
Jenna, me & maria gick och shotta lite ibland och sandra försökte tappert :) vi var taggade på att dra ut, förutom Sandra som var lite osäker men henne fick vi med iallafall!
Jag hade inte planerat att jag skulle dra ut så jag hade inte alls bra klädsel på mig tyckte jag. Jenas, sverige tshirt o sneakers, så av maria fick jag låna ett linne och ett par skor. Men attans vad jag fick ont utav dem. Vi shotta en sista gång, tog några cider gick ut till de andra för att sjunga lite karaoke en snabbis. Men dem hade inte satt på än så vi hann inte för vi skulle ta bussen som gick vid 22.30. På bussen mötte vi upp en av jennas kompisar sen drog vi in till stan och vidare till ICE. Maria känner folk som jobbar där och hon har VIP kort osv så vi fick gå före alla andra och slapp betala inträde, jahappjapp :)
Vi hade det roligt, skulle dock jobba idag vid 12 så jag ville inte vara ute för länge, la mig i sängen 03.30 och somna direkt!


Jenna & sandra




Maria gör något! Gullig tjej är hon!



nej, nu vill jag faktiskt ha lite sol, steksol ute! Nu har det regnat en tag och det får räcka...
Hejhej!

sista sommarlovet

Då är det sommarlov då,(sedan i torsdags)  på något sätt känns det inte som det. Men det är det så det får man vara glad för!



Var ganska ironisk till när en grupp med lärare skulle lira! Foo Fighters med kostymer haha! Men det roliga tycker jag var, att jag har sett lärare tidigare och alltid bara sett dom som lärare, fast egentligen är dom så mycket mer och har sina egna hobbys osv som dom är duktiga på. Jag hade ingen aning om att (han i grå) kunde spela & sjunga, där ser man!







Här har vi då, "skolans rockgrupp", spelat ganska många gånger tidigare i skolan. Faktiskt rätt duktiga. Men inget illa menat, om dom nu ska bli ett het rockband i framtiden måste dom fixa en makeover !



blev inget "sommarlovs firande för min del", jag jobbade den dagen och hade ett möte som jag skulle gå på från 20-23

Ha det! / Jen

disappointed


Va! Ingen desperate housewives idag? Vad taskigt jag som trodde det :(

                            

wof vilken bild, kolla tuttklänningen

Så hemsk!

Jag hatar när man ser 10-11 åringar som står och röker! När jag skulle hem till pappa idag gick jag som vanligt förbi dagiset som ligger nära. På helger brukar det sitta fjortisar som sitter och drinker där för dom har ínget annat ställe att dra till. idag satt iaf 4 killar där, två av dem 10-11 år satt och rökte. Jag blir seriöst galen på sånt! Visst inte mitt liv men man vill ändå inte att dom ska börja röka i den åldern.

anyway, var ute med båten som sagt. Ganska mycket vidar var det idag, men det var väl skönt iaf. Fick lite panik när vi skulle hem då det blev lite krågel med bojen osv. Panika som satan för bussen skulle komma snart och motorn gick inte igång, det var trassel med linor, fick inte tag i bojen osvosv. Var tvungen att hinna med den bussen som skulle komma. Båtklubben lite in i en skog eller vad det nu är, bussarna åker så sällan där. Så nästa buss hade gått flera timmar senare. Sara och jag stannade med båten vid skeppskiosken och åtm lunch där, pannkakor. Kanske ingen vidare lunch...
Tyckte inte att jag fick så mycket färg efter att vi hade varit där. Men när Helene och jag drog och badade senare tyckte jag att jag hade blivit helt röd helt plötsligt. Trots att det knappt var någon sol då...

Imorgon blir det troligtvis sista skoldagen, på Torsdag är det avslutning iaf. Svejsanhejsan!

lite om något

halloj, vet att jag inte har skirvit något här på ett tag. Sanningen är väl att jag inte har orkat då jag har haft tid med sånt.
I torsdags tog 3orna studenten i skolan, tänka sig nästa år är det ens egna tur. Det kommer bli ganska läskigt på något sätt, men ändå nice.
Imorgon ska det bli skönt väder så sara och jag ska bege oss ut med vår båt och slappa och sola lite. Har jobbat i helgen så har inte varit ute i solen något alls, vilket kanske är ganska bra för att var både ute med båten Tors & fre utan solskydd. Min axel har redan börjat flagna lite aj aj...
Mitt mitt schema idag så nu kan man planera lite att göra. Johanna, Michelle och jag ska kolla upp någon kryssning som vi tänkte åka på nästa vecka. Då ska jag fan köpa hem lite dricka!

lite om något som sagt, ciaociao!






Haha kom med på ett litet hörn i bakgrunden på en bild som de tog på bandit festen. Kommer ihåg dom där killarna som stod framför oss i kön och när dom tog den där bilden. Kul & se hur den blev. Skit söta!

1 juni

Idag har jag bränt min rygg. Och det gör ont ja! Tack och hej!

Btw idag ´är det första Juni :D, 2 veckor kvar i skolan sen börjat mitt livs sista sommarlov i gymnasiet.