Ännu en kryssning, vad hände denna gång?

Min röst är så trasig nu, jag vill ha tillbaka min vanliga röst nu! Kanske för mkt skrikande, jag vet ínte.

Det är något med att åka kryssning.
Man träffar massor med roligt folk, konstigt folk, onyktra människor. Många, kanske alla kommer man aldrig att träffa igen. Man säger hejdå och vet att man aldrig kommer träffa personen igen. Man är ute till havs i en båt, fullt med andra människor. Man kan inte fly från någon utan alla är där. På något sätt är alla tillsammans, iallfall då festandet sätter igång. Man sitter i andras hyttar och vandrar om kring. Kryssningen i Fredags blev lyckad enligt mig.
Innan kryssningen

Åkte inte till Johanna i Torsdags för att sova över, mådde som värst den dagen. Ända sen Måndags kväll har jag känt mig lite risig, och i Tordags orkade jag knappt gå, hade lite feber och hade som en bakis känlsa i magen. Tänkte att det var bättre om jag var hemma och tog det lungt så att jag var så frisk som möjligt på båten. Pappa var snäll och gav mig skjus till båten dagen därpå. Kände mig faktiskt rätt bra på fredagen, på kvällen var jag som helt frisk!



      

 Kryssningen


Dem andra börjar dricka på dagen redan, som man ser på bilden, hemsk bild dock. Men fanns inte så många bilder att välja mellan, vi tänkte inte på att ta bilder. Jag sitter ialla fall och dricker någon tranbärs dricka, duktigt va?
Jag hade ingen lust att dricka alkohol, ialla fall inte på dagen. Köpte massa dricka från taxfreen och gissa om det var tyngt att bära hem sen, om jag hade varit bakis & mått illa då hade jag fan början gråta..

Johanna var skit ful vid 18 tiden redan, spelade in skönaste videon med henne haha! Någon gång i videon säger hon:
-Jenni nu får du också ta och bli full, fattar du det?
Hahaha, hade fan aldrig lust att dricka, hade kul ialla fall..

               










Johanna bakis innan min kväll har börjat

När jag senare har druckit lite blev jag så sugen på mat. Så vi gick för att käka lite. Både Johanna och jag mådde illa efter vi hade ätit´. Vi gick till hytten där alex var. vi tänkte stannade där en stund eftersom hon mådde illa. Och efter ett litet tag började Johanna spy också, stackarn! Klockan var ju bara 9-10 och hon började må så illa redan. Jag mådde bra snart igen. Jag stannade iaf kvar i hytten en tid med henne tills hon mådde bättre.  
När hon var redo att dra från hytten började mitt festande och jag började dricka, medan hon tog det lite lungnare och drack vatten. Roligaste tanten var där. Klänning ner till tråna och midsommarkrans på huvudet. Full som fan och säkert 60-70 år var hon. Riktig player. Höll på och dansa med massa olika killar, i 20års ålder också.  Tänk er massor med människor som står och dansar, helt plötsligt är det en riktigt gammal tant som är såå packad som står och dansar som en galning med en 20åring som hon bjöd upp. Hon dansade i flera omgångar. En gång ramla hon ner, 1 sekund sen var hon nere. Ingen snubblande och påväg att ramla, nej helt plötslig låg båda på golvet. Haha stackars tanten.

Nej men det var väldigt roligt! Förutom att en 30åring skulle sitta och snacka med mig hela tiden. Nej tack jag vill inte sitta och snacka med en 30åring, inte på det sättet han ville iallafall. Han kom fram, snacka lite. Jag gick iväg. Han kmr tillbaka igen, pratar lite, går igen. Ja ungefär så vad de.         Ska du lämna mig igen?, sa han...
Om han inte kom fram, märke man att han satt och kollade på avstånd. Snälla jag är 18 och han 30..


Prince charming



Jag undrar om jag ens var full, jag vet fan inte. För när jag började snacka med en kille blev jag så himla blyg?, vad hände egentligen med mig, brukar aldig bli det om jag snackar med någon kille. Lite konstigt om jag var onykter och blev blyg, men ändå brukar inte vara det när jag är nykter heller.
Det var så att Johanna gick ut på däck för att hämta Alex. Jag ville inte gå ut så jag flytta på en gardin som var för fönstret för att se vad de gjorde. Då killen kommer bakom mig och säger något med att jag ska ta det lungt, dom kommer inte försvinna.
Han var från Finland, så jag tror att jag till en del blev blyg för det var svårare att prata med honom, jag blev nog lite osäker. Han kunde lite svenska, få vi sa att vi bara skulle prata svenska med varandra så skulle jag lära honom mer. Han var rätt gullig tyckter jag, på sättet han var. Vi var inne och pratade en stund, vi gick sedan ut på däck för att ta det lite lugnare. Johanna kommer, Johanna går. Hon fick försig att vi ville vara ensamma, men så var det faktiskt inte.
Fast det var rätt mysgit och bara stå där ute till havs & prata. Vi gick in efter ett tag för han tyckte att det var kallt, han hade ju bara en tshirt på sig och det blåste en del. Han säger:
- Hur säger man på svenska, skulle du vilja ha något att dricka?
Jag säger, han upprepar det på svenska. Gulligt av honom.
vi pratar och pratar, bara vi två. Ingen utav oss har någon aning om vart de andra som man var där med hade tagit vägen.  Jag börjar må illa efter att ha druckit ett antal drinkar, plus cider och tidigare tagit medicin.  Jag frågar om vi kan gå till något lugnare ställe. Vi går en bit och sätter oss vid trapporna.
Det jag gillade med honom var att liksom inte höll på och tog och tafa på mig eller sånt, ändå efter att vi hade varit med varandra ett bra tag. Jag menar på kryssningen hur många killar som bara kom fram och tog på en. Gick förbi baren en gång, två killar som står där kommer snabbt fram. En på ena sidan om mig o den andra på andra sidan. Dom håller om mig och vill att jag ska vara där med dem.
En annan, ställer sig precis framför mig och verkligen kollar in i ögonen. Backar, han går fram. Flyttar åt vänster han går åt vänster osvosv. Sen sa en kille åt honom o sticka, grejtans!

En natt tillsammans

Han frågar om vi ska gå till hans hytt, jag är lite osäker men följer med. Hans kompis ligger och sover när vi kommer. Men han tyckte att det var lungt att vi var där, vi satt och snackade lite med honom. Han ber om ursält "för att han nu förstör vår romantiska natt" hahha, åhnejnej, inget sånt jag tänkte på bara för jag följde med honom.
Han frågar senare om jag vill sova över där, jag säger att jag inte vet. Var rätt osäker. Hans kompis har somnat så det är bara vi uppe. Det går en stund. Jag skulle jätte gärna vilja att du stannade och sov här, vi behöver inte göra något bara sova, säger han.
Vi lägger oss till slut. Det var så himla skönt att få sova i någons famn igen. Min axel var så himla liten till skillnad från hans, såg så gulligt ut. Men när man är singel så blir det inte att man sover tillsammans med killar så ofta. Eller det finns säkert sånna, men inte jag.  Jag vaknade till efter att ha sovit lite. Började må illa. Båten gungade. Mitt huvud som låg på hans bröst,  bara de att jag kände hur han andades gjorden så att jag mådde mer illa. Jag kunde inte ligga stil, hans vaknar också. Vi ligger och tittar på varandra, säger några ord ibland. Han frågar om hur man säger på svenska: kan man få en puss på mun. Jag översätter & ger honom en liten puss på munnen.
- Varför bor du inte i Finland för?
Säger ingenting, utan lite ler bara.
Det blev inget med än kyssar den natten trots att vi låg i samma säng. Och till en början låg vi ju faktiskt och sov bara och det hade inte blivit mer om jag inte ville heller.
Klockan ringer på morgonen (han hade ställt den åt mig, för jag skulle hoppa av båten) tar ó tittar på mobilen, stänger av alarmet och fortsätter sova. Vaknar lite senare av att jag hör att något prat som kommer från korridoren. Förstår att det är någon, vi har anlänt till stockholm prat. Jag går upp, tar på mig skorna. Väcker honom lite för att säga att jag måste gå. En puss och hejdå. Honom ser jag inge mer. Han bor i ett annat land & allt.
Jag lämnar deras hytt, ser massor med folk som står med sina resväskor och väntar att få kliva av båten. Jag får panik och börjar springa till hytten för att kolla om dom andra har dragit. Dom hade ingen aning om vart jag var. Öppnar vår hytt dörr. Dom ligger och sover. Får panik igen. Dom måste upp, vi är framme!

Har skrivit en del, fortsättning kommer. Vad som hände efter kryssningen. Ni ska bara veta vad mina föräldrar hade gjort! Jävla drama! Kommer nog upp imorgon, hej så länge!


                     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback