Jag hjärta musik


Här är några sköna låtar just nu. Drist & Entombed är några band jag har börjat lyssna på den senaste tiden, jävligt sköna band!


Drist bjuder på en lugn låt

 



 


Få mig inte att jaga dig


Tjenare

Det är så typiskt mig, gör alltid allting i sista sekund och kommer nästan jämt och ständigt försent. Imorgon har vi muntligt nationellt prov. 5 minuter ska vi stå och prata om något ämne som handlar om Engagemang & påverkan. Sitter och funderar vad jag egentligen ska prata om, måste sätta mig och skriva ett PM också som måste lämnas in innan man ska prata.

Igår åkte jag som sagt hem till Johanna, när jag kom dit åt vi middag. Sen tog vi det lungt ett tag och pratade. Michelle började sen att fixa mina naglar, hon fixade lite med mitt hår och smink också. Tur att hon gillar sånt för det är så skönt när någon gör det åt en, haha.
Vi visste som sagt inte riktigt vart vi skulle dra. Men Harrys blev det. 3 gången jag är där på raken nu, får bli något annat ställe nästa gång. Men ni vet vem som lockade mig dit (a)  
Hände väl inget spciellt, en helt vanlig utgång. Alex lyckades inte komma in. Vakten tyckte att han hade druckit för mycket, men vi 3 gick in iaf. Han gick sin egen väg. Igår var det våran nya braiga" dj där, Joakim. Men han ska bara köra varanan helg så vi får se vem som göra den andra lördagen.
Johanna drog från Harrys en halvtimma innan dem stängde för hon hade ont i halsen. Michelle och jag stannade kvar och virrade runt.
Efter de hade stängt drog vi hem till Johanna där Alex också var och röjde. Vi fick sällskap en bit hem av Joakim, Djn. Det var rätt kul att kunna få prata utan att behöva skrika. Vi började också att kalla honom för "fylledjn" eftersom han var rätt rund om fötterna han, han kallade mig för sin "favourite girl" & Michelle för "rullstolsbunden". Sen började massa konstiga historier komma från allas munnar.
 Vid halv 5 började vi göra nudlar hos Johanna för att sedan decka i sovrummet.
Vi sov till 12 av att Alex väckte oss alla. Vi låg och spelade Vem vill bli miljonär. Det var rätt roligt, det var en cd skiva som man la i dvdn och använde fjärrkontrollen till att styra spelet. Det var fint väder så vi gick och köpte fika och satte oss ute och åt det i solen. Sen gick vi och shoppade lite.
En väldigt trevlig Lördag & Söndag med flickorna :)



Några bilder från kvällen. Fråga inte vad jag försöker göra med fingrarna haha!




Me and Michelledockan




   Johannas dricka gick lite fel                             sen var det STOPP






Seg dagen, tur att det är soligt ute som man kan gömma ansiktet med solisar!





Woops måste göra klart plugget! Adios!

LÖÖRDAG!


Hejhopp!

Lördag och underbart väder ute. Hinner inte skriva så mycket, ska duscha snart och åka iväg. Ska hem till Johanna, hon skulle laga middag och sen på kvällen ska jag, Johanna & Michelle ut. Vi vet inte vart än men det löser nog sig.
Var och tränade med Sofie nyss, det var bra att vi kom iväg. När vi gick ifrån gymmet gick vi bara i linnen, det var så varmt och skönt. Gick förbi mamma en sväng för att hämta saker och stannade en liten stund för att sola på taket. Det kändes som sommar där uppe.
 Dem har ändrat tiderna på gymmet nu så dem stänger redan kl 14 på helgerna, skulle egentligen gått ut och sprungit med Henna idag som vi har börjat med på helgerna men det hade blivit så stressigt så vi gör det imorgon kväll istället. Får se hur mycket vi orkar med tanke på att båda ska ut ikväll, well well!  

Måste skynda mig nu, trevlig kväll! :)


Martin Sweeeet


Är det bara jag som tycker att Martin från Crashidet är het het het?, satt precis och kollade på massa gamla Crashdiet videos. Fan Sofie, varför tog vi inte chansen förut?!   Vart valde vi att dra?, jo kungsängen! 



                             







BODYPUMP



Ja ni, PUMPA säger jag bara! En timme, en skivstång och alla kroppens större muskelgrupper - BODYPUMP® ger dig maximal träningseffekt på minimal tid! Gud, mina muskler är helt döda. Vilket pass! Men kul tyckte jag att det var. Vi hade vikter hela tiden. Passet är bra om man vill bli stark. Både Sofie och jag var skakiga efter passet. Vi sa till instruktören Marie innan passet i omklädningsrummet - Vi vill köra hårt!, aj vi skulle nog inte sagt det. Haha nejdå, det var riktigt bra. Önskar bara att vi hade kört mer mage. Men det kör vi på coren på Tisdag, då blir det spinning med. Det jag mest kände att vi arbetade var låren & armarna. Vi körde iaf genom hela kroppen, de allra störtsta musklerna. En låt för varje muskelgrupp sedan vidare till nästa muskelgrupp när den andra låten började.
Imorgon ska jag köra Bodytoning, 75 minuters långt pass (Tränar alla muskler med hjälp av gummiband, hantlar, bodybars, xertubes etc.) Hoppas jag inte har allt för mycket träningsvärk imorgon efter det här passet. På lördag ska jag sen gymma med soffludden. Då har jag tränat 5 gånger den här veckan, woho back on track! 


                 



Tack och adjö!

.................


Punkt......Usch har ingen större lust att skriva här, vet inte riktigt varför jag gör det heller. Kanske för att jag inte har skrivit på några dagar. Hur som helst har jag varit på kasst humör idag, och till en viss del är jag det fortfarande. Vad jag hatar att jag är på dåligt humör, men jag kan inte göra så mycket åt det känner jag, jag kan inte låsas vara glad. Eller det håller nog inte i längden..Jag känner att jag har varit jätte tystlåten idag & haft en dålig attityd, har bara gått & funderat & tänk på en massa saker. Just nu har jag en hel del i mitt huvud & jag vet inte riktigt hur jag ska göra med allt än och det gör mig förvirrad. Jag har inte heller lust att prata om det utan håller det för mig själv så de flesta har nog inte förstått varför jag har varit i min egna lilla värld idag helt enkelt.

Är nog på bättre humör imorgon. Ska på bodypump med Sofie då. Det ska bli kul :), hejsvejs!


Efterfester bör innehålla SPRIT & MUSIK!


God kväll !


Soffludd och jag drog aldrig till Eric igår, vi drog istället till Harrys. När vi först kom dit var det ganska dött, men med tiden kom folket & partyhumöret igång.
Lite tråkigt att David har slutat på Lördagar men dem som var där igår var grymma, dem har varit där en gång tidigare då jag har varit där. Gillar dem! De spelar mycket ny & bra musik!    Stackars soffludd som hade fått ont i nacken idag, för mycket headbanging? Maybe !
Det var ett band som lirade där igår, Danger hette dem. De var helt okej tyckte jag. Mesta dels stod jag och kolla på dem & inte lyssande, vi tyckte att några i bandet var heta! Trummisen hade ingen tröja på sig heller, hett hett !
Vi sjöng...Vi Dansade.. Och vi båda fick helvetes ont i fötterna, tur att jag hade extra skor med mig.
När stället stängdes var det först meningen att vi skulle dra till Tim, Erics kompis. Vi hade kontakt under kvällen & vi hade träffat på varandra dagen innan, han var med sina polare och krökade. Men vi ångrade oss & hängde på några snubbar på "efterfest" i Vallentuna. Vi drog och käkade med dem sen drog vi hem till den ena. Det sög verkligen. Alla 4 sov i samma säng, ni kan väl ana hur jävla trång det var. Kunde knappt röra mig. Vi drog därifrån tidigt, redan vid 10. Jag skulle följa med pappa och fixa lite med båten. Ingen av oss var direkt förtjusta i pojkarna så vi hade lite lust att bara dra därifrån. Men den ena vaknade så vi sa iallafall hejdå till en av dem.

En sak, som jag har på senaste tiden börjat bli irriterad på är hur killar kommer bakom en när man dansar och trycker sig mot en och börjar dansa med en bakifrån & smeker en vid midjan. För det första vem har gett dig rätten att ta på mig på de sättet dem gör? och för det andra, vem är du? Man kollar bak och där är ett ansikte man aldrig har sett förut. Det var någon snubbe som kom bakom mig ett antal gånger, jag vet inte hur många gånger jag flyttade på mig och gick bort ifrån honom, han kom ändå tillbaka. Snälla människa, förstår du inte? Blev lack & drog bort hans händer från mig.


En hemsk bild som blev tagen på oss, jag ser rädd ut haha! Men visst ser vi lugna ut där?







Over and out! Bye!


Alla var där


Hejhej!

Ett tag sedan jag skrev här, blev sjuk igen & fick feber. Inge kul.


Igår blev det Harrys med Sara. Vi träffade på Maria som går i samma engelska klass så hon och hennes vän följde med in.  Fansen, vi drack rätt mycket. Inte roligaste dagen idag direkt haha. Minnesluckor lyckades vi få. Sara kom inte ihåg hur hon hade kommit hem haha. Jag undrar vad vi gjorde egentligen. Det ända jag vet är att tiden gick super snabbt. Stacktars Sara som gjorde illa sin rygg. Precis, vi vet inte vad vi håller på med ibland. Hon har världens största BULA och blåmärkte på ryggen. Det är sjukt hur det kan stå ut som en bulle. Det ser inte alls trevligt ut . Du får ta det lite lugnare min vän. Vi hade ändå det trevligt, träffade på lite folk som man inte hade träffat på ett tag. Alltid skoj, eller för det mesta måste jag påpeka. Hemma vid halv 6, somna på en sekund, efter att ha virrat runt med harry folk. När jag vaknade upp idag var jag fortfarande onykter, kände mig jätte konstig. Henna & jag bestämde igår att vi skulle ut & springa på morgonen idag så ni kan tänka er att man var en aning seg.

Idag ska jag följa med sofie, soffludden till Eric. Hans kompis var tydligen ensam hemma hela helgen, vi får se vad som sker. Måste bara piggna till lite

Svin hungrig, mat mat mat! Adios !


Tack Sofie


Glömde säga det igår tror jag, igår hjälpte hon mig nämligen att fixa min blogg lite. Dock har det kommit något skumt på sidorna, men det får fixas någon annan gång.
Imorse var Henna och jag ute och sprang i skogen, eller egentligen var det inte morgon utan förmiddag men för oss var det morgon :) Efter vi hade varit ute och sprungit gick jag hem & åt frukos. Vi körde intervall och använde lycktstolparna som hjälpmedel. Tex springer mellan några lycktstolpar, gång mellan en sen när nästa stolpe kommer börjar man springa några och sedan går man igen.

Idag kommer Johanna, Alex & Erik hit, vi ska grilla & ha det trevligt. Vi får se hur mycket fulla det blir den här gången, haha. Kommer ihåg sist när Erik stod och beundrade hur mörk skogen var, och murarna som fanns haha, galet! Nej men Henna & jag ska faktiskt ut och springa imorgon bitti igen så måste sprara ork till det. Det blir nog kanon!
Nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig, det är jätte fint väder ute. Satt på pappas balkong och åt frukost, det stod att det var 21 grader.

Adios !


En trevlig Tisdag i stan


Hejhej !

Idag har jag varit med Johanna & Alex och trillat runt i stan. Det blåste lite kyligt men annars var allt toppen. Tycker att det är lite extra mysigt att gå inne i stan på våren & hösten. Vi gick in på punktshop där jag skulle kolla om jag hittade en Machine Head tshirt som jag vill ha. Blev glad då jag såg en rubrik med Machine Head & tshirtar under, rockzone där jag tidigare hade varit hade ingen. Men nope där under låg istället massa motörhead tshirtar! Började lacka då en som jobbar där kommer och säger skrynklar tröjorna. Då svarar jag att jag skulle kolla om det låg Machine Head tröjor under dem andra. Han svarar på ett otrevligt sätt att det är bara dem som ligger där, då lackar jag och säger att dem inte ens ska ligga där! Tror jag får beställa en istället, eller finns det mer affärer? Säkert, men jag vet inte många rockaffärer. Hur som helst, köpte en annan tshirt, sen blev det ett par skor och en skinnjacka faktiskt plus lite småsaker. Wola gangster ! Sen gick vi och fikade och pratade lite strunt.
På Lördag bestämde vi att de skulle komma över till mig så ska vi grilla & ha det lite trevligt, hoppas det blir fint väder då.






Nu ska jag lägga mig och kolla på lite film, vi får se vilken det blir. Såg Camp Rock idag, haha vet inte riktigt varför jag ville se den. Det var rätt roligt ändå, god natt!

TOOL- Sober (1993)


Min första tanke, vad fan har han på sig? Rätt weird ibland.. But hey maybe that's cool ?


Falsk energi


Good Evening !

Vilka sega dagar det har varit för min del. I Lördags när jag vaknade mådde jag sämre än vad jag tidigare hade gjort. Den lördagen gick till att bara ta det lungt. Kollade på film som jag fick låna av Henna, inte mycket mer. Var ensam hemma, alla var någonstans & gjorde något. Jag var hemma, tråk.
Igår när jag vaknade kände jag mig lite bättre. Låg ändå i min säng under täcket och spelade Gh i nästan 3 timmar! Galet! Henna kom över senare och då spelade jag ännu mer gh. Så sammanlagt blev det väl 6-7 timmar den dagen? Alldeles galet länge, vilken nörd jag är. När vi spelade kände jag att jag äntligen började få lite energi tillbaka, kunde skoja runt lite och sjuga med i låtarna. Jag hatar när jag är sjuk och inte har någon energi, orkar knappt prata eller röra mig. Jag känner mig så tråkig och lat och det hatar jag. Idag när jag vaknade hade jag fått ännu mer energi och mådde bättre, woho! Dock var det bara energi som räckte till att va helt enkelt, kände mig rätt normal så jag tänkte att jag kunde gå och träna lite som jag inte hade gjort sen i Torsdags. Gick på bodystepen, men jag hade totalt ingen energi. hängnde knappt med och det kändes så värdelöst. Jag trodde att jag hade energi & skulle orka. Men jag hade fel  Det var ett roligt pass och jag önskar att jag också hade haft en sån energi som de andra hade. Men det var nog bra att jag körde mitt eget tempo, för kroppens skull. Man ska inte göra mer än vad man klarar av. En annan gång, då jävlar. Då kör jag!

Innan tränigen idag åkte jag & sofie ut till kairo! (En strand) Det var soligt så vi tänkte att det skulle vara mysigt. Vi tog med oss filtar, en radio, spel & käk. Vet ni vad vi gjorde mer? Vi tog med pannkaks smet och stekte pannkakor över vår lilla eld, haha! Lyckat? till en viss del faktiskt, vi fick våra pannkakor. Dock blev flera jävligt brända, det gick hur snabbt som helst. Själva stekpannan var för nära glöden. Först var det alldeles omöjligt att få upp något eld, vi gav nästan upp. Men efter ett långt försök lyckades vi få till en eld, vi var överlyckliga! Det var rätt roligt när vi först tände på papper, det blåste rätt mycket ibland så massa brinnande papper flög iväg som man fick springa fatt snabbt och trampa på, haha.
Det var skönt att få komma ut efter att ha suttit inne och segat. Det var skönt att sitta nära vattnet, och ha en brasa, lyssna på radio, äta pannkakor och spela spel & göra kringsmålningar på facet med sot! Alla tiders!  :)




        Vår lilla brasa                                         Stekpannan började brinna



enough,  bye!


Elroy & Winston bildar JULKORV


Tjena!

Jag förstår inte varför jag måste börja bli sjuk just nu. Det är fint väder, det är helg & lovet har precis börjat. Inge vidare kul kan jag påstå. Det började i Onsdags att jag frös mycket & fick ont i halsen & hosta och det har väl hållt i sig till nu. Har nog blivit lite sämre idag faktiskt, men det kanske är för att det är morgon, burkar vara sämre på morgonen. Får hoppas på det.
I Torsdags och igår hade vi ingen skola, så det blev 2 dagar extra lov. Igår blev det en lugn Fredag eftersom jag kände att jag inte mådde riktigt bra plus att jag vill kunna träna snart igen! Soff var ensam hemma & hade krök hemma hos henne med folk men jag hade ingen vidare lust att dra dit. Dem hade tydligen blivit jävligt packade, haha. Kanske bra att jag inte drog dit. Henna och jag gick istället ut en promenad med våra voffsar, vi gick förbi centrum där vi köpte lite godis och annat. Vi gick sen hem till Henna där vi lagade middag. Vi gjorde lax & egna potatisklyftor & kollade på Simpsons samtidigt. Vi gick sen hem till mig där vi körde Guitar Hero. Vi bildade vårt band - Julkorv haha! Fint namn va? Det är från när vi var mindre och smyg spelade CS på min brors dator. Då bytte vi hans namn till Julkorv (det var jul då) och till andra konstiga namn. Alltid när vi dog tog vi fram micken och började sjunga och snacka massa skit och störde de som fortfarande spelade. Haha kommer ihåg att vissa blev arga ibland!
Efter vi hade spelat hade vi tänkt att se en film men båda var trötta så vi sket i det :) !

Nu ska jag gå & byta om för Hennoskä kommer snart och vi hade tänkt att gå en promenad med vovvarna igen. I skogen hoppas jag, det är så fint väder ute! Pusshej!

Ge mig sommar

Hur kan man inte länga till sommaren när man ser bilden? jag vill ha sommar sommar sommar
Jag satt och kollade på bilder från sommaren när Jasmin & jag var ute och tältade. Tyckte nästan att det såg konstigt ut när allt är så grönt & fint nu när alla träd har varit nakna så länge. Jag får hålla ut, sommaren är faktiskt här om ett par månader :D !


         


















Blonda som båda är glömde vi tältpinnarna hemma, men uppfinningsrika som vi också är letade vi fram pinnar som passade in!




Efter att sovit en natt i hängtältet kom pappsen med tältpinnarna




Jassman solar



Hon är ju fullständigt galen


Hejhopp!


Haft nationellaprov i Svenska B idag, gick väl okej. Inget mer med det, orkade inte sitta där & skriva i fler timmar.

Igår var det spinnig och det var sååå skönt att träna ingen, hade inte gjort det sedan i Fredags och då var det bara ett kortpass. Eller ett kortpass enligt mig, vet inte vad andra tycker :P
Först gick vi på core, sen efter det var det spinningen. Ni kan inte ana hur galen vår instruktör är! Hennes ben går i 100 km/h, - tempo tempo, mer motstånd. Ner med handen och mer motstånd, tempo! Hon verkligen kör på, nästan inge vila för vi. Hon är galen! Det coola med spinningen igår var att vi hade en projektor så vi hade en stoor skärm som vi kollade film på. Filmen var en cykeltur i Spanien. Så när vi cyklade så var det som vi cyklade just där, det var rätt coolt. Passet var även längre, 1h 3 min var filmen. Vilken tur att vi har gått på 45 minuters passen tidigare. Kändes riktigt bra när vi var i mål.