Halvnaken i rummet"

God dag!

Nu har jag lite mer tid och lust att skriva här därför.
Jag började tänka på en sak igår, jag undrar hur många människor har sett mig i mina små trosor i mitt rum? Jag började tänka på det när jag såg huset som är mittemot pappas. Nu när det är mörkt på kvällarna och man har lamporna på inne ser man väldigt bra in. Trots att huset är rätt långt ifrån såg jag bra in hos några när jag tittade. Dessutom är det en bilväg och gångväg mellan husen.
Jag vet ju att jag har ett fönster i rummet men jag brukar oftast inte bry mig om det eftersom mitt rum är ju långt uppe. Oftast efter jag har duschat brukar jag gå in i mitt rum och alltid efter sommaren har jag en sån torr hud så jag smörjer alltid in mig, så jag har bara trosor på mig. Har alla mina lotion & hud,hår,ansiktsprodukter i en hylla i rummet plus att man kan sätta på radion eller ha tvn på medan man fixar sig.
Igår slog det mig bara att någon någongång borde ha sett mig, iallafall då jag är nära fönstret. Woops! Men jag orkar seriöst inte bry mig, för det känns inte som att någon kan se mig, fast jag vet att man kan. Lite iaf. Haha mina "grannar" får leva med det. Det är skönt ju haha! Men det är ju inte helt säkert, de kanske inte har varit någon som har stått & kollar på vårt hus. Men det är ju lätt att råka se.  Dock skulle jag aldrig göra det hemma hos mamma. För där har jag massor med fönster och dessutom är husen så mycket närmare varandra. Whatever :P


Nästa skolvecka kommer inte bli kul. Vi har två prov plus ett läxförhör. Jag är orolig för ett utav proven för jag förstår ingenting! Det är om muskler,ben, leder, senor fogar och allt vad det nu är! Vart musklerna börjar och slutar. Jag behöver någon kunnig och inte eta (vår lärare) hon förklarar så dåligt ibland!!


Ska ta bussen om 30 min, så ska fixa lite nu.  Pusu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback