lite uppdatering

Hejhej, har inte riktigt haft tid att skriva här, inte ork heller. Tänkte skriva en liten snabbis nu innan jag börjar plugga naturkunskap. Ingen ork alls till det egentligen, är trött och vill helst bara gå och lägga mig i sängen just nu, menmen..
Imorse försov jag mig, klockan skulle ringa 8.30, tiden då jag började min första lektion egentligen. En timme försent var den alltså på. Upp fort och slänga på sig lite kläder och ta med något att äta. Tog med mig ombyte till skolan så jag fixade till mig lite där haha.. Men, kom omkring 30min försent till historian, stod faktiskt och väntade på bussen i fan 20 min...
Det var fint i morse så jag hade på mig shorts, men ´vädret blev sämre med tiden. Efter jag hade slutat skolan gick jag hem för att byta om till jeans innan Sofie och jag skulle ut och vandra. Pappa fyller år på torsdag så köpte lite till det. Jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa så sofie kom med förslag men svaren från mig var oftas, nee, han har redan det. Neej, han använder inte det, neeej han gör inte det. Usch det är så svårt!
Det är helt klart tusen gånger enklare att köpa till sig själv. Köpte ett par skor, ett par shorts, veet grejskräm, inpackning och massa strumpor hehe:)
Hade en jävla väska på 100kg och släpa efter mig. Hade kläder, böcker och massa skit i väskan.  Vi hamnade till slut i rotebro. Vi missade tåget så vi satt på trapporna där inne och väntade. Vi satt nästan längst upp så vi såg inte att ett nytt tåg skulle komma. Utan vi såg sen när det väl kom genom fönstrerna att ett tåg åkte där ute, tog snabbt alla saker och sprang. Klockan var väl 20.40 något så....Det var bara korta tåg som åkte... Tåget åkte alltså jätte lång fram, och vi var längst bak. Så vi fick snabbt springa dit, jag hade min jävla tunga väska plus massa saker så jag orkade knappt hålla i allt, sen ofcourse tappar jag min sko påvägen. Men vi hann. Och jag hann hem till dh.

I Torsdags var Sofie och jag & kollade lite på Rix Fm festivalen. Massor av fjortisar där, ja. Men jag kände att jag behövde göra något för jag hade varit så upptagen med massor..Måste bara säga, en kille som stod brevid oss, runt 15 gjorde mig så less..Han hade säkert druckit en 2.25a och han var "sååå full" åhh.. Spela lite mera..

Några pics bara:


Sorry Ola men jag tycker att du hade hemska kläder på dig. Röda byxor tillsammans med en randig tröja med alla olika färger, whats up with that?

image106i




En bild på halva Sofie och en hemsk bild på mig. Men den kommer upp ändå..
                          image105




En kille som stod bakom oss. Han fick namnet: Sofies boyfriend, för hon tyckte han var hot. Oops han såg att vi tog en bild i "smyg"

                                                image107





Roligaste helt klart var att se Jason. Efter att han hade lirat drog vi därifrån, vi orkade inte stanna kvar för att se linda B och Sanna N

image108



Hoppsansa, måste plugga. // Tomato !

Kommentarer
Postat av: sofie

hahah :D det var trevligt vare ^^
fan pinsamt att han såg bilden (a) hihi

2008-05-21 @ 12:15:06
Postat av: J

hahah typ därför dom drog :P

2008-05-23 @ 09:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback